Michel Platini budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
3796
Michel Platini budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Elite Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname "Raja". Michel Platini budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan, sarta loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

carita Micheal Platini kami téh sapotong faktual metot séjén anu mawa anjeun dina perjalanan gugah-Na ti obscurity mun Kinérja ogé tungtung hanjelu tina hiji kamajuan anjeunna komitmen taun ka. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Michel Platini budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Michel François Platini lahir dina dinten 21st Juni 1955 di Joeuf, Prancis. Anjeunna ngalahir ka bapana, Aldo Platini anu dina waktu kalahiran nya éta guru sarta palatih soccer amatir. Di sisi indung sejenna Michel urang, Anna Platini ieu palayan bar di Bar des Sportifs nu ditarjamahkeun salaku olahraga bar. Tengah-kelas tukang kulawarga kolotna nunjukkeun hiji awal hina keur Michel.

Tumuwuh nepi dina kulawarga-kelas menengah ngora Michel - kawas paling kids waktu na - nyeepkeun sanggeus favorit Dursasana olahraga, soccer bapana sarta diidinkeun maén jalan bal ka gelar tiresome.

Kumaha Michel Platini Mimitian kalayan Street Soccer

Teu lila saméméh manéhna jadi populer di kalangan peers sarta diadopsi nickname munggaran tur hina na "Peleatini"Dina pangakuan praises showered on anjeunna keur footballing prowess mimiti na.

Kasohor diantara kaahlian budak leutik anu anjeunna kasurupan éta pangabisana nyandak nembak bal thunderous nu tatanggana di kampung halaman na dianggap hiji ancaman pikeun kahirupan jeung sipat.

Michel Platini budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Lemah kacurigaan Heart

Mangkaning, Michel éta positif ngeunaan naon soccer tadi di stock keur anjeunna jeung komitmen pangalusna pikeun olahraga. Saatos gaining taun considerable tina pangalaman dina jalan soccer, Michel diatur sails keur papacangan profésional di FC metZ tapi ieu ditampik ku klub nu dianggap wrongly anjeunna teuing leuleus maén bal dina kacurigaan tina gaduh haté lemah.

Ngora jeung ambisius, Michel éta henteu batur anu bakal ngantep hiji dieunakeun kasempetan ngaliwatan ramo-Na. Anjeunna diprotes ngalawan tampikan na ku klub jeung dibéré kasempetan pikeun ngabuktikeun stamina na teu dina widang ulin tapi ku niupan hawa kana mesin dioperasikeun ku dokter konsultan kalibet ku FC metZ.

Teu daék méré kasempetan nu jauh, Michel masihan ujian leuwih ti pangalusna sarta pingsan sababaraha menit saterusna, hiji ngembangkeun dokter nyandak sakumaha hiji negeskeun ngeunaan disangka feebleness sarta leresan pikeun tampikan.

Michel Platini budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -meta karir

Downtrodden, beulah tapi unbowed, Michel ngangkat potongan hirupna tur masihan bal profésional shot sejen di klub anjeunna yakin keur katampa jadi haté frail na teu bisa nangtung tampikan sejen.

Nu klub séjén bisa jadi leuwih assuring ti AS Nancy dimana bapana digawé salaku anggota administrasi bal klub urang?.

Salaku hal engké bakal ngahurungkeun kaluar, diagnosis lung salah sahiji klub dokter metZ janten rejeki alus pangdeukeutna klub sarta saingan AS Nancy Lorraine mana Michel nempatkeun up pintonan impressive nu nempo manehna jadi pamuter nonjol atanapi klub nyetak.

Michel Platini Mimiti Profesional Engagementwith AS Nancy

Michel Platini budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naek Pikeun Inohong

Ieu di AS Nancy yén Michel dimekarkeun impressive lulus jeung tajongan bébas kaahlian, kitu ogé abilities pagawean akurat, nyetak gol 98 di 181 liga cocog. Di 21 taun umur, Mitchel dijadikeun perdana internasional-Na pikeun Perancis mana tim Nasional séjén hususna Czech ngalaman ti bullet na haratis-najong.

Gelombang Inohong sumping cuci nalika Michel salaku pamuter di Juventus (sanggeus mantra suksés di Saint Etienne) ngoleksi pinalti jeung gawang unggul ngalawan Liverpool nu nempo samping na angkat Piala Éropa. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Michel Platini naékna Inohong

Michel Platini budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hirup hubungan

Aya geus hijina geus salah awéwé dina carita romantis Michel Platini urang jeung manehna kajadian janten pamajikanana Christelle Bigoni.

Kumaha Christelle Bigoni Ngarojong Michel Platini Football Karir

Michel ieu masih maén keur AS Nancy nalika anjeunna patepung pamajikanana Christelle, a lajeng murid élmu ékologis. Manéhna ogé Olahraga asih na pernah malu jauh ti identifying kalawan salakina di sagala rupa tracksuit Na.

pasangan meunang nikah di 1977 sarta geus tetep nikah kantos saprak. Kumaha Michel Platini patepung jeung Kawin pamajikanana Christelle Bigoni

Rugbi maranéhanana dikaruniai dua kids, Laurent Platini jeung laut Platini.

Michel Platini budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -musibah Stadion Heysel

The Heysel stadion musibah éta pasea antawis Liverpool na Juventus fans, nu ningal kiwari dimungkinkeun dipencet on ka témbok nu engké rubuh. Kajadian tragis kajadian dina 29th Méi 1985, ngarah ka pupusna 39 jalma-lolobana Italians na Juventus fans- bari sahenteuna 600 batur anu luka.

Leres Story of Heysel Stadion Jalak

The konfrontasi nu kajantenan dina dinten na tempat nu Michel Platini ngoleksi pinalti jeung gawang unggul ngalawan Liverpool ka clinch kana cangkir Éropa sarua geus nyieun loba dianggap Michel Platini sakumaha merhatikeun pikeun celebrating gawang na unggul sanajan leungitna kahirupan dirékam dina hiji dinten uneventful.

Michel Platini budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Pos-Profesional Endeavors Football

Michel Platini pensiunan ti maén bal profésional nalika anjeunna umur 32 Juni 1987. Bulan sanggeus pangsiun, manéhna ngajemput pakasaban asah salaku manajer di sisi Nasional Perancis di 1988 tur nempo timnya cocog pikeun Championship Éropa 1992 ogé catetan impressive tina unggul sadayana dalapan grup na cocog.

Antara 1988 mun 2006 Michel ngagabung UEFA sarta aparatur FIFA, porsi handapeun komite béda dugi anjeunna di 2006, dilombakeun ngalawan tur dielehkeun Lennart Johansson pikeun posisi prized of kapersidenan UEFA.

Fakta Ngeunaan Michel Platini ulayat salaku Présidén Liga

ulayat kapersidenan Platini urang lumangsung pikeun 8 taun, poé 255, a durasi nu ieu jelas seukeut ka taun ulayat 16 of miheulaan na, Lennart Johansson. Naon bisa boga supir teh cut intelektual Perancis pondok waktu diangkat jadi presiden UEFA; ambisi atawa kabutuhan ?.

Michel Platini budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Disangka involvement ngaruksak

Platini éta favorit pikeun ngaganti Presiden FIFA nu lajeng, Sepp Blatter anu pasrah dina 2015 kitu, duo (Platini na Blatter) anu disabit di dugaan korupsi, mismanagement, konflik dipikaresep, akuntansi palsu na noncooperation kalawan panitia étika FIFA.

Fakta na Apdet dina Michel Platini na Sepp Blatter dmana Pikeun Korupsi

ngembangkeun éta nempatkeun hiji tungtung nepi aspirasi presiden Platini urang (sakumaha anjeunna dibikeun hiji larangan 8-taun ti maén bal nu engké diréduksi jadi 6 taun), mere jalan keur Gianni Infantino anu dilombakeun tur meunang posisi prized. Ogé ngarah ka pengunduran diri minangka présidén UEFA sanggeus gagal na ban genep taun ti maén bal overturned.

Michel Platini budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta séjén

  • move Platini urang ka Juventus dina usum panas tina 1976 teu dumasar kana kontrak tapi fee nominal sakumaha per régulasi Perancis dina waktu éta.
  • Anjeunna kahontal hiji karya langka of muncul keur dua nagara di patandingan internasional. (Perancis jeung Kuwait)
  • Anjeunna mangrupakeun juara tilu-waktu Ballon d'Atawa. Ieu kajadian di taun; 1983, 1984 na 1985.
  • anjeunna Zinedine Zidane idola budak leutik.
  • Antukna na salaku administrator bal, anjeunna niatna ngalawan alih pamaén handapeun-18, anu anjeunna ngemutan bentuk sakumaha ilegal trafficking anak.

Kanyataan parios: Heuheu Michel Platini budak Story tambah untold biografi fakta urang. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu