Paulo Dybala budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Panungtungan diropéa

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius bal pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "La Joya" alias The Jewel. Paulo Dybala budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF na ON-pitch fakta saeutik dipikawanoh ngeunaan anak emas Argentina. Nyanggakeun Dimimitian.

Paulo Dybala budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Mimiti budak Kahirupan

Poto Paulo Dybala budak

Paulo Dybala lahir salaku Paulo Bruno Exequiel Dybala dina 15th 1993 November di Laguna Larga, Cordoba, Argentina ku Mr. Adolfo Dybala (bapana) jeung Nyonya Alicia de Dybala (Ibu).

kalahiran Dybala urang ka kulawarga-kelas menengah sumping ngaliwatan ramalan a. Sumuhun anjeunna anak misterius anu prophesied jadi footballer malah saméméh kalahiran-Na. nubuat ieu dijieun ku bapana, Adolfo Dybala. Dina kecap na sateuacan kalahiran tilu putra na, cenah ..

"Salah sahiji putra abdi bakal dilahirkeun someday kalawan hiji misi. Maén bal ".

Paulo Dybala lahir pikeun minuhan ramalan ieu. Anjeunna ngalahir salaku anak tukang sarta orok imah. takdir Dybala urang ieu ngawangun nalika anjeunna nyieun kaputusan pikeun maén bal dina umur pisan lembut. Kana observasi takdir-Na, Adolfo pernah relented. Na bakal make duit panungtungan na mésér gas pikeun mobil di séjén ngajalankeun anjeunna kana taneuh latihan dina dasar poean.

Paulo Dybala jeung bapa, Adolfo Dybala.

Anjeunna invested pisan kana Paulo moal alatan manéhna hayang nubuat minuhan tapi kusabab manehna nempo tekad na sukses.

Numutkeun Paulo Dybala, Aya henteu dinten dad abdi teu marengan kuring nepi ka latihan. Salaku nak saeutik Nyai cared ngeunaan waktu mah maen. Abdi buka imah, konci sorangan di kamar mandi jeung ceurik lamun Kuring moal mere waktu maén cukup atanapi nalika abdi teu ngalakukeun kaahlian cukup ".

Dybala owed bapana hiji hal. Minuhan ramalan sarta nyieun anjeunna ngarasakeun tur tingal buah kuli-Na. Hanjakal, éta engké kungsi lumangsung sakumaha ramana diliwatan jauh dina waktu anjeunna diperlukeun anjeunna paling. Anjeunna masih duka dad na saacan tanggal. The nyeri tina loosing bapana téh ayeuna babaturan deukeut na greatest di quest unstoppable na ngancurkeun tim badag sarta jadi footballer greatest di dunya. Bapana, Aldofo eupan impian manehna teu tingali minuhan. Ieu di September, 2008 yén kanker a ngabawa payun waktu. Paulo yuswa 15 taun lajeng.

Paulo Dybala budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Kahirupan kulawarga

Bapana Paulo Dybala urang, Ahir Bapak Adolfo Dybala boga akar na disusud ti desa Krasniow, Polandia.
Dinten, Argentina katempona imah ka kulawargana. kulawargana boga akar na disusud ti Polandia berkat akina maranéhanana, Boresaw Dybala anu lahir deukeut Kielce, Polandia. Anjeunna ngungsi Polandia, nagara-Na kalahiran ka Argentina salila Perang Dunya II. Ieu kajadian nalika Nazi nempatan Kampung Krasniow Na. kulawarga Paulo urang ogé kagungan usul Italia ngaliwatan nini maternal Na, ngaranna Da Messa. Manehna hails ti Province of Naples. Paulo resmi ditangtukeun kawarganagaraan Italia na on 13 Agustus 2012. Anjeunna ngabogaan hak pikeun maén keur Polandia, Italia, tim maén bal nasional Argentina. Paulo Dybala urang jeung Saka Sunda Bu Alicia de Dybala pisan nutup.

Salaku nyebutkeun nyimpen eta, aya geus pernah geus, atawa bakal aya kantos janten, nanaon rada kitu husus salaku cinta antara indung jeung anak hiji. Ieu kasus antara dua.

Paulo Dybala jeung Ibu, Alicia de

Gustavo Dybala teh adi cikal mun Paulo Dybala. Anjeunna sakali diusahakeun bal tapi teu nyieun eta.

adi cikal Paulo Dybala urang, Gustavo Dybala.

Anjeunna lengser game mimiti sanggeus nyaho ieu mah nélépon Na. Gustavo ayeuna manages na bisnis di Buenos Aires, Argéntina.

Mariano Dybala (handap) mangrupakeun lanceukna kokolot saharita Paulo Dybala urang. Anjeunna pernah resep maén bal sahingga ari jauh ti dinya ti unset. Anjeunna kapanggih cinta dina senam. Mariano ayeuna muterkeun dina kategori handap Senam di La Plata, Argentina.

Dybala jeung lanceukna kokolot Geura, Mariano Dybala

Ieu Paulo, hiji saeutik peupeus eta.

Paulo Dybala budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -hubungan Kahirupan

Antonella Cavalieri teh kabogoh denok of Paulo Dybala.

The Paulo Dybala Love Story

lalaki nya bisa maok sagala flashes on sawah tapi nya anu meunang sagala perhatian.

Miss Cavalieri anu mana ku 'Anto' pondok pikeun Antonella, naros ka popularitas pikeun hubungan dirina jeung béntang soccer kawentar, saprak lajeng gaining handap badag dina média sosial.

Sateuacan rising mun stardom média sosial pikeun hubungan dirina jeung Dybala, manéhna digawé minangka réstoran awewe nu boga imah bagian-waktu.

Keindahan Argentina boga leuwih 280K pengikut on Instagram nyalira. The lovebirds geus bobogohan keur taun. Aranjeunna janten boyfriend jeung kabogoh di telat 2015.

Antonella Cavalieri ayeuna boga gelar dina bisnis administrasi ti Universidad de Palermo di Buenos Aires. Manehna teh dikaruniai gén alus mana ogé ngajadikeun dirina model baé dinten.

Dybala jeung kabogoh

Hubungan maranéhanana salaku katalungtik ku loba anu bisa disebutkeun yén salah serius. Antonella geus leuwih taun kabuktian jadi pisan supportive of guy.She dirina boro kantos misses salah sahiji kaulinan Dybala urang jeung manéhna nu keur sering posting sarta babagi loba poto lamun cheering on anjeunna. Nu panganyarna téh pandangan nya nyieun Gladiator hajatan gawang move.

Dongeng Untold tina Dybala Topeng Perayaan

Manehna mastered na gesture hajatan dagang, topéng Dybala urang langsung hubungan maranéhanana mimitian.

Bakal Antonella Cavalieri jadi ngan hiji pikeun Dybala? Ngan waktu bisaeun. Dina Samentara éta, cek nya kaluar dina Instagram dieu.

Paulo Dybala budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Clebrating kalawan Rihanna

Dybala mangrupa béntang di katuhu sorangan, sarta anjeunna sababaraha pintonan dina panggung badag jauh ti keur dina status somah-ngaran. Anjeunna geus sakali basked dina glow tina supernova Rihanna urang, sarta anjeunna Sigana leuwih ti senang mun ngan jadi aya di ayana nya.

Paulo Dybala némbongkeun Rihanna sababaraha cinta ultah mana anjeunna ngagaduhan respon gairah ti dirina. The striker Argentina dipasang gambar kalawan dewi musik Rihanna keur ultah 29th dirina, sarta anjeunna teu bisa neuteup teuing happier janten aya.

Rihanna urang snugged up nice jeung kedap kalawan Dybala sakumaha anjeunna nyepeng up kaos ditandatanganan sorangan, sarta anak emas Argentina kokotéténgan kawas anjeunna di sawarga pribadi sorangan. Ngan kasampak di beungeutna. Ceuk urang ngambang dina awan a na kudu perasaan sababaraha cinta.

Dybala jeung Rihanna - The Story Untold

adi Rihanna urang, Rorrey dipikanyaho janten supporter Juventus, tapi aya euweuh kecap nyata dina allegiances Ri-Ri urang. Jalan, teu sigana kawas Dybala paduli teuing.

Paulo Dybala budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Gladiator Movie Freek

Paulo Dybala mangrupakeun lover sahiji pilem Gladiator, ka titik nu anjeunna nilik dirina ningali eta leuwih sarta leuwih (leuwih ti 30 kali).

Dua alesan ngécéskeun naon pangna manehna mikanyaah wayang.

Mimitina nyaeta naon kecap tina Maximus nalika anjeunna diumumkeun identitas leres na ka sadaya. ieu kecap ascribes harti béda pikeun hirupna.

..This mana kieu; "Abdi nakuring téh Maximus Decimus Meridius, panglima teh tentara nu Kalér, Jenderal anu Felix Legions, hamba satia ka kaisar leres, raka Aurelius. Rama ka putra ditelasan, salaki ka pamajikan ditelasan. Na kuring kudu pamales kanyeri kuring, dina kahirupan ieu atawa salajengna. "

Paulo Dybala geus ngawangun ka hartosna ...."My name is Paulo Bruno Exequiel Dybala, anu La Joya (Golden Child) tina Dunya Maén Bal, ..the sina ti FC Barcelona. Budak anu bapana sakali prophesied jadi footballer hébat. Kuring keur Linggarjati jadi gelandang narajang greatest sadaya waktos. "

Bréh, Film jieunan anjeunna ngartos pentingna gawe babarengan anu anjeunna transcends ka sawah dinten ieu maén.

Numutkeun Umum Maximus dina pilem Gladiator, "Naon bae asalna kaluar ti Gerbang ieu, urang saena kasempetan hadé tina survival lamun urang digawé babarengan."

Ieu naon Paulo Dybala ngabejaan dirina jeung mates timnya sabot muterkeun kaulinan pohara penting kawas nu ti FC Barcelona. Tim Gawé jadi exemplified ku pilem Gladiator ngécéskeun alesan naha anjeunna ngagabung ka Lady Old.

Paulo Dybala budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Alesan keur hajatan Topeng Dybala

Paulo Dybala sempet memang gambar dirina dina gesture pinuh ku originalitas, diwangun nyieun masker jeung jempol na Jeung indéks na.

Dina jaringan sosial, Dybala sakali diondang pengikut na pikeun manggihan harti, jeung jersey diangkat jadi kado keur kenop.

The Dybala Topeng Perayaan - dipedar

Anjeunna tungtungna diangkat teh dijilbab on gerakan ieu dibaptis Dybala Topeng ku dirina.
Dina Akun Facebook-Na, Paulo Dybala dipasang hiji video di mana manéhna ngécéskeun harti hajatan Na. Dina video, cenah eta saukur nujul kana topeng tina gladiator a.

Numutkeun Dybala, ..."Dybalamask estu basajan: éta nu topeng tina gladiator a! Nalika urang bajoang, sakapeung urang kudu ngagem topeng soldadu urang janten kuat, tanpa kaleungitan seuri jeung kahadean urang! "

Paulo Dybala budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Idol na

Dybala geus salawasna wished anjeunna dicoo sapanjang sisi Juan Romawi Riquelme. Anjeunna tumuwuh nepi nonton jeung diajar di digabungkeun lulus, visi, kaahlian teknis na goalscoring kamampuh Argentina gelandang narajang.

Numutkeun Dybala,

"Riquelme lahir salaku cikal barudak 11 dina kulawarga miskin. kawani na ngarah manehna ka hebat pisan. Anjeunna salawasna tetep pilihan kuring teh gelandang narajang pangalusna dina maén bal dunya. Anjeunna meunang Argéntina Footballer tina pangajén sataun 4 kali, jumlah anu sarua sakumaha legenda Diego Maradona tuh. Anjeunna mingpin tim Argentina meunang emas Olimpiade di 2008 ".

Paulo Dybala budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Karir di Ringkesan

Anjeunna dimaénkeun di leagues leutik di sakola tur akademi saméméh bade profésional di 2010 di hiji umur 17 taun nalika anjeunna dimimitian maén keur klub Argentinian Primera B Nacional.

Anjeunna maén keur klub sakumaha striker a jeung ngoleksi 17 gald pikeun klub di musim kahijina. pagelaran na dimimitian attracting dipikaresep ti gerbong kabéh sabudeureun Argentina jeung ti klub di Éropa ogé. Dina 2012 anjeunna dihubungan ku klub Italia Palermo.

Dybala nempo kasempetan pikeun ngaronjatkeun skill sarta jadi anjeunna ngagabung bandung. Anjeunna dimimitian kalawan klub di 2012 nyetak hiji pananggeuy di cocok kaopat-Na pikeun bandung. Na taktis muter jeung skill set éta pohara penting pikeun klub pikeun cicing di luhur satengahna liga dina. Dina titik ieu waktu, klub Éropa lianna anu nempo pamulung kawas diangkat jadi anjeunna ngabuktikeun jadi pamuter pisan alus keur umur na.

Anjeunna dianggap salaku Messi anyar salaku anjeunna nyaeta ti nagara sarua salaku pesulap saeutik. Anjeunna ari kalawan klub pikeun 3 taun na di 2015 anjeunna ditandatanganan pikeun raksasa Italia Juventus Ditengah loba mindahkeun lamunan nu disambungkeun anjeunna ka unggal klub utama di dunya.

kaputusan nya éta dipangaruhan ku kanyataan manéhna hayang cicing di Italia sarta Juventus éta klub pangalusna di Italia nu dijieun pikiran na pisan jelas. Anjeunna ogé dikaitkeun jeung Real Madrid anu siap mayar klub Palermo sabudeureun $ 50 juta pikeun layanan tina pamuter tapi Dybala dijieun pikiran nya ku tinggal di Italia sarta éta naon manéhna.

Sanggeus miang di Pogba, anjeunna dibéré kaos angka 10 saméméhna dimeunangkeun ku Pogba tapi anjeunna mutuskeun tetep angka 21 jersey na ka dirina sarta maénkeun kalayan eta. Sesa maranéhna ngomong téh carita ...

Paulo Dybala budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Harti Tatoo na

Hartina tato Paulo Dybala.

Putusan pikeun meunangkeun tattoo a, a gambar anu bakal janten bagian awak anjeun dugi dinten dying anjeun, mangrupakeun salah sahiji badag nu Paulo Dybala diajarkeun ngeunaan taliti.

tattoo Arab na perenahna di sisi kénca tulang rusuk na, digigireun haténa sugan na pangpentingna. Eta mantra kaluar téh ngaran indung urang na, Alice, dina hurup arab. tattoo dina ieu dipigawé dina 25th Désémber 2013.
Dina hiji wawancara kalawan Majalah Argentinian, Dybala ditanya harti na tatoo panangan band balik kana panangan kénca-Na. respon nya éta ..
"Ku naon eta sabab kuring resep eta. A mate tim miboga tattoo sarua jeung kuring resep estetika na. Ieu mirip jeung pinggel dipaké ku bangsa Romawi kuna pikeun perang tapi kuring tumaros pikeun estetika teh, tinimbang keur naon hartina eta bisa mibanda. "
Manéhna ngabogaan tattoo of a football jeung makuta dina jero leg kénca-Na, dilakukeun dina Cordoba Kota ku tato artis ngaranna Noel.
Paulo Dybala leg Tatoo - dipedar

Paulo Dybala budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Naha anjeunna muterkeun kalayan kaos kaki Turun

Paulo Dybala epitomizes puguh, gaya kagok nu kitu loba footballers kalayan kaos kaki low mibanda. Kumisan ti keur tagged salaku sina ti FC Barcelona, ​​anjeunna teh poster budak panganyarna pikeun pamaén kalayan kaos kaki maranéhanana ditarik ka handap tina generasi-Na.

patarosan ayeuna nyaeta; Naha teu Paulo Dybala ngagem leutik hampang Shin saeutik ?. Jawaban nu pang populerna nyaeta mangtaun kakuatan super.

Sababaraha pangalusna footballers di dunya geus dicoo kalayan kaos kaki maranéhna turun. Conto ngawengku Rui Costa, Francesco Totti jeung Thomas Muller.

Naha Dybala ageman kaos kaki pondok

Kumisan ti méré anjeunna adidaya, éta ogé geus eweh pangabisa moal umurna. Paulo Dybala masih Sigana mah a nak heubeul 17 sataun. Anjeunna masih bakal béda umur sarua lamun anjeunna nuluykeun ngajaga pamadegan kaos kaki low.

Paulo Dybala budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -rankings LifeBogger

Simkuring geus disiapkeun rankings kami keur hitman Argentina. Manggihan handap;

Paulo Dybala LifeBogger rankings
Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu