Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
10617
Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Wizard Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Ronnie'. Kami Ronaldinho budak Story tambah Fakta Biografi Untold brings Anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Tanpa loba ragu, Ronaldinho nya dipikanyaho wizard ku bal maénbal. Anjeunna dianggap ku loba jadi pamuter greatest generasi sarta salah sahiji pangalusna dina sajarah. Ayeuna ngidinan dimimitian.

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Mimiti budak Kahirupan

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Ronaldinho salaku anak

Kahiji, Ronaldinho teu dilahirkeun jadi Ronaldinho atanapi Ronaldinho Gaúcho. Kana kalahiran, anjeunna bared nami Ronaldo de Assis Moreira. Anjeunna ngalahir dina 21st Maret, 1980, dina Porto Alegre, Brazil. Bapana, João Moreira, éta hiji beusi Bender / welder di tempat nyieun atawa ngalereskeun parahu hiji. Anjeunna ogé mangrupa ex footballer. indungna, Miguelina de Assis, éta hiji jelema nu ngajual kosmétik anu saterusna jadi waktos Mantri pinuh.

Ronaldinho éta untung datang ti kulawarga pamaén soccer sakumaha dad sarta lanceukna kokolot éta sakali footballers.

lingkungan di Porto Alegre éta kasohor keur salah sahiji kota poorest na roughest di Brazil. kulawargana sering Cut Nyak Dien mawa duit jeung ngajaga imah. Retiring ti maén bal sarta ngan fokus dina las bisnis boro nyieun tungtung minuhan pikeun dad-Na. kulawarga kapaksa nempatkeun sagala amoy pikeun Roberto (lanceukna kokolot Ronaldinho urang) nepi gabung klub profésional sarta earn monies alus keur dirina jeung keur upliftment kulawarga.

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Kahirupan kulawarga

dad Ronaldinho urang téh telat. Anjeunna dipaké pikeun digawé pikeun Gremio, salah sahiji dua klub badag Porto Alegre urang salaku doorman matchday dugi anjeunna ninggalkeun pakasaban jeung settle pikeun salaku welder di tempat nyieun atawa ngalereskeun parahu hiji.

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Ronaldinho jeung Ibu, Miguelina

Ronaldinho nya pernah malu tina narima manéhna téh budak hiji mummy urang. mum Nya dipikawanoh ku ngaran Dona Miguelina Eloi Assis dos Santos, tapi prefers disebut Miguelina. Manehna sakali dirojong kulawarga nya jeung bisnis kosmetik dirina saméméh pursuing ngimpi istilah panjang nya tina kenging gelar Eneng senior sakumaha manehna bener kasampak kawas hiji di handap.

Deisy nyaeta Ronaldinho urang salah na ngan adina favorit anu nyangkut jeung manehna keur hirup. Tingkat rojongan Deisy geus pledged méré lanceukna nyaeta limitless sarta saratna. Manehna nyokot muatan na koordinat sagala kagiatan pencét for jeung adi nya.

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Sister Ronaldinho urang, Deisy

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Big Brother Pangaruh

adi Ronaldinho urang Roberto de Assis Moreira nyaeta 10 taun na senior. Sanajan anjeunna utamana dipikawanoh keur na calakan of menata tina (Ronaldinho) karir illustrious lanceukna ngora urang. Manéhna sorangan éta bakat bal budding di nonoman-Na. Kanyataanna, klub Brasil Grêmio ditawarkeun kulawarga Assis 'agam di urutan tetep dina youngster ngajangjikeun kalawan klub teh.

Saméméhna, kulawarga kungsi cicing di hiji imah kai di tengah hiji favela atanapi kumuh di Porto Alegre, di kiduleun Brazil. Dina waktu ieu, João (bapana), a solderer ku dagang, sering digarap sakumaha satpam taman mobil di stadion Grêmio di guna suplement panghasilan meager Na.

kasuksésan Roberto urang salaku footballer a mantuan kulawargana ninggalkeun liang balik pikeun imah leuwih nyaman, tapi amoy nya ku maén luhur-tingkat bal kalayan Grêmio anu sagala tapi ancur nalika anjeunna ngalaman tatu dengkul serius.

Taun engké, lanceukna Roberto urang ngora Ronaldo (kiwari dipikawanoh wungkul sakumaha Ronaldinho), bakal muncul salaku hiji bakat malah hotter di Grêmio urang nonoman diatur-up saméméh departing nagara imahna pikeun Perancis samping PSG jeung klub pamustunganana Spanyol Barcelona, ​​saha anjeunna jeung keur lima taun , saméméh departing pikeun Milan di 2008.

Dinten, Assis tindakan minangka agén lanceukna sarta panasehat, sarta geus credited ku loba, kaasup Ronaldinho dirina, jadi pangaruh utama sarta gaya guiding pamaén.

Salila ucapan ditampa na sanggeus narima FIFA Dunya Player tina pangajén Taun pikeun sataun padeukeut kadua dina bulan Désémber 2005, Ronaldinho mayar upeti ka lanceukna. Numutkeun anjeunna "Roberto abdi idola. Ceuk urang geus liwat pisan sarta geus mantuan kuring unggal hambalan tina jalan. Anjeunna geus wanti kuring pernah eureun nyobian. "

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Kumaha Karir Roberto dijieun Ronaldinho urang

Ronaldinho diideuan ku lanceukna kokolot sarta mimiti nyokot bal serius dina yuswa 7.

Anjeunna spent paling umur na tumuwuh nepi dina hiji ngajalankeun on hiji latihan kalayan lanceukna di lingkungan rélatif goréng jeung hardscrabble Na. Roberto ningal kahareup dina lanceukna ngora tur acted dinya ku nyieun sesi latihan poéan pikeun manéhna. Anjeunna ngamimitian kaluar ku cara nyokot saeutik Ronaldinho ka lapang sanggeus sési latihan na réngsé. Dina sababaraha occassions, anjeunna bakal sono latihan sorangan ngan nyieun kaluar waktu keur ngalatih lanceukna saeutik-Na.

Numutkeun Ronaldinho, "Roberto kapaksa kuring nyieun saloba 500 juggles unggal waktu. Anjeunna ngadeg lalajo kuring ngalakukeun hal eta tur bakal pernah buka dugi abdi geus réngsé éta. Ieu nyokot kabeh senang nu kaluar ti eta pikeun kuring sarta, dina umur nu, dijieun kuring pisan ambek. Abdi ceurik. Kuring teu ngarti. Tapi Engké kuring dipikaharti kumaha manéhna hayang "

Ieu Roberto anu nimukeun kaahlian handap sarta diliwatan eta asup ka lanceukna saeutik-Na. Ieu kieu; (1) The praktek bola dribbling jeung nanganan on duanana taneuh jeung hawa. (2) Nyaho kumaha carana ngabengkokkeun tuur na bari dribbling (3) pangajaran teu neuteup di ball (4) pangajaran cara Ngalakukeun belah bari sahenteuna 1 méteran tina lawan na (5) pangajaran cara ngagancangkeun sanggeus unggal move.

Dina yuswa 7, Ronaldinho bisa dribble bal teuas, sirahna nepi bal kalayan presisi jeung nyieun kadali balna endah tur ngagunakeun imajinasi na. Latihan luar zone kanyamanan na pasti dijieun Ronaldinho ngamekarkeun kaahlian anjeunna pernah panginten manéhna di anjeunna. Ieu di tahap ieu pondasi kaahlian di handap ieu diwangun. kaahlian ieu ngawengku;

(1) The FlipFlap / Elastico (2) The No Tingal ngalirkeun na dribbling (3) Nyieun dipaténkeun Freekicks (4) Pintonan na Hocus Pocus favorit (Saperti katempo dina gambar di ku kénca) jeung tungtungna (5) Ngalakonan nu susah Joga Bonito dribble. kaahlian ieu bakal ditembongkeun di bagian engké tina artikel ieu. Éta pantes mun ngeceskeun yen Ronaldinho tranferred kaahlian ieu mun fustal teu maénbal. Ieu shift ti fustal mun soccer nu dibawa titik balik keur hirupna salaku footballer a.

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -hubungan Kahirupan

Ronaldinho papanggih Janaína Mendes sanggeus Piala Dunya 2002 sarta duanana murag asih. Aranjeunna mutuskeun mun dasi nu knots sanggeus bobogohan salila dua taun. Dina 25th Pébruari 2005, Ronaldinho jeung penari Brasil Janaína Mendes kagungan putra ngaranna João mana anjeunna dingaranan bapana telat-Na.

Ronaldinho nyaéta lalaki jadi pinuh ku senang jeung kahirupan. pamajikanana weruh anjeunna salaku salaki denok tanpa jurus kusam. Manehna salawasna mikaresep moments spent jeung manehna.

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Pupusna bapa urang

Ronaldinho geus salawasna idolized bapana malah saatosna. Bapana éta salah sahiji jalma pangpentingna pikeun anjeunna sarta karirna, sanajan anjeunna pupus dina yuswa ngora pisan.

pati bapana nyaéta acara hanjelu nu lumangsung dina Januari of 1989. Ieu bulan poék anu Ronaldinho leungit palatih kahijina. Patarosan di dieu téh naon sabenerna lumangsung? Naon dipingpin pati bapana ... Ieu dinya?;

adi Ronaldinho urang kokolot Roberto dijieun monies ti extension borongan nya kalayan klub tim football Grêmio Na. Anjeunna nuju agam a jeung dijieun kulawargana ninggalkeun imah heubeul maranéhanana ka imah luxirious nu ngabogaan kolam renang.

Dina poe satia nalika Roberto balik ti latihan pikeun kulawarga ngumpul ngagungkeun duanana ultah ka sarta ulang kolotna ', anjeunna nempo shock hirupna. Anjeunna kapanggih bapana kungsi ngalaman serangan jantung fatal bari ngojay. Ronaldinho yuswa ngan dalapan taun dina wayah éta.

Numutkeun Ronaldinho, "Dad abdi masihan kuring sababaraha saran pangalusna Kuring geus kantos ngalaman. Kaluar lapangan, anjeunna ka kuring pikeun ngalakonan hal anu katuhu sarta jadi hiji, jalma lempeng-up jujur. Na di sawah: anjeunna salawasna ngawartoskeun kuring maén bal jadi saukur jadi mungkin. Anjeunna salawasna ceuk salah sahiji hal nu paling pajeulit bisa ngalakukeun nyaeta pikeun muterkeunana basajan.

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Ahir tragis mun Karir Brother urang

Ronaldinho geus mindeng credited lanceukna kokolot na (Roberto) pikeun stepping ka ngawula ka salaku bapana-inohong pikeun anjeunna sanggeus leungitna maranéhanana. Sapupusna ramana maranéhanana sacara, ieu Roberto anu ngawasa kana tanggung tambahan pikeun kulawarga.

Anjeunna nyandak ngurus Ronaldinho jeung baraya nak na séjén jeung monies anjeunna earned ti maén bal. Hanjakal, karir ngajangjikeun nya éta nempatkeun ka tungtung kasar alatan hiji tatu serius anjeunna sustained bari maén keur klub na Garmio.

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Kahirupan sanggeus Pupusna Rama urang

Ronaldinho takwa kulawargana bakal jadi goréng deui sanggeus hiji tungtung ka karir lanceukna urang. Meunangkeun luka hartina Roberto teu bisa deui ulin jeung earn cukup monies tetep nepi ka standar hirup maranéhanana.

Ieu keur nelepon clarion pikeun Ronaldinho. Hiji waktu manéhna ka lengkah up na hirup nepi ka tagihan-Na. Dina tahap ieu, anjeunna ditetepkeun nyieun rusuh. Anjeunna kagungan panawaran usaha cukup dina maén bal. Anjeunna kapaksa meunang nu perhatian nasional jeung global manéhna ngarasa éta bagian tina takdir-Na.

Ronaldinho dimimitian kaluar ku mahluk a partaker biasa duanana futsal (hiji offshoot of soccer dicoo jero rohangan dina permukaan pangadilan teuas tur kalawan ukur lima pamaén dina saban gigir) Jeung soccer kaulinan. Butuh waktu kirang waktos sateuacan anjeunna dimimitian gaining perhatian. Mimiti fans terang anjeunna salaku pangleutikna tur pangalusna nak anu rutin bisa ngalakukeun gaya Samba Brasil dina duanana kaulinan soccer fustal na outdoor. Ieu ulubiung nickname na 'Ronaldinho' (hartina Ronaldo leutik) Ieu pinuh endorsed ku babaturan na fans-Na. Éta pertinent ka dicatet yén Ronaldinho sok, anu pamuter pangleutikna dina widang antukna di akademi nu.

Nurutkeun manéhna, "Éta disebutna kuring nu lantaran kuring bener leutik. Maénkeun kalawan pamaén kawas tangtu Ronaldo Luis Nazario de Lima anu éta heubeul ti kuring. Salaku jalma observasi aya lian Ronaldo anu éta badag, leuwih hadé tur leuwih heubeul, aranjeunna mutuskeun pikeun nelepon kuring Ronaldinho. Kuring ditarima eta sabab kuring dimangfaatkeun anjeunna na mah ieu ngora. "

Catetan: Ronaldinho massana ahiran Portugis lokal "inho" sabudeureun ngaranna "Ronald" kusabab ukuranana Na. Dina localized Portugis, "inho" hartina leutik atawa saeutik.

Paling kali, tim nonoman Ronaldinho urang kungsi nyieun do kalayan widang maén makeshift. "Hiji-hijina jukut di sawah éta di juru," Ronaldinho emut. "Aya teu aya jukut di tengah! Ieu ngan keusik. "

pangalaman mimiti na kalawan futsal mantuan bentukna gaya maén unik na, ditandaan ku ngaronjatkeun na luar biasa toél jeung cruse kontrol dina bola nu anjeunna diajar ti lanceukna kokolot Roberto. Ronaldinho sakali ngomong, "A loba ngalir kuring sangkan originate ti futsal jeung diajar ka abdi ku Roberto. Dina Puncak poé mah maen, kontrol bola ieu mah geulis nu sarupa jeung kontrol nu futsal pamuter urang ".

Ronaldinho ogé nyandak waktos na diajar greats kaliwat kayaning Pelé, Ziko na Rivellino sarta diteundeun ngimpi ngeunaan handap footsteps maranéhanana.

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Ngaktipkeun Point

waktos nu tungtungna sumping pikeun Ronaldinho. Anjeunna dileler salaku pamuter soccer nonoman paling Sarbini Brazil urang nalika anjeunna ngoleksi gol 23 ridiculous dina kaulinan tunggal dina umur lembut tina 13. gol heran na ngakibatkeun timnya ka kajawaraan SMP utama. Ogé, éta titik balik sumping di 1997 lamun Ronaldinho teenaged meunangkeun panggero-up ka timnas Dina-17 Brazil urang.

sataun éta, manéhna mingpin sing sakuat ka Dunya Championship FIFA Dina-17 di Mesir. Anjeunna ogé dipilih salaku pamuter pangalusna turnamén urang. Moal lami deui afterward, Ronaldinho ditandatanganan kontrak profésional kahijina maén keur Grêmio, salah sahiji tim paling sohor di liga Brasil. Taun pisan salajengna anjeunna dibéré kasempetan pikeun nyieun debut senior ngalawan Copa Libertadores. Anjeunna geura-giru jadi hiji anggota integral tim tur éta striker béntang maranéhanana saacan anjeunna dibikeun ka Paris Saint-Germain dina April, 2001 pikeun € 5 juta. Ronaldinho ieu ogé wooed ku sababaraha klub ngarah, kaasup Arsenal FC, hiji tim London. Anjeunna dituturkeun saran lanceukna pikeun asup pikeun PSG.

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Piala Dunya 2002

Bari maén kalawan PSG, Ronaldinho terus némbongan jeung timnas Brasil dimaénkeun turnamén internasional. Anjeunna kinerja dijieun anjeunna dipilih di 2002 cup dunya.

Salila Piala Dunya 2002, anjeunna bagian tina hiji trio formidable dipikawanoh salaku "Tilu Rs" -Ronaldinho, Ronaldo, sarta Rivaldo-saha mantuan Brazil meunang judulna taun éta, sarta tajongan 30-buruan nya éta landed di net salila quarterfinal ngalawan England éta salah sahiji highlights acara urang.

Brazil ngéléhkeun Jérman pikeun judul duanana gol maranéhanana anu ngoleksi ku salah sahiji Sunda pangbadagna, Ronaldo Luis Nazario de Cianjur.

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Tranfer mun Barcelona

Dina 2003, Ronaldinho ngumumkeun anjeunna siap ninggalkeun Paris Saint-Germain, sarta perang Panawaran dipanaskeun pikeun komitmen panarjamah-Na ensued. Anjeunna courted ku dua sahiji tim pangalusna di Éropa, FC Barcelona jeung Manchester United. Sakali deui, anjeunna nyokot mamatahan sahiji lanceukna sarta ditandatanganan kalawan Barcelona dina tanggal 19, 2003.

Signing-Na pikeun klub nu kaeusi impian lifelong of gabung paling klub storied di dunya, langkung kitu, unggul dina legendaris jersey No. 10 ilaharna dipaké ku pamuter kreatif greatest nu pakuat urang. kadatangan na di kota soccer-mad éta hiji acara utama, kalayan fans 25,000 ngarobah kaluar ngabagéakeun anakna.

Dina usum 2005-06, anjeunna maénkeun peran pivotal di nulungan Barcelona meunang judul Liga Champions kahiji maranéhanana di 14 taun.

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Dimimitian Partying di na telat 30 urang

Ronaldinho geus kalibet dina spearheading sababaraha pihak. Ieu prooves anjeunna mangrupakeun salah sahiji sato pihak pangbadagna di dunya.

Ieu hirupna luar widang muter.

Anjeunna mikanyaah hadir pangbadagna tur wildest carnivals Brasil sarta pihak sakuliah dunya. Ieu naha anjeunna geus cemented reputasi na salaku sato pihak pangbadagna dina nyanghareupan pangeusina. detached, nempo logis karir footballing na bakal jadi anu sanggeus denying dirina sababaraha pleasures dugi 30s telat-Na, Ronaldinho bisa méakkeun sesa dinten na partying kana eusi haténa urang.

Ieu, sanajan, teu sigana jadi hiji pilihan. Nurutkeun manéhna, "Kahirupan anu pendék sarta bisa mungkas disangka-kitu ngarasakeun eta bari Anjeun tiasa".

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Escaping tina kacilakaan

Ronaldinho geus sakali ngalaman kacilakaan bari anjeunna dina jalan ngagungkeun ultah indungna di Porto Alegre. Ieu kajadian dina Sabtu lamun mobil-Na, disetir ku supir pribadi sorangan, veered kana solokan a.

Dua-waktos FIFA Dunya Player dina meunangna Taun lolos unhurt ti kacilakaan mobil di Brazil.

"Teu nanaon serius," adi jeung antibaktéri Ronaldinho urang Roberto de Assis ngawartoskeun pencét. "Kabeneran taya sahijieun ieu menyakiti. Éta hal pangpentingna ".

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Mobil

FC Barcelona legenda Ronaldinho bakal salawasna dipikawanoh salaku salah sahiji entertainers greatest bal urang, tapi sugan Brasil ngarasakeun lolobana waktu na kaluar lapangan, tinimbang kana eta. Kaluar lapangan, anjeunna dipikawanoh janten saurang lalaki anu boga panon keur mobil saé.

The pesulap bal téh fanatik mobil timer confessed, sarta geus nempo maké sababaraha mobil aheng.

Naha éta dina nightclub atawa dina lapangan, Ronaldinho ngajaga riungan entertained.

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Badag Brother, Jailed.

The adi jeung antibaktéri tina béntang Brazil Ronaldinho, Roberto de Assis Moreira, geus sakali geus dihukum lima taun na lima bulan panjara on biaya duit-laundering jeung pajeg-ngajauhan.

Nurutkeun kana biaya, Roberto nyumput a transfer of US $ 884,000 ti Bank Séntral Brasil, whilst ogé disguising gerak sipat patut Sunda $ 776,000 na depositing AS $ 125,000 dina akun Swiss tanpa informing otoritas. The insiden lumangsung antara 2003 na 2004. Roberto tos seueur istilah panjara sarta kiwari jadi lalaki bébas

Asides biaya laundering duit, anjeunna ogé geus ngalaman blows pribadi di kali panganyarna jeung panutupanana sahiji klub maén bal di Porto Alegre, kitu ogé klub wengi di kotana di handap rajapati a.

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Cinta keur napsi

Ronaldinho geus miboga endorsements kalawan loba pausahaan, kaasup Nike, napsi, Coca Cola, EA Olahraga, Gatorade jeung Danone jsb Dina 2006 anjeunna earned leuwih $ 19 juta ti endorsements. Sanggeus endorsed napsi keur loba karirna sarta mucunghul dina commercials kalawan David Beckham, Thierry Henry jeung Lionel Messi.

Ronaldinho ditandatanganan deal kalayan Coca-Cola di 2011, kumaha ieu terminated dina bulan Juli 2012 sanggeus anjeunna bray minum napsi dina konferensi warta.

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Ngaluarkeun kalawan pep

salah sahiji Pep Guardiola urang belah hareup jadi boss Barcelona ieu meunang leupas tina Ronaldinho. Patarosan dina dulur biwir is..Why teu anjeunna ngalakukeun éta? ... nyaho pinuh ogé Ronaldinho kungsi hugely penting pikeun klub salaku batur ngagagas hiji era sukses kalawan Barcelona.
Ronaldinho éta kasampak kawas batur anu mantuan tumuwuhna Lionel Messi.
Kiwari ieu kaleresan: Manéhna ngaku Ronaldinho kungsi gaya hirup wayward luar widang muter. Manéhna ngaku gaya hirup wayward nya éta nyieun anjeunna pangaruh bahaya. Najan kitu, Guardiola urang kaputusan éta kontroversial dina waktu éta. Ieu naha loba fans bal daek anjeunna kantos titimangsa.

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Kaahlian 5 nu kabukti anjeunna teh greatest Football pesulap

(1) Saatos bursting onto pamandangan di handap ieu freekick ngalawan England dina Piala Dunya 2002, Ronaldinho diaspal cara pikeun mecenghulna Magic dina maén bal.

(2)The FlipFlap Elastico Style: Nalika move ieu munggaran disaksian, NASA dirakit dina alam greatest pikiran ilmiah pikeun hiji gempungan darurat. Dina gempungan eta, ieu nyatakeun yén aya ayeuna saurang lalaki anu bisa ngabengkokkeun hukum fisika. ngaranna téh Ronaldinho Gaúcho.

Loba geus diusahakeun ieu sareng gagal. Hiji conto anu katempo handap;

hasilna gambar pikeun Ibrahimovic FlipFlap GIF

(3) Taya Tingal ngalirkeun: Kantos dicoba Maen Bal jeung panon anjeun Cicing? The adage heubeul "tetep panon anjeun dina bola" éta evidently moal di kamus tina Ronaldinho.

hasilna gambar keur euweuh katingal lolos Ronaldinho GIF

(4) Hocus Pocus: Ieu salah sahiji kaahlian paling estetika Ronaldinho urang, merlukeun jam prakték dina taneuh palatihan pikeun ngan hiji momen genius on lapangan.

ngalir Ronaldinho

(5) The Joga Bonito Style: Naha teu alarmed sarta ulah ngaluyukeun layar Anjeun. Ieu teh Style Joga Bonito invented by Ronaldinho.

hasilna gambar pikeun Ronaldinho Joga Bonito GIF

Ronaldinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -rankings LifeBogger

Urang nampilkeun nu rankings sahiji batur nu mindeng disebut maestro maén bal ahli.

Ngarasa Luncat ka leupaskeun komentar anjeun sarta maca artikel nu patali.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu