Peuting Griezmann budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
10061
Peuting Griezmann budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Le Petit Diable'. Peuting Griezmann budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba fakta dipikawanoh saeutik ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan muter na nyieun abilities tapi ukur sababaraha fans ngemutan Antoine Griezmann biografi carita nu ngalibatkeun diajar ngeunaan kolotna, lanceukna, adina, sarta gaya hirup jeung sajabana Hirupna luar pitch anu cukup metot. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun dimimitian.

Peuting Griezmann budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Kahirupan mimiti

Peuting Griezmann budak Story
Peuting Griezmann budak pic

Peuting Griezmann lahir dina 21st Maret 1991 di Mâcon, Perancis ku Alain Griezmann (bapana) jeung Isabelle Griezmann (indung).

Anjeunna ngalahir ka dad euyeub anu mangrupakeun tokoh pulitik di Perancis. Bapana urut councilor kota anu cukup euyeub mun mampuh ngora Antoine unggal hal anjeunna diperlukeun salaku anak. mum na kumaha oge, éta rumah sakit cleaner.

naluri bal na sumping ngaliwatan asal Portugis Na. Éta pertinent ka dicatet yén getih Portugis ngalir ngaliwatan urat Antoine Griezmann urang. akina Antoine urang Amaro Lopes éta hiji bek sentral hulking anu sakali digambarkeun tim Portugis.

Peuting Griezmann budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Mimiti Football

Gaduh akina anu éta footballer a dijieun anjeunna gaduh interest di buruan. Sanajan kitu, minat final Antoine urang sumping nalika anjeunna diawaskeun dina likes of Zinedine Zidane jeung Thierry Henry salila Piala Dunya 1998. Ieu dipangaruhan anjeunna dina umur lembut ka pinuh meunang kana bal na salajengna, impian pikeun ngulang nalika Zidane jeung Henry tuh ku kaos Perancis.

Peuting Griezmann budak Story
Peuting Griezmann budak Story

Griezmann nu jadi supporter Lyon sakumaha nak tos sok ngalaman pangabisa. Keur dilahirkeun 70 kilometer ti Lyon di Mâcon, dimaksudkan kasempetan pikeun karir ngora-Na. Anjeunna sakali ngumbara boga percobaan di boyhood klub Lyon sakumaha youngster a, tapi dianggap teuing frail mun gabung akademi maranéhanana sarta ditolak.

Griezmann ngumbara deui ka homeown sarta mimiti karirna maén keur kampung halaman klub UF Mâcon. Anjeunna katampa aya kusabab pangaruh politik dad na urang. Bari aya, anjeunna embarked deui kana sababaraha percobaan kalawan klub profésional sejenna dina urutan ka earn titik di salah sahiji academies nonoman maranéhanana.

Deui anjeunna ditolak sabab klub questioned ukuran sarta pigura lightweight. Peuting Griezmann éta dina waktu éta pisan leutik-statured keur umur na. Thou manéhna anu pangalusna dressings na outlook salaku footballer nak. Ieu kusabab anjeunna a nak euyeub.

Peuting Griezmann budak Story
Young Antoine Griezmann

Tungtungna, narabas a sumping pikeun lad ngora. Dina 2005, bari dina sidang kalayan Montpellier, Griezmann dimaénkeun di hiji patandingan ramah ngalawan akademi nonoman ngeunaan Paris Saint-Germain di Paris, sarta impressed pramuka sababaraha klub urang. pramuka Spanyol klub pikeun Real Sociedad, anu attending acara. Aranjeunna ngagaduhan leuwih museurkeun anjeunna kawas pramuka lianna. Handap pertandingan naon manéhna meunangkeun piala a, pajabat klub urang ditawarkeun Griezmann hiji sidang hiji-minggu dina taneuh sidang San Sebastian, anu anjeunna ditarima.

Peuting Griezmann budak Story
Peuting Griezmann Kahirupan Story

Hatur nuhun ka ayaan na terus-terusan, Antoine ieu engké ditawarkeun kadua-minggu tetep di bandung. Nalika aranjeunna nyebutkeun anjeunna bakal jadi béntang a, klub nu lajeng ngahubungi kolotna sarta resmi ditawarkeun dina Peuting kontrak nonoman. kolotna Griezmann urang di mimiti éta mimitina horéam kudu putra move maranéhna pikeun Spanyol. Sanggeus loba plea, aranjeunna diwenangkeun anjeunna sangkan pindah. Ieu sumping sanggeus reassurances positif.

Nalika anjeunna mimiti anjog di Real Sociedad, Griezmann lodged dina ngarep pramuka Perancis klub sarua urang anu ngangkat manehna nepi di Perancis. Anjeunna kagungan monies pikeun ngamankeun imahna, tapi teuing ngora keur cicing sorangan. Anjeunna malah dihadiran sakola sakuliah wates dina Bayonne. Anjeunna latihan leuwih dina soré di markas klub urang. Eta teu nyandak waktos sateuacan Antoine katalungtik anjeunna ngalaman dimekarkeun ti budak statured leutik ka rumaja diwangun.

Peuting Griezmann budak Story
Peuting Griezmann Pemuda Karir

Sanajan kitu, Butuh anjeunna waktos pikeun megatkeun kana tim mimiti Real Sociedad urang. Ieu sumping sanggeus opat taun di Sistim nonoman klub urang.

Peuting Griezmann budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:narabas éta

Dina 2014 usum panas, Griezmann ieu lured mun Atletico Madrid. Persis dina 28th Juli 2014, Atlético Madrid ngahontal hiji perjangjian jeung Real Sociedad pikeun mindahkeun tina Griezmann, pikeun fee dipercaya jadi deukeut ka na 30 juta (£24 juta) mésér-kaluar klausa.

Anjeunna lulus ujian médis dinten anu sami sarta nandatanganan kontrak genep taun di 29 Juli, 2014. Anjeunna teh La Liga Player di Bulan pikeun Januari 2015 sanajan muncul di ukur tilu tina Atlético urang lima patandingan. Yén 2015 sarua, anjeunna dipilih jadi hijina pamuter ATM sarta salah sahiji tilu payun di Tim ti Taun di pangajén LFP barengan C. Ronaldo jeung Lionel Messi. Saprak harita, naékna pikeun leuwih dominan geus rongkah. Sesa sabab nyebutkeun aya sajarah.

Peuting Griezmann budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Kahirupan kulawarga

BAPA: Bapana Alain, saha éta kota anu Councilor, nyaeta tina turunan Alsatian. Ieu kumaha surname Jermanik na sumping ngeunaan.

Kahirupan Antoine Griezmann kulawarga
Peuting Griezmann urang Parents- Alain na Isabelle

indung: indungna Isabelle (gambar luhur) éta urut rumah sakit cleaner. Manehna teh ti turunan Portugis salaku disebutkeun tadi. bapana Amaro Lopes éta hiji footballer Portugis pikeun FC Paços de Ferreira.

Amaro Lopes sumping ka Perancis jeung pamajikanana Carolina pikeun mungsi dina konstruksi di 1957. Di Perancis, indung Antione urang Isabelle lahir. dad nya maot nalika putu nya éta orok. Salaku anak, Griezmann mindeng spent libur di Paços de Ferreira. Ieu ehere anjeunna ngajemput maén bal. sakumaha karir.

ADI: Ngaran adina Antione Griezmann urang téh Maude. Biasana ieu mangrupa survivor tina dikepungna téater Bataclan dina serangan Nopémber 2015 Paris, anu lumangsung sakumaha anjeunna maén ngalawan Jérman di Stade de France. Geuwat, manéhna ayeuna manajer hak gambar-Na.

Peuting Griezmann
Peuting Griezmann urang Sister- Maude

lanceukna: Antione ngabogaan adi nu ngora ngaranna Theo. Theo ogé pamaén bal profésional kalayan klub maén bal Portugis of Sporting Macon (Salaku dina waktu tulisan).

Kahirupan Antoine Griezmann kulawarga
Young Antoine Griezmann jeung nak brother- Theo

Theo janten taller. Ieu buktina yén Antione sakali ngalaman isu tumuwuh sakumaha nak a. Ieu naha anjeunna sakaligus ditampik ku klub nonoman.

Kahirupan Antoine Griezmann kulawarga
Peuting Griezmann jeung adi

Peuting Griezmann budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:hubungan Kahirupan

Dina Juni, 2017, Antoine nikah na sweetheart jangka panjang Erika Choperena. Maranehna naon urang nelepon hiji 'Rusiah Kawinan'. Ngan babaturan nutup sarta kulawarga anu diondang. The striker na pamajikan anyar na bray média ku reuwas nalika aranjeunna dileupaskeun poto pernikahan maranéhanana.

Anjeunna captioned gambar Instagram galumbira: "Un camino lleno de felicidad", Nu kasarna ditarjamahkeun kana 'A jalur pinuh kabagjaan'.

Peuting Griezmann Hubungan Kahirupan
Peuting Griezmann Weds Erika

Ka unggal sejen, aranjeunna geus dijieun loba janji geulis. Mun manehna éta ponsel, sabenerna, Antoine bakal resep jadi carjer. Sarerea terang maranéhna bakal endup lalaki nikah. Ieu sumping ka maot.

Peuting Griezmann Hubungan Kahirupan
Peuting Griezmann Love Story kalawan Erika

Griezmann jeung pamajikanana sateuacan nikah kapaksa salah anak babarengan. Hiji putri anu aranjeunna ngaranna Mia Griezmann. Ideally, Antoine hirup hiji kahirupan pribadi tur henteu janten gaduh raray putri-Na urang kakeunaan media.

Peuting Griezmann Putri
Peuting Griezmann Daughter- Mia

Peuting Griezmann sakali ngagaduhan denda £ 520 na gera ... keur celebrating ultah pamajikanana urang sanggeus nyetak. Saatos nyetak dina samping na urang meunangna 3-0 leuwih Valencia, anjeunna sakaligus wangsit a t-shirt jeung pesen tulisan leungeun ka pamajikanana: "Feliz Cumple Gordita", atawa "Happy Birthday Chubby".

Bari Erika ieu sigana delighted ku tampilan amis tina sayang ti Griezmann, anu Spanyol FA teu manggihan nu lucu. Anjeunna gancang mayar denda jeung nuluykeun ngagungkeun ka cinta hirupna di gaya sorangan.

Peuting Griezmann Love Story
Peuting Griezmann tur Asih hirupna

Notwithstanding yen, Antoine ngoperasikeun hubungan jujur ​​kawas nu ti Robert Lewandowski, Roberto Firmino jeung Juan Mata.

Peuting Griezmann budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Gaya bulu na Fakta tato

Sanajan, cukuran slick Griezmann urang méré gambaran yén anjeunna pisan stylish sarta ngabogaan gaya hirup pihak.

tattoo na masihan hiji gagasan béda. Lalaki Perancis ngabogaan sajumlah tato patali agama.

Fakta Antoine Griezmann
Peuting Griezmann Fakta - tato

panangan luhur na ngabogaan potret Yesus bari panangan na handap ciri anu rosary kalayan awan na béntang.

The inisial tina kolotna ogé tattooed on anjeunna. Peuting teu jelema anu inks awakna tanpa alesan. Anjeunna pisan agama jeung tato na téh bukti sadaya éta.

Peuting Griezmann budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Big Ban

Peuting Griezmann geus sakali geus ditunda ti ngalambangkeun timnas Perancis di tingkat mana wae pikeun leuwih ti sataun.

Fakta Antoine Griezmann
Peuting Griezmann Facts- The Big Ban

Peta ieu dina hubungan hiji kajadian nu Griezmann sarta sababaraha teammates na nu kapanggih mun geus dina nightclub Paris lamun maranéhanana kudu geus mibanda sesa sing sakuat dina basa latihan di kalér nagara.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu