Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
11372

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius bal anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Auba'. Aubameyang budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Nyanggakeun Dimimitian.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Mimiti budak Kahirupan

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Young Auba

Pierre-Emerick Emiliano François Aubameyang lahir di Laval, Perancis dina 18th Juni 1989 ku bapana Gabonese, Bapak Pierre François Aubameyang "Yaya", urut bek Gabonese bal na indung Spanyol, Bu Margarita Crespo Aubameyang, eutik acan boga / bisnis awéwé.

Aubameyang mangrupakeun matak satengah anu babagi duanana kawarganagaraan Perancis sarta Gabonese. Tanpa ragu, outlook lomba dicampur nya jelas katempo dina kulit zaitun-Na. Thou anjeunna pernah spent hirup nya budak leutik di Perancis sarta Gabon bari tumuwuh nepi. Anjeunna digedékeun di Milan, Italia mana dad na digawé salaku pramuka keur AC Milan.

Pierre-Emerick Aubameyang éta pasti anak ti makmur. Anjeunna ngarasakeun hiji pangalaman budak leutik befitting, salah nu loba umur na yearned keur. Ngabogaan hiji bapana footballer ex anu kajadian jadi pramuka bal pikeun salah sahiji klub pangbadagna di dunya pasti dimaksudkan hiji kaunggulan kanggo Auba.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Kahirupan kulawarga

dad na (gambar handap) éta jawab berkembang evaluating bakat bal Auba urang. Salaku pramuka senior AC Millan sarta lalaki pangaruh jeung sambungan jero dina maén bal, ngaropéa putra 3-Na jeung karyawan na pasti, ieu mah hiji hal hésé.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Pierre-Emerick Aubameyang sarta Kolot -The kulawarga Kahirupan

Éta pantes nyebut yen Bapak Pierre François Aubameyang ogé katelah "Yaya" éta salah sahiji pembela pangalusna Afrika antukna na nu spanned ti 1982 mun 2002. Anjeunna instrumental ka tim internasional Gabonese dina 1994 na 1996 Afrika Piala Bangsa-Bangsa sarta dicoo pikeun Jumlah tim luhur di Perancis. impian na geus salawasna kabawa pikeun ngangkat putra anu bakal neruskeun warisan Aubameyang.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Kawas Rama kawas Son- The Aubameyangs
Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Aubameyang urang Mum- Margarita

na indung, Bu Margarita Crespo Aubameyang di sisi séjén geus salawasna geus supportive tina kaputusan salakina pikeun boga putrana lengket samping na sajarah. Manehna teh awéwé Perancis asal Spanyol.

Nyaeta pertinent ka dicatet yén getih Spanyol ogé gushes ngaliwatan urat nu Auba urang. kota indungna ngeunaan El Barraco (lokasina kuloneun Madrid) geus dihasilkeun sababaraha footballers catetan leuwih taun.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Anjeunna mangrupakeun Man kulawarga

Jauh ti maén bal, 'Auba', keur dubbed salaku lalaki kulawarga lengkep anu mikanyaah méakkeun waktu jeung kabogoh na Alysha jeung anak, Curtys saha anjeunna dedicates celebrations spiderman na Rawing ka.

Numutkeun Auba "Cinta ngarupakeun hal geulis dina sakabéh bentuk na tapi, sugan, anu variasi paling enigmatic sarta mindeng misterius sunda téh ngarasakeun tina Alysha jeung Curtys"

"Ceuk urang dibikeun atuh hiji dorongan nyata," ceuk dad reueus, anu sapatu paling kali tega ngaran putrana urang "Curtys".

Dina kecap-Na, "Hiji-hijina superhero di imah téh putra abdi Curtys sarta kami duanana lalajo Rawing jeung spiderman dina TV ti jaman ka jaman"

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -A Football Brother

Anjeunna boga dua baraya heubeul anu footballers profésional. Kanyataanna, sakabeh tilu dimimitian careers maranéhanana di AC Milan.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Naon teu terang ngeunaan Aubameyang Dadang

Bari Pierre-Emerick geus flourished, anu batur masih bajoang mangtaun pangakuan global. adi cikal na Catilina ogé Gabon internasional, anu dijadikeun sakeupeul appearances dina pertengahan 2000s, bari Willy mangrupa internasional teuing tapi ayeuna muterkeun dina liga handap Jerman.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -The Daddy urang Boy

Teu kawas baraya-Na, Auba nyaeta favorit dad na urang. Anjeunna henteu ngan ngahormat anjeunna tapi kieu nasihat-Na dina bisnis jeung kulawarga urusan.

Dina watesan bisnis, kaputusan Football ngalibetkeun hungkul mindahkeun sarta pilihan klub anu keur dad super na nyieun. Thou, kaputusan dijieun jadi jauh geus kabukti suksés. Contona, aya waktos St Etienne hayang ngajual Auba mun Newcastle. dad na nampik sarta dijieun putrana satuju mindahkeun dortmund. Numutkeun Auba, "Kami janten finalis dina Liga Champions kusabab bapa kuring diulik game dortmund Jürgen Klopp urang, sanajan duit éta handap."

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -The Speed ​​Sampurna

Pace mangrupa hal atra anjeun bakal dikaitkeun jeung Pierre-Emerick Aubameyang. Na kakuatan greatest Na. Anjeunna exceptionally rusuh di bursts pondok-na-lila oge bisa mawa bal ogé dina waktos anu sareng. Anjeunna geus clocked di 30 méter di 3.7 detik. Ieu bisa disebutkeun leuwih gancang ti juara méteran Dunya Olimpiade 100 jeung catetan dunya holder- Usain baud.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiSanajan, manehna geus ditantang ka balapan méteran 100 ku sprinter Jerman Julian Reus tapi teu acan narima tangtangan éta.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -mimiti Karir

Dina 2007, anjeunna nyusun kana AC Milan akademi ku dad-Na, taun nu raksasa Italia janten juara Éropa. Anjeunna pernah sabenerna dicoo kaulinan pikeun Rossoneri na gagal pikeun ngadegkeun dirina minangka pamuter mimitina-tim. Gantina, anjeunna nyusun kaluar dina pinjaman ka klub Perancis kayaning Dijon, Lille jeung Monako. Dina 2011, anjeunna disaluyuan dina deal permanén ku Saint Etienne dimana anjeunna ngoleksi 31 gol na ieu ngaranna éta Afrika Player Ligue 1 tina sataun pikeun 2012.

hasilna gambar pikeun Aubameyang ngoraAnjeunna kungsi patepungan karir-ngarobah ku palatih Saint-Etienne Christophe Galtier. Nurutkeun kana palatih Perancis,

"Padahal mah sagalana indit mulus keur Auba dina munggaran. Kuring ukur nempo hiji hal di anjeunna. Éta speed-Na. Kuring nempo dina mangsa latihan anu anjeunna di footballer panggancangna Kuring geus kantos gotten. "

Dina yuswa 20, Pierre dicoo pikeun tim U-21 Perancis sanggeus samemehna keur disebut ka sisi Italia U-19. Manéhna pindah ka Jerman urang Borussia Dortmond di 2013 sarta geus mecenghul salah sahiji strikers luhur di Bundesliga.He ngagabung BVB dina dilaporkeun € 13 juta deal.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiSanajan Piér lahir di Prancis jeung muterkeun pikeun Gabon salaku kapten dina nawar neruskeun ka nasab bal Aubameyang nu lanceukna kokolot Catalina sempet dipigawé. Anjeunna delighted sarta ngahormatan nyaho barudak na neangan ka emulate aranjeunna.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -nyieun Sajarah

Aubameyang teh pamuter Gabonese mimiti maén dina Bundesliga atawa liga Jerman lianna. Manehna nyieun debut di Agustus 10, 2013 sanggeus ngagabung dortmund dina bulan Juli anu sataun sami. Anjeunna kungsi perdana ngimpi ku nyetak hiji trik hat di buruan kahijina, nu ieu dicoo ngalawan Persib Augsburg.

Ogé dina buku sajarah, Dina Juli 2012, Aubameyang indit ka London keur ngagambarkeun Gabon di Olimpiade. Dina pertandingan mimiti ngalawan Swiss anjeunna ngoleksi hijina tujuan kaulinan, anu bakal ngeureunkeun nepi keur hijina gol Gabon bakal skor dina kompetisi. Ieu tujuan mimiti na ngan kantos Gabon urang ngoleksi di hiji Olimpiade. Ngabogaan tujuan 19 ngoleksi, Pierre-Emerick Aubameyang nyaeta Gabon urang gawang scorer pangluhurna sagala waktos.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Mobil

Dibikeun Gabon urang internasional dina widang speed, éta ukur alam anu manéhna kudu ngarasakeun hirup dina jalur gancang kaluar deui teuing.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Cinta Aubameyang urang keur mobil classy

"Ieu senang gaduh mobil kawas ieu," manéhna nyebutkeun ngeunaan na gilded Lamborghini Aventador. Jumlah pakuat Aubameyang urang bisa malah kapanggih dina ban mobil na, sanajan anjeunna ayeuna drive a Lamborghini.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -heran Sapatu

Anjeunna sering disebut Bapak glamorous. Aubameyang teu pamuter rata anjeun ku naon manteng tina imajinasi, utamana lamun datang ka footwear.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Pierre-Emerick Aubameyang sapatu classy
Dina Désémber 2012, anjeunna ngagem sapatu encrusted kalawan leuwih kristal 4,000 Swarovski sarta desain anu kaasup ngaranna, angka na crest klub sarta kelir bari pemanasan nepi pikeun patandingan ngalawan Olympique Lyonnais.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Anjeunna nyangka anjeunna spiderman

Aubameyang boga pangalaman saméméhna lamun datang ka superhero celebrations. ngajenan ieu spiderman diideuan ku Curtys putrana anu mindeng diuk di lapak lalajo na pahlawan muter maén bal. Aubameyang sakali nunjukkeun hajatan superhero pikeun putrana sanggeus nyetak pikeun dortmund dina 2014 Supercup ngalawan Bayern.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Celebrations Pierre-Emerick Aubameyang spiderman

putrana téh kipas badag pahlawan buku komik jeung mikanyaah ka muncul dina spiderman topeng kawas bapana.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Celebrations Goal spiderman Auba urang

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Anjeunna nyangka anjeunna Rawing

Nalika anjeunna teu tiasa manggihan paraphernalia spiderman, manéhna robah ka Rawing.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Rawing Perayaan Auba urang

Auba mangrupakeun kipas mega tina Rawing. Anjeunna sok lalaki di unggal konvénsi komik ngagem costume Rawing keur putrana. Ieu ngajaga loba alarmed kalawan na obsesi jeung Dark Knight.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Fined pikeun ngagem Topeng salila hajatan

Auba ieu sakali fined pikeun putting dina topeng Nike-disadiakeun dina mangsa syukuran.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Topeng Perayaan Auba urang

Rupa ieu dikabarkan janten sabudeureun € 50,000. Ieu engké dikonfirmasi yén masker ieu dedicated ka Nike Hypervenom Phantom "neunggeul Peuting" sapatu anjeunna ngagem.

Dortmund lulugu eksekutif Hans-Joachim Watzke ngawartoskeun Majalah najongna: 'Ieu teu kaci eta Nike ieu nyobian nyorong kapentingan ékonomi di jalan ieu.'

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Cinta pikeun Afrika

tatoo Afrika Auba urang decorates awakna sarta ngaronjatkeun jiwa-Na jeung cinta pikeun buana.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Aubameyang Tatoo

Sumuhun anjeunna nyaeta Afrika, moal sabab anjeunna nembe ngababarkeun hiji Afrika, tapi kusabab Afrika lahir di anjeunna.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Mikanyaah ukur Football

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sumuhun anjeunna ageman Kristal sapatu, masker spiderman, capes Rawing - di glance kahiji. Tanpa ragu, Auba mangrupakeun jenis husus tina dukungan maén bal.

Kana inspeksi ngadeukeutan, anjeun bakal niténan yén lawan nu teu saha anjeun pikir manehna bisa jadi luar pitch maén. Numutkeun sobat nutup na Christophe Jallet,

"Aubameyang mangrupakeun lad sepi, anu teu didatangan klub peuting, teu inuman alkohol jeung salawasna ngimpi ngeunaan maén bal".

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Gaya bulu

Auba pisan paduli hairstyles Na. Manéhna nyaéta salah sahiji ti saeutik footballers anu geus infringed Téritori Paul Pogba urang. Pierre-Emerick Aubameyang geus nempatkeun Paul Pogba on bewara - teu aya dina pitch, tapi mibanda kaulinan bulu-Na.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Boga Best cukuran di Football

Anjeunna boga bulu paling kreatif diantara footballers.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Summersault Master

Miroslav Klose dipaké pikeun ngalakukeun éta, ayeuna Aubameyang manten ogé. Na na somersaults. Pierre-Emerick Aubameyang geus bébéja olahraga Bild anjeunna téh sadar yen celebrations na somersault anu "Teu bahya" sanggeus ngadesek eureun ku Football Association Gabon urang sarta ahli médis.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Auba- The Somersault Master

Kanyataanna, Auba megatkeun spontaneously sanggeus unggal tujuan naha atanapi henteu nyandak kaluar, tapi nuju ka ngalakukeun kitu sanggeus panarajangan hal penting.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Hormat keur Crespo

Aya boro sagala footballer di dunya anu geus crested nami footballer sejen di leungeun maranéhanana. Auba mangrupa iwal mun ieu.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Tatoo Auba pikeun Crespo
Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Pahlawan Keur budak Aubameyang urang: Hernán Crespo

Anjeunna mawa idola na, nyaeta striker éta Argéntina urang "Hernán Crespo" on leungeun kénca na. laporan nunjukkeun yen Hernán Crespo pakait jeung indungna anu ogé ngasuh nami. Aubameyang mangrupakeun kipas timer confessed of Hernán Crespo jeung ngaran manehna salaku panutan pangbadagna na di buruan.

Numutkeun Auba, "Crespo téh dinamis, kuat dina hawa, téhnisna-gifted tur buta tina pamaén," ngawartoskeun anjeunna najongna. Auba spends lolobana sesi latihan pos na ningali kaahlian poaching Crespo urang.

Numutkeun Auba "Crespo mangrupakeun dadaran Poacher a. Anjeunna jarang meunangkeun aub dina ngawangun up na teu nembongkeun hiji deal gede minat ngajalankeun balik garis pertahanan. Anjeunna teu gerak pisan minimal sakali luar kotak. Tapi dina kotak, manéhna nyaho kumaha carana mindahkeun. Anjeunna uninga dimana bal kadua bade mungkas nepi. Anjeunna weruh kumaha carana mangpaatkeun sagala Jumlah minimal tina spasi ditinggalkeun dina kotak yd 6. Kuring keur diajar sapopoé janten kawas anjeunna. "

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -rankings LifeBogger

Simkuring geus complied statistik popularitas kami pikeun Pierre-Emmerick Aubameyang.

Pierre-Emerick Aubameyang budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
rankings LifeBogger
Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu