Mohamed Salah budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Mohamed Salah budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Biografi Mohamed Salah kami nyayogikeun anjeun pinuh ku cariosan Budak Budak Nya, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Pamajikan, Barudak, Gaya hirup sareng Kahirupan Pribadi. Sacara sederhana, éta mangrupikeun analisis sadaya kajadian anu kasohor ti mimiti jaman budak nepi ka nalika anjeunna janten terkenal.

Leres, sadayana terang payuneun sering dianggap salaku salah sahiji na Pamuter Afrika Pangalusna Generasi Na. Nanging, ngan ukur sababaraha penggemar anu maca Biografi Mohamed Salah, anu masihan gambaran lengkep kajadian anu henteu dikenal dina hirupna. Tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak leutik Mohamed Salah:

Pikeun mimitian ku, Mohamed Salah Hamed Mahrous Ghaly lahir dina dinten 15 Juni 1992 di kampung Nagrig di Basyoun, Mesir. Anjeunna ngalahir ka indung anu kirang dikenal sareng ramana - Salah Ghaly.

Salah ngora digedékeun di kampung kalahiran na Nagrig barengan lanceukna Nasr Salah. Nyatana, Salah dikenal salaku "putra Nagrig" sareng anjeunna mangrupikeun hiji-hijina warga kampung anu kasohor nalika nyerat.

Ngembang taun:

Ngembang di Nagrig, anom Salah taun yuswa 7 taun nalika murag asih maén bal. Ieu mangrupikeun olah raga anu anjeunna damel sareng lanceukna. Salaku tambahan, Young Salah ageung ningali kaulinan Liga Juara-Juara dina waktos éta sareng ngagaduhan legenda sapertos Ronaldo Brasil, Zidane jeung Totti salaku idola budak leutik.

Latar kulawarga:

Éta pantes dicatet yén Salah sareng lanceukna henteu ngan ukur pencinta maén bal dina kulawarga maranéhanana. Ayah Salah Ghaly sareng dua paman kagungan sajarah maén olahraga di klub nonoman désa Nagrig.

Kumaha Bal sepertos Karir Balas pikeun Mohamed Salah:

Beda sareng bapak sareng pamanina, Salah henteu netep ngan ukur sisi rekreasi maén bal. Anjeunna terang maén bal mangrupikeun kagiatan anu pikaresepeun anu anjeunna tiasa ngajantenkeun karir anu langkung saé.

 

Sahingga, anjeunna janten serius sareng ngiringan maén bal pikeun klub lokal Ittihad Basyoun, gaduh stint sareng Othmason Tanta (klub di luar Basyoun) sareng nuluykeun ngamimitian ngawangun maén bal karir sareng El Mokawloon (El Arab Kontraktor).

Taun Mimiti Mohamed Salah dina Maén Bal Profesional:

Naha anjeun terang yén Salah yuswa 14 taun nalika anjeunna ngamimitian ngawangun karir profesionalna sareng El Mokawloon? Sapertos kitu, anjeunna dijantenkeun maén pikeun klub di handapeun 15 sisi dimana bakatna kabuktosan. Nyatana, salah sahiji palatih El Mokawloon nalika éta - Said el-Shishini nyarios ieu ngeunaan bakat anu luar biasa tina Salah:

"Anjeunna ngagaduhan kamampuan langka pikeun nyiksa pertahanan tim oposisi ku nyandak bola ti tengah lapangan dugi ka daérah pinalti."

Biografi Mohamed Salah - Carita Jalan Terkenal:

Budak ngora naék jajaran El Mokawloon dina sababaraha taun ka hareup sapertos kitu anjeunna tiasa ngamankeun perjanjian internasional anu nyandak anjeunna kaluar ti sisi Afrika pikeun maén di Swiss pikeun sisi Swiss - Basel.

Éta di Basel yén pagelaran Salah narik perhatian pihak Inggris - Chelsea FC anu anjeunna pasihkeun tandatangan na di 2014. Anjeunna ngadamel sababaraha penampilan pikeun klub anu ngintun anjeunna nginjeum ka Fiorentina sareng salajengna Roma.

Biografi Mohamed Salah - carita naék:

Pemain sayap harita ogé parantos ngabuktoskeun hargana di Roma ku ngarahkeun aranjeunna ka tempat kadua di Serie A dina musim kahijina. Naon deui? anjeunna mangrupikeun pencetak gol terbanyak liga pikeun usum 2015/2016. Sanaos nandatanganan perjanjian jangka panjang sareng 'Roma,' Salah henteu tiasa nolak tawaran ku 'Liverpool' di 2017.

The Reds ngajantenkeun anjeunna ngarobih ti tukang sihir alami ka payun. Anjeunna henteu gaduh tangtangan dina transformasi sareng meunang seueur panghargaan kalebet Premier Boot Liga Premier Premier League 2017/2018. Dina usum dihandap, Salah ngiringan Liverpool kéngingkeun Liga Juara UEFA 2019. Teras gancang ka Méi 2020, Salah ngagaduhan ngarep pikeun ngangkat judul Liga Premier sareng Liverpool.

Naon waé cara anu mana waé, sésana anu dicarioskeun salawasna bakal jujutan.

Biografi Mohamed Salah - Pamajikan sareng Barudak:

Saha pamajikan Mohamed Salah sareng sabaraha murangkalihna? pikeun ngamimitian ku patarosan anu mimiti, pamajikan Mohamed Salah henteu sanés anu sanés nyaéta Magi Sadeq.

Pasanganna angkat ka sakola dasar sareng SMP anu sami dimana aranjeunna mimiti pendak. Aranjeunna mimiti bobogohan sababaraha taun ka pengker sareng nikah di 2013.

Pantes pikeun dicatet yén pamajikan Mohamed Salah ngagaduhan adi kembar. Anjeunna ngagaduhan gelar sarjana ti Fakultas Dagang di Alexandria sareng parantos ngalahirkeun dua putri pikeun maju anu luar biasa. Éta kalebet Makka (lahir 2014) sareng Kayan (lahir 2020).

Ngan ukur hitungan waktos sateuacan pamajikan Mohamed Salah masihan anjeunna putra anu anjeunna tiasa diprediksi janten méntal dina maén bal.

Hirup Kulawarga Mohamed Salah:

Aside Magi Sadeq, kulawarga Mohamed Salah sawaréh janten kakuatan anu teu éléh anu ngajurung anjeunna janten suksés. Teu aya cara pikeun urang tiasa nempatkeun tulisan ieu dina budak leutik + Salah Story biografi Mohamed Salah tanpa kiridit kulawargana iraha sareng dimana waktosna. Kami masihan anjeun kanyataan ngeunaan kolotna Mohamed Salah sareng anggota kulawargana anu sanésna.

Langkung seueur ngeunaan ramana Mohamed Salah:

Salah Ghaly nyaéta bapakna Mohamed Salah. Anjeunna ngagaduhan minat maén bal sareng parantos damel di balik layar pikeun mastikeun yén Salah ngagaduhan karir sepak bola anu suksés. Teu heran anu payun henteu kedah isin tina ngamajukeun bapakna nulungan anjeunna janten superstar. Numutkeun Salah, éta mangrupikeun Ghaly anu teras-terasan ngalatih anjeunna dina pentingna berkorban bahkan sapertos budak sapertos anjeunna kedah ngaréka 4 jam latihan.

Minuhan bapa urang Mohammed Salah Ghaly.
Pendak sareng ramana Mohammed Salah Ghaly.

Ngeunaan indung Mohamed Salah:

Henteu seueur anu dipikaterang ngeunaan indung anu maju pisan. Sanaos kitu, anjeunna kantos ngadamel judul pikeun nyauran putrana nalika anjeunna ngarangkul awéwé. Perkembangan éta henteu saé sareng indung Salah anu percaya yén anjeunna henteu sadar nganyenyeri perasaan pamajikanana ku nangkeup kipas. Mémang, kolotna Mohamed Salah mangrupikeun modél sampurna ibu & bapak anu ngamajukeun moral. Arent aranjeunna?

Ngeunaan duduluran Moammed Salah:

Jagoan ngagaduhan lanceuk lalaki anu namina Nasr salah. Aranjeunna duanana resep maén bal babarengan salaku murangkalih tapi ngan Salah anu dugi ka maén bal profesional. Panilitian anu caket kana poto ieu di handap bakal ngayakinkeun yén dulur-dulurna jelas-jelas caket, pamekaran anu nyarioskeun peran anu dilakukeun ku kolotna Mohamed Salah dina mastikeun yén kanyaah seueur di kulawarga.

Papanggih lanceukna Mohammed Salah Nasr.
Papanggih lanceukna Mohammed Salah Nasr.

Ngeunaan baraya Moammed Salah:

Ngeunaan baraya Mohamed Salah: Pindah ka kolot sareng duduluran Mohamed Salah, teu pati dipikaterang ngeunaan karuhun sareng akar kulawargana, khususon hubunganana sareng nini, paman, bibi sareng dulur misan na. Teu aya ogé catetan ngeunaan kaponakan awewe na. Sanaos kitu, urang terang yén hukumna nyaéta Mohab, Mahy sareng Miram (sadulur Magi Sadeq).

Kahirupan Pribadi Mohamed Salah:

Saha Mohamed Salah di luar maén bal sareng naon sifat watekna saluareun janten ngimpina para pembela? Diuk deui nalika kami masihan anjeun fakta ngeunaan persona winger's.

Pikeun ngamimitian, Salah nunjukkeun sipat jalma anu lahir dina tanda Gemini Zodiac. Anjeunna analitis, percaya diri, sacara émosional saluyu sareng pamajikan sareng putrina, imajinatif, loma sareng kabuka pikeun ngungkabkeun detil ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi na.

Leres pisan hirupna henteu ngan ukur maén bal. Nyatana, nalika anjeunna kaluar-pitch anjeunna ngalaksanakeun sababaraha kagiatan anu dianggap hobi sareng minatna. Aranjeunna kalebet nonton pilem, maén ténis méja, ngaraosan pidéo video sareng nyéépkeun waktos sareng kulawarga sareng réréncanganna. Henteu hilap, ngojay mangrupikeun salah sahiji hobi karesep Salah.

Ngojay mangrupikeun salah sahiji hobi payun.
Ngojay mangrupikeun hobi payun.

Gaya hirup Mohamed Salah:

Ieu tulisan anu panjang tapi nyerat dina carita kahirupan Mohamed Salah moal lengkep upami urang gagal masihan fakta ngeunaan kumaha anjeunna ngahasilkeun sareng méakkeun artos na. Pikeun ngamimitian ku anjeunna langkung ti 15 Juta Euro dugi ka Méi 2020. Seueur pakaya Salah ngagaduhan tina gaji sareng gaji anu ditampi pikeun janten pamaén anu luar biasa.

Salaku tambahan, Salah ngahasilkeun artos anu saé tina dukungan. Maka, henteu heran yén anjeunna ngagaduhan bumi anu super mahal di Mesir sareng cicing di apartemen anu mahal di Éropa. Naon deui, Nalika Salah naék, anjeunna naék ageung. Anjeunna gaduh armada mobil gancang anu saé anu kalebet Mercedes diantara tunggang gunung anu endah.

Lah panarajangan anu ngalalana di Mercedes na.
Lah panarajangan anu ngalalana di Mercedes na.

Fakta Mohamed Salah:

Pikeun ngabungkus carita budak leutik urang Mohamed Salah sareng biografi, ieu aya sakedik kanyaho atanapi kanyahoan ngeunaan ka hareup.

Fakta # 1- Awak Double:

Naha anjeun terang yén Mohamed Salah gaduh ngayakinkeun sami-sami di Mesir? Kamiripanana ketat pisan sahingga sami-sami - anu mana anu namina Ahmed Bahaa - bahkan tiasa nyamar payun sareng anu luar. Salah sareng Bahaa patepung dugi ka 2016 bahkan sateuacan payun janten sensasi dina maén bal Inggris. Aranjeunna parantos caket ti saprak éta.

Dupi anjeun terang saha anu saleresna Salah?
Dupi anjeun terang saha anu saleresna Salah?

Fakta # 2- Pertemuan Militér:

Aya hiji titik dina karir Salah nalika tekanan aya di anjeunna pikeun balik ka bumi sareng tujuan pikeun menjalani layanan militer wajib Mesir salami 12 bulan. Ieu disababkeun ku kanyataan yén namina henteu dina program pendidikan di Inggris anu dimaksad janten gaganti pikeun jasa militér. Untung pikeun anjeunna kapribadian profil tinggi di Inggris ngiringan ngabantosan masalah éta anu tiasa ningali langsung ka payunna ka Mesir.

Fakta # 3- Potongan Gaji di Bandingkeun ka Rata-rata Warga:

KABENISAN / KURIKULUMPendapatan di Pounds (£)Pendapatan dina Dolar ($)Pendapatan di Euros (€)Pendapatan dina pon Mesir (E £)
Per Taun£ 10,416,000$13,098,120€ 11,596,115E £ 212,017,958
per Bulan£ 868,000$1,091,510€ 966,343E £ 17,668,163
Per Minggu£ 200,000$251,500€ 222,660E £ 4,071,005
Per Poé£ 28,571$35,929€ 31,808E £ 581,572
Per Jam£ 1,190$1,497€ 1,325E £ 24,232
Per Menit£ 19.8$25€ 22E £ 404
Per Kadua Kadua£ 0.33$0.41€ 0.37E £ 6.7

Ieu naon Mo Salah parantos hasil ti anjeun mimiti ningali Halaman ieu.

£ 0

Naha anjeun terang?… Rata-rata warga Inggris anu earn rata-rata bulanan £ 585 per minggu panginten kedah damel sahenteuna DUA DUA PELAKON TAE sareng LIMA XNUMX bulan pikeun kéngingkeun 200,000 pon anu gaji Mo Salah mingguan.

Kanyataan # 4- Sakali dibantingkeun pikeun ngamungkinkeun Presenter Awéwé pikeun nyium anjeunna:

kajadian ieu lumangsung sabot ngangkat éta Player tina pangajén Taun di Liga Swiss. Sanajan kitu, sanggeus pangajén, Salah ieu beurat dikritik di nagara imahna pikeun kissing presenter bikang.

Ieu kumaha Salah direspon; cenah "Éta geus manja kabagjaan abdi. Aranjeunna poho hadiah na ngumpul dina nona nu kissing kuring. "

Salah ditambahkeun, "Kula I buka didieu di urang Swiss keprok, bari fans pituin kuring nyempad kuring."

Fakta # 5- Rating FIFA:

Ngaran-ngaran gedé dina maén bal gaduh rating FIFA anu saé anu ngabédakeunana ti anu sanés. Ieu leres kanggo Salah anu tingkatna sadayana nangtung 90an dina waktos nyusun bio ieu. Anjeunna ngabagi rating na tinggi Sadio mane anu ogé ngagaduhan 90 umum.

Wiki:

Biografi Mohamed Salah - Data WikiJawaban Wiki
Nami lengkepMohamed Salah Hamed Mahrous Ghaly
nicknameMessi Mesir
Tanggal lahir15th poe 1992 June
Tempat kalahiranNagrig di Basyoun, Mesir.
umur27 (kaping Méi 2020)
maén Posisidi payun
bapaSalah Ghaly
indung N / A
DulurNasr Salah
pamajikanMagi Sadeq
barudakMakka (lahir 2014) sareng Kayan (lahir 2020)
zodiakGemini
hobiNingali pilem, maén ténis méja sareng nikmati kaulinan video.
luhur5 suku 9 inci
beurat71kg
Tingali-sapukAhmed Bahaa

kacindekan:

Hatur nuhun pikeun maca panulis kami anu bijil dina biografi Mohamed Salah. Di Lifebogger kami salawasna mastikeun yén carita budak leutik sareng fakta biografi urang dicarioskeun kalayan akurat sareng adil. Anjeun wilujeng sumping narik perhatian kami kana naon waé anu henteu katingal leres kalayan nganggo kotak koméntar.

ngalanggan
ngabéjaan tina
12 koméntar
newest
pangkolotna Paling Undian
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
Claudilene Ayres da Silva
bulan 2 ago

Boa biografía, uma pena o fato de não citarem que ele é muçulmano. Aliás, parece um pouco preconceituoso, ogé ogé teu tiasa dianggo, alguma crítica que el sofreu por ocasião do prémio na Suíça. Mas eu concordo com o Salah, deviam se importar mais com o prêmio do que com a atitude da apresentadora que afinal não era sua culpa. É é por ser muçulmano também, que el se casou “cedo”, segundo o vosso pensamento. Mas o que importa, é que Mohamed Salah, é hoje e pelos próximos anos, o melhor jogador do mundo! Masha'a'Allah! E ainda é um orgulho... Maca deui "

Terakhir diédit 2 bulan kamari ku Claudilene Ayres da Silva
Naomi
taun 2 tukang

bodo teu hébat usum kamari jeung dulur agreeing kalayan unjuk-Na. Manéhna nyaéta salah sahiji pamaén anu geus dipikacinta peuntas sagala klub maén bal.

Kasey
taun 2 tukang

Kolot ngagaduhan peran anu penting dina kasuksesan barudakna. Ampir kabéh pamaén suksés ngagaduhan salah sahiji kolotna salaku palatih atanapi pamaén maén bal sateuacanna. Éta saé pisan ningali budak anu makmur dina naon anu anjeun pikaresep.

Lakisha
taun 2 tukang

Anjeunna nikah dina yuswa anu langkung ngora, atanapi panginten leres yén seuseueurna pamaén bal nikah dina umur ngora. Pokokna, anjeunna pamaén anu hébat, kalayan gancang pisan.

Winston C.
taun 2 tukang

Biografi Salah ieu matak resep. Teu sangka Salah sumping ti kajauhan éta. Mémang éta bakat. Sabenerna kalayan laju na, kami ngarepkeun anjeunna lolos sadayana pembela datang usum payun. Henteu asa-asa!

Lucilla Feng
taun 2 tukang

Salah ngabogaan loba pikeun neuleuman ti anjeunna. Sabenerna, ku tingkat tinggi disiplin, anjeunna greatly motivates kuring.

Lon Evatt
taun 2 tukang

Salah geus prospered dina karirna saprak anjeunna ngora. Ti naon urang tingali dina carita budak leutik na, anjeunna diperkirakeun concur dina poé engké. Anjeunna geus kabuktian eta. Anjeunna memang pamaén hébat

Keiko Cavin
taun 2 tukang

Éta carita anu endah. Kuring henteu terang yén anjeunna ngalaman latihan militér. Naha éta hartosna yén di Mesir anjeun kedah ngalaman latihan militér?

Stewart
taun 2 tukang

Salah boga kasempetan pikeun makmur malah leuwih dina industri maén bal. Anjeunna boga endah fakta kahirupan pribadi tur ieu ngajelaskeun tur némbongkeun poténsi anjeunna boga.

Royce
taun 2 tukang

Alus ningali Salah ngagaduhan kahirupan kulawarga anu saé. Jenis sapertos carita na. Anjeunna parantos damel pisan pikeun ngahontal tingkat anjeunna.

Alvin
taun 2 tukang

Salah mangrupakeun footballer hébat. Dina sababaraha taun hareup manehna bakal meunang loba piala. Anjeunna geus kungsi usum éndah kalawan Liverpool na urang ngaharepkeun hiji hiji malah hadé.

Jrmorgan
taun 2 tukang

Kuring kantos nguping rumor ngeunaan salah janten tempat tinggal sareng yén anjeunna hirup sareng mo elneny (gudang senjata). Leres éta. Naha salah gaduh bumi nyalira. Upami anjeunna damel di kota mana. // // sababaraha gambar upami sayogi .Hatur nuhun