Mohamed Elneny budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5111
Mohamed Elneny budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Star Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Neny". Mohamed Elneny budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba fakta kaluar-pitch ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan versatility-Na dina pitch tapi sababaraha mertimbangkeun kami Mohamed Elneny Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Mohamed Elneny budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Mohamed Naser El Sayed Elneny lahir dina 11th Juli 1992 di El Mahalla El Kubra, Mesir. Salaku anak, Elneny ieu Linggarjati jadi dina hiji jeung bola dina rumah tangga Mesir-Na.

As wali nyimpen éta, anjeunna hiji footballer jalan tireless anu angon kalayan bal antukna nya budak leutik. kontak kahijina kalayan bal datang ti bapana, nu jadi palatih Tim nonoman dina Baladeyet Al-Mahalla di Mesir. The takdir bal ieu nempatkeun kana prakték nalika Elneny éta pisan ngora.

"Kuring inget yen bapa nungtut yen kuring indit ka ranjang jeung bal," Elneny nyebutkeun. "Cenah: 'Anjeun kudu nyambung jeung bal.' Anjeunna dimimitian asah kuring nalika kuring yuswa tilu taun. kahayang pangbadagna nya éta yén kuring jadi footballer profésional ".

Elneny dimimitian bal nonoman-Na jeung Al Ahly. Dina 2008, anjeunna dialihkeun ka El Mokawloon SC salila usum 2010-2011. Elneny maju tur jadi biasa di tim mimiti. Handap bencana Port Said Stadion, awal Pébruari 2012, Liga Premier Mesir dieureunkeun sarta sakabeh patandingan saterusna tina 2011-12 Mesir Premier League anu ditunda. Dina 10 Maret 2012, Football Association dina Mesir ngumumkeun putusan maranéhna pikeun ngabolaykeun sésana musim.

Elneny kapaksa api perjalanan anu ngabawa ngaliwatan jajaran bal Swiss Basel urang sateuacan badarat di Arsenal. 5 juta na Euro diungkulan Arsenal éta naon tungtungna ngarobah status kabeungharan Na.

giphy

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Mohamed Elneny budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Elneny draws kakuatan ti pamajikanana denok tur geulis. Duanana pasangan boga anak ngaranna Malik.

Poto Mohammed Elneny kulawarga

Elneny sanes tipe pikeun narik publisitas dihoyongkeun jauh ti sawah atawa jadi kacau ku lampu caang kota. Elneny jeung miara deeply ngeunaan urusan kulawarga jeung imah maranéhanana. Katuhu ti poé karir mimiti na, beungkeut antara Elneny jeung putrana geus salawasna lumpat jero.

Elneny na anaking, Malik

Mohamed Elneny budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Mohamed Elneny boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kaunggulan Mohamed Elneny urang: Anjeunna kacida imajinatif, satia, emosi, karunya, persuasif, Tireless, serbaguna, a Master Pass na pisan Friendly.

Kelemahan Mohamed Elneny urang: Sakapeung, Elneny bisa jadi Moody, pesimis jeung curiga.

Naon Mohamed Elneny diaku: seni raray, hobi home basis, sayah deukeut atanapi di cai, nulungan leuwih dipikacinta, tepung alus kalawan Mohamed Salah, Sobat Mesir-Na.

Naon Mohamed Elneny henteu janten: Ngalaan pikiran inpormasi hirup pribadi.

Mohamed Elneny budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -gaya hirup

gaya hirup Mohamed Elneny urang bisa dijumlahkeun nepi dina hiji poto. Nya eta mah urusan footballer richest di dunya, tapi anjeunna pasti enjoys kabeungharan sarta migunakeun eta di satengahing jalan.

Mohamed Elneny budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Humourous Kahirupan

Lamun geus Mayar perhatian ka Elneny saprak anjeunna ngagabung Arsenal ti Basel dina 2016, anjeun gé nyaho yén Mesir bener mikanyaah saeutik banter.

Kahiji, aya nu trolling tina Alexis Sanchez leuwih Chili moal qualifying pikeun Piala Dunya, tur anyar aya nu ngagali rada atra dina bodo sarua sanggeus anjeunna ninggalkeun Arsenal pikeun Manchester United.

The Mesir internasional ogé spilled kacang on kontrak anyar Mesut Ozil urang saméméh anjeunna dimaksudkan pikeun. Moh Salah sakali ngaheureuykeun dituduh Elneny tina ngan nyoba pikeun meunangkeun fans ka ngajawab keur anjeunna ku retweeting yén anjeunna ngalaman kungsi nominasi Arsenal urang Player tina pangajén Bulan.

Mohamed Elneny budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Mohamed Elneny asalna sumping ti tukang kulawarga-kelas menengah saméméh investasi bal tungtungna dibayar kaluar pikeun manéhna dina kabagjaan kolot denok Na, Bapak jeung Ibu Naser El Sayed Elneny. indungna téh pinuh-waktos pembantu rumah tangga bari bapana nyaéta palatih nonoman pensiunan anu kiwari manages karir putrana urang.

kasuksésan Elneny urang kiwari sumping salaku hasil tina profesi dad na urang salaku palatih nonoman. Leuwih ti kitu, ngarojong ti indungna, nadya jeung sadulur.

Mohamed Elneny budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kaagamaan

anjeunna mangrupakeun Muslim taat, anu prays lima kali sapoé. Anjeunna mawa mat sholat dina perjalanan jauh. Dina henteuna mat sholat, Elneny migunakeun sagala bahan olahraga pantes bisa ditarima ku iman-Na. Anjeunna observes Ramadan mastikeun sakumaha observasi dina poto di handap ieu.

Kanyataan parios: Heuheu Mohamed Elneny budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu