Robert Lewandowski budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
8492
Robert Lewandowski budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Lewy'. Robert Lewandowski budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba fakta dipikawanoh saeutik ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities gawang nyetak na tapi ukur sababaraha fans mertimbangkeun Robert Lewandowski carita babad salira nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang ngawitan.

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Kahirupan mimiti

Robert Lewandowski budak StoryRobert Lewandowski lahir on August 21, 1988 di Warsawa Ibukota Polandia ku Krzysztof Lewandowski (bapana) jeung Iwona Lewandowska (Ibu).

Anjeunna ngalahir ka kulawarga practicing Katolik sarta spent taun mimiti kahirupan budak leutik di caket dieu Leszno, Western Polandia.

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Linggarjati jadi olahragawan

Robert Lewandowski budak StorySalaku Biografia nyimpen éta, Lewy ieu Linggarjati pikeun jadi olahragawan ti pisan dinten Anjeunna ngalahir. ngan diaku Leroy waras, Tuluy ngalahir ka olahraga. Ideally, sakumna anggota kulawarga Robert Lewandowski mangrupakeun béntang olahraga. indungna, Iwona éta hiji pamuter voli aktif di liga munggaran Akademis Olahraga Association 'Warsawa', sedengkeun bapana, Krzysztof - urut judoist - éta saurang pamaén suksés di klub maén bal Hutnik Warsawa. Teu heran nu mibanda conto dibaca sapertos dina dua sisi, ngora Robert dituturkeun jalan satapak geus blazed ku kolotna. Anjeunna ngalaman diusahakeun rupa olahraga, tapi tanpa ragu a manéhna ngarasa pangalusna ku bola di suku-Na sarta miboga catetan sukses sakumaha nak a.

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Mimiti Football

Bapana, sanggeus direalisasikeun markisa putrana urang, dipaké pikeun nyandak budak saeutik pikeun Partyzant sesi latihan Leszno. Dina yuswa salapan, anjeunna commenced latihan na di Varsovia Warsawa.

Robert Lewandowski budak Story

Teuas tarmac, pasir tanpa daun jukut, awan of pisibilitas lebu ngawatesan, unheated barak heubeul kalawan jandéla unsealed tinimbang ngarobah kamar - ieu nya kondisi nu bakat agung Robert Lewandowski dimimitian berkecambah.

Sanggeus tujuh taun Lewandowski ditinggalkeun Varsovia mun gabung klub nagara golongan kalima Delta Warsawa nu ieu supplier langsung pamaén pikeun Legia Warsawa. Anjeunna ngembang aya dugi ka musibah kajadian.

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:tragedi

Bapana Krzysztof ngimpi yén hiji poé anjeunna bakal ningali putrana maén keur klub ti Łazienkowska Street. Sedih, alatan mangrupa pulas kejem nasib, anjeunna henteu malah meunang ningali kaulinan senior heula putrana urang - anjeunna diliwatan jauh di 2005.

Tragedi kulawarga kapaksa Robert ka manusa nepi pisan mimiti. Henrikh Mkhitaryan ogé disaksian nasib sarua sanggeus pupusna pahlawan na (rama).

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Nyandak Hambalan kandel

Sanajan umur masih ngora pisan-Na, wanting pikeun ngurangan beungbeurat finansial indungna urang, anjeunna mutuskeun pikeun ninggalkeun kulawargana imah jeung dipindahkeun dina kalawan adina di Warsawa. Anjeunna junun naon saeutik duit anjeunna earned di klub maén bal Delta.

Robert Lewandowski budak Story

Handap sababaraha kaulinan santun sarta opat gol ngoleksi, anjeunna meunang noticed ku pramuka Legia Warsawa.

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Nyandak gugur

Dina usum of 2005 / 2006 Lewandowski éta saurang pamaén sah pikeun cadangan nagara golongan kaopat tina notorious Polandia Jawara dina kontrak sataun.

Tujuan nya éta ngasupkeun pakuat primér pas mungkin. Anjeunna nyieun gambaran pohara alus salaku pamuter cagar, anu teu luput perhatian palatih sarta bal na pundits.

The striker ngora dihadiran hiji camp latihan di Wronki bareng jeung tim kahiji kalawan pintonan pikeun ngabuktikeun patut na.

Hanjakal, aya Ngaruwat. Young Lewy nyandak gugur. Anjeunna réngsé nepi ku tatu dahsyat pisan mimiti on karirna kalawan klub jeung éta bisa demonstrate poténsi pinuh-Na.

Bakayoko ngalaman nasib sapertos dina waktos sarupa karir ngora-Na. Sedengkeun pikeun Lewy, aya ayeuna no kasempetan pikeun manehna ka cacah dina gabung di liga luhur Polandia - Ekstraklasa. rencana cadangan nya ku escaping ka klub handap sejenna gagal. salah No miharep manehna. Legia, rada disangka na kalawan henteu forewarning atawa kieu, mutuskeun moal manjangkeun kontrak Robert urang.

Behold, karir pondok-cicing sumping ka standstill a. Ieu ngimpi unfulfilled of Robert Lewandoski.

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Tembok Meiji

Sanggeus kungsi ditampik ku Legia, Robert ieu ditinggalkeun terdampar. Anjeunna belonged mun euweuh klub sarta manéhna henteu aksés ka basa latihan ditangtoskeun. Untungna, ngan di waktu, indungna datang ka nyalametkeun na nyieun sagala usaha mungkin nyieun impian putra nya urang datangna leres.

Dina 2006 usum panas, ngora Lewy pulih tina tatu-Na. Anjeunna cukup untung bisa snapped ku Znicz Pruszków anu nyandak resiko sanajan laporan yen cenah masih tatu rawan.

Aya, Lewy dimimitian hiji nanjak dinamis arah tops maén bal. Anjeunna mingpin timnya pikeun unggul dina liga katilu Polandia sanggeus nyetak lima belas gol nu dipingpin anjeunna janten scorer luhur liga urang. Tim Lewy urang massana promotion mun Polandia hiber liga luhur ngaliwatan usahana. Anjeunna geura-giru dimimitian nyetak luhur gol 20 per usum.

Anjeunna nyandak kasempetan pikeun rejoining klub heubeul na Legia sanggeus aranjeunna begged ampun.

Deui, sanggeus pilari ngaliwatan tumpukan nawaran na pernah tungtung hungkul, Lewandowski mutuskeun dina maén keur Borussia Dortmund, kalayan saha anjeunna nandatanganan kontrak opat taun.

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Rising mun Global Inohong

Usum of 2011 / 2012 kabukti aya momen narabas hébat. Sarta narabas éta loba footballers anu impian tina karir dibédakeun hoyong ngalaman. Mimitina aya geus euweuh tanda nunjukkeun yén karir Lewandowski urang di Signal Iduna Park bade ngaganti. kaayaan ngancik sabudeureun kalawan tatu Lucas Barrios 'di Copa Amerika jeung Jürgen Klopp ngangkat Lewandowski ngeusian lowongan éta.

Kutub dipaké kasempetan nu jadi pangalusna sakumaha anjeunna bisa. Kalawan manehna, dortmund disaksian hiji transformasi luar biasa. A full-waktu joker dumadakan robah jadi striker-kelas munggaran kalayan naluri a killer urang. Ieu carita naékna Robert Lewandowski pikeun Kinérja nu ngalambangkeun lalampahan pikeun FC Bayern.

Sesa sabab nyebutkeun aya sajarah. Dina kecap Lewy urang; "Abdi bogoh bal, abdi ukur cinta eta sabab méré kuring hirup abdi. Aya leuwih. "

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Kahirupan kulawarga

kulawarga Robert Lewandowski urang mangrupakeun kulawarga diwangun ku bal, voli, pencak silat sarta béntang judo. Ayeuna ngidinan mimitian ti sirah telat kulawarga.

BAPA: Lewy ieu ngarasakeun taun hubungan deukeut jeung dad na nalika anjeunna hirup. Sajaba ti ngajarkeun manéhna antics diperlukeun dina soccer, Krzysztof ogé manggih waktu pikeun maénkeun kaulinan leungeun lokal kalawan Lewy.

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Young Robert Lewandowski na Father- Krzysztof

Sarerea éta husus dina panon na, kaasup adina Lewy urang, Milena Lewandowski. Aranjeunna bakal duanana nyandak robah warna ka warna ngabohong di leungeun-Na jeung lalajo program TV barudak favorit maranéhanana. Na jadi musibah maranéhna leungit anjeunna bari sakumaha kids.

Robert Lewandowski budak Story
Robert Lewandowski kalawan father- Krzysztof na sister- Milena

indung: Iwona Lewandowska nyaeta indung Robert Lewandowski urang. Duanana pihak bagikeun hubungan alus babarengan.

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Robert Lewandowski nyokot makéna jeung mum- Iwona

Manehna teh dipikawanoh janten jalma anu maksakeun Robert ka manusa nepi pisan mimiti na nyokot bula ku tanduk sanggeus pupusna salakina. mamang teu, Robert sks dad telat-Na pikeun peletakan yayasan pikeun karirna. Anjeunna sks mum na keur nangtung kalayan anjeunna kabeh thru kali alus jeung goréng (kaleungitan dad sarta tatu karir mimiti).

Recounting on maot salakina urang, Iwona sakali ngomong; "Untungna, di momen kajadian, Robert teu imah. Krzysztof Cut Nyak Dien kalawan kanker, sarta sapeuting anjeunna ngagaduhan stroke sejen tur teu diantara urang dina isuk salajengna. Robert ieu lajeng hirup kalawan adina na heubeul di Bielany. Kuring bébéja anjeunna sagalana sanggeus kelas. Anjeunna direspon yén anjeunna sensed eta. Manéhna pohara gagah salaku k saeutikid." nyebutkeun Ny Iwona.

Malah salaku lalaki kulawarga, Lewy kénéh manggih waktu kualitas méakkeun kalawan mum na Iwona. Anjeunna vows pernah nyieun dirina ngarasa ngalamun saprak sanggeus dad na tinggaleun.

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Robert Lewandowski Mother- Iwona

ADI: Milena Lewandowski mangrupakeun adina Robert Lewandoski urang. Biasana ieu aya pikeun Lewy nalika manéhna indit ngaliwatan kali teuas bari duanana masih kids. Manehna teh pamuter voli profésional anu geus digambarkeun nagara nya pikeun sataun. Manehna excels di voli bari lanceukna nya excells dina maén bal.

Milena nyandak sanggeus mum nya, Owona nu jadi urut pamaén voli profésional.

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Robert Lewandowski 's adina Milena

nini: nini Lewy urang maot dina yuswa 91 taun. Di handap ieu nya jeung Milena Lewandowski.

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
nini Robert Lewandowski urang

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:hubungan Kahirupan

pamajikan Robert Lewandowski urang nyaeta Anna Lewandowska. Manehna teh atlet Polandia, lulusan Akademi Atikan fisik di Warsawa. Manehna oge ahli dina gizi, karate jeung tungtungna, wakil ti Polandia di karate tradisional saperti dina waktu tulisan. Duanana miboga pernikahan maranéhanana di 2013 nu taun narabas-Na.

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
The Love of Kahirupan Robert Lewandowski urang

cinta Lewy pikeun Anna ieu diucapkan tur pantes emulation ku loba fans na komo footballers (nu likes tina raka Rashford, Roberto Firmino jeung Juan Mata anu geus dipikawanoh miboga hubungan pisan santun). Duanana Lewy jeung Anna keur salawasna katempo stucked babarengan.

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Robert Lewandowski na Wife- Anna ngabogaan nice waktu kaluar

Éta pertinent ka dicatet yén pamajikan Robert Lewandowski urang Anna Lewandowski boga medali perunggu dina kategori karate di Championships Dunya 2009.

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Robert Lewandowski Pamajikan, Anna- A wadah sabuk hideung

Robert Lewandowski dina 7th Désémber, 2016 ngumumkeun yén pamajikanana éta hamil ku 'Beuteung reuneuh' perayaan gawang.

Lalaki hareupeunana Polandia engké dirasakeun 'Ngajentul' sanggeus ngeposkeun poto heartwarming manéhna sarta putri bayi na Klara.

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Patali jeung Hitler

Naha anjeun terang ?? !! ... Robert Lewandowski ieu putu nyungsi bungsu Hitler urang anu katelah Pawla Hitler. Manehna maot di 1960 sataun.

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Hubungan Robert Lewandowski kalawan Hitler

Robert Lewandowski budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:sapédah Man

Robert Lewandowski mangrupakeun sapédah na motor lengkep enthusiast! Sanajan gaduh karir bal profésional, Lewa teu leungit gairah motor na sarta geus cageur rupa kacilakaan di 10 taun tukang.

Anjeunna jauh ti panggung salila tilu bulan sanggeus kacilakaan manéhna bari nyetir sapedah Na. Nya ayeuna mah leuwih ati nu sateuacan. Ieu dimana urang mungkas pikeun Robert Lewandowski urang Kahirupan Story.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu