Robin van Persie budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
7138
Robin van Persie budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Ngalayang Dutchman'. Kami Robin van Persie budak Story tambah Biografi Fact brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup hubungan, hirup kulawarga, sarta loba OFF-pitch fakta ngeunaan anjeunna saeutik-dipikawanoh.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan sajarah liga Premier na tapi sababaraha mertimbangkeun Biografi Robin van Persie urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Fakta Robin van Persie budak Story Ditambah Untold Biografi -Awal jeung Kahirupan kulawarga

Robin van Persie lahir dina dinten 6th Agustus 1983 di Rotterdam, Walanda. Anjeunna ngalahir ka indungna, José Ras van Persie jeung bapa, Bob van Persie. Kadua kolotna meunang cerai bari anjeunna a nak saeutik.

Robin asalna tina hiji kulawarga artistik. José Ras, indungna, nyaéta pelukis jeung jewelery desainer. Manehna oge ngajarkeun kabutuhan husus barudak. Bob, bapana, nyaéta sculptor profésional.

Bari tumuwuh nepi di Rotterdam, Van Persie ieu dipikawanoh salaku "troublemaker ngora who mikanyaah nanaon sejenna tapi bal". Sanggeus kolotna Van Persie urang cerai, anjeunna dibawa nepi ku bapana.

Di sakola, Van Persie éta salah sahiji barudak paling misbehaved. Anjeunna kaasup ti kelas ampir unggal poé. Kanyataanna, anjeunna pernah tipe akademik. guru na sempet salawasna ngawartoskeun anjeunna ...: "Robin, ngalakukeun pagawean di imah anjeun, hal anu penting anjeun boga diploma anjeun". Najan kitu, ngora Robin listened ka voices séjén ti fans na nu ceuk ..."Anjeun nuju bade janten kawas Johan Cruyff". Ieu ditinggalkeun guru na hanjelu kalawan na dangong anu némbongkeun hiji displeasure total arah akademisi.

Robin van Persie di Excelsiordad na pernah meunang dirina rusuh ngeunaan kabiasaan putrana urang. Urang ngabejaan Anjeun naha !. Bal Rob van Persie kungsi dipikawanoh éta putrana urang nelepon ka katuhu sateuacan na kalahiran. Cenah, "komo thou anjeunna haTed akademisi, takdir na éta bisa kaeusi ".

Robin sotéh kaluar tina malah leuwih gangguan ti anjeunna bakal diasupkeun alatan markisa na keur maénbal. Ti 1997 mun 1999, anjeunna dicoo pikeun Excelsior salaku nonoman a. filsafat Excelsior urang éta nyieun deui jalan maén bal. Aranjeunna diwenangkeun kids maén tanpa teuing gangguan
Klub ngalampirkeun peringkat pelatih digawé teuas dina suku katuhu Van Persie urang jeung pos. Nurturing kaahlian diperlukeun maén di jalan tina Kralingen, lingkungan multi-budaya di Rotterdam wétan dimana manehna tumuwuh nepi na dimana bapana masih hirup.

Robin éta jadi populér di klub sakumaha anjeunna naros ka rank nonoman pangluhurna na. dewan Excelsior direksi kapaksa ngaranan ngadeg hiji sanggeus anjeunna di Stadion 3,500-kapasitas maranéhanana, Woudestein di Rotterdam.

Salah sahiji lapak Excelsior urang dingaranan Robin van Persie
Salah sahiji lapak Excelsior urang dingaranan Robin van Persie

Kusabab 11 umur, Robin sempet dipelak nepi ngarojong Arsenal sadaya berkat dad na anu mangrupakeun kipas paeh-teuas Arsenal. Di handap ieu hiji poto manehna.

Robin van Persie, hiji supporter Arsenal dina Era JVC
Robin van Persie, hiji supporter Arsenal dina Era JVC

Dina yuswa 13, Van Persie ieu tipped pikeun stardom di tanah air-Na jeung pengamat neruskeun likening anjeunna legenda Holland Johan Cruyff. Ieu dibawa leuwih markisa pikeun kaulinan sakumaha anjeunna ukiran bulu na kasampak kawas bola hiji.

Young Robin trims bulu pikeun maén bal
Young Robin trims bulu pikeun maén bal

The Sarbini Dutchman ngagabung Holland urang klub pangbadagna Feyenoord dina yuswa 13 dina urutan ngudag ngimpi, tapi manéhna jadi musuh awon na sorangan. pagelaran-Na dina sawah éta tebih ti kurang. Leuwih ti kitu, kaadigungan blatant sarta selfishness shadowed skill-Na. Nalika van Persie ngancik 20, Feyenoord meunang leupas tina anjeunna.

Sanggeus ninggalkeun bandung, Robin terus kaahlian luhur na di jalan tina Kralingen on pangadilan beton kalayan luhur-kawat Anggar dipikawanoh salaku 'Kandang.'

Tuah shone on anjeunna salaku anjeunna shockingly janten pilihan kahiji hiji pramuka Arsenal ngeunaan pamaén anu bakal ngaganti Bergkamp sanggeus miang Na. Van Persie dibéré peran dimimitian maén barengan Henry salaku upfront striker kadua.

Fakta Robin van Persie budak Story Ditambah Untold Biografi -hubungan Kahirupan

Robin van Persie pilihan pamajikan hiji kénéh baffles loba fans na. Anjeunna ayeuna nikah ka salon Maroko, Bouchra Elbali.

Robin van Persie sarta pamajikan-Bouchra Elbali
Robin van Persie sarta pamajikan-Bouchra Elbali

pasangan boga anak dua geulis, putra ngaranna Shaqueel sarta putri Dina. Di handap ieu aya gambar maranéhanana jeung mum maranéhanana.

Bouchra Elbali van Persie kalawan kids dirina
Bouchra Elbali van Persie kalawan kids dirina

kawas Aom bela diri jeung Philippe Coutinho, Robin van Persie meunang nikah di hiji umur dini tina 20. sanajan Bouchra van Persie jeung salaki, béntang soccer dirina Robin van Persie, Kungsi mimiti taringgul mun nikah maranéhanana alatan perkosa sangkaan (rinci handap). Maranehna ngan geus nikah pikeun sataun di titik anu, tur Bouchra sakali dianggap ninggalkeun salaki anyar nya. Najan kitu, manehna nyangkut dinya kaluar na ayeuna pasangan sempet dipindahkeun kana ti heartache nu.

Gaduhan katalungtik pamajikanana geus muslim, wartawan sakaligus nanya Robin lamun ieu geus ngabalukarkeun anjeunna pikeun ngarobah Islam, Van Persie ngomong ...

"Ieu teu bener. Kami lain muslim, atawa Kristen atawa Yahudi. Kuring geus diangkat liberally. Lamun hayang jadi Muslim sakuduna datangna ti jantung. Abdi teu bakal ngalakukeun eta ngan mangga pamajikan abdi. Pikeun percanten pikeun kuring téh quest for kabawa hiji lalaki alus ".

Bouchra van Persie oge musisi sarta mikanyaah nyanyi di Walanda.

Manehna pisan Bangga salakina dina watesan prestasi di maén bal. Kaca Twitter nya ieu ngeusi tulisan praising salakina.

Nalika manéhna usaha asup Arsenal, Bouchra ieu diwawancara ku Eunteung. Manehna ngomong, "A kaptén alus kedah paduli klub teh, ngeunaan tim, ngeunaan sagalana ngalibetkeun Arsenal. Oh, sarta di Samentara éta, I geus diwanohkeun kana 'pamajikan skip urang'. "

Dina kaca profil nya, manéhna ngajelaskeun sorangan sakumaha, "The mum dua kids anca sarta pamajikan Bangga hiji salaki endah pisan." Van Persie kaungkap putrana disebut anjeunna 'Daddy Arsenal' mangsa poé na salaku nu ahli nembak, nu bisa geus ngawarah sababaraha masalah sanggeus switch pikeun Serikat panas panungtungan.

Fakta Robin van Persie budak Story Ditambah Untold Biografi -The nangis Kid

klub Turki Robin van Persie urang Fenerbahce sakali mayar kanggo hiji Manchester United kipas, Louis Inten, ngapung ka Istanbul papanggih manehna sanggeus hiji video ti youngster nangis di warta tina kaluar ti Dutchman urang ti Old Trafford indit viral. Di handap ieu hiji bukti poto.

Saeutik Louis Inten nangis keur Robin van Persie
Saeutik Louis Inten nangis keur Robin van Persie

Video, filmed ku kolotna Inten urang, sumping ka perhatian ngarojong Fenerbahce anu dimimitian hiji kampanye online pikeun ngangkat $ 2000 (£ 1,281) dina bulan Juli ambéh Louis bisa meunang kasempetan pikeun jadi reunited kalawan idola-Na.

klip nu kapanggih cara na ka Presiden Fenerbahce Aziz Yildirim anu lajeng mutuskeun pikeun ngundang kulawarga Inten ka Turki. uleman Yildirim urang ieu katampa sarta aranjeunna anjog di Istanbul dina Kemis malem bisa dipapag ku awak Fenerbahce TV. Tuah shone on anjeunna deui salaku anggota dewan Fenerbahce, Ilhan Eksioglu, kungsi reuwas sejen di toko. Anjeunna booking kulawarga liburan lima dinten dina tujuan panas libur populér Antalya.

"Urang rék hatur Fenerbahce jeung Presiden pikeun nyieun ieu kajadian. Simkuring teu tiasa ngantosan ningali Robin van Persie ulin," ceuk bapa Inten urang Sam kana anjog di Istanbul.

Fakta Robin van Persie budak Story Ditambah Untold Biografi -Kahirupan kulawarga

Robin van Persie asalna ti tukang kulawarga Walanda-kelas menengah saméméh Investasi bal dibayar kaluar pikeun manéhna jeung kulawargana. Di dieu, urang nyadiakeun Anjeun rinci ngeunaan kahirupan kulawargana dimimitian ku dad-Na, Rob van Persie.

father- Robin van Persie urang Rob van Persie
father- Robin van Persie urang Rob van Persie

BAPA: Bob van Persie nyaéta lalaki anu percaya ka prophecies. Manéhna ngaku yén saméméh Van Persie ieu mangrupa dilahirkeun, clairvoyant a ngawartoskeun anjeunna naon putrana bakal balik kana ngahontal: "Manéhna ngawartoskeun kuring nu sakola teu bakal suku manehna tapi, nalika eta sumping ka cikur, yen anjeunna bakal jadi raja jeung Ferrari di lapangan. Yén anjeunna bakal jadi di timnas Belanda " Bob ceuk dina Manchester News Laporan malem.

Bob van Persie mangrupakeun kipas paeh-teuas Arsenal. Anjeunna boga sapotong karya seni sculptural na jero Stadion Émirat mana anjeunna dijieun tina majalah Arsenal heubeul. Duanana bapa na putra némbongan janten pisan nutup.

A Putra-Rama Love- Robin van Persie jeung Rama, Rob
A Putra-Rama Love- Robin van Persie jeung Rama, Rob

indung: José Ras van Persie gambar dihandap teh indung denok anu legendaris van Persie.

Robin van Persie- José Ras van Persie
Robin van Persie- José Ras van Persie

Manehna sakali ngagabung ka clamor keur putra nya tetep di Arsenal. Dina kecap nya ..."Lamun urang buka Arsenal na urang leumpang kana stadion jeung anjeunna, nya eta electrifying. Salaku mum, éta ngeusi kuring jeung sombong. Ieu bener hebat. Nalika granddad Robin urang, dad abdi, éta leuwih di Émirat keur na (91st) ultah na kami nyokot gambar di jero, abdi uninga dipelak-up urang balik kuring nyebutkeun: 'Urang bogoh ka Robin'. Salaku mum a, abdi teu bisa hayang pikeun hal nicer ".

sadulur: Kiki na Lilly van Persie anu dua sadulur ti Robin van Persie. Rejeki-Tunai Mandiri ngawartoskeun dad maranéhanana, Rob yen manehna bakal boga tilu barudak, dua putri kahiji lajeng putra. Ieu Kiki na Lilly nu sumping kahiji jeung kadua saméméh Robin sumping katilu.

sisters- Robin van Persie urang Kiki na Lilly van Persie
sisters- Robin van Persie urang Kiki na Lilly van Persie

Fakta Robin van Persie budak Story Ditambah Untold Biografi -perkosa tudingan

Sanajan kitu, dina 2005, van Persie ditahan on kacurigaan perkosaan. Ieu kajadian sanggeus nightclub kutub penari cenah diserang sarta diperkosa nya. Robin van Persie ngaku mun mariksa kana kamar hotél jeung stripper tapi dibantah yén perkosa a lumangsung.

kajadian lumangsung di éta Tulip Inn di Rotterdam, ngan 200 yard ti mana pamajikanana Bouchra ieu saré. Ieu hiji waktu nalika anjeunna dibagikeun ka titik panghandapna tina karirna.

Ieu oge taun hareup anjeunna dipilih janten bagian tina timnas Walanda. Kajadian perkosaan kajadian sataun sanggeus nikahna ka Bouchra di 2004.

Penguasa Walanda henteu nyandak hal gampang. Van Persie ieu dialungkeun panjara pikeun 2 minggu sanggeus judged. The chargers anu engké turun saterusna nalika otoritas katalungtik akta nu seemed consensual.

kaayaan ampir ngarugikeun anjeunna duanana na perkawinan sarta karirna, tapi budak goréng soccer urang tungtungna mutuskeun cukup cukup, straightening kaluar dangong na nuju pamajikanana, teammates na gerbong.

Fakta Robin van Persie budak Story Ditambah Untold Biografi -kapribadian

Robin van Persie boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

kaunggulan: Kreatif, gairah, berehan, haneut-hearted, riang, humoris

Kalemahan: Panghianatan, un-satia, Sombong, nekad sarta timer dipuseurkeun.

Naon RVP diaku: Téater, nyandak cuti, hal mahal tur ngabogaan fun sareng rerencangan

Naon RVP henteu janten: Keur dipaliré, Teu pindah ka hareup, nyanghareup kanyataanana hese, teu keur ngarawat kawas raja atawa ratu.

Peran Modél: Anjeunna urutan Thierry Henry, Dennis Bergkamp na Marco van Basten sakumaha sababaraha pangaruh utama dina karirna.

Luhureun sadaya, Robin mangrupa sagala-sabudeureun olahragawan. Anjeunna mangrupakeun kipas tina anak panah na ténis. Manéhna ngabogaan bakat husus pikeun ténis méja. Anjeunna mangrupakeun kipas tina Palasik Al Pacino gangster pilem Scarface.

Fakta Robin van Persie budak Story Ditambah Untold Biografi -A Pupusna Ancaman pikeun kulawarga

Nalika eta diumumkeun yen van Persie ieu quitting tim London pikeun Liga Utama maranéhanana, loba blamed pamajikanana keur mahluk hiji tukang gali emas.

Hiji tweet éta, "Kuring hayang maot kana anjeun. Hate anjeun, anjeun scum kantong. Kuring miharep sakabeh kulawarga Anjeun pakait maot ".

Ieu teu kahiji waktos Robin sempet Nyanghareupan ancaman serangan. Salila poé youthful Na, Robin jeung sahabat-Na, Jorge Acuña anu diserang ku hooligans ti Arch-saingan AJAX. Jorge Acuña dibawa ka rumah sakit ku tatu sirah, beuheung na iga. Young van Persie éta untung geus kabur ditakolan mun extent éta.

Fakta Robin van Persie budak Story Ditambah Untold Biografi -Alesan balik nickname na

Dina 13 Juni 2014, Holland dibikeun defending juara dunya Spanyol hiji eleh 5-1 humiliating. Dina poé éta dituturkeun, gambar dominating koran, média sosial jeung saluran TV éta nu sahiji Robin van Persie ditunda pertengahan hiber. Ieu masihan naékna nickname na "The Flying Walanda Man".

Robin van Persie- The ngalayang Dutchman
Robin van Persie- The ngalayang Dutchman

hiber na kajadian katuhu sanggeus anjeunna dipingpin bola nu bakal ngéléhkeun Iker Casillas tur buka spree nyetak Walanda.

Ieu karya megah of athleticism hasilna salah sahiji tujuan paling spektakuler dina sajarah Piala Dunya. The sasalaman pangbadagna dina modern dinten bal éta naon dituturkeun sanggeus gol-Na.

The Hiji-of-a-jenis hajatan gawang sasalaman jeung Boss van Gaal
The Hiji-of-a-jenis hajatan gawang sasalaman jeung Boss van Gaal

Fakta Robin van Persie budak Story Ditambah Untold Biografi -Kumaha Man U Gagal mun asup anjeunna

Serikat bisa geus ditandatanganan Van Persie deui di 2001 nalika Sir Alex Ferguson dikirim lulugu pramuka Jim Ryan lalajo anjeunna - hijina pikeun rumaja anu dikirim pareum. "Robin éta wungkul 16 atanapi 17 wanoh," ceuk Ferguson.

The then- manajer Manchester United ceuk pramuka na Jim katalungtik Robin éta bakat hebat. Tapi dirasakeun yén anjeunna hiji immature saeutik pikeun heubeul 16 taun. Kanyataanna, anjeunna ngagaduhan kartu beureum dina dinten Jim sumping ka lalajo anjeunna di stadion. Fergie engké regretted moal meuli manehna lila sanggeus Arsenal nyandak kasempetan.

Fakta Robin van Persie budak Story Ditambah Untold Biografi -Naha anjeunna ngagem Jumlah Shirt 20 pikeun Serikat

Anjeunna kagungan pilihan maké nomer 20 atanapi 21 sabot mimiti dipindahkeun ka Manchester United. Dina kecap Robin van Persie urang ..."Alesan Kuring nyokot kaos ieu téh yén kami geus sagala di dieu pikeun jadi juara taun ieu sareng nu bakal hartosna hiji judul liga 20th pikeun Manchester United. Éta alesan utama mah ngajak 20 " paparna wanoh. Kanyataan parios: Heuheu Robin van Persie urang budak Story tambah biografi untold fakta. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu