Ruben Loftus-macana budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

1
7027
Ruben Loftus-macana budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname "Cheeky". Kami Ruben Loftus-macana budak Story tambah Fakta Biografi Untold mawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan pangabisana pikeun mulasara diilikan iraha bal geus dikirimkeun ka anjeunna dina tekenan. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Ruben Loftus-macana urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Ruben Loftus-macana budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Ruben Ira Loftus-macana lahir dina 23rd Januari, 1996 di Lewisham, London, United Kingdom. Anjeunna ngalahir ka indung Britania, Juliette macana sarta bapana Guyanese, Trevor Loftus (ramana). Ruben Loftus-macana nyaeta tina turunan Guyanese.

CATETAN: Guyana mangrupakeun hiji nagara diomongkeun Inggris on Atlantik Kalér basisir Amérika Kidul urang. Nagara ieu culturally dihubungkeun jeung wewengkon Karibia. Bapana Loftus-macana urang, Trevor Loftus ditinggalkeun Guyana na hijrah ka UK sareng tilu putra na sateuacan putra panungtungan na Ruben lahir.

Loftus-macana éta kasampak salaku learner gancang antukna nya budak leutik. Anjeunna dituturkeun teh footsteps sahiji baraya kokolot sélér nu dimaénkeun di Liga Utama. Ruben, gambar dihandap kalayan Dominic Solanke, Abramovich jeung Tammy Abraham tadi mimiti hébat dina Chelsea Pemuda Akademi.

Loftus macana gambar Jeung Dominic Solanke, Abramovich na Tammy Abraham

Prized pikeun kecerdasan-Na dina pitch, manéhna tumuwuh rélatif taller tur kuat sarta bisa bersaing jeung pamaén heubeul pikeun posisi maranéhanana. Ieu ngakibatkeun promotion jeung kasuksésan anu uplifted anjeunna kana posisi yén manéhna téh kiwari.

Ruben Loftus-macana budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Sanajan Ruben nyaeta tunggal, anjeunna sakaligus numbu ka Model Inggris, kapribadian televisi jeung presenter Ferne McCann anu sakali ngaku mun olahtalatah a footballer misteri dina Twitter.

Ruben Loftus-macana kabogohNyebut ka Panon poé ngeunaan hirup cinta dirina béntang TOWIE ngaku:

"Aya slid kana seratan langsung kuring dina Twitter sawatara poe ka tukang sanajan! Kuring mah bade ngomong anu. Anjeunna footballer misteri abdi. "

Bari manehna diusahakeun tetep bursa handapeun wraps, laporan investigative kaungkap Ruben Loftus-macana éta baé panungtungan Ferne dituturkeun dina loka média sosial (wanoh).

The spekulasi anu salajengna ngalarti ku kanyataan yén aya teu loba footballers antara leuwih 1000 jalma manehna dituturkeun. Samentara éta, Ruben masih single sanajan Tumbu kalawan meunangna Cinta Island 2017, Amber Davies anu diusahakeun jadi nutup jeung genius Football via pesen.

Hubungan Éta Kungsi ditajong Pareum - Ruben macana tur Amber Davies

Manehna oge gushed ngeunaan Ruben nalika manéhna salila hiji wawancara, ditanya ngeunaan pikiran nya dina footballer nu.

Anjeunna unbelievable. Kuring geus pernah katempo nanaon jiga eta dina kahirupan mah. Anjeunna babe mutlak, (sic).

Manehna ngomong.

Ruben Loftus-macana budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kilat struck dua kali pikeun anjeunna

A baud kilat struck hiji outbuilding betah Ruben di June 2016, nyirian kadua kalina nu Ruben jeung kulawargana ngalaman di leungeun indung alam.

taun 11 ka tukang, imah sarua ieu masih struck ku kilat. Sarta maranehna nyebutkeun kilat pernah panarajangan dua kali ... hmmm ...

TRUTH: The nyebutkeun heubeul nu 'kilat pernah panarajangan tempat anu sarua dua kali' nyaeta mitos séjén anu sagala badai panitén Samaun atawa panalungtik geus katempo alam defy. Ieu kasus Ruben Loftus-macana. Kanyataanna, dibikeun cukup waktu, éta sabenerna bisa dilawan. Kilat bisa nyerang wae lokasi leuwih ti sakali.

Ruben Loftus-macana budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Karir di Ringkesan

Anjeunna ngagabung Chelsea FC nonoman akademi di hiji umur lembut tina 8. Anjeunna impressed di awal karirna saméméh picking up a tatu hip, ti mana anjeunna pulih. Saprak harita, anjeunna diteundeun impressing bandung. Manehna nyieun debut pikeun Chelsea Dina 18s nalika anjeunna ngan 14. Loftus-macana éta bagian tina samping Chelsea anu meunang final Liga Liga Pemuda di 2015, barengan Tammy Abraham jeung Dominic Solanke.

Sadaya hatur nuhun pikeun formulir alus di tim nonoman-Na, Loftus-macana ieu diganjar ku jumlah whopping of £ 1.7million nganyahokeun sataun bari anjeunna ngan 17 taun. Ieu gandeng ku promotion ka tim senior Chelsea. kontrak tawaran Chelsea pikeun Ruben Loftus-macana sparked kalakuan cucungah tabloid. Sababaraha kritik disebut 'A musibat on sepak bola modern'.

Memang £ 1.7million sataun deal pasti ngajadikeun Ruben Loftus-macana aman finansial pikeun hirup sanajan pemanasan bangku jeung mimitina, pernah keur diulas dina patandingan pikeun Chelsea mimitina-tim.

Dina Signing deal anyar-Na, Loftus-macana ngadawuh:

"Klub geus dipigawé pisan keur kuring saprak kuring dimimitian di dieu salaku hiji kaayaan dalapan sarta ayeuna kuring rék repay iman aranjeunna geus ditémbongkeun di kuring sareng pagelaran kuring dina pitch nu".

Saprak harita, anjeunna geus nyieun ngaran keur dirina utamana anyar jeung Tim Nasional Inggris.

Ruben Loftus-macana budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Ruben Loftus macana asalna ti tukang kulawarga beunghar. nadya kokolot sélér nu dimaénkeun bal profésional dijieun kavling monies mangsa puncak maranéhanana. Ieu jawab kabeungharan kulawargana urang.

Bapana, Trevor Loftus nembe ngaku Jose Mourinho dilaksanakeun putrana deui di Chelsea. outbursts Trevor urang di Jose Mourinho sumping leuwih dugaan perlakuan goréng tina putra gelandang na di Stamford Bridge. Dina kecap na ...

'Anjeunna kedah geus maén. Sarerea balik layar ieu nanyakeun:? "Naha henteu anjeunna maén ... Mun Ruben ieu maén keur Mauricio Pochettino, Anjeunna kukituna kudu 70, 80, 90 appearances mimitina-tim ku ayeuna. '

Bulan engké, Trevor thanked Antonio Conte pikeun ngirim Loftus-macana dina pinjaman usum-lila ka Kristal Istana nu pamuter nu dipaké garapan di redeeming dirina. Trevor éta gancang nyempad Jose Mourinho tapi poho kanyataan yén ieu Jose anu dipénta Loftus-macana sahingga bisa dibéré medali hiji sanggeus maén tilu kali dina triumph judul Chelsea di 2014-15.

indung: Juliette macana teh indung Britania Ruben Loftus-macana. Manehna teh panangtu imah anu sakaligus muji pikeun nyimpen ngarep dirina nalika hateup na ieu struck ku kilat.

mum- Juliette macana Ruben urang
mum- Juliette macana Ruben urang

Ruben Loftus-macana boga tilu satengah sadulur. The cikal téh Wayne Cort, saurang pamaén maén bal pensiunan anu karir teu ogé dipikawanoh, kawas duduluran na.

Ruben Loftus-macana urang pangkolotna kadua satengah lanceukna Carl Cort lahir dina 1st of 1977 Nopémber. Anjeunna mangrupa Inggris-dilahirkeun urut footballer Guyanese anu panungtungan dicoo salaku maju pikeun Tampa Bay Rowdies di Sumatera Amérika JABAR Liga. Anjeunna saméméhna geus dicoo pikeun Wimbledon, Lincoln Kota, Newcastle Serikat, Wolverhampton Wanderers, Leicester City, ud Marbella na Norwich Kota.

saharita heubeul satengah lanceukna sejen, Leon Cort ayeuna a pramuka keur Bolton Wanderers FC Leon Cort mangrupakeun urut footballer Guyanese anu berperan minangka bek a. Anjeunna teh lanceukna ngora tina Carl Cort sarta satengah lanceukna sabenerna Ruben Loftus-macana. anjeunna ngagabung Crystal Istana dina usum panas tina 2006 saméméh ngagabung Stoke Kota dina Oktober 2007. Anjeunna ogé maénkeun pikeun Burnley, Preston Northend na Charlton athletic.

Ruben Loftus macana urang Satengah Brother Leon colt

Ruben Loftus-macana budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Idol na

Bari pamadegan di Chelsea geus panyiri Loftus-macana saperti klub urang anyar Micheal Ballack, dina jihat gaya maén, anjeunna pisan ngadeukeutan ka gelandang bulldozing kawas Patrick Vieira.

Ruben Loftus-Cheek- Dinten urang Patrick Viera
Loftus-Cheek- Dinten urang Patrick Viera

na FA bio nyebutkeun eta leuwih hade tinimbang urang kantos bisa. Dina kecap maranéhanana ...

"Di 6ft 4in jangkung, Loftus-macana téh hésé sono. A towering, gelandang kotak-to-kotak neguaan fisik, anjeunna boga kombinasi jarang tina kakuatan sarta elegance diilikan tur kamampuhan pikeun nyokot lolos atawa nempatkeun dina tackle. A asli kabeh-rounder ".

Jérman legenda Michael Ballack masih tetep inspirasi Na. Loftus-macana sakaligus ceuk;

"gerbong nonoman kuring salawasna dipake ngomong, 'Lalajo nu Chelsea sareng kaulinan Jerman, lalajo Ballack !!!' "

Ruben Loftus-macana panutan
Ruben Loftus-macana panutan

Ruben Loftus-macana budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Barcelona sakali diusahakeun asup anjeunna

Nalika éta bosen pamaén ngora pangalusna maranéhanana keur poached ku saingan Éropa (Contona, Cesc Fabregas), Barcelona mutuskeun datang ka Inggris jeung meunang dendam dina 2012 jeung newak of Ruben Loftus-macana ti Chelsea.

Ieu pagelaran goalscoring-Na pikeun cocok Inggris U19 ngalawan Wales nu nyanggap barca urang panon. Ieu naha Chelsea diayakeun teguh sarta ditandatanganan Ruben handap ka deal jangka panjang.

Ruben Loftus-macana budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -FIFA sakali ditipu on anjeunna

Ruben Loftus-macana bisa dianggap alus cukup sakumaha observasi anyar. Sanajan, kinerja bal kaliwat nya éta serius downgraded ku FIFA 15.

Najan kitu, sigana Kaadilan anu geus laun dilayanan salaku rating panganyarna di FIFA 18 mangrupa pamutahiran impressive nu masih daun teuing mun aya butuhna.

Ruben Loftus macana rating FIFA

Ruben Loftus-macana budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Lamun anjeunna teu footballer, manéhna kukituna janten YouTuber a

Dina jagat séjén, Loftus-macana bisa jadi béntang a YouTuber sakumaha manéhna ngamimitian channel YouTube nu nempo manehna maén ngajaga-up ku bola tina kaos kaki jeung netepkeun up a skill game FIFA 15 DIY di kebon na.

Football sumping nelepon hard- Loftus-macana bakal geus a Youtuber
Football sumping nelepon hard- Loftus-macana bakal geus a Youtuber

Hanjakal, saluran teu acan keuna pikeun taun ayeuna kusabab komitmen pikeun maén bal.

Ruben Loftus-macana budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna sakali meunang boss nu anyar sanggeus unggal kaulinan 6

Pikeun maén kaulinan munggaran 30 Premier League Na, Loftus-macana nempo jumlahna aya manajer 6 asah anjeunna. Aranjeunna kaasup Jose Mourinho (Chelsea FC), Guus Hiddink (Chelsea FC), Antonio Conte (Chelsea FC), Frank de Boer (Crystal Istana jeung Roy Hodgson (Crystal Istana).

kanyataan parios: Heuheu kami Ruben Loftus-macana budak Story tambah Fakta Biografi Untold. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu