Ryan Bertrand budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
4958
Ryan Bertrand budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Plastik". Ryan Bertrand budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan pangalaman Premier League na kalawan Chelsea tapi sababaraha mertimbangkeun Biografi kami Ryan Bertrand urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Ryan Bertrand budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Dimimitian kaluar, ngaran lengkep nya Ryan Dominic Bertrand. Anjeunna ngalahir dina dinten 5th Agustus 1989 di Southwark, Britania Raya. Ryan Bertrand ngalahir ka bapana rélatif kanyahoan sarta indung tunggal-Na, Bu Bertrand anu diangkat anjeunna kabeh ku sorangan.

Tumuwuh nepi, Ryan Bertrand dihadiran The Robert Napier Sakola di Gillingham, Kent. Bari sarakola, anjeunna kapanggih minat maén bal jeung nu meunang stucked di anjeunna. Ryan éta cukup calakan mun multitask sakumaha anjeunna digabungkeun akademisi jeung maén bal. Ieu naha mum na diwenangkeun manéhna gabung Gillingham di yuswa salapan malah bari anjeunna schooled. Ryan kungsi maén bal sakumaha kahayang karir primér na sanajan bade sakola. Dina kecap na ...

"Hiji poe, kuring meunang dina kasulitan sakali di sakola. Hiji guru kuring nanya naon kuring hayang janten, sareng ceuk kuring, 'A footballer'. Jigana Anjeunna nyandak eta jalan salah sakumaha anjeunna ngagaduhan ambek jeung kuring. Tapi ieu mah kaluar tina disrespect sakumaha lamun kuring henteu perlu atikan. Jigana manéhna hayang kuring rék di undur atawa hal, abdi dunno ".

Ryan ngembang ngaliwatan sistem nonoman maranéhna saméméh Signing pikeun Chelsea sababaraha poé saméméh hari 16th na dina bulan Juli 2005. Anjeunna lulusan Sistim nonoman Chelsea sarta ieu dikirim dina pinjaman ka sagala rupa klub di antara 2006 na 2010. Anjeunna dijadikeun perdana pinuh-Na pikeun Chelsea on 20 April 2011.

Bertrand nandatanganan kontrak opat taun anyar kalawan Chelsea sarta dijieun understudy mun Ashley Cole, saha anjeunna digambarkeun mangrupa "Panutan hebat".

Dina 19 Méi 2012, Bertrand jadi pamuter mimiti nyieun debut Liga Champions na di final, Dimimitian dina teu biasa jangjang kenca peran di hareup Cole.

Méméh ninggalkeun Chelsea pikeun Southampton, Ryan Bertrand insists anjeunna "Teu merta ngarasa kawas footballer a" di Stamford Bridge. Salaku dina waktu tulisan, anjeunna geus jadi salah sahiji Premier League urang finest kénca-bék. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Ryan Bertrand budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Bapa gadis ngora ieu téh mapag kacida alusna dimangfaatkeun anu Ryan Bertrand kajadian janten klien sarta paling importantly lover ka putri glamorous Na. Manehna teh memang, hiji paragon kaéndahan.

Ryan Bertrand jeung kabogoh

Ameng Burch gambar dihandap digambarkeun ku bek Southampton Ryan Bertrand, 25, sakumaha 'Superwoman'.

Ameng Burch na Ryan ngabogaan waktu kualitas dina seaside

pasangan boga budak dua babarengan, kaasup putri Celina Rose. Ryan Bertrand mikanyaah tetep barudak na jauh ti perhatian media.

Ameng sok aya kana ngarojong kabogoh nya, maké kageulisan jeung kapribadian nya masihan Ryan sakabeh kakuatan pikeun nungkulan takwa Na.

Ameng méré kabogoh nya sagala rojongan anjeunna perlu

Ryan Bertrand budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Ryan Bertrand boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kahirupan Ryan Bertrand kulawarga

kaunggulan: Ryan téh kréatif, gairah, berehan, haneut-hearted, riang na mang, humoris.

Kalemahan: Anjeunna bisa jadi sombong jeung nekad nalika kadorong ka wates. Ryan bisa ngarasa geus puguh na inflexible dina situasi leungit-harepan.

Naon manéhna diaku: Anjeunna mikanyaah nyieun panalungtikan ngeunaan Forex Pasar (Tempo fakta handap), téater na, nyandak cuti, keur admired keur usaha anjeunna nyimpen dina pitch nu, beurat investasi on bisnis jeung ngabogaan fun (Puter Call of Kawajiban jeung babaturan).

Ryan Bertrand maén COD sareng sobat

Naon anjeunna henteu janten: Henteu keur méré cukup waktu ngartos na kapribadian / gaya maén, nyanghareupan realitas hese, teu keur ngarawat kawas raja.

Kabeneran aya, Ryan mangrupakeun pamingpin alam dilahirkeun. Anjeunna kreatif, timer percaya diri, dominan sarta bakal tumuwuh nepi ka Tujuan dina kalungguhan kapamimpinan. Anjeunna bisa ngahontal naon bae anjeunna hayang di area mana wae di kahirupan anjeunna commits ka. Aya husus "raja leuweung teh"Status di Ryan.

Ryan Bertrand budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

hirup kulawarga Ryan urang téh sadayana ngeunaan mum na. Ideally, anjeunna asalna ti Inggris (samping bapa urang)-kelas tengah jeung Mesir (Indung samping) tukang kulawarga. Anjeunna putra hiji indung Mesir tunggal anu sakali Cut Nyak Dien di nahan dua jobs dina hiji waktu nyieun tungtung nepungan.

Deui lajeng dina mangsa weekends, manéhna bakal ngajalankeun putra nya sakuliah Borough pikeun nyandak anjeunna ka patandingan. indung Ryan Bertrand urang sakali dilakukeun anjeunna maénkeun tilu klub béda dina waktu nu bareng kabeh dina nami pangalaman gathering. Manéhna geus dibikeun manehna leuwih kecap tina dorongan ti sagala jalma séjén dina hirupna.

Sateuacan kaulinan penting, Ryan formulates budaya ngabogaan sesi video kalayan indungna, lanceukna jeung sesa kulawargana kalawan tujuan narima tuah.

"Kahiji ieu mum na adi kuring nyebutkeun, 'ogé dipigawé tur alus tuah ka sakabeh tim' lajeng eta indit ka sadaya kulawarga."

Tungtungna, Ryan Bertrand mikanyaah pikeun nganteurkeun kana mum na mawa duit nu teu tiasa mésér hadir ulang.

Ryan Bertrand budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -A Man Usaha

Bertrand tetep hijina footballer anu geus invested beurat di pasar Britania Ageung Forex Exchange na cfd.

Anjeunna mangrupakeun pangadeg teh brokerage fin-tech Silicon Pasar nu nyadiakeun learning mesin sarta parabot dagang algorithmic keur padagang eceran di pasar devisa na cfd. Ryan boga sababaraha professional pangalusna dina industri brokerage.

Ryan Bertrand budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naha anjeunna ninggalkeun Chelsea

Dina kecap na ...

"Kuring hayang ngarasa kawas footballer a. Kuring teu merta ngarasa kawas footballer di Chelsea.

"Ieu emosi dina watesan Chelsea keur klub abdi kungsi di saprak kuring ngora jeung dicokot bagian di salah sahiji paling moments bersejarah maranéhanana.

"Aya nu kantétan emosi tapi ti sudut pandang bal ieu no-brainer [ninggalkeun].

"Kapan ieu mah aya (Chelsea), iraha atuh meunang kasempetan maén I pernah ngarasa rojongan lengkep mun bersantai terasrasakeun bal mah.

"The kali atuh maén nya éta saperti hiji audisi. Jeung nu pernah séhat.

"Salaku pamuter ngora datang ngaliwatan rék klub nu janten stabil cukup ngomong," Simkuring percanten di anjeun, buka kaluar aya na maén ".

"Anjeun teu hoyong ngadamel pamuter ngora ngarasa on ujung. Kuring hayang konsistensi anu - jeung urang mun pareng anjeun maranéhna kudu ningali anjeun konsistén.

"Southampton geus dibikeun kuring basa hebat dina keur sanggup ngalakukeun éta sarta kamajuan."

Bertrand mangrupa bodo pinter, hiji footballer kalayan jiwa, sarta naon anjeunna nilik dina Southampton nyaeta budaya hiji. Bertrand ieu ngaranna di Tim PFA tina Taun keur kampanye 2014-15 sanggeus maén peran konci dina nulungan Southampton finish katujuh.

Ryan Bertrand budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Gaya Play

Bertrand geus digambarkeun salaku modern poé pinuh-balik anu mere bantuan dina nyerang turun flanks, ngajaga tur panahan diilikan ogé defending na reclaiming diilikan, sahingga ngalir rusuh kana kotak jeung sering teu salah-dua urang jeung tim-mates na .

Bertrand ieu digambarkeun ku Glenn Roeder, manajer na di Norwich, salaku bek anu "diaku jeung Bom gancang sareng anu ulet dina tackle nalika defending.

Kanyataan parios: Heuheu Ryan Bertrand budak Story tambah Untold Biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu