Radja Nainggolan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
6676
Radja Nainggolan budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Ninja". Radja Nainggolan budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna salah sahiji pangalusna sarta paling lengkep pamaén tengah di Éropa tapi sababaraha mertimbangkeun kami Radga Nainggolan urang Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Radja Nainggolan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Radja Nainggolan lahir dina 4th Méi 1988 di Antwerp, Belgia. Anjeunna ngalahir ka indungna telat, Lizi Bogaerts Nainggolan jeung bapa, Marius Nainggolan. Éta ngaranna anjeunna Radja anu hartosna "Aing". Radga lahir kembar a. Anjeunna diangkat kalawan na tilu satengah nadya jeung adina kembar, anu disebut Riana Nainggolan. Di handap ieu poto budak leutik maranéhanana.

Dina Bélgia, anjeunna diangkat dina etnis Flemish tapi meunang nyangkut kana asal Indonesian-Na. Ku akar, anjeunna mangrupa Indonesian sahiji tukang Batak na ku agama, a anggota Gareja Batak Kristen Protestan.

Radja ieu masih diangkat Katolik Roma jeung spoke Belanda, Inggris sarta Italia fluently, kitu ogé ngarti Perancis. Salaku budak saeutik, Radja disaksian hubungan dwindling antara kolotna. Bapana boldly walked kaluar dina kulawarga, walked kaluar tina Bélgia tur balik ka Indonesia. Radja, duduluran sarta indungna kapaksa salamet ku sorangan, ngabogaan boro duit sagala. Naon anak anu geus mukim ngaliwatan parental putus-up moal nyaho ngan teuing ogé nu nyeri emosi jero bisa ngabalukarkeun. Ieu miboga konsékuansi psikologi ngaruksak ka Radja. Balukar jelas ngalaman hiji dampak dina ngembangkeun na mana anjeunna endured mangsa poé budak leutik na.

Radja sarta adina kembar Na, Riana nampi dorongan ti indungna ka wrestle bal tempo nu mana wae atawa sakabéh duanana bisa sukses. Leuwih ti kitu, nyaho kamampuan maranéhanana jeung mana maranéhanana datang ti, Lizi Nainggolan ningal bal salaku medium kids nya meunang kaluar tina kamiskinan.

Radja Nainggolan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Karir di Ringkesan

markisa Radja urang keur maén bal dimimitian sabot anjeunna lima. Marengan adina, manéhna mimitian maén di Tubantia Borgehout, klub leutik ti kampung halaman na. Dina yuswa 10, manéhna pindah ka Germinal Beerschot, hiji tim di hiber luhureun Belgian. Anu lamun anjeunna sadar yén bal éta memang kahareup pikeun anjeunna jeung kembar denok Na. Dina raraga gaduh cadangan teu nguciwakeun indungna, Radja pernah dieureunkeun diajar. Duanana anjeunna jeung adina kembar Na, Riana éta di luhur kelas maranéhanana.

Radja Nainggolan poé karir mimiti

Radja tetep di Germinal Beerschot dugi 2005, nalika anjeunna dicatet ku Alessandro Beltrami anu mantuan manéhna pindah ka Italia klub Serie B Piacenza mun boga tungtung smoother kana karir nonoman-Na. Saatos karir nonoman, manéhna meunang diwanohkeun ka tim senior maranéhanana. Dina 2010, manéhna pindah ka Cagliari dimana anjeunna dicoo pikeun tilu musim salaku hiji undisputed mimitina-pilihan.

Radja Nainggolan; Jadi manusa

pagelaran na jeung Rossoblu dijieunna anjeunna utamana populer di kalangan fans maranéhanana, anu ngaranna anjeunna dina daptar 11 luhur Wanadri pamaén pangalusna dina sajarah klub Sardinian. Ieu ditanya Roma pikeun buka salila jasa di 2014. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Radja Nainggolan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Football memang tangkal emas pikeun Radja. Hiji tempat dimana manehna kapanggih ngiuhan na solace jauh ti kanyataanana troubled Na. Sugan, tangkal emas sejen nu geus dibawa deui ngiuhan na solace ieu pasamoan pamajikan tercinta Na, Claudia.

Claudia Nainggolan Lai gambar dihandap teh pamajikan ti Radja Nainggolan. Manehna teh basajan, turun ka bumi sarta nona pisan denok saha nostalgia keur kahirupan sapopoe nya.

Radja Nainggolan urang wife- Claudia

Manehna ngajelaskeun kumaha manehna patepung Radga nyebutkeun ..."Kuring patepung Radja di Cagliari jeung ieu cinta dina tetempoan kahiji. Nalika kuring diajar sanggeus dua sasih anu anjeunna footballer a, abdi hayang nyerah. Kuring nyaho kahirupan hiji footballer euyeub sibuk, langkung kitu, aranjeunna geus loba admirers. Waktu éta, kuring geus bisa dipake dina mall balanja full-waktu, saeutik kuring masih sono eta. Salaku muscular sakumaha anjeunna katingali, abdi noticed kaéra sakumaha anjeunna ka kuring manehna dipikacinta abdi, heran oge dina tetempoan kahiji. Nalika anjeunna ngawartoskeun kuring anjeunna bade Roma kuring henteu nyandak eta kacida alusna. Di Roma, dulur Sigana leres diasah, kawas Cagliari. Butuh waktu kuring waktu saméméh kuring diadaptasi. Sanggeus sataun, kuring ngamimitian bade kaluar kalawan sneakers. Kuring masih sono ngabogaan hirup mimiti kuring, dimana kuring kungsi langkung kabebasan pikeun ngalakukeun hal nu tangtu. "

Duanana Claudia jeung Radja Nainggolan mutuskeun mun dasi cangreud dina 2011. Di handap ieu poto pernikahan maranéhanana anu lumangsung di tukang luar biasa tina Cinecittà Dunya, taman hiburan di Castel Romano, Italia.

Claudia jeung Radja Nainggolan upacara kawinan

nikah maranéhanana ieu rahayu geuwat ku buah kandungan. Aysha Nainggolan putri maranéhanana lahir dina dinten 30th of 2012 Januari.

Aysha Nainggolan; Dilahirkeun dina dinten 30th of 2012 Januari.

Claudia mikanyaah nuturkeun cinta dirina, Radja Nainggolan, dina ibukota pikeun petualangan anyar bareng jeung anak maranéhanana nu Sigana saeutik saeutik dipelak dina gambar di handap ieu.

pasangan geus katempo downtime perkawinan komo salila outings na tos ngalih diliwatan eta. Lately, sababaraha indit ngaliwatan sababaraha quarrels dilaporkeun dina média sosial.

Radja Nainggolan jeung pamajikanana, Claudia sakali ngalaman isu hubungan

pulisi Italia malah dipencet biaya ngalawan Radja Nainggolan pikeun abuses, ancaman jeung kekerasan ngalawan pamajikanana. Claudia. Untungna, aranjeunna geus diralat Bedana maranéhanana.

Radja Nainggolan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

dimimitian kaluar, Radja geus ngagaduhan getih Batak urang ti bapana, Marianus Nainggolan anu hails ti Indonésia. Éta pertinent kana kaayaan yén Radja Nainggloan asalna ti tukang kulawarga miskin kabeh berkat dad-Na, Marius nu ditinggalkeun nagara-Na, Indonesia kalawan amoy make badag di Bélgia ukur keur neangan kahirupan masih hésé pikeun anjeunna pikeun megatkeun liwat di Bélgia.

Ieu ditanya Marianus Nainggolan mun balik ka Indonesia neruskeun na bisnis. Dinten gawé teuas na geus dibayar pareum., Bari putra na putri-Na geus dijieun eta badag dina maén bal, Marianus dirina janten hiji pengusaha di Resort Pulo Bali.

Di Piacenza ogé Radja reunited kalawan bapana kawas footballers séjén kawas Deli Ali.
momen lumangsung dina telat 2007 after a whopping 13 taun. "Urang tungtungna papanggih deui. Papa datangna ti Bali ka Italy ningali kuring jeung Riana " Said Radja anu geus pernah diayakeun dosa bapana keur haténa.

indung: indung Radja urang téh Belgian ku asalna. Sateuacan nikah, manehna asalna disebut, Lizi Bogaerts. Lizi nikah Marius sarta dirobah surname dirina kana Nainggolan. Hanjakal, Lizi maot dina 2010, bearly tilu taun sanggeus salakina urang balik ti abandonment. Sapupusna nya, Radja tattooed dua jangjang badag on deui kalawan kaping nya tina kalahiran jeung pati. Saperti katempo di handap. Kanyataanna, Radja boga deui na tos rengse devoted ka indungna.

Radja Nainggolan, devoting tattoo deui-Na pikeun indungna

Adi: Riana Nainggolan teh kembar senior ka adi kembar nya, Radja. Manehna lahir sapoé heubeul ti lanceukna nya di Antwerp, on May 3, 1988.

Riana Nainggolan

Salaku nyatakeun saméméhna, tanggal lanceukna nya ngeunaan kalahiran téh 4th Méi, 1988. adina kembar Radja urang, Riana Nainggolan, kawas lanceukna nya oge muterkeun pikeun AS awéwé Roma urang sisi bal saperti dina waktu tulisan. Manehna oge babagi carita nya tina abandonment ku bapana anu sakali ditinggalkeun henteu ukur dirina tapi kulawarga kabogohna dina kondisi precarious salaku anak.

Méméh datang ka Roma, Riana Nainggolan ieu masih aktip maén di klub maén bal di awéwé di Bélgia, Kontich. Manehna geus mingpin tim nya populerna kompetisi nasional di Bélgia.
lanceukna: Manuel Noboa gambar dihandap teh satengah adi of Radja Nainggolan. Hal kahiji uninga ngeunaan anjeunna nyaeta kanyataan yén Naboa mangrupakeun Chelsea Fan.
Manuel Noboa gambar dihandap teh satengah adi of Radja Nainggolan
Radja satengah lanceukna Manuel Noboa geus sakali ngawartoskeun pencét; "I: boga supir eta pisan tur jelas dina sababaraha kali yen adi kuring Radja, kudu buka Chelsea. Liga Premier nyaeta lingkungan idéal pikeun temperament Na. Hanjakal, anjeunna mikanyaah Roma teuing ".

Radja Nainggolan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta tato

Radja Nainggolan, anu Belgian kalayan akar basa Indonésia, nyaéta, tanpa ragu, hiji lalaki fashionable. Kusabab anjog di Roma dina 2014, angka bal na geus ngaronjat unggal taun. Anjeunna henteu ngan nangtung kaluar pikeun kaulinan-Na dina lapangan tapi pikeun nuhun boros sarta tato henteu kaetung on sakabeh awakna nu memang hadir kalawan ngilu excruciating.

Radja Nainggolan- Rasa nu ngilu di tato na

Radja Nainggolan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Koléksi tato

Dina sababaraha wawancara, anjeunna geus nyatakeun yén sakabéh tattoo na gaduh hartos maranéhanana sarta aranjeunna husus ka anjeunna, utamana maranéhanana dedicated ka indung telat-Na.

Asides pilari di cukuran Na, Mun urang ngalakukeun hiji radiography luhur-handap tina Radja Nainggolan, urang manggihan hiji paradise pinuh ku tato, sababaraha geus katutupan ku leuwih anyar, kawas hiji on beuheung na nu maos; "Awal" (Awal). Ogé, tanggal di angka Rum jeung saha manehna diputer game kahijina di Piacenza geus diganti ku haté jangjangan nu garis beuheung tina Belgian. Tingali kahandap;

Leuwih ditingali dina bagian hareup awak teh tattoo perkasa on beuheung na. Ieu teh acuk geulis badag.

Radja Nainggolan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Aya oray panjang nu ngalir ngaliwatan watak teu jeung anggahotana sarta di antara manéhna ngabogaan tattoo dina basa Inggris: "Hirup tanpa sok. Cinta tanpa gumantung. Dengekeun tanpa defending. Nyarita tanpa offending ". Luhur oray nu boga teks di handap: "Hiji kahirupan, salah kahayang" (Hiji kahirupan, salah kahayang).

Radja Nainggolan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Nainggolan boga tenda héjo dina panangan kénca na sarta Buddha ditémbongkeun di handap ieu. Luhureun Kemah mangrupa kembang Seroja. Cai mibanda nami putri kahijina "Alisa" dina leungeun tina panangan kénca sarta sababaraha béntang. Dina panangan sarua, boga nami indungna dina basa Elvish.

Radja Nainggolan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Tutup jeung jempol, Radja boga sababaraha dadu, salah jeung jumlah 5 (Hartina bisa jadi, kalahiran bulan na) jeung lianna, jumlah 4, (Harti, tuluy ngalahir dina dinten 4th Méi). Anjeunna oge boga hiji prasasti anu nyebutkeun ... "Cinta meunang" (Abdi bogoh meunang) on leungeun kénca-Na. Dina leungeun katuhu na, aya hiji anu nyatakeun ..."Hate jeung leungit" (hate leungit).

Radja Nainggolan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Radja boga kirang tattoo dina leg-Na. Dina pingping katuhu, manehna geus tattooed hiji mikropon ku cap jeung inisial RN4. Beuki katingali dina pic teh handap mangrupakeun naga pikasieuneun dina pingping kénca-Na.

Dina anak sapi, manéhna ngabogaan nickname 'ninja' kalawan jumlah 4. Dina Shin na ngandung nami nyungsi kembar di Cina jeung di ankle anu, lambang dollar tur "Las Vegas".

Radja Nainggolan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Di leg kénca ngandung hiji petinju leutik (gurat) jeung di hareup, hiji pedang jeung salah panon.

Radja Nainggolan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Radja Nainggolan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Radja Nainggolan boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Radja Nainggolan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

kaunggulan: Anjeunna dipercaya, sabar, praktis, stabil sanajan nuhun boros-Na.

Kalemahan: Anjeunna bisa jadi nekad, possessive na uncompromising.

Naon Radja diaku: Tato, ngabogaan bulu has Sigana, berkebun, musik, roman, baju-kualitasna alus sarta gawé bareng leungeun.

Naon Radja henteu janten: parobahan dadakan, komplikasi hubungan, kerawanan nanaon nu na fabrics sintétis.

Dina kasimpulan, Radja sacara praktis jeung well-grounded. Anjeunna batur anu mikanyaah ka panén bungbuahan buruh-Na. Anjeunna karasaeun kudu jadi dikurilingan ku cinta jeung kageulisan sarta ngemutan toél jeung rasa nu pangpentingna kabéh panca indra. Nainggolan siap endure sarta lengket pilihan na dugi anjeunna ngahontal titik kapuasan pribadi.

Radja Nainggolan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -udud

Anjeunna oge geus diucapkeun terus terang ngeunaan udud rokok Ditengah laporan anjeunna nembe turun ku palatih Bélgia Roberto Pramanik kusabab kabiasaan-Na.

'Kaula mah isin lantaran kuring ngaroko sarta Kuring geus pernah disumputkeun watek ieu milik,' Nainggolan ka wartawan luar camp latihan Bélgia. "Kuring nyaho kuring kedah nyetel conto alus, abdi gaduh budak ... Tapi Kaula ngan footballer a, abdi ngalakukeun pakasaban abdi. Sarerea weruh yén kuring haseup jeung Abdi teu tiasa nyumputkeun eta, tapi Kaula mah isin.

Kanyataan parios: Heuheu Radja Nainggolan budak Story tambah Untold Biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu