Olivier Giroud budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
6364
Olivier Giroud budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Striker Charm". Olivier kami Giroud budak Story tambah Fakta Biografi Untold brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha ngemutan Olivier kami Giroud Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun Dimimitian.

Olivier Giroud budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Olivier Giroud budak StoryOlivier Giroud lahir dina dinten 30th September 1986 di Chambéry, kidul-wétan Perancis.

Kusabab budak leutik na (katuhu tina 6 yuswa), Manéhna jadi gairah ngeunaan nuhun bal ka lanceukna kokolot-Na, Romain Giroud saha 10 taun na senior.

Olivier ieu ngalegleg 'kalayan takwa gagal malah saméméh dimimitian karirna. Ieu kajadian sakumaha manéhna nempo hiji tungtung kasar ka karir lanceukna urang. lanceukna ngan mutuskeun kaluar bal jadi nutritionist a. Romawi dijieun kolotna kuciwa sakumaha gagal pikeun ngeset hiji conto anu alus.

Olivier Giroud budak Story: takwa NaSajaba ti takwa karir, saeutik Olivier oge sieun di 1980s karakter komedi 'Alf' nalika anjeunna youngster a. Anjeunna sakali dikaitkeun kumaha baraya na heubeul dipaké pikeun rutin taunt anjeunna ngeunaan sieun nya ku béntang sitcom loba-dipikacinta.

Sanajan inohong Alf urang ramah, ngora Olivier was't museurkeun alam miara éta mahluk urang.

Waktu ditanya ngeunaan hal anjeunna dreaded paling, Giroud ngadawuh: 'Lanceukna abdi ieu ngagaduhan dipaké pikeun ngagoda kuring ngeunaan karakter TV kids disebut Alf. Kuring jadi sieun anjeunna sabab anjeunna jadi awon. adi kuring dipake ngomong, Kudu ati, Alf akang meunang anjeun wengi ayeuna! ' Manéhna indit jauh teuing jeung deui!

Sanggeus loba nasihat motivational, ngora Olivier mutuskeun pikeun masihan bal hiji try. Ieu manéhna inorder mawa kamulyaan leungit deui kana urusan rumah tangga na mana ieu sakali dianggap "Kulawarga footballers"

Olivier Giroud budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Karir di Ringkesan

Olivier Giroud ieu digedékeun di Desa caket dieu di Froges, deukeut ka Grenoble. Manéhna mimitian karir sepak bola na maén keur klub kampung halaman na, Olympique Club de Froges.

Olivier Giroud budak Story
Olivier Giroud Karir Mimitian

Anjeunna spent latihan genep taun di bandung sateuacan gabung profésional klub Grenoble dina yuswa 13.

Olivier Giroud budak StorySanggeus disaksian naon anu lumangsung nepi ka Romain, sarta geus dikirim dina pinjaman ka Istres di nagara golongan katilu, ieu cukup sambel-balik lamun klub na nempatkeun anjeunna nepi pikeun dijual, nyebutkeun yen manehna teu boga qualities maén kalawan elit.

Olivier Giroud éta pisan sieun ieu. Dina kecap na .... "Kuring kapaksa nyandak hiji résiko balikan deui dina liga handap," nyebutkeun anjeunna. "Tapi kuring pernah masihan up."

Olivier dirangkul ngilu sarta dijieun bagian kareueus jeung produk-Na. Anjeunna kadorong dirina unggul.

Anjeunna engké ngagabung Tours di 2008. Dina musim kadua di Tours, anjeunna scorer luhur division urang kalawan gol 21. ngabalukarkeun manehna move ka sisi luhur-hiber Montpellier.

Young Olivier Giroud- Karir Story
Young Olivier Giroud- Karir Story

Giroud éta deui éta scorer luhur kalawan gol 21 dina usum 2011-12, mere klub kahiji kantos judul Ligue 1 maranéhna saméméh pindah ka Arsenal. Sesa sabab geus salawasna ngomong, tadi maranéhna manify imah hosory.

Olivier Giroud budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Laporan geus kaungkap Olivier Giroud asalna tina hiji tukang kulawarga rata. Saeutik geus dipikawanoh ngeunaan rajana diangkat jadi maranéhna geus mutuskeun pikeun sagemblengna tetep jauh ti média.

lanceukna: Salaku nyatakeun saméméhna, Olivier boga adi heubeul, Romain, anu oge footballer a. Anjeunna maén di akademi Auxerre tur digambarkeun Perancis di tingkat handapeun-15 na handapeun-17, barengan pamaén kayaning Thierry Henry, David Trezeguet jeung Nicolas AnelkaTapi réngsé nepi muterna a karir professional potensial pikeun diajar sarta jadi nutritionist a.

Olivier recalls. "Manéhna dilatih di Auxerre, anjeunna miharep hiji, tapi anjeunna pernah ngalaman hiji karir professional". Romain indit deui ka diajar, sarta janten nutritionist a.

Olivier Giroud budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Giroud geus nikah ka Jennifer saprak 2011.

Olivier Giroud jeung Pamajikan Jennifer
Olivier Giroud jeung Pamajikan Jennifer

putri maranéhanana Jade lahir on June 18, 2013.

putri Olivier urang, Jade Giroud dijieun dad na sadar kumaha hésé parenting bisa jadi. Olivier Giroud anu pernah make kana barudak kapaksa nyieun deui waktu keur promosi jeung ngarojong ngembangkeun fisik, émosi, sosial, sarta intelektual anak orok-Na.

Dina bulan Nopémber 2015, Olivier na Jennifer Giroud formalize kakandungan Jennifer urang dina karpét beureum tina Global kasinugrahan Gala di London. On Maret 7, 2016, Jennifer méré kalahiran ka orok budak ngaranna Evan. Giroud dedicates gol pikeun putrana, Evan saha manéhna téh jadi gemar.

Salaku di Dina Oktober 2017, pasangan anu expecting anak katilu.

Olivier Giroud budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Skandal nu

Dina Pébruari 2014, skandal a tainted gambar ti Olivier Giroud. Eta ngalibatkeun ieu publikasi poto compromising, dina koran harian basa Inggris Panon poé. gambar ieu mangka hubungan extramarital antara Olivier Giroud na Celia Kay, model lingerie.

Nu sami, Dina Pébruari 2014, Giroud dikabarkan ngaku manehna ditipu on pamajikanana kalayan modél Celia Kay.

Sanggeus kajadian éta, anjeunna dikaluarkeun hiji apology ka pamajikanana Tapi engké hanacaraka yén anjeunna ngalaman teu komitmen zinah. Wenger henteu mairan kana zat nyebutkeun manéhna hayang "Hormat privacy na".

Celia Kay nyandak waktos nya ngabales kritik dina média sosial.

Duanana Giroud jeung pamajikanana netep ngabalukarkeun jeung aya teu wae informasi ngeunaan cerai maranéhanana.

Raheem Sterling, Edinson Cavani jeung Aom bela diri geus kalibet dina selingkuh skandal kawas Olivier.

Olivier Giroud budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Handsomeness

Giroud boga reputasi di Perancis for kabawa karakter likeable na ganteng. Dina 2014, anjeunna janten nyanghareupan Hugo Boss's Boss Bottled Haruman lalaki.

Dina Pébruari 2015 Giroud ieu milih teh 'hottest Premier League Player'. Dina hiji wawancara jeung GQ, Anjeunna dicutat David Beckham salaku inspirasi pikeun cara anjeunna Sigana, nyebutkeun yen Beckham urang "Gaya téh iconic".

Olivier Giroud budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -agama

Giroud mangrupakeun Katolik sarta ngabogaan tattoo dina panangan katuhu ti Jabur 23 dina basa Latin: "Dominus regit kuring et nihil mihi deerit" ( "The Lord geus angon abdi; Abdi teu wajib rék").

Anjeunna ngajelaskeun dirina minangka "Pisan percanten baé [...] Kuring teu meuntas sorangan méméh kaulinan kuring tapi lampahkeun doa saeutik dina haté abdi"

Olivier Giroud budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Bromance kalawan Koscielny

Giroud na Koscielny éta teammates di Tours FC dina usum 2008-09. Aranjeunna hiji pasangan leupas anu salawasna babarengan di kamar ganti baju, beus, poto tim, latihan, ténis na malah dinner. Saatos securing move ka Arsenal, Giroud nyatakeun yén Arsenal mangrupa klub endah ku palatih Perancis hébat, jeung bro na "Lolo" diputerkeun aya teuing.

Koscielny disebut oge "Bosscielny" or "KOs nu Boss" diantara mates timnya jeung fans.

Olivier Giroud budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Gaya Play

Giroud sanggup maén dina sababaraha posisi karasa tapi biasana muterkeun sakumaha striker atawa salaku puseur-hareup. Anjeunna ogé aya kalana kungsi dipaké salaku striker kadua. A striker keras kerja, anjeunna dipikawanoh hususna pikeun laju na gawang dipercaya nyetak, ukuranana, ngajentrekeun, pos akurasi, shot kawasa, kamampuhan pikeun tahan nepi bal kalayan balik ka gawang, sarta link-up muter. Anjeunna ogé dikaitkeun kalayan nyieun ngalir ka pos hareup nu outwit pembela

Olivier Giroud urang luar biasa 'tajongan kalajengking ' éta hiji contender pikeun Tujuanana teh Usum 2016 / 2017.

Lamun marios karir Giroud urang ku angka, anjeun bakal manggihan eta Giroud geus dimaénkeun konsistén dina klub na saméméhna tanpa tatu serius iklas-pareum. Anjeun bakal kedah boga DNA Park Ji-Sung, Dirk Kuyt na hiji sapi (sato, henteu Oxlade-Chamberlain) Tetep nepi ka tingkat kabugaran misalna.

Olivier Giroud budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Gaya Play

Arsenal urang Perancis Giroud internasional jadi fans favorit saprak gabung ka Gunners di 2012. Kavling fans geus ditiru gaya bulu-Na. Sababaraha geus gotten kana kasulitan kawas nak handap.

Budak salapan taun heubeul ieu sakali ngalarang tina kelas sabab anjeunna ngagaduhan bulu na motong kawas béntang Arsenal Olivier Giroud.

Danny Purdy ieu dikirim imah lawon sanggeus bébéja aturan anyar na pondok, balik jeung sisi cukuran mungkir sakola.

mum na, Sarah kaancam mun mundur anjeunna ti Brooklands Sakola Tengah di Leighton manuk galudra, Bedfordshire, sakabehna. The mum-of-dua Sarah, 33, kungsi nanya sakola pikeun bahan sangkan manehna bisa pangajar Danny ti imah dugi baris geus ngumbar.

Manehna ngomong: "Urang genuinely teu pikir mangrupa teukteukan buuk kawas Danny urang ieu megatkeun aturan. Salami barudak ngagem baju seragam sakola maranéhanana neuleu na kerja keras di sakola, Nyaan teu ningali naon masalahna téh. Kuring paling pasti moal nangtung ku na nongton aranjeunna ngadamel putra abdi ngarasa kawas hiji outcast sarta ngaluarkeun anjeunna ti palajaran. Kuring salawasna panginten urang pikir kalayan brains kami teu bulu urang, tapi jelas moal ".

Sanajan kitu, headteacher Steven Harrington-Williams salamet jurus sakola urang. Cenah: "Naon anu lumangsung éta anjeunna sumping kana sakola kalawan nyangkokkeun badag tina bulu na dicukur kawas Olivier Giroud. Ieu ampir kana kulit sirah bari sésana éta panjang. Urang ulah ngaharepkeun nu nurun teukteukan buuk di sakola. "

Danny Purdy ieu engké recalled sanggeus cukur kaluar bulu na gaya Olivier Giroud jeung sési palajaran dina aturan cukuran keur budak sakola.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu