Peter Crouch budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5347
Peter Crouch budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "RoboCrouch". Kami Peter Crouch budak Story tambah Biografi Fakta brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup hubungan, selingkuhan, hirup kulawarga na OFF-pitch séjén saeutik-dipikawanoh fakta ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan 6'7 "berkah hawa na tapi sababaraha mertimbangkeun Peter Crouch urang Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Peter Crouch budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Peter Crouch lahir dina dinten 5th Januari 1981 di Macclesfield, Britania Raya.

Anjeunna ngalahir ka indungna, Jayne Crouch jeung bapa, Bruce Crouch, duanana Inggris.

kulawarga Peter urang dipindahkeun ka Singapura yuswa sataun. gerakan maranéhna pikeun Singapura sumping ngeunaan nalika bapana, Bruce, asalna ti Fulham, Nyandak up a tawaran proyek digawekeun di hiji lembaga iklan Singaporean. Kulawarga Crouch spent tilu taun hirup di Far East tur dipindahkeun deui ka Inggris sanggeus Bruce ditampik kasempetan pikeun mungsi dina Australia.

Peter tumuwuh nepi deukeut Wembley. jarak na ditanya cinta-Na pikeun maén bal. Keur sieun katingal ceking ngora sarta jangkungna, Peter dimimitian kaluar salaku budak bola. Anjeunna enrolled keur tugas bola budak di (Roxeth) tim maén bal sakola primér na urang. Anjeunna terus tugas budak bola na sakumaha anjeunna dipindahkeun ti Ealing sakola primér. Ieu dituturkeun ku hiji pagawean salaku bal budak Stamford Bridge. kolotna lamun datang lalajo Chelsea patandingan bakal salawasna ningali putra maranéhna ngalakukeun naon anjeunna weruh kumaha carana do pangalusna.

Sanggeus ditalungtik jangkungna na kantos-tumuwuh ngahontal 6 suku. Peter anu ieu nak tallest di sakola na mutuskeun mun ngantep masihan tugas bola putus. Anjeunna ngagabung sesa tim maén bal sakola-Na. Eta teu nyandak lila saméméh Peter nempo kauntungan badag ti jangkungna Na. Sanggeus anjog tim sakola pikeun sababaraha victories gawang sirah nyetak, Peter mutuskeun pikeun ngamimitian lingkungan sakola luar karir nonoman kalawan Northolt Hotspurs.

Anjeunna engké ngagabung Brentford Center of kaunggulan dina 1991 dituturkeun ku QPR (1994 - 1995). Di handap ieu poto karir nonoman-Na.

Peter dimimitian karir nonoman ahir-Na jeung Tottenham Hotspurs di 1995. Anjeunna ngamimitian karir senior-Na jeung aranjeunna dina 1998. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Peter Crouch budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Peter geus tunggal sagala hirupna, moal dugi ka 2006 taun nalika anjeunna murag asih jeung Abigail Marie Clancy gambar di handap ieu.

Abigail Marie Clancy
Abigail Marie Clancy

Peter is 5 taun heubeul ti Abbey sakumaha baé popularitas disebut. Manehna teh hiji lingerie Inggris, modél catwalk jeung televisi presenter. Manéhna nu runner-up Britania urang salajengna Top Modél (siklus 2) jeung meunang runtuyan 11 of mastikeun Kita Hayu menari di 2013.

pasangan anu kalibet ti Juli 2009 sarta putri maranéhanana Sophia Ruby lahir dina dinten 14th Maret 2011. Di handap ieu hiji poto saeutik Sophia sarta Daddy nya.

Sophia sarta Daddy nya, Peter
Sophia sarta Daddy nya, Peter

Dina 30 Juni 2011, Clancy na Crouch nikah di Stapleford Park Hotel di Leicestershire.

poto kawinan Peter Crouch
poto kawinan Peter Crouch urang

putri kadua maranéhanana Liberty Rose lahir dina 1 Juni 2015. éta kénéh kulawarga munggaran pikeun duanana Crouch na Abbey.

Peter Crouch urang kulawarga
Peter Crouch urang kulawarga

adi Abbey urang Sean mangrupakeun footballer anu muterkeun pikeun AFC Telford Serikat. Anjeunna ogé mangrupa anggota matak realitas runtuyan E4 pondok-cicing Scousewives nekat. Nya adi séjénna Yohanes teh vokalis jeung wirahma gitaris dina band indie Yudas.

Peter Crouch budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -selingkuh klaim

Abbey geus Nyanghareupan nu up na Downs hirup salaku WAG saprak nalika manehna mimiti bobogohan Peter di 2006.

Lalaki 6ft 7in Inggris geus ieu dituduh selingkuh on pamajikanana Abbey. Ieu kajadian nalika manehna ngagaduhan hamil jeung anak kahiji maranéhanana, Sophia, dina 2010. Abbey Clancy kana confirming ieu leres ngarasa devastated ku dugaan fling Peter Crouch urang ku komérsial-lami 19-taun s ** x worker disebut Monica.

Miskin Peter, perasaan punten keur dirina
Miskin Peter, perasaan punten keur dirina

Kana confirming flirting fakta, anu Modél Liverpool-dilahirkeun painfully ngadawuh: "Ieu horrendous. Pikeun naon awéwé saha hamil atanapi kagungan orok, éta tangguh. " Peter dirina ngarasa kuciwa sanggeus sahingga amal na pikeun ngurangan reputasi sarta disababkeun kanyeri nu nyosok jero ka pamajikanana.

Anjeunna diwangun pikeun wrongs sarta meunang panghampura tina pamajikanana. Tapi manéhna ceuk manehna na Peter kungsi nempatkeun episode pageuh tukangeun maranéhna, ngajéntrékeun salaku "Salah sahiji eta hal". Abbey ditambahkeun: "Anjeunna sahabat abdi. Anjeunna ngajadikeun kuring seuri - anjeunna nanaon, berehan jeung dad paling luar biasa. Abdi jadi bangga anjeunna ".

Peter Crouch budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

kulawarga tungkul urang éta ngarojong Chelsea. dad na enrolled putrana salaku bal budak di Stamford Bridge dina yuswa sapuluh. Duanana mum na dad Peter Crouch urang dihadiran Stamford Bridge lalajo Chelsea patandingan. THE babun nyingsieunan

Sababaraha taun ka pengker, bapa Peter Crouch urang geus ditinggalkeun 'Petrified' sanggeus geng of baboons liar peupeus kana kamar hotél maranéhanana di Sun Kota Resort deukeut camp latihan Inggris di Rustenburg.

Nyieun kasalahan schoolboy of forgetting ka konci jandela kamar maranéhanana saméméh maranéhna ditinggalkeun, Bruce na Jayne Crouch balik ti lalampahan kaluar pikeun manggihan monyet lapar on misi pikeun ngabebaskeun snacks ngeunah maranéhanana.
Numutkeun model pamajikan Crouch urang Abbey:

"Maranéhanana di kamar hotél maranéhna lamun tilu baboons ieu ucul di, walked lempeng ngaliwatan nu pangkeng kana lounge kana mangkok buahan, nyandak naon maranéhna hayang na walked kaluar. Ieu kawas aranjeunna terang dimana buah éta. "

Peter Crouch budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Nicknames

Sanajan sacara umum dipikawanoh salaku "Crouchy" nicknames sejenna anjeunna geus dirumuskeun ku fans na media di Inggris geus kaasup "RoboCrouch" jeung "Crouchinho" nu digunakeun ku Brazilians. Asides Crouchinho, Peter Anjeunna geus disebut ogé "Bapa. Roboto " ku komentator Univision sarta salaku "Pantera Rosa" by Fox Olahraga komentator Spanyol.

Peter Crouch budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Robotic menari

Dina usum panas tina 2006, Crouch diadopsi hajatan gawang menari robotic. A parody sahiji tarian anjeunna geus katempo ngajalankeun dina program televisi ngawengku pihak dilaksanakeun di imah Inggris teammate David Beckham urang.

Anjeunna mimiti dipigawé deui sanggeus gol na keur England ngalawan Hungaria on 30 Méi. Nya kitu deui dipigawé tarian sanggeus duanana dua gol kahijina ngalawan Jamaica on 3 Juni.

[arve url = "https://media.giphy.com/media/1Epb49QTLWIN79iE/giphy.gif" /]

nu Eunteung poean koran wrote yén tarian ieu diideuan ku lirik ka Arktik Monyet 'pencét tunggal "Kuring Bet Anjeun Tingali Good dina Dancefloor".

Dina 12 Juni, Crouch ngumumkeun anjeunna bakal nedunan tarian robotic deui ngan lamun England éta meunang Piala Dunya, nyebutkeun, "Ieu teu ngeunaan robotic menari. Éta ngeunaan nyetak gol jeung unggul patandingan. Ieu hiji waktu penting keur dulur ayeuna. "

Dina 2006 September, anjeunna dicutat dina panitén koran sakumaha nyebutkeun yen, "Ieu lucu dina waktu, tapi kuring henteu hayang mawa kana ngalakonan eta nepika janten unfunny. Kuring geus dieureunkeun ngalakonan eta keur waktu mahluk, tapi lamun kuring kantos skor hiji gol bener badag nu pernah nyaho. "

Dina 6 Agustus 2007, Crouch cenah pernah bakal nganggo tarian robot deui iwal anjeunna ngoleksi di Liga Champions League Final, tapi anjeunna sawaréh reprized eta on 1 April 2009 sanggeus nyetak salila qualifier Piala Dunya England urang ngalawan Ukraina sanggeus hiji sketsa Relief Komik.

Dina 1 Pébruari 2017, Crouch masihan tarian a outing final ngagungkeun gawang 100th Premier League Na. Asides Robotic, Peter ogé geus dilaksanakeun sababaraha belah tari salaku ditempo di handap ieu.

[Arve url = "https://media.giphy.com/media/8sSEFwHHPnFXW/giphy.gif" /]

Peter Crouch budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Isu nyetir

Dina bulan Agustus 2012, Crouch ieu kapanggih kaliru ngeunaan ngebut di 2011 Nopémber sarta maréntahkeun mayar denda £ 1,000. Dina 16 Oktober 2012, Crouch ieu disqualified ti nyetir salila genep bulan.

Peter Crouch budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Paling dipingpin Goals

Tungkul mangrupakeun salah sahiji pamaén 26 geus ngoleksi 100 atawa leuwih gol Premier League, nyepeng catetan pikeun tujuan paling dipingpin dina sajarah Premier League. Anjeunna dileupaskeun otobiografi di 2007, judulna 'Leumpang Jangkung - Story abdi '.

Peter Crouch budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -zodiak Tret

Peter Crouch nyaeta Kangker jeung boga atribut di handap pikeun kapribadian na;

Peter Crouch kaunggulan: Jawab, disiplin, timer kontrol, manajer alus.

Peter Crouch kelemahan: Terang-eta-kabeh, unforgiving, condescending, expecting nu awon.

Naon Peter Crouch diaku: Kulawarga, tradisi, musik, status understated, kualitas craftsmanship.

Naon Peter Crouch henteu janten: Ampir sagalana di sawatara titik. Manéhna ngabogaan wanda ayun dahsyat.

Masalah Peter Crouch urang keur teuing jangkung: Masalah sareng mahluk 6ft 7in jangkung, sabab Crouch bakal salawasna nyebutkeun, éta mustahil janten anonim

kanyataan Cék

Heuheu Peter Crouch budak Story tambah fakta biografi untold. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu