Rhian Brewster Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Rhian Brewster Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Biografi Rhian Brewster kami nyarioskeun Anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / Pamajikan janten, Worth Net, Gaya hirup sareng Kahirupan Pribadi.

Singketna, éta mangrupikeun babad komprehensif ngeunaan Rhian Brewster's Life Story, ti saprak mimiti na dugi ka janten kasohor. Tingali ringkesan gambar ringkes Bio na.

Leres, anjeun panginten terang anjeunna salaku éta sakali Liverpool heran. Salaku tambahan, seueur anu mikaresep sepakbola ngaku yén anjeunna mangrupikeun pencetak gol alami alami. Sanaos penghargaan ieu, ngan ukur sababaraha penggemar anu terang ngeunaan Rhian Brewster's Bio, anu matak. Tanpa reureuh, hayu urang mimitian.

Rhian Brewster Childhood Story:

Pikeun ngamimitian biografi, jujulukna nyaéta "Doc Brew". Rhian Joel Brewster lahir dina dinten 1st April 2000 ka indungna, Hulya Hassan sareng ramana, Ian Brewster di daérah pinggiran Chadwell Heath di Dagenham, Inggris.

Tumuwuh Taun:

Ngora Rhian Brewster digedékeun dibarengan sadulur Jaylece. Anjeunna yuswa dua taun nalika anjeunna mimiti maén bal saatos ningali bapakna maén bal semi-pro salaku kiper. Anjeunna pernah nyarios ka SportsJoe yén:

"Ayah kuring ngawartosan yén momen anu paling pikaresepeun kuring nalika orok nyaéta iraha waé kuring ngagaduhan bal, sedengkeun indung kuring émut yén nyandak bal ti kuring mangrupikeun mimpi ngalamun sabab kuring henteu bakal ngantepkeun.
Abdi kantos ningali Ayah kuring ulin sareng rerencanganna ti saprak diajar leumpang. Ningali ka tukang, kuring yakin yén kuring nembé diwangun ku resep pisan ka buruan ieu. ”

Ieu ngora Rhian Brewster sareng Steven Gerrard saatos nonton pertandingan antara Liverpool sareng West Ham di Upton Park.

Latar kulawarga Rhian Brewster:

Saha waé anu ngadangukeun payun nyarioskeun carita hirupna atanapi maca biologisna bakal satuju yén anjeunna ngagaduhan budak leutik anu nyaman. Nyatana, kolotna Rhian Brewster mangrupikeun warga kelas menengah anu teu ngagaduhan masalah pikeun nyayogikeun anjeunna sareng adina anu pangsaéna pangalaman budak leutik.

Asal Kulawarga Rhian Brewster:

Atuh lahir di Inggris, jenius maén bal yakin tiasa nempatkeun klaim janten warga nagara Inggris. Nanging, hasil tina panilitian anu kami laksanakeun pikeun nangtoskeun asal usul kulawargana ngungkabkeun yén anjeunna ogé tiasa ngaidentipikasi salaku urang Barbadian, Turki atanapi Siprus. Leres, anjeun tebak leres; anjeunna biracial sareng resep pisan!

Rhian Brewster Football Story:

Anu resep maén bal harita bieu 6 taun nalika anjeunna mimiti maén bal kalapa pikeun Shield Academy YFC. Dina waktos Brewster yuswa 7 taun, set skill sareng gaya na mendakan pikaresepeun dina panon pramuka ti Chelsea, Arsenal, West Ham United sareng Charlton Athletic. Anjeunna ngagabung sareng Chelsea sahingga ngamimitian perjalanan na di Football Karir.

Rhian Brewster Taun Awal dina Sepak Bola Karir:

Henteu tiasa ditolak kanyataan yén Chelsea penting pikeun pamekaran payun, sanaos anjeunna ngan ukur 7 taun nganggo klub. Éta sareng blues yén Brewster ngembangkeun buruan na handapeun palatih Michael Beale sateuacan anjeunna angkat ka Liverpool. Ieu poto langka tina Dok Brew ngagungkeun tujuan munggaran anu dicitak pikeun Liverpool. Siga Todd Cantwell, anjeunna pikaresepeun dina nonoman na.

Rhian Brewster Biografi - Jalan Ka Fame Story:

Kaputusan 14 taun éta pikeun ninggalkeun Chelsea pikeun saingan Liverpool sumping saatos anjeunna sadar yén nami-nami ageung anu anjeunna terang di akademi éta henteu acan asup ka tim kahiji Chelsea atanapi promosi anu aman. Anjeunna ngawartoskeun SportsJoe yén:

"Kuring nyéépkeun seueur waktos pikeun ngusahakeun leres naha sababaraha budak ngora anu teu dipercaya di akademi kaserang stagnasi. Tadi kuring sadar yén teu aya kasempetan anu sayogi, bahkan pikeun budak anu kami pikir 100 persén bakal naék ”.

Rhian Brewster Biografi - Rise To Fame Story:

Nalika di Liverpool, Brewster naék jajaran sareng damel debut tim kahijina di 2016 nalika anjeunna mencetak hat-trick ngalawan Accrington Stanley. Anjeunna nampilkeun di buruan sisi nonoman sareng dingaranan dina bangku pikeun pertandingan tim kahiji, kalebet Final UEFA Champions League 2019 ngalawan Tottenham Hotspur.

Anu matak, Brewster ngempelkeun medali juara nalika Liverpool kéngingkeun 2-0 sanaos kanyataanna anjeunna henteu kantos nampilkeun liga atanapi pertandingan turnamén sareng tim munggaran klub. Naha urang nyebatkeun yén anjeunna nyandak medali dimana waé anjeunna angkat?

Maju ka waktos nyerat tulisan ieu ngeunaan Rhian Brewster Biografi Fakta, payunna nuju dagang na pikeun Sheffield United. Kadatanganana di klub nuturkeun mantra pinjaman anu mengagumkeun sareng Swansea City sareng balikna super imut ka Liverpool. Naon waé cara anu condong pikeun anjeunna di klub anyarna, sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, bakal janten sajarah.

Saha ari Rhian Brewster Dating?

Cinta Doc Brew anu henteu tetep pikeun maén bal ngajantenkeun seueur anu heran naha anjeunna ngagaduhan rasa sayang deui pikeun awéwé. Ieu nyandak kami patarosan anu henteu aya tungtungna ngeunaan Rhian Brewster Girlfriend. Naha anjeunna leres-leres gaduh salah sahiji, atanapi anjeunna nawar waktos na?

Di lifebogger, kami sadar yén payunna jomblo sareng henteu ngagaduhan putra atanapi putri di luar nikah. Cara urang nyusunna, eusi ngeunaan kabogoh Rhian Brewster antukna bakal banjir di alam maya iraha anjeunna milih kencan awéwé naon.

Kahirupan Kulawarga Rhian Brewster:

Saha jalma anu paling dipikaresep ku Doc Brew sareng naon anu aranjeunna lakukeun pikeun ngagaduhan tempat anu khusus dina haténa? Kami nyayogikeun anjeun kanyataan ngeunaan kolot, dulur dulurna sareng baraya Rhian Brewster.

Ngeunaan bapak Rhian Brewster:

Ian mangrupikeun bapak pikeun genius maén bal. Nasional Barbadian maénkeun maén bal semi-pro salaku kiper nalika hirup mimiti Brewster sareng teras janten manajer maén bal. Brewster sks Ian pikeun dukungan mandiri anu anjeunna nunjukkeun ku unggal kaputusan anu maju.

Ogé, anu payun nginget yén bapakna sok sayogi pikeun nasihat sareng ngadorong anjeunna kanggo ningkatkeun. Ieu Rhian Brewster sareng Pa Ageung na, Ian anu mikahoyong putrana, siga Kalvin Philips, bakal nampi telepon Inggris ti klub EPL anu teu ageung-genep.

Ngeunaan indung Rhian Brewster:

Hulya nyaéta indung payun. Ibu Siprus Turki parantos nganggo tata rambut ti saprak Brewster tiasa émut. Indung dua urang bogoh pisan ka putrana sareng maénkeun peran pangorbanan dina pamekaranana. Brewster sks anjeunna pikeun ngajar anjeunna yén nalika anjeunna damel pisan, anjeunna kedah diajar ngahargaan hal-hal anu anjeunna henteu sadar pantes dirayakeun.

Ngeunaan duduluran Rhian Brewster:

Urang moal tiasa sono nyarioskeun hiji-hiji sadérék payun, Jaylece. Anjeunna hiji-hijina lanceukna sareng tiasa janten kipas pangageungna. Anjeunna malahan hadir nalika Brewster ngabantosan Inggris kéngingkeun pertandingan semifinal Piala Dunia U17 ngalawan Spanyol, turnamén anu payun maju salaku pencetak gol pangluhurna.

Ngeunaan baraya Rhian Brewster:

Jauh ti kulawarga caket payun, teu aya catetan karuhunna, khususon hubunganana sareng nini-nini sareng indung bapa na. Nya kitu, anjeunna ngagaduhan paman, bibi, dulur misan, kaponakan awewe sareng dulur awewe anu teu acan dikenal.

Kahirupan Pribadi:

Saha Rhian Brewster?…. Anu mimiti sareng penting, aya sababaraha kecap anu paling ngagambarkeun saha anu maju nyaéta luar maén bal. Pikeun ngamimitian, Brewster mangrupikeun jalma santai anu resep pisan seuri sareng tiasa janten budak. Anjeunna ogé henteu saderhana tapi tegas. Naon deui, anjeunna henteu ngan ukur écés sareng otentik tapi magnét sareng jauh tina domba.

Saha waé anu ngupingkeun anjeunna nyarios bakal sesah nyobian terang naha panyerangna mangrupikeun 20 taun atanapi lalaki umur 70 taun ngeusi hikmah. Iraha waé Brewster henteu nuju pitch, anjeun tiasa néwak anjeunna kalayan senang-senang di buruan pidéo, ngumbara sareng nyéépkeun waktos anu hadé sareng kulawarga sareng réréncangan. Budak urang kedah ogé ageung dina pariwisata.

Gaya hirup Rhian Brewster:

Ngeunaan kumaha Striker ngahasilkeun sareng nyéépkeun artosna, artos bersihna di taun 2020 diperkirakeun $ 1 juta. Urang tiasa yakin yén gaji sareng gajih mangrupikeun seueur kabeungharanana nalika sponsor ku Adidas ngajantenkeun anjeunna yakin ngamankeun masa depan kauangan.

Sanaos rinci ngeunaan perjanjian kontrak Brewster sareng Sheffield henteu acan badé diumumkeun umum, penghasilanana di klub diperkirakeun janten paningkatan 177,000 pon per taun anu anjeunna kantos hasilkeun di Liverpool. Janten, éta ngan ukur bakal janten masalah waktos sateuacan budak ngora ngamimitian ngamajukeun mobil-mobil aheng sareng imah-imah mahal pikeun cocog sareng statusna salaku bintang Liga Premier anu dihargaan.

Fakta ngeunaan Rhian Brewster:

Pikeun ngabungkus ieu nyerat anu pikaresepeun, ieu mangrupikeun fakta Henteu pikaresepeun atanapi sakedik kanyaho ngeunaan Striker.

Fakta # 1 - Ngarecah Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANPenghasilan dina POUNDS (£)
Per Taun£ 833,280
per Bulan£ 69,440
Per Minggu£ 16,000
Per Poé£ 2,286
Per Jam£ 95
Per Minggu£ 1.6
Per Detik£ 0.02

Ieu naon Rhian Brewster parantos kéngingkeun saprak anjeun mimiti ningali Bio na.

£ 0

Fakta # 2 - Peringkat FIFA 2020:

Maju gaduh peunteun handap anu ngareureuhkeun 70. Anjeunna kedah ngahontal kaluar pikeun ngawadul ngeunaan nomer anu henteu ngagambarkeun kanyataan. Salaku urang envisage pikeun Ollie Watkins, kami ogé optimis yén Brewster bakal gancang naék dina stats FIFA na.

Kanyataan # 3 - Agama Rhian Brewster:

Brewster nyerang urang salaku urang Kristen, sanaos anjeunna henteu parantos masihan pernyataan atanapi sikep pikeun nunjukkeun éta. Naha anjeun ngagaduhan pendapat anu bénten? Anjeun wilujeng nyarios ka kami dina bagian koméntar.

Kanyataan # 4 - Kasatiaan Internasional:

Naha anjeun terang yén Brewster layak ditunjuk pikeun 4 nagara? Leres, panyerangna parantos sababaraha penampilan internasional pikeun tim nonoman Inggris. Nanging, anjeunna henteu acan ngajantenkeun kasatiaanana. Janten, anjeunna tiasa némbongan ka Turki, Siprus atanapi Barbados upami hoyong.

Kanyataan # 5 - Tato Rhian Brewster:

Budak ngora ngagaduhan barang pikeun tato. Katingali pisan dina panangan kénca na ngungkabkeun yén anjeunna aya tats. Seni awak ngagaduhan kecap-kecap anu berbunyi "hate anjeun ngajantenkeun kuring teu tiasa dicegah". Éta kecap nunjukkeun yén panyerang milih henteu kénging ku panyiksa ras anu sering sangsara. Tingali tato Rhian Brewster.

kacindekan:

Hatur nuhun pikeun maca komprehensif ieu nyerat biografi Rhian Brewster. Kami arepkeun éta parantos ngayakinkeun anjeun yén kaputusan anu dilakukeun dinten ayeuna tangtoskeun jalan kajadian anu bakal datang. Brewster nyandak kaputusan anu cerdik pikeun ngiringan Liverpool nalika anjeunna sadar yén terobosan sareng Chelsea henteu praktis.

Langkung seueur, kaputusan na pikeun ninggalkeun Liverpool dimana anjeunna henteu ngagaduhan kasempetan ngalawan bersaing Mo Salah, Mane jeung Firmino ieu panginten ogé. Urang kedah kiridit kolotna Rhian Brewster pikeun ngadukung anjeunna dina unggal kaputusan anu anjeunna candak sareng ngajantenkeun anjeunna janten suksés.

Di lifebogger, urang ngajantenkeun Akurasi sareng kaadilan kecap konci urang dina nganteurkeun carita budak leutik sareng biografi. Tingali naon-naon anu henteu katingalina leres? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Wiki:

Nami lengkep Rhian Joel Brewster
LandihanDok Brew
Tanggal lahirDinten ka 1 April 2000
Tempat kalahiranChadwell Heath di Inggris.
maén Posisistriker
kolotHulya (indung) sareng ka bapakna, Ian (bapak)
DuduluranJaylece (adi)
kabogohN / A
barudakN / A
zodiakAries
hobiNgiring senang-senang sareng gim pidéo, ngumbara sareng nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng kulawarga sareng réréncangan.
Sia bersih$ 1 juta
bayaran 177 Pounds per Annum
luhur5 Suku, 11 Inci

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar