Ricardo Kaka budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
6443
Kaka budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Katerangan Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Kaka". Ricardo kami Kaka budak Story tambah Fakta Biografi Untold brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup hubungan, hirup kulawarga sarta loba OFF-pitch saeutik-dipikawanoh fakta ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha mertimbangkeun Ricardo Kaka Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Ricardo Kaka budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Kaka budak StoryRicardo Izecson dos Santos Leite alias 'Kaka' lahir dina dinten 22nd April 1982 di Brasília, Kacamatan Wangon, Brazil.

Anjeunna ngalahir ka indungna, Simone dos Santos (urut guru SD) jeung Bosco Izecson Pereira Leite (a pensiunan insinyur sipil).

Anjeunna kungsi upbringing aman finansial anu diwenangkeun anjeunna bade difokuskeun duanana sakola jeung bal dina waktos anu sareng. Nalika anjeunna tujuh, kulawarga Kaka urang dipindahkeun ka São Paulo.

Kawas loba saméméh anjeunna, Kaka kapanggih dina maén bal kaulinan anjeunna dipikacinta. sakola na munggaran kapanggih bakat sarta disusun anjeunna dina klub nonoman lokal disebut "Alphaville".

waktos Ricardo Kaka Boyhood
waktos Ricardo Kaka Boyhood

Kaka dijieun klub na cocog keur final dina turnamén lokal maranéhanana. Ieu dilakukeun anjeunna bisa salajengna scouted ku klub kampung halaman São Paulo FC, Anu ditawarkeun anjeunna hiji tempat di akademi nonoman. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Ricardo Kaka budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Kaka patepung sweetheart budak leutik na Caroline nalika manéhna 15 sarta anjeunna 20 dina waktu éta.

Kaka Love StoryIeu lumangsung dina 2002, bari manéhna masih di sakola di Brazil. Aranjeunna murag deeply asih silih. Malah jarak (dina rébuan mil) teu bisa misahkeun maranéhna. Duanana dimimitian hubungan serius maranéhna dina hiji waktu Kaka éta jauh maén keur AC Milan. Bari anjeunna jauh, Celico ngagabung garéja Kaka di Brazil sarta saterusna jadi pendeta, sadaya berkat iman Kristen kabogoh nya urang.

Sabenerna, Caroline pisan geulis, satia na Kristen taat. Kaka famously exclaimed yen duanana nya virgins saméméh anjeunna diusulkeun ka dirina.

Aranjeunna meunang nikah dina 23rd Désémber 2005 di Rebirth populér di garéja Kristus di São Paulo.

Poto Kaka Kawinan
Poto Kaka Kawinan

pasangan boga anak dua: lalaki Luca Celico Leite (dilahirkeun 10 Juni 2008) jeung putri Isabella (dilahirkeun 23 April 2011). Duanana pisan deukeut bapana salaku ditempo di handap ieu.

Kaka na kids na
Kaka na kids na

Ricardo Kaka budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The cerai Story

Dina 2015, Kaka na Celico ngumumkeun cerai maranéhanana liwat média sosial. Dina kecap na ..."Simkuring hoyong ngadamel publik yen, sanggeus salapan taun babarengan, urang geus ilahar sapuk pikeun cerai. nikah kami geus dibikeun kami dua barudak geulis saha urang cinta sangkan dearly. Dina lampu tina penting dasiKami gé neruskeun boga, anu hormat, syukur, sarta reueus pikeun karana tetep saling gembleng. Simkuring ménta simpati anjeun sarta pamahaman pikeun ngawétkeun privasi kami di momen saperti robah. "
Na urut pamajikan Celico ogé ngungkabkeun ... "Nalika manusa cheats, éta tanda yén pamajikanana gagal". kecap nya masihan fans Kaka urang clue a salaku naon disababkeun cerai maranéhanana jeung naha maranéhna cerai.

persépsi Caroline ngeunaan cerai dirina
persépsi Caroline ngeunaan cerai dirina

Dina 24 Désémber 2016, Kaka dikonfirmasi yén anjeunna bobogohan model Brasil Carolina Dias di pesen ka pengikut 9.8million na on Instagram.

Bukti yén Kaka dipindahkeun kana
Bukti yén Kaka dipindahkeun kana

pasangan nu dihadiran kawinan Lucas Moura di Sao Paulo.

Ogé Dina telat 2016 sanggeus bulan tina lamunan, Caroline Celico resmina dikonfirmasi yén Aisyah ayeuna dina hubungan kalayan pangusaha Brasil Eduardo Scarpa. Kaka éta thrilled sabot nempo poto na urut pamajikan jeung angka hiji musuh anjeunna boga. Eduardo muncul bisa nyokot perawatan pohara alus cinta anyar na.

Bukti yén Caroline Celico dipindahkeun kana
Bukti yén Caroline Celico dipindahkeun kana

Ricardo Kaka budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

BAPA: dad Kaka urang, Bosco Izecson Pereira Leite mangrupakeun insinyur sipil pensiunan ti tukang tengah-kelas kulawarga. Manehna nyieun pasti dua putra na (Kaka na Digão) ngagaduhan nu upbringing ditangtoskeun. Maranéhanana tebih ti keur diangkat tina kamiskinan. Anjeunna masihan aranjeunna atikan katuhu jeung kasempetan pikeun milih jeung hirup impian karir maranéhna. Di handap ieu Bosco Izecson Pereira Leite jeung putra kahijina, Little Kaka.

Bosco Izecson Pereira Leite sarta saeutik Kaka
Bosco Izecson Pereira Leite sarta saeutik Kaka

indung: mum Kaka urang; Simone dos Santos mangrupakeun guru SD pensiunan anu boga ngawangun interaksi positif antara dirina, Kaka jeung sesa kulawarga kabogohna. Keur hiji guru SD dijieunna nya meunang pamahaman hadé tina dinamika kulawarga kabogohna. Simone dos Santos geus burit closeness Kaka urang ka Allah. Duanana pisan sacaket ditempo dina gambar di handap ieu.

Kaka na Mum- Simone dos Santos
Kaka na Mum- Simone dos Santos

Kaka na Brother, Digãolanceukna: Rodrigo Manuel Izecson dos Santos Leite (dilahirkeun 14 Oktober 1985), katelah Digão, nyaéta Brasil pensiunan footballer profésional sarta hijina lanceukna ti Kaka. Anjeunna maén salaku bek sentral dina mangsa poé karirna.

As Bleachers Laporan nyimpen éta, Digão nyaeta diantara daptar luhur-10 baraya footballing dunya urang anu henteu nyieun dina karir maranéhna. Digão dicoo pikeun AC Milan pikeun taun saméméh balik ka buana Amérika neruskeun karirna nu gagal.

Saacan tanggal, anjeunna dianggap salaku pamuter paling woeful ka kantos diatur suku dina Serie A pitch. Sababaraha fans nyebutkeun anjeunna mangrupakeun sabalikna langsung (Antonim) tina Kaka di unggal jalan mungkin. Shockingly, Digão dicoo ngan 38 kaulinan di sakabéh karirna tanpa nyetak gol. soccer anjeunna pensiunan di hiji umur dini tina 32 sanggeus katempo teu nélépon Na.

Naon anu leungit dina karirna meunang massana dina kahirupan cinta-Na. Anjeunna happily nikah ka arsiték Rebeca Sabino. Kaka ieu bapa baptis kawinan.

Ricardo Kaka budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Kolam kolam renang kacilakaan

Dina yuswa 18, Kaka ngalaman narekahan tulang tonggong karir-ngancam jeung kamungkinan paralisis-inducing salaku hasil tina hiji kacilakaan kolam renang.

kacilakaan kolam renang Kaka urang

Untungna, manehna nyieun hiji recovery pinuh. Anjeunna atribut recovery na ka Allah sarta geus saprak tithed panghasilan pikeun garéja-Na.

Ricardo Kaka budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Asal nickname

lanceukna ngora Rodrigo (pangalusna katelah Digão) jeung misan Eduardo Delani oge footballers profésional.

Digão disebut anjeunna "Caca" alatan henteu mampuh pikeun ngucapkeun "Ricardo" lamun éta ngora. Kurangna ngucapkeun ahirna robah jadi nami 'Kaka '. Ngaran 'Kaka' boga panarjamahan Vérsi Portugis husus.

Di handap ieu hiji poto Kaka jeung lanceukna nak na nalika éta budak.

Saeutik Kaka na Digão
Saeutik Kaka na Digão

Ricardo Kaka budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Iman na

Kaka téh Evangelis Christian taat anu éta hiji anggota aktip ti Rebirth basis Paulo São Kristus Garéja.

Anjeunna jadi engrossed dina agama dina yuswa 12: "Kuring diajar yén éta téh iman megatkeun naha hal bakal kajadian atawa henteu." nyebutkeun Kaka.

Anjeunna dipikanyaho biasana dikaluarkeun jersey pikeun nembongkeun na "Kuring milik Yesus Kaos oblong. Kaka ogé geus aktip dina aktipitas moments solat sanggeus kacapi ahir patandingan. Ieu manéhna sanggeus Piala Dunya 2002 nu Brazil urang, Milan urang 2004 Scudetto sarta triumphs 2007 Liga Champions.

Salila hajatan pos-cocok handap Brazil urang 4-1 meunang leuwih Argéntina dina 2005 Piala Confederations final, anjeunna sareng sababaraha of teammates na ngagem kaos nu maca "Yesus mikanyaah Anjeun" dina ragam basa.

Bari narima FIFA Dunya Footballer tina pangajén Taun di 2007, cenah waktu manehna ngora anjeunna ngan hayang jadi pamaén profésional pikeun São Paulo sarta maénkeun hiji kaulinan pikeun Brazil Tim nasional, tapi nu "Gusti masihan [manehna] langkung ti anjeunna kantos dipénta".

Saacan tanggal, genre musik favorit Kaka urang téh Injil sarta buku favorit na oge tetep Alkitab. Dina hiji wawancara jeung Brasil telepisi O Globo, Kaka manifested bakal jadi hiji pendeta Evangelis sanggeus pangsiun.

Ricardo Kaka budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naon anjeunna inget keur

  • Pikeun na pas pertahanan-bengkahna.
  • Pikeun tatu, anjeunna ngalaman di Real Madrid.
  • Pikeun mahluk gancang, kuat, lincah tur keras kerja.
  • Pikeun mahluk pamaén tim kreatif kalayan Pace hébat, suku alus, sarta kasaimbangan alus teuing.
  • Pikeun pangabisana pikeun dribble pembela kaliwat.
  • Pikeun keur pamingpin counterattacks sarta nyieun Chances.
  • Pikeun mahluk hiji pinalti taker akurat.
  • Pikeun mahluk peran jero midfield muter-maker.

kanyataan Cék

Urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu