Pedro Rodriguez budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5568

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'The fasilitator'. Pedro Rodriguez budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha ngemutan Pedro Rodreguez Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun Dimimitian.

Pedro Rodriguez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Pedro Rodriguez budak Story

Pedro Eliezer Rodríguez Ledesma lahir dina dinten 28th Juli 1987 di Santa Cruz de Tenerife, Spanyol ku indungna, Monserrat Ledesma Encinoso jeung bapa, Juan Antonio Rodríguez Pedro.

Pedro mangrupakeun hiji-hijina anak tina kolotna. Anjeunna pernah tipe anak manja.

Pedro éta ogé dilatih sarta miboga beungkeut nutup ku kolotna. Keur hadé dilengkepan keur sakola sarta olahraga éta mimiti gede pikeun hirup keur lad ngora. Anjeunna kapanggih kasaimbangan sampurna antara maca buku sarta Maen Bal jeung babaturan.

Pedro Rodriguez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Pedro kungsi mimiti telat dina maén bal (yuswa 16). karir nonoman na dimimitian dina 2003 sabot mimiti ngagabung Tasikmalaya Isidro akademi dimana manehna diputer saacan 2004.

Pedro Rodriguez- Pemuda Club Days

Dina 2004, anjeunna ngagaduhan perhatian ti FC Barcelona akademi. Pedro réngsé sidang di klub jeung afterwards ieu diondang asup ka Catalan klub akademi. Anjeunna terus ngulik na di akademi jeung maén keur tim nonoman klub urang kantos 2005.

Taun 2005 indit ogé manéhna sakumaha anjeunna ditawarkeun kontrak profésional anu anjeunna ditandatanganan sarta tempat di tim katilu klub urang. Antara 2005-2007, Pedro Rodríguez jadi salah sahiji palaku utama tim katilu.

mintonkeun impressive ngora Spaniard urang sangkan anjeunna maén keur klub urang mimiti tim detik 2007 dimana anjeunna ngoleksi langkung gol.

Dina 2009 / 2010, Pedro jadi pamuter kahiji dina sajarah nepi ka skor dina genep kompetisi klub béda dina taun tunggal, rékaman ukur loyog ku Lionel Messi anu tumaros dina 2011.

Dina total, Pedro dicoo jumlahna aya game resmi 321 pikeun tim mimiti Barcelona urang, nyetak gol 99 sarta nyadiakeun hiji assists 46 pikaheraneun nu leuwih ti 50% (25) indit ka Messi.

Sesa sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Pedro Rodriguez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

indung Pedro urang, Monserrat Ledesma Encinoso na dad, Juan Antonio Rodríguez boga pisan saeutik informasi ngeunaan personalities maranéhanana dina internet.

Laporan ti sumber reputable kumaha oge nembongkeun yén maranéhna hirup di kota Spanyol basisir Santa Cruz de Tenerife popularitas dianggap salaku kota alam.

Aranjeunna geus rengse pangalusna maranéhanana mawa up ngan putra maranéhanana di jalan pangsaena nu sajati, geus dibayar pareum. Pedro nyadiakeun keur kolotna unggal hal tunggal maranéhna butuh.

Pedro Rodriguez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Pedro urang Cinta Kahirupan anu pantes emulation. Anjeunna nyatakeun kaluar kalawan Carolina Martin anu mangrupa akuntan jeung waktu keur jadi 5 taun heubeul ti anjeunna. Aranjeunna tepang nalika Pedro éta 17. Waktu éta, Carolina éta 22.

Pedro Rodriguez Love Story
Pedro Rodriguez Love Story

Teu kawas girlfriends pamaén séjén, Pedro diteundeun jauh ti ramé alesan alus. Duanana manuk cinta meunang nikah dina taun 2005 sanggeus selingkuhan pisan pondok maranéhanana. Di handap ieu aya foto némbongkeun rugbi maranéhanana.

Pedro Kawinan Poto
Poto Pedro Kawinan

Pariksa poto ieu enlarged handap. Aranjeunna kasampak endah babarengan jeung mobil maranéhanana.

Di handap ieu pasangan kalayan gelas tina euyeub anggur Bodega Iniesta nu geus dipiboga ku Pedro urang sobat pohara alus jeung urut tim mate Barcelona, Andrés Iniesta.

Aranjeunna mutuskeun pikeun cicing ngeunaan 8 taun saméméh ngabogaan anak maranéhanana. sababaraha miboga putra kahiji maranéhanana, Bryan Rodriguez Martin on 4th April 2013.

Kulawarga Pedro Rodriguez
Pedro Rodriguez urang kulawarga

Carolina Martin pisan asih jeung nyokot perawatan pisan hade salakina. Pedro dirina téh salaki asih tur tanggung nuju kulawargana. Anjeunna oge teu kalibet dina selingkuhan nanaon. hirup mariage na geus memang keur ayaan hébat. Deui, aranjeunna kasampak endah babarengan

Pedro Rodriguez jeung pamajikan
Pedro Rodriguez jeung pamajikan, Carolina Martin

Hubungan maranéhanana gumantung kana cinta, kapercayaan jeung silih pengertian. Kituna, aranjeunna geus pernah panginten separation atanapi cerai. Éta pertinent ka dicatet yén Carolina Martin ieu bisa disebutkeun yén fiend deukeut pisan Daniella nganjuk saha istri Cesc Fabregas sakumaha dina waktu nulis artikel ieu.

Salaku jalma appreciates hubungan kakawinan seamless Pedro urang, sami tiasa nyarios ngeunaan Radamel Falcao, Nemanja Matic, Kawas, Edinson Cavani jeung Adriano hirup anu kakawinan ieu ditandaan kalayan urusan kakawinan jeung controversies.

Pedro Rodriguez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Disimpen Club budak na ti bangkrut

Pedro sakali disimpen klub nonoman naklub budak leutik Pedro urang, Tasikmalaya Isidro geus disimpen tina bangkrut berkat move Pedro pikeun Chelsea.

Tim kaopat-nagara golongan Spanyol ti Tenerife ngagaduhan € 420,000 ti mindahkeun pamuter pikeun Chelsea, Jumlah nu leuwih ti opat kali anggaran keu maranéhanana (€ 85,000).

Pedro ieu 10th Spaniard ka kantos maén keur Chelsea FC di Premier League Inggris.

Pedro Rodriguez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kakuatan sarta kelemahan

gaya Pedro urang maénAnjeunna migunakeun duanana leumpang di buruan nu geus kabukti anjeunna serbaguna di maén di boh sisi pitch nu.

Anjeunna unggulan di skill dribbling. Manéhna ngabogaan kontrol pisan alus leuwih bola di buruan. Anjeunna ngagaduhan minat hébat sarta kaahlian nu dipingpin anjeunna janten impressive na ngaapresiasi di speed na positioning pikeun panjang sarta pondok nembak rentang.

ngan kelemahan Pedro urang téh kaahlian judul-Na.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu