Ross Barkley budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
9260

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Rossi'. Kami Ross Barkley budak Story tambah Biografi Fact brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga, hirup hubungan jeung loba OFF-pitch saeutik-dipikawanoh fakta ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities midfield karasa na tapi sababaraha mertimbangkeun Ross Barkley urang Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Ross Barkley budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Ross Barkley lahir dina dinten 5th of 1993 Désémber di Liverpool, Britania Raya.

Anjeunna mangrupakeun Sagittarius ku kalahiran. Anjeunna ngalahir ka bapana Nigerian, Peter Effanga anu mangrupa insinyur mobil sarta indung Britania, Diane Barkley (panangtu home).

Ross, tinimbang ngawalon Effanga milih ngajawab ngaran maiden indungna urang 'Barkley'Alatan hubungan tapis manéhna kalayan dad Nigerian na bari tumuwuh nepi.

Ross dimimitian Maen Bal berkat usaha dad na urang anu jadi migran a, hasil nu mungkin keur hijina ahli waris na nyandak bal profési paling nguntungkeun Na. Ieu oge bisi kolot migran di Éropa. kolot Leroy waras, Mesut Ozil, Christian Benteke jsb anu beneficiaries utama.

Ngaliwatan Peter Effanga dad-Na, Ross ngagabung Everton dimimitian Maen Bal dina yuswa 11 taun heubeul. Anjeunna ngembang ngaliwatan Evertonian Sistim nonoman. Asides tina nyieun headline salaku rumaja nu, Ross ieu dipikawanoh pikeun mibanda hormon pertumbuhan sarta gén nu ngajadikeun anjeunna tumuwuh badag ti peers sarta malah lawan saperti gambar di handap ieu.

Ross Barkley budak Story
Ross Barkley dianggap hiji raksasa salila keur leutik

Romelu Lukaku ogé disaksian sindrom pertumbuhan sami. Kanyataanna, di 15, Ross ieu geus Pergaulan jeung samping handapeun-18. Ieu kusabab awak nu digedekeun na diwangun. Dina sababaraha kali, manehna mingpin tim nonoman-Na dina victories utama na di unggul turnamén utama kayaning Piala Echo nu diwakilan ku urut boss Liverpool Rafa Benitez.

Rafa presenting piala pangajén pikeun Ross
Rafa presenting piala pangajén pikeun Ross

Barkley ieu diperkirakeun nyieun debut Toffees na dina tahap awal usum 2010-2011 tapi ieu nyangsang sanggeus anjeunna sustained a tatu leg serius. Anjeunna collided kalawan Liverpool urang Andre Hikmah bari dina tugas jeung England Dina-19 urang.

Dina Désémber 2011, teu lila sanggeus ngarobah 18, anjeunna penned deal jangka panjang anyar dina Everton. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Ross Barkley budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Super untung Ross Barkley dipikanyaho miboga mangpaat damai, praktis, wijaksana, realistis jeung paling kabogoh jawab, Wag jeung pamajikan sakuduna dituju janten. Manehna teh teu baé lian ti Zoe Riozzi.

Sugan maneh geus dipenta ..., naha kudu urang muji dirina jadi loba? .... Alesan nyaéta kieu;

Zoe Riozzi mangrupakeun jalma handap-to-bumi. Nya lame-buluan nuhun kondisi eta sadayana. Manehna mikanyaah mun teu ngagem jaket Parka basajan leuwih nya seragam karya jeung sapatu datar-soled tinimbang heels killer sakumaha sababaraha footballer urang pamajikan sarta kabogoh bakal ngagem.

Manehna jadi dipikawanoh keur dirina gaya hirup handap-to-bumi lamun manehna munggaran dimimitian bobogohan teh Ross salila taun rumaja nya.

Manehna teh jawab na dimangfaatkeun keur ngajaga kaki Barkley urang dina taneuh. Manehna boga hiji kuat nahan leuwih lalaki Inggris. Teu kawas paling WAGS bal, Zoe teu kabetot dina bahan hal kawas duit jeung Kinérja. Kanyataanna, manehna mangrupakeun £ 9 per guru sakola pabinihan sajam.

gaya hirup nya sarua jeung nu di Wayne Rooney'S pamajikan, Coleen Rooney anu geus credited pikeun ngajaga sakali-wayward Inggris maju di pariksa. Thou Zoe nyaeta deeper ti Coleen lamun dibandingkeun dirina kapribadian handap-to-bumi.

Pasangan, boh umur sarua, nyaéta ti wewengkon sarua Liverpool na babaturan ngomong hubungan maranéhanana nyaéta 'Bade kuat'. Kanyataanna, hubungan maranéhanana geus Isro tina kakuatan-to-kakuatan.

Sanajan trappings panganyarna kabogoh nya urang sukses jeung £ 40,000 upah minggu nu diatur naek pas, Zoe geus dipilih ngajalankeun mobil paling kagok wag a bakal kantos ngajalankeun. Tinimbang Bentleys na Range Rovers paling wags nganggo mun meunang sabudeureun, Miss Zoe Riozzi geus dipilih janten balik kabayang tina hiji Fiat 500 modest. Manehna drive a konci Fiat500 low nu ngarugikeun ngan £ 4,000.

gaya hirup handap-to-bumi Zoe Riozzi urang
gaya hirup handap-to-bumi Zoe Riozzi urang

Duanana pencinta cinta nganjang Istana Buckingham na Dubai. Hiji libur snap on profil twitter Zoe urang nembongkeun aranjeunna ku kolam renang on putus cahaya panonpoe. Manehna melong langkung geulis di dieu.

Zoe Riozzi spends libur kalawan Ross
Zoe Riozzi spends libur kalawan Ross

Ross Barkley Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kapribadian

Ross nyaeta Sagittarius ku kalahiran. Anjeunna boga atribut handap sakumaha Wasalam kapribadian zodiak na.

Kaunggulan Ross Barkley urang: Berehan, idealis sarta hébat rasa humor.

Kelemahan Ross Barkley urang: Janji leuwih ti bisa nganteurkeun, pisan ngabaran, moal ngomong nanaon euweuh urusan kumaha undiplomatic.

Naon Ross Barkley diaku: Kabebasan, lalampahan, filsafat jeung keur ker.

Naon Ross Barkley henteu janten: jalma Clingy, keur konstrain sarta téori kaluar deui-témbok.

Ross Barkley budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Tembok Punch

footage Horrific sakali mecenghul némbongkeun Ross Barkley keur knocked kaluar dina bar tawuran galak. Anjeunna ditinju di sisi raray méméh ragrag ka lantai.

pangacara Barkley urang cenah éta korban tina hiji "Serangan unprovoked ku muhrim anu ditilik anjeunna".

serangan nu lumangsung dina Santa Chupitos cocktail bar di puseur kota Liverpool dina jam mimiti isuk ieu. Ieu sumping ngan jam sanggeus timnya ngagaduhan kira meunang 4-2 leuwih Leicester Kota di Goodison Park.

Ross Barkley budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Sumuhun, sakumaha reuwas anjeun bisa jadi, ieu téh leres. Ross Barkley nyaeta tina turunan Nigerian.
Malah akina nyaéta Nigerian.

kawas Dele Alli, Barkley geus ditolak maén keur Nigeria. Anjeunna ngabogaan hak pikeun ngahurungkeun kaluar pikeun Super garuda méméh nyieun debut kalapa-Na pikeun pakuat senior Inggris di 2013.

Saacanna debut ngalawan Moldova dina qualifier Piala Dunya, Ross sakali ngomong yén Nigeria éta salah sahiji nagara manehna bisa geus digambarkeun sajaba ti Inggris. Duanana bapana, Insinyur Peter Effanga jeung indung, Diane Barkley masih reside di Liverpool.

Ross Barkley budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Korban rasisme

Bari keur bodas, ieu ngabogaan wae anjeun indungna anjeun atanapi karuhun ti Afrika kajahatan? ...

Everton sakali ngalarang The Sun tabloid ti enggon na leuwih artikel ngeunaan Ross Barkley yén kritik branded "Rasialis".

Columnist Kelvin Mackenzie dibandingkeun Barkley, anu ngabogaan akina ti Nigeria, ka "Gorila di Kebon Binatang" sarta ngomong hijina jalma séjén di Liverpool kalawan panghasilan na éta dealers narkoba.

artikel nu ieu headlined "Di dieu téh naha maranéhna balik kunyuk di Ross" barengan jeung gambar ti Barkley na gorila a.

Kana ningali ieu publikasi, Liverpool urang walikota Joe Anderson dilaporkeun ka pulisi jeung Organisasi Standards Pranata mangsa Pencét anu disebut "Rasialis tur karasa". penerbit Sun urang News UK ceuk dina hiji pernyataan yén Mackenzie "Geus ditunda kalayan pangaruh saharita".

Ross Barkley budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Chelsea Snub

Ross sakali réngsé switch ka Stamford Bridge tapi dipigawé hiji U-péngkolan stunning dina poé deadline pikeun ngeureunkeun naon kungsi jadi jandela mindahkeun frustrating pikeun Chelsea FC.

Antonio Conte pencét deui dina kaputusan Ross Barkley urang ngahurungkeun handap move ka Chelsea sanggeus laporan ngusulkeun ka England internasional sempet ditarik kaluar tina deal alatan anjeunna mahluk bisa ngahontal Antonio Conte dina telepon.

laporan ngaku Antonio Conte urang kagungan telepon na switched kaluar atanapi éta di handapeun parentah pikeun teu nyarita ka 23 taun heubeul.

waktu ngitung nampik yén éta hal, manéhna aimed a dig halus di Barkley keur teu Signing. Dina kecap na ...

'Mun pamaén boga kahayang hébat maén pikeun klub hébat, anjeunna tanda. Kadangkala kacida penting pikeun manajer ka nyarita ka pamuter saméméh anjeunna tanda. kali séjén éta moal. Kuring geus asup sababaraha pamaén tanpa diomongkeun ka aranjeunna. "

kanyataan Cék

Heuheu Ross Barkley urang budak Story tambah biografi untold fakta. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu