Nicolas Pepe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Nicolas Pepe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh salaku "Nico". Nicolas Pepe budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa.

analisis ngalibatkeun hirupna mimiti, latar kulawarga, meta atikan / karir, hirup karir mimiti, jalan carita Kinérja, gugah carita Kinérja, hirup hubungan, hirup pribadi, hirup kulawarga, sarta fakta gaya hirup jeung sajabana

Leres, sadaya jelema terang kamampuanana anu ngajaga klub top Éropa lemah sareng ngemis di Knees. Nanging, ngan ukur sakedik kipas bal anu nganggap Biografi Nicolas Pepe anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Nicolas Pepe budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Nicolas Pepe lahir dina dinten 29th Méi 1995 ka indungna, sarta bapana Papa Celestin di komune Mantes-la-Jolie lokasina di kalér-sentral Perancis. Di handap ieu hiji poto kolotna; a dad hardworking na mum geulis.

Nicolas Pepe Kolot. Kiridit ka MondialSport.
Nicolas Pepe Kolot. kiridit ka MondialSport.

Nicolas Pepe asalna tina beginnings hina sarta tukang kulawarga miskin. Sanajan anjeunna lahir di Prancis, tapi kolotna anu Ivorians imigran anu hijrah ti Basisir Gading ka Perancis dina pertengahan 1990s neangan hirup hadé.

Nalika netep di Paris, kolotna Nicolas Pepe kedah milari padamelan anu sayogi. Bapana Celestin nyandak padamelan panjara bari indungna tetep janten pembantu rumah tangga. Aranjeunna ngalahirkeun Nico sareng ngagedékeun anjeunna di komune Mantes-la-Jolie. Engké dina kahirupan mimiti na, kolotna Nicolas Pepe mutuskeun hijrah ka Poitiers di beulah kulon Perancis saatos bapakna damel padamelan di daérah éta.

Nicolas Pepe budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Dididik sarta meta Karir

Tumuh di Northeast Paris, teu aya cocooan atanapi kaulinan. Sadaya anu dilakukeun ku Nicolas nyaéta najong bal maénbalna. Anjeunna salawasna resep bal di suku-Na. Sorotan utama pendidikanana sumping nalika anjeunna yuswa 6. Ieu mangrupikeun waktos anjeunna pendak sareng guruna di sakola anu naros ka anjeunna ... "Nicolas, naon anu anjeun badé lakukeun dina kahirupan?"

Nicolas ngawaler; "Kuring hoyong janten pesepakbola propésional nalika ageung". kaputusan ieu kaget guruna anu pernah terang Nico éta kuat-willed sarta ditangtukeun pikeun ngahontal tujuan-Na. Kituna anjeunna mutuskeun pikeun mantuan budak saeutik.

Hudangna kasuksésan Perancis di Dunya 1998 ningali hiji parobihan imigran Afrika anu gedé dina maén bal. Nicolas henteu terkecuali. Sanaos anjeunna teras-terasan atikan sareng dicampur sareng maén bal dugi ka umur dini na. Nico pernah janten produk akademi naon waé pikeun pamula yuswa 5-9 taun.

Nicolas Pepe budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Karir Kahirupan

Nicolas neraskeun karep pikeun maén bal ningali anjeunna ngalirkeun cobaan sareng ngadaptar sareng klub lokal Perancis, Poitiers FC (ayeuna katelah Stade Poitevin). Tim senior klub nalika éta maénkeun liga tingkat lima Perancis.

The kasar Mimitian:

Saatos ngiringan klub, sadayana janten kabur ku kamampuan na kana bal. Sanaos penampilannya anu mengagumkeun di tingkat nonoman, pramuka maén bal ti akademi anu langkung ageung janten kahalangan ku fisik rangy Nicolas Pepe ogé kahariwang ngeunaan sikepna. Aya pamikiran yén Nicolas henteu saluyu atanapi anjeunna teu puguh dina kaayaan anu tangtu. Kusabab kanyataan ieu, teu aya anu ngadeukeutan atanapi ngahargaan anjeunna.

Dina spite tina reservations dikedalkeun ku pramuka bal na recruiters sejen, Pepe terang naon manéhna hayang. Anjeunna engké ngagaduhan formulir na deui sakumaha anjeunna jadi biasa di tim mimiti Poitiers.

Nicolas Pepe budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong Story

Kinerja Nicolas Pepe diteruskeun nalika anjeunna berperan ngabantosan Poitiers ngamankeun kameunangan 3-1 anu ngahindaran aranjeunna tina degradasi dina usum 2012-2013. Kasuksésan anu sapertos kitu ngagaduhan anjeunna tawaran sareng Angers, klub maén bal anu aya di Perancis Kulon.

Cinta dina lieukan munggaran:

Ieu mangrupikeun titik balik pikeun kasuksésan Nicolas Pepe. Éta sadayana kajantenan dina dinten anu saé pisan. Numutkeun kana BleacherReports, Ieu dinten Diréktur Sporting Luis Campos nempo Nicolas bari attending hiji patandingan anjeunna dicoo.

Sanaos pramuka Real Madrid aya di dieu pikeun ningali pamaén tim anu lawan. Nanging ti waktos éta anjeunna ningali Pepe, anjeunna gaduh panon pikeun pamaén bal anu sanés, bahkan target na anu anjeunna sumping ka pramuka. Ieu "cinta dina lieukan munggaran" salajengna strengthened nalika Pepe ngoleksi 82nd-menit ékualiser luhung cemerlang.

"Kuring gancang bogoh ka anjeunna," Campos ngawartoskeun ramatloka Perancis Football dina wawancara. Saatos ningali cukup tina Pepe, anjeunna mutuskeun pikeun ngabejaan Lille boga anyar mésér béntang Perancis-Ivorian.

Nicolas Pepe budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong Story

Nicolas Pepe ngagabung sareng Lille dina tanggal 21 Juni 2017 saatos mantra pinjaman sareng Orléans. Ngan sababaraha bulan gabung di klub, anjeunna janten bagian tina prosés peremajaan drastis ku manajemen klub. Laju na nalika reureuh ngarobih Lille janten salah sahiji tim serangan balik paling parah di Éropa.

Kitu ogé gol indah Na, stats Pepe urang geus nembongkeun yen anjeunna oge salah sahiji Birokrat gawang pangalusna dina buana Éropa.

Tanpa ragu, nya eta kahiji waktos saprak Eden Hazard angkat ka Chelsea di 2012 yén Lille tiasa nempatkeun klaim salah saurang pamaén anu paling pikaresepeun dina maén bal dunya. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, ayeuna aya sajarah.

Nicolas Pepe budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Ku naékna Nico pikeun kamashuran, patarosan dina lambeyna sadayana nyaéta ... Saha kabogohna atanapi WAG ?. Teu aya anu nolak kanyataan yén Nico ngagaduhan sipat anu pikaresepeun kalebet katingalna anu ganteng moal ngajadikeun anjeunna janten anggur anu sayang pikeun awéwé.

Saha Kabogoh Nicolas Pepe urang ?.
Saha Kabogoh Nicolas Pepe urang ?.

Sanajan kitu, éta romances disumputkeun mungkin tina Nico hiji nu escapes nu scrutiny tina panon publik saukur kusabab kahirupan cinta nya swasta jeung kamungkinan drama-gratis. Salaku dina waktu tulisan, Nicolas geus pikaresep bade difokuskeun karirna sarta geus ditéang ulah sorotan wae dina kahirupan pribadi-Na. 

Nicolas Pepe budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Ngauningaan fakta kahirupan pribadi Nicolas Pepe bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran lengkep anjeunna.

Dimimitian off, anjeunna téh batur kalawan kapribadian rusuh-witted. Pepe nyaeta resep gaul, komunikatif tur salawasna siap boga senang jeung babaturan. Sanajan kitu, aya kali manehna meunang serius tur wijaksana. Di handap ieu mangrupakeun moments nalika anjeunna teu muhasabah kahareup na.

Tungtungna dina kahirupan pribadina, Pepe mangrupikeun jalma anu teras-terasan raoseun yén teu cekap waktos kanggo sadayana.

Nicolas Pepe budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan kulawarga

Konci pikeun kasuksesan Nico nyaéta kolotna anu ngurus sareng anggota kulawargana. Misalna, bapakna, ngorbankeun sagala rupa pikeun ngajamin masa depan putrana anu langkung saé.

Nicolas Pepe sareng Bapana. Kiridit ka MondialSport.
Nicolas Pepe jeung Pa-Na. kiridit ka MondialSport.

Naha anjeun terang?… Bapana Nicolas, Celestine Pepe kantos saurang pamaén bal anu henteu ngatur janten propésional. Papa Celestin mutuskeun pikeun janten pamaén bal di proxy ngalangkungan putrana Nicolas. Ieu mangrupikeun waktosna anjeunna mutuskeun nempatkeun tugas pangawas Penjara na pikeun budak leutik na ngagaduhan karir. Celestin damel sareng nyéépkeun waktos pikeun ngiringan putrana pikeun latihan. Anjeunna dugi ka kéngingkeun lisénsi salaku pendidik sepakbola supados tetep caket sareng putrana.

Dinten ayeuna, kolotna Nicolas Pepe aya di payunen manpaat manpaat pikeun ngagaduhan anjeunna di kulawarga. Numutkeun kana akun média sosialna, anjeunna katingalina ngagaduhan hubungan anu saé sareng indungna.

Nicolas Pepe sareng indungna. Kiridit ka IG.
Nicolas Pepe sareng indungna. Kiridit ka IG.

Pepe henteu tumuh nyalira sareng kolotna. Anjeunna ogé ngagaduhan duduluran (salah sahijina nyaéta Kwame Pepe) sareng anggota kulawarga anu caket. Pepe urang bakti ka mastikeun kolotna nu nyaman jeung eusi téh sarupa jeung komitmen pikeun Atletico Madrid.

Nicolas Pepe, indungna sareng dulur-dulurna. Kiridit ka IG.
Nicolas Pepe, indungna sareng dulur-dulurna. Kiridit ka IG.

Nicolas Pepe budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Otong

Numutkeun kana TransferMarket, Nicolas Pepe mangrupikeun pasar ayeuna pangajen 36 juta Euro. Raray ieu pastina ngajantenkeun anjeunna pamaén bal jutawan. Kanyataan ieu, Nanging, henteu ngaleungitkeun kana gaya hirup anu glamor pisan.

Nicolas Pepe téh pinter ngeunaan menata monies bal na. Ieu hartina teu belanja kawas gélo, atawa ngarobah gaya hirup na.

Nicolas Pepe budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Untold

Naon Agama nyaeta Nicolas Pepe? Nicolas mangrupakeun footballer Muslim, salah anu mikanyaah ka showcase agama di gaya. Anjeunna gemar ngadatangan Dubai gurun di Uni Émirat Arab.

  • Hubungan Pepe di lapangan kalayan sasama panyerang Jonathan Bamba sareng Jonathan Ikone parantos kéngingkeun trio landihan "BIP BIP". Naha anjeun terang?… nickname Ieu nami Perancis pikeun Jalan runner ti Looney Tunes séri kartun.

  • Nico prefers operasi ti jangjang gaganti peran biasa tina hiji striker sentral masihan ka anjeunna ku gerbong.

Nicolas Pepe budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- video Ringkesan

Mangga manggihan handap, kasimpulan video YouTube kami pikeun profil ieu. bageur nawaran reureuh di Didatangan tur Ngalanggan mun urang Youtube Channel pikeun More Pidio.

kanyataan parios: Heuheu Nicolas Pepe budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar