imah béntang Éropa Petr Cech budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Petr Cech budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

1
5859
Petr Cech budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji cocok Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Cech mate". Petr Cech budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sareng mareuman-pitch fakta ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities stopping gawang na tapi sababaraha mertimbangkeun kami Petr Cech Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Petr Cech budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Petr Čech lahir dina dinten 20th of 1982 Méi dina Pilsen, Céko.

Petr Cech budak StoryČech lahir triplet hiji babarengan jeung adina Šárka sarta adi ngaranna Michal, anu pupus dina yuswa dua sanggeus kaserang hiji infeksi di rumah sakit. Ieu hiji kaajaiban Cech cageur. Anjeunna ngalahir ka indungna, Libuše Čechová jeung bapa, Václav Čech. Duanana nyaéta atlit pensiunan. Čech ogé boga hiji adina kokolot, Markéta.

Petr Cech dimimitian kaluar salaku béntang pilem. Percanten atawa henteu, Cech antukna nya budak leutik maén peran Honza dina series- TV Czech Téritori of Bodas Rusa sabudeureun 1991. Nuturkeun profési athletic indungna na urang, anjeunna switched ti akting keur maén bal.

Anjeunna dimimitian Maen Bal dina yuswa tujuh keur Škoda Plzeň (engké katelah Viktoria Plzeň). Fortuitous, anjeun bisa ngomong. Dina poé mimiti na, Petr dicoo sakumaha striker a. Di 10 umur, sanggeus megatkeun leg na maén keur tim nonoman ti FC Viktoria Plzen, Petr kana recovering éta mindeng ieu mindeng dipaké salaku kiper dina dasar samentara. Ieu kusabab jangkungna Na. Anjeunna geura-giru murag asih jeung posisi jeung nyangkut jeung eta. Salaku nyatakeun saméméhna, jangkungna na alami dijieun anjeunna saurang lalaki target cocok tapi anjeunna geura-giru nyadar yén masa depan na iklas dina goalkeeping.

Sanajan Čech teu unggul judul liga di cinyusu di 2002 kalawan Sparta, anjeunna katarik dipikaresep ti klub basa Inggris kaasup gudang pakarang alatan pintonan internasional Na. Alatan kasusah dina tahap ngumpulkeun hiji diturutan gawé, kumaha oge, deal diusulkeun ku Gunners murag liwat. Ieu Chelsea anu ngawasa kasempetan. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Petr Cech budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Wilujeng sumping di kahirupan hubungan Petr Cech.

Kumaha Petr Cech patepung Martina CechovaSalaku Petr nyimpen eta ..."Ragrag di bogoh kalawan Martina éta salah sahiji anu pang seru, rewarding jeung hal scariest yén ngabogaan kantos happened ka kuring. "

Tanpa ragu a, sakali anjeun asih batur, éta hésé nginget kumaha anjeun cicing tanpa anjeunna atanapi nya. Ieu kasus Petr Cech. Malah thou anjeunna hirup méméh pasamoan Martina, anjeunna bener teu ngamimitian "Hirup" dugi anjeunna patepung nya. Duanana pencinta patepung taun deui bari attending SMA sami di Pilsen, Céko.

Geulis Martina Cechova geus istri Petr Čech pikeun leuwih lima belas taun saprak dinten nulis artikel ieu. Martina na Petr dihijikeun cangreud dina 2003. Di handap ieu hideung bodas poto pernikahan maranéhanana.

Poto kawinan tina Petr Cech na Martina Cechova

Keindahan Czech jeung salaki kiper nya boga anak dua. anak kahiji maranéhanana, putri Adela lahir di 2008. putra maranéhna Damian lahir taun handap di 2009. Di handap ieu Petr jeung putri-Na karek dilahirkeun, Adela. Ieu dicokot dina taun 2008.

Petr Cech jeung anak dilahirkeun anyar na Adela

Ngabogaan anak kahiji maranéhanana éta hal geulis keur kulawarga. Di handap ieu saeutik Adela sarta kolotna boga némbak poto jeung anjing maranéhanana denok.

poto kulawarga Petr Cech

Cech dijieun yakin duanana kids na (Adela na Damian) anu dilahirkeun di Céko. Adela na Damian kasampak sagala dipelak nepi sakumaha katingal dina poto di handap ieu.

Petr Cech na kids denok na

Éta pertinent ka dicatet yén Cech na Martina anu umur sarua. Martina anu lahir dina bulan Januari 26, 1982. Manehna asalna ti kulawarga olahraga euyeub. bapana digambarkeun Cékoslowakia dina judo, sarta manéhna kana senam modern, aerobics. Martina ngajelaskeun poé narekahan tangkorak salakina urang salaku dinten awon dina hirup nya. Marengan maranéhna pituin Czech, Petr na Martina nyarita basa Inggris, Perancis, Jerman sarta Spanyol.

Martina mangrupakeun pamajikan soccer dedicated na supportive, manéhna nu keur paling mindeng katempo ngalengkepan Cech mun panghargaan soré.

Petr Cech na Martina di dinner wengi

pirang anu pasti weruh atawa dua hal ngeunaan keur atlet suksés.

Petr Cech budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Petr Cech boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kahirupan Petr Cech PersonalPetr Cech kaunggulan: Anjeunna dipercaya, sabar, praktis, devoted, jawab na kaasih.

Petr Cech kelemahan: Anjeunna bisa jadi saraf, nekad, possessive na uncompromising.

Naon Petr Cech diaku: Berkebun, masak, musik, roman,-kualitas luhur baju, gawé bareng leungeun

Naon Petr henteu janten: parobahan dadakan (Perkenalan tina Thibaut Courtois kana pakuat Chelsea), Komplikasi jeung kerawanan nanaon nanaon.

Dina kasimpulan, Petr pisan praktis jeung well-grounded. Anjeunna batur anu mikanyaah ka harvests bungbuahan kuli-Na. Anjeunna sensual na tactile tur ngemutan toél jeung rasa nu pangpentingna sadaya itungan-Na.

Petr Cech budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Darkest Poé keur Chelsea Keepers Goal

Čech sustained a tatu sirah dina patandingan ngalawan Reading di Stadion Madejski on 14 Oktober 2006 nalika anjeunna collided kalawan gelandang Reading Stephen Hunt jero aréa pinalti Chelsea urang dina menit mimiti hiji patandingan Premier League. dengkul katuhu Hunt urang pencét sirah Čech urang, ninggalkeun kiper merlukeun perlakuan.

Čech dicandak kaluar sanggeus sababaraha menit na diganti ku Carlo Cudicini, saha dirina ieu knocked pingsan engké dina kaulinan anu sarua, forcing kaptén Chelsea John Terry maén di gawang keur menit sésana pertandingan urang.

THE bedah: Čech underwent bedah pikeun narekahan tangkorak depresi. Mimitina unaware tina seriousness tatu, nu dokter engké dilaporkeun yén éta ampir ngarugikeun Čech hirupna, tur salaku hasil tina tabrakan, manéhna ngalaman headaches sengit. manajer Chelsea José Mourinho blamed Hunt pikeun tatu Čech urang, nyebutkeun yen tantangan nya éta "A aib". Anjeunna oge dikritik kana Amanah South Central Ambulans Service NHS jeung cocog wasit Mike Riley. Sajumlah koméntator, kaasup goalkeepers ayeuna jeung urut, ningal kajadian sakumaha panyorot kedah pikeun panyalindungan gede pikeun goalkeepers.

Čech éta bisa balik ka imah dina 24 Oktober 2006 tur milu di tangerang lampu minggu di handap. Chelsea, kumaha oge, ngumumkeun yén kiper bakal kaluar salila tilu bulan, dina garis kalawan saran médis dina waktos diperyogikeun pikeun recovery lengkep ti narekahan tangkorak. Dina hiji wawancara, Čech ngomong yén manéhna teu boga memori nu tatu sorangan.

Petr Cech sakali hayang maénkeun tanpa helm na ... tapi dokter nitah manehna tetep eta on.

Petr Cech budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

kolotna éta pisan supportive malah dina taun mimiti na, nyadiakeun anjeunna kalawan sakabeh parabot anjeunna diperlukeun. Cech ngarasakeun és-hoki salaku anak na dad na bakal mindeng marengan manehna ka kaulinan misalna.

Lalajo maranéhna Putra luka: Linggih di maranéhanana hirup-kamar dina Plzen on Sabtu peuting, Libuse Cechova, indung Petr Cech urang, sarta Václav, ramana kiper Chelsea urang, anu settling handap pikeun lalajo putra maranéhna maén di cocok Barclays Premiership jauh ka Reading. Detik sanggeus game ditajong kaluar, Stephen Hunt collided kalawan putra maranéhanana jeung, sakumaha Cech iklas tatu, kolotna mimiti nyadar yén ieu henteu tatu normal.

"Lamun kuring nempo moment anu Petr ieu menyakiti, abdi éta horrified" ceuk Cechova. "Teu sangka meureun anjeunna nalangsara ti sababaraha jenis geger otak, tapi sanggeus diomongkeun ka pamajikanana [Martina], urang ka nu tatu na anu meunang parah".

Cechova - kawas José Mourinho, anu manajer Chelsea - ngaku yen tumbukan ieu teu kacilakaan. Dina kecap nya ... "Lamun kuring nempo eta dina ...

"Awalna, kuring henteu nyadar kumaha bad ieu. Nalika kuring uninga diagnosis nu, tuur kuring trembled. Abdi teu bisa yakin Ceuli kuring ".

duduluran: Petr Cech ngabogaan adi disebut Michal Čech. Anjeunna ogé mibanda dua sadulur ngaranna Šárka Čechová na Šárka Čechová.

Petr Cech budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Mikanyaah drum

Petr Cech na Rebana

Di sagigireun ngéléhkeun bal jauh ti Goal, manéhna cukup alus di ngéléhkeun drum. Anjeunna kipas tina Coldplay, Anu Pejuang na ogé geus dicoo kalayan Roger Taylor Ratu.

Kanyataan parios: Heuheu Petr Cech budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!