Nicolas Otamendi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5650
Nicolas Otamendi budak Story

Sedengkeun presents nu Full Story of a genius pertahanan Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Sang Jenderal'. Kami Nicolas Otamendi budak Story tambah Biografi Fact brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga, hirup hubungan jeung loba OFF-pitch saeutik-dipikawanoh fakta ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities pertahanan na tapi sababaraha mertimbangkeun Biografi Nicolas Otamendi urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Nicolas Otamendi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Nicolás Hernán Gonzalo Otamendi lahir dina dinten 12th Pébruari 1988, dina Buenos Aires, Argéntina. Anjeunna Aquarius ku kalahiran. Anjeunna ngalahir ka kolotna Argentina Bapak na Bu Hernán Otamendi.

Nicolas tumuwuh nepi di El Talar, hiji lingkungan leutik di Buenos Aires, Argéntina. Anjeunna multi Sarbini salaku anak. Kanyataanna, Otamendi dibeulah waktos na antara bal na tinju di nonoman-Na. Tumuwuh nepi, anjeunna dibagikeun waktos na antara tinju jeung maén bal, numuwuhkeun kakuatan na dina gim lokal kalawan misan na saméméh mutuskeun bakti sadayana énergi pikeun kaulinan geulis maén bal.

Nicolas mimiti kahirupan maén bal-na di klub Argentina lokal-Na, Vélez Sarsfield. Anjeunna spent 12 taun maké kelir maranéhanana dina nonoman sarta tim senior. Mulang teras, anjeunna jelas nyaman di imah leutik. Sanajan anjeunna cemented hiji tempat nu biasa di tim kahiji, Nicolas kénéh cicing di imah jeung dad jeung mum na.

Nicolas Otamendi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naek ka Inohong

Sanggeus hiji pagelaran impressive di Piala Dunya 2010 di Afrika Kidul, anjeunna snapped up ku Porto dina bulan Agustus taun éta. Sanggeus suksés dua musim, unggul Liga Europa sarta Portugis piala, Valencia dibayar € 12m pikeun Otamendi. Klub Spanyol perang kaluar dipikaresep ti Chelsea, Barcelona jeung AC Milan. Lalaki Kota nempo hiji kasempetan nalika Otamendi sakali nampik ngalatih atawa maénkeun kalayan Valencia. Aranjeunna disadap dinya sarta ditandatanganan Umum pikeun £ 28.5 juta. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Nicolas Otamendi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Nicolas Otamendi geus nikah ka sweetheart budak leutik Argentina-Na. Anjeunna sakali nempo jeung pamajikanana pos ka réstoran di puseur kota.

Anjeunna henteu kasampak teuing senang di poto di handap ieu. meureun kusabab pep Guardiola ditinggalkeun manehna kaluar dina kaulinan penting.

sababaraha duanana boga anak denok anu Sigana pisan kawas dad-Na.

Nicolas Otamendi ieu ogé dipikawanoh boga barudak lianna anu rinci ayeuna keur diteundeun pribadi.

Nicolas Otamendi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Gaya militér

Salah sahiji nicknames Otamendi urang teh Jenderal, saurang ngajenan ka hajatan gawang na di mana manéhna salutes fans.

Kanyataan nickname Nicolas Otamendi urang
Kanyataan nickname Nicolas Otamendi urang

Ceuk urang ogé katelah El Mohicano. nickname Ieu relates to janggot-Na.

Nicolas Otamendi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Beard

Nicolas ayeuna di luhur dina perangna urang tina beards. The Argentina sakali ngaku yen janggot na mantuan nyumbang kana agrésif, gambar tangguh-bodo-Na.

Bari anjeunna teu lepat, éta téh jelas loba waktu jeung usaha mana kana tidying na shaping bulu raray na nu, gandeng ku cukuran kontemporer-Na, moal bakal ninggalkeun manehna pilari kaluar tina tempat.

Nicolas Otamendi- Raja Beard
Nicolas Otamendi- Raja Beard

Dina kecap nya ..'Kuring mimiti hayu janggot tuwuh di Valencia na I ngan resep eta, jadi saprak harita, eta geus jadi bagian badag tina kapribadian abdi. "

Memang janggot Otamendi urang nu ngahartikeun nuhun terjal na geus kungsi ngarah ka sababaraha tackle suksés dina karirna. Conto sukses tackle katempona handap.

Nalika beardy na Sigana meunang anjeunna tackle
Nalika beardy na Sigana meunang anjeunna tackle

Conto unggul skenario cocok bearded katempona handap;

Nicolas Otamendi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -tato teh

Fakta tato Nicolas Otamendi
Fakta tato Nicolas Otamendi

Otamendi kagungan tato kahijina nalika anjeunna 14. Dinten, anjeunna boga loba, tiap hiji ngabogaan significance na. Dina kecap na "Lanceukna abdi na mbarudak y, bapa kuring, indung kuring, sarta tungtungna, nyanghareupan akina kuring nu inked dina awak abdi. saacan date, Lamun abdi seEA desain anu nangkeupan panon kuring, abdi bakal balik keur eta. "

Nicolas Otamendi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Argentina Factor

tambahan Otamendi urang ka tim Manchester Kota dimaksudkan ngagaduhan Argéntina bisa dianggap salaku sakali keur bangsa pangalusna-digambarkeun dina pakuat Kota.

Puseur-balik jadi Argentina kagenep nyandak tempat na di kamar ganti baju Etihad. Anjeunna sakali kaungkap compatriot na Sergio Aguero éta salah sahiji faktor konci dina kaputusan pikeun swap Valencia pikeun Manchester. Anjeunna wangsit: "Saprak waktu kuring spoke kalawan Aguero salila America Copa tangtu, kapentingan tina Kota éta salawasna hiji proposisi pikaresepeun".

Nicolas Otamendi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Birthday mates

Otamendi babagi ultah na kalawan sababaraha inohong illustrious ti baheula, kaasup Charles Darwin jeung Abraham Lincoln. Nu leuwih anyar, aktor Jesse Spencer jeung Josh Brolin ogé niup kaluar lilin maranéhanana dina dinten anu sami sakumaha Nicolas.

Nicolas Otamendi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Catetan spoiler

Otamendi nyaéta tanpa ragu, rékaman spoiler. Sakali kana hiji waktu, Real Madrid ieu ngarasakeun catetan sorangan, nu ngadeg di 22 ngéléhkeun sakaligus, dugi ka raksasa La Liga sumping up ngalawan Umum, Nicolas Otamendi. Tadina Cristiano Ronaldo dibuka nyetak, tapi Valencia diayakeun teguh kana equalize, sarta teu lila sanggeus halftime, anu 6ft Umum leapt tinggi kana hawa ngawasa home gawang lulugu-Na.

Ieu dibawa hiji tungtung amprok reueus unggul Real Madrid urang nu lumangsung salila opat bulan.

Nicolas Otamendi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Nicolas Otamendi asalna ti tukang kulawarga-kelas menengah dioperasikeun ku bapana. Status tukang kulawarga maranéhanana meunang elevated sakumaha Investasi bal dibayar pareum.

Duanana kolotna Bapak na Bu Hernán Otamendi cicing di ibukota Argentina, Buenos Aires. Nicolas Otamendi ieu dilaporkeun janten deukeut pisan indungna.

Nicolas Otamendi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Idol na

idola Nicolas Otamandi urang henteu baé lian ti Roberto Ayala.

Nalika Otamendi dijieun pakuat Piala Dunya Argéntina di 2010, anjeunna mimiti mimitian Garner babandingan jeung compatriot Roberto Ayala, Anu dijadikeun leuwih abad of appearances pikeun La Albiceleste. The legendaris bek (Ayala) Spent tujuh taun di Valencia antara 2000 na 2007. Ieu hiji anu mantuan ngolo-ngolo murid ngora-Na (Nicolas Otamendi) pikeun gabung klub dina 2014.

Nicolas Otamendi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -komprési Man

Sang Jenderal mikanyaah ngagunakeun sapatu komprési keur naekeun formulir na recovery ti setrés, jeung tatu.

sapatu ieu téh ogé dirancang pikeun mantuan atlit pikeun pos-workout dorongan sarta ngaronjatkeun sirkulasi getih maranéhna.

Nicolas Otamendi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kapribadian

Nicolas Otamendi nyaeta Aquarius ku kalahiran. Anjeunna boga atribut handap napel kapribadian Na.

Kakuatan Nicolas Otamendi urang: Anjeunna kutang, aslina, bebas sarta kamanusaan.

Kelemahan Nicolas Otamendi urang: Ngalir ti éksprési émosional, emosional, uncompromising na aloof.

Naon Nicolas Otamendi diaku: Senang jeung babaturan, nulungan batur, pajoang pikeun jadi sabab, paguneman inteléktual, a pangdéngé alus

Naon Nicolas Otamendi henteu janten: Watesan, janji rusak, keur kaayaan ngalamun, kusam atanapi boring, jalma anu teu satuju kalayan aranjeunna

kanyataan Cék

Heuheu kami Nicolas Otamendi urang budak Story tambah biografi untold fakta. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu