Michael Owen budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
6002
Michael Owen budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Kénca Balik anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'The Wonder Man'. Michael Owen budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga, hirup hubungan na OFF-pitch séjén saeutik-dipikawanoh fakta ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan legendaris Kahirupan tapi sababaraha mertimbangkeun Biografi kami Michael Owen urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Michael Owen budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Michael James Owen lahir dina dinten 14th of 1979 Désémber dina Chester, Britania Raya.

Michael Owen budak Story Sagittarius dilahirkeun Owen mangrupa anak kaopat kolotna. Anjeunna ngalahir ka Jeanette Owen (indung) jeung Terry Owen (ramana). Anjeunna mukim ampir kabeh budak leutik na tumuwuh nepi hirup di Hawarden, Wales.

Owen dipikawanohkeun ka bal dina yuswa tujuh ku bapana anu ningal anjeunna salaku atlet paling ngajangjikeun dina kulawarga. Salaku boyhood Everton kipas, Owen dihadiran Réktor Drew primér Sakola di Hawarden, Flintshire, kalér Wales. Ku umur sapuluh, sababaraha pramuka ngarah bangsa urang anu mantau kamajuan-Na.

Michael Owen (kurilingan hideung)
Michael Owen (kurilingan hideung)

Owen éta pamuter paling populér pikeun tim Dina-11 nu Deeside Area primér Sakola urang.

Young Michael Owen, bagged kalawan panghargaan

Ieu hiji waktos anjeunna smashed catetan 20-taun Ian Rush pikeun tim anu sarua ku nyetak rékaman-megatkeun gol 97 dina musim tunggal, ngaronjatkeun kana catetan Rush urang ku gol 25. Anjeunna dileler keur prestasi budak leutik na.

Di 12 umur, nalika Owen dimimitian attending sakola sekundér. Ieu hiji waktos anjeunna janten ngabogaan hak pikeun asup kontrak schoolboy kalawan klub a. waktos ieu, pramuka bal dijieun pindah. Klub utama mimitina titik anjeunna maén keur Deeside éta Liverpool.

Malah, éta Steve Heighway, anu Liverpool ngembangkeun nonoman perwira anu wrote mun Owen pribadi. manajemén Ieu klub urang geus kungsi ditilik nak kalayan teuing cinta ieu.

Young Michael Owen, poe sakola sekundér

Terry Owen bapana nyatakeun: "[Heighway] wrote kami surat smashing jeung ieu cinta dina tetempoan kahiji pikeun Michael. Hurup denok dipikaresep Liverpool némbongkeun kumaha maranéhna sempet dipikacinta Owen ti dinten salah ".

Sanajan kitu, saméméh Owen masihan aranjeunna signature na, manéhna nepi ka rengse ujian GCSE na mana anjeunna ogé sumping kaluar luhureun kelas na. Sanajan kasuksésan akademik, Owen éta tetep hareup nya éta karir bal profésional kalayan Liverpool.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Michael Owen budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Owen patepung Louise Bonsall di Rektor Drew Sakola primér, dina Hawarden, Clwyd, North Wales. Ieu di 1984 taun nalika Owen yuswa 5 taun. Duanana janten babaturan jeung tumuwuh nepi ka jadi sweethearts rumaja lajeng, pencinta sawawa.

Louise Bonsall mindeng disebut salaku WAG anu bakal resep kuda pikeun Ngadu a. Manehna teh rider kuda profésional. Mulang teras, bari Michael éta hiji footballer ngora cemerlang, attracting perhatian pramuka Premiership ti umur sapuluh, Louise sok kuda-mad.

Sanajan nikah salah sahiji footballers kawentar nagara urang loba sababaraha taun ka pengker, Louise Owen sanes a WAG stereotypical. Anjeun moal ningali nya ragrag kaluar tina nightclubs, atawa teu manehna hal balanja jeung bedah kosmetik salaku olahraga kalapa.

prioritas dirina téh kulawarga kabogohna munggaran tur kuda nya kadua. Manehna jeung salakina hansip privasi maranéhanana fiercely - kanyataanna Louise geus pernah saméméh dibéré hiji wawancara.

Tembok kalibet dina 14 Pébruari 2004, sarta nikah di 24 Juni 2005, di Carden Park Hotel di Chester, Cheshire. sababaraha kungsi mimitina rencanana meunang nikah di imah maranéhanana tapi dirobah rencana lamun maranéhanana informed yén lamun lisénsi a ieu dibales pikeun upacara nikah, tempat nu kudu dilakukeun sadia pikeun weddings séjén pikeun tilu taun.

Aranjeunna lajeng opted mun nikah dina kantor register dina pakean informal na boga panarimaan lavish poé saterusna di grounds sahiji imah maranéhanana. Di handap ieu poto pernikahan maranéhanana.

poto kawinan Michael Owen urang
poto kawinan Michael Owen urang

pasangan meuli Handap Soughton Manor di Flintshire, North Wales, dimana anjeunna ngajaga mobil-Na. Louise Bonsall mikanyaah kuda.

putri maranéhanana, Gemma Rose, lahir di 1 Méi 2003. Salaku observasi saméméhna, Gemma ieu diulas dina poto pernikahan maranéhanana. Owen dedicated hiji sakabéh surah ka putri-Na Gemma di otobiografi-Na, "Michael Owen: Pareum catetan, otobiografi abdi".

Dina 6 Pébruari 2006, maranéhna miboga putra ngaranna Yakobus Michael. anak katilu maranéhanana, hiji putri, Emily Méi, lahir di 29 Oktober 2007. anak kaopat maranéhanana Jessica lahir dina 26 Pébruari 2010. Di handap ieu hiji poto Owen jeung kulawargana alus pisan.

Poto kulawarga Michael Owen urang
Poto kulawarga Michael Owen urang

Michael Owen budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Michael Owen asalna ti senang kulawarga-kelas menengah Welsh saméméh Investasi bal dibayar pareum. Di handap ieu mangrupa 1998 poto Owen betah kalawan kulawargana (bapana, saeutik adina sarta Andrew lanceukna kokolot) dina North Wales.

Dina total, anjeunna ngabogaan dua nadya jeung sadulur nyaéta. duduluran na aya Andrew Owen, Terry Junior, Karen Owen na Lesley Partridge. Owen geus salawasna geus katempo salaku putra paling favorit ramana anu dirina éta urut footballer profésional sarta dicoo pikeun klub kayaning Chester Kota tur Everton (hiji Arch-tandingan pikeun putrana urang Liverpool).

Young Michael na dad na
Young Michael na dad na

Di handap ieu hiji poto Jeanette Owen saha indung Bangga Michael Owen.

Jeanette Owen (tebih kénca)
Jeanette Owen (tebih kénca)

Owen sakali meuli hiji sakabéh jalan pikeun kulawarga nambahan di Ewloe, anu aya dina hiji wewengkon nu deukeut ka tempat anjeunna dipaké pikeun hirup.

Leuwih ti kitu, Dina 2004, Owen urang adina Karen ieu assaulted ku dua nonoman, nu nyoba Kidnap nya. Lamun manehna kaungkap manéhna hamil, aranjeunna ngungsi. Tungtungna, Owen nyaeta adi beuteung tina pensiunan footballer Richie Partridge nu.

Michael Owen budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Pelatihan pos Madrid Pilot

Saatos Owen balik ka Inggris ti Real Madrid maén keur Newcastle, anjeunna ngumbara ka fasilitas BAE caket dieu dina dasar poean dina urutan ngapung, ku helikopter, mun ngalatih kalawan klub-Na. Ieu wangsit kumaha euyeub anjeunna.

Helikopter badarat Michael Owen urang dina taneuh latihan
Helikopter badarat Michael Owen urang dina taneuh latihan

A helipad customed ieu dipasang dina grounds imah Owen urang jeung klub pikeun nampung helikopter denok na mana anjeunna duanana ngumbara kalawan sarta ogé dipaké ka ngalatih kana jadi pilot.

Michael Owen, tunggang helikopter na
Michael Owen, tunggang helikopter na

Owen ieu pamustunganana ngalarang tina latihan janten pilot ku manajemen bal Newcastle Serikat alatan premiums asuransi kaleuleuwihan.

Michael Owen budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kapribadian

Michael Owen nyaéta boga atribut di handap pikeun kapribadian ganteng-Na.

kaunggulan: Tanpa ragu, manéhna téh ganteng, berehan, idealis sarta ngabogaan rasa hébat humor.

Kalemahan: Anjeunna bisa janji leuwih ti bisa nganteurkeun, pisan ngabaran na bakal ngomong nanaon euweuh urusan kumaha undiplomatic.

Sagittarius diaku: Owen mikanyaah Merdika, lalampahan, filsafat jeung keur ker.

Sagittarius henteu janten: Owen henteu janten jalma clingy, keur konstrain.

Luhureun sadaya, anjeunna mibanda kamampuhan pikeun transformasi pikiran na kana lampah beton jeung bakal ngalakukeun nanaon keur ngahontal cita-Na.

Michael Owen budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Mobility jeung Kuda Man

Dina April 2013, Owen marengan urut Formula Hiji supir Tandaan Webber, dibeuli a stake minoritas di jaringan média sosial Sportlobster. Owen owns sababaraha mobil. cinta na keur mobil olahraga ieu sakali ditémbongkeun nalika anjeunna sarta Wayne Rooney ngarasakeun sési nyetir deui dina taun.

Owen ogé enjoys balap kuda anu ngababarkeun kapribadian judi Na. Anjeunna owns loba racehorses, dilatih ku Tom Dascombe. Anjeunna jawa kuda Brown Panther anu meunangkeun lomba utama di Royal Ascot di 2011.

Michael Owen budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -tipi Personel

Owen ogé dibéntangan dirina di barudak televisi drama acara Pahlawan pikeun Zero. Dina program, Owen bakal muncul ti poster full-ukuran dirina di kamar Charlie Brice urang nawarkeun nasehat di kali tina krisis.

Kanyataan parios: Heuheu kami Michael Owen budak Story tambah biografi untold fakta. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu