Marcos Rojo budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
4557
Marcos Rojo budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius pertahanan pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Becho". Marcos Rojo budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga na Fakta Pareum-pitch Marcos Rojo

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities pertahanan na tapi sababaraha geus dianggap bio urang Marcos Rojo urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang ngawitan.

Marcos Rojo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

[Nami Full] Faustino Marcos Alberto Rojo lahir dina 20th Maret 1990 di La Plata, Argentina. Anjeunna ngalahir ka Carlina Rojo indungna sarta Marcos Rojo SNR bapana. Anjeunna tumuwuh nepi di El Triunfo di La Plata, hiji kota impoverished 40 mil ti Buenos Aires (Capital of Argéntina). Ieu mangrupakeun kota dipikawanoh pikeun geng kriminal notorious sarta pangeusi bal-asih na.

Dina nawar a sangkan anjeunna kickstart karirna di wewengkon rawan non-kajahatan di La Plata, bapa Marcos 'ngabawa ka Estudiantes LP dimana manehna meunang didaptarkeun salaku footballer nonoman dina umur lembut tina 4. Di handap ieu hiji footage diarsipkeun endah tina bek nyokot léngkah kahijina di buruan geulis jadi anak.

Poto Marcos Rojo budak

Salaku Marcos Rojo nyimpen éta, ... "Dina waktu kuring dimimitian Maen Bal, dad abdi teu gaduh mobil. Anjeunna nyusul jeung latihan mah moal deukeut pisan imah urang. Sangkan kapaksa buka ku jalur sapedah. Urang duanana disarengan ku jalur sapedah keur lila. dad kuring dipaké pikeun ngajual hal on jalan na anjeunna bakal datangna deui nyokot kuring nepi di imah keur perjalanan. Ieu rada lalampahan panjang sarta bakal meunang geulis haneut bari anjeunna drive sapedah na! ". Rojo kapaksa siklus pikeun latihan, lalampahan buleud tina sabudeureun 20 kilometer ti imahna ka taneuh latihan-Na. Manehna nyieun sababaraha kurban dina raraga ngawujudkeun impian-Na jadi hiji footballer profésional.

"Kuring bisa ningali markisa na," ceuk Rojo SNR (bapana). "Kuring bisa ningali eta di manehna jeung kuring bisa ningali sorangan di anjeunna sabab anjeunna bakal balik sanggeus unggal bola. Anjeunna salawasna béda jeung budak sejenna umur na. " The palatih nonoman klub (Estudiantes) Jibril San Millan ogé dipikawanoh Marcos 'poténsi sarta mantuan ngamekarkeun bakat na di klub profésional kahijina. "Téhnisna, anjeunna pamaén alus," ceuk San Millan. Anjeunna terus ..."Anjeunna kagungan kaahlian alus sarta base alus. Tapi hal éta salawasna ngadeg kaluar ngeunaan anjeunna éta yén kahayang salawasna ngalakukeun hadé. évolusi Marcos Alonso urang salaku pamuter éta luar biasa. Nalika anjeunna 18 atanapi 19, manéhna mimitian ngembangkeun fisik.

Marcos Rojo StoryDina ahir taun rumaja-Na, Marcos ieu geus maén jeung samping lokal, Estudiantes, anu di Divisi Mimiti Argentinian. taun rumaja Marcos urang anu blighted kalayan tarung jeung manehna kaluar sakola mimiti. Aya loba robberies, gelut jeung malah maotna. Football éta Jurusalamet Na. Anjeunna salawasna tuh bal saprak anjeunna hiji budak saeutik. Salawasna bal, beurang jeung peuting. Loba, seueur kali Marcos bakal meunang kana gelut. Anjeunna meunang pisan ambek sarta ngabogaan loba teuing bentrok. Ieu norma on jalan ieu. Anjeun kudu jadi kuat.

Sanggeus unggul Copa Libertadores di na rumaja taun telat, Marcos dipindahkeun ka Spartak Moscow lajeng, Sporting Lisbon. Anjeunna bener dijieun tanda na di final Piala Dunya 2014 di Brazil jadi Argéntina indit sagala jalan ka final saméméh kaleungitan heureut mun Jerman. Ieu ngarah ka panggero ti lalaki Serikat. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Marcos Rojo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Rojo geus nikah ka Eugenia Lusardo, model lingerie dumasar di Lisbon. Duanana pencinta patepung jeung murag asih saling nalika Rojo éta di Sporting CP. Eugenia sakumaha di lajeng ieu dipake di teguh lingerie basis Lisbon disebut Dama de Copas. Manehna teh memang, nona kaéndahan enamored.

wife- Éndah Marcos Rojo urang Eugenia Lusardo

pasangan gaduh putri nu disebut Morena (anu aranjeunna affectionally nelepon 'More').

hirup Rojo urang kalawan stunning modél kabogoh Eugenia Lusardo nyaeta dunya a jauh ti upbringing tangguh teh Argentina di hiji barrio goréng.

Dishub The: Dina Désémber 2014, Rojo kagungan hiji selingkuhan ku awéwé anjeunna ngalaman patepung di nightclub a. Anjeunna dituduh nya tina meres na nyandak kaluar hiji paréntah pikeun ngeureunkeun koran medarkeun ngaranna dina carita. The paréntah dina ngaranna ieu diangkat dina April 2015 alatan masalah anu footballers lianna bisa disangka tina selingkuhan, tapi eta tetep di tempat pikeun nyegah sékrési gambar tina Rojo.

Marcos Rojo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Football disimpen Marcos tina kahirupan dina jalan tangguh sahiji El Triunfo sarta geus diangkat kulawargana kaluar tina kamiskinan. Di handap ieu hiji poto Marcos na mum na, Carlina saha nu waris greatest kabeungharan jeung kasuksésan Na.

Marcos Rojo urang mum- Carlina

Marcos Rojo SNR, nicknamed 'Titi', éta urut pamuter amatir kalawan El Cruce sarta mantuan nyorong putrana kana game dina umur ngora. Bapana digawe ngan £ 2.50 sapoé salaku seller jalan-sudut churros, nu kungsi jadi cukup pikeun kadaharan Marcos na opat duduluran na - Franco, sarta tilu sadulur - Noelia, Micaela, sarta Sol. Di handap ieu hiji poto Marcos sarta tilu tina duduluran na mangsa poé budak leutik maranéhanana.

Kinérja sarta pakaya Marcos Rojo urang geus ninggalkeun kulawargana balik ka imah hirup di sieun keur ditelasan. Penjahat di Argentina geus keok up dad sarta nempatkeun gun ka sirah indungna urang. Hiji anggota geng sabagean anu stormed kana asal nya budak leutik kaancam maehan na adina salapan taun heubeul Sol na Godson, salah yuswa.

Aranjeunna ngaharepkeun meunang leungeun maranéhna dina sababaraha jutaan pon mana anjeunna remen funnels deui leuwih na dipikacinta. Ieu sumping nalika earnings kolosal na anu famously dijieun publik ku hiji cleaner Old Trafford. Marcos urang adi Franco jeung adina Noelia geus bravely diucapkeun kaluar ngeunaan sieun kulawarga urang anu sipatna korban sukses Marcos urang dina widang

Dina hiji wawancara ekslusif jeung The Sun, aranjeunna ngawartoskeun kumaha saprak anjeunna ngagabung Man Utd dina bulan Agustus, kulawarga geus dieureunkeun ngawalon panto maranéhanana sarta beefed up kaamanan. Diomongkeun ti imah nya di La Plata, Noelia ngadawuh: "Urang téh salawasna sieun. Éta sasaran urang kusabab Marcos. Aranjeunna nyaho imah, sadaya jelema weruh. Simkuring kudu mawa unggal pacegahan jeung kami
teu ngajawab panto ka saha. Urang tadi nempatkeun bar on sadaya jandéla urang - nu hareup, tukang jeung lawang upstairs. Ieu bahaya keur kulawarga Marcos Rojo urang. Tapi urang moal ninggalkeun alatan ieu téh imah urang. " Manéhna jadi pangrugina ku serangan geng on indungna sarta ngarep bapa urang yén Aisyah dipasang gambar dina akun Twitter nya némbongkeun ceurik getih tina cobaan telenges. Samentara éta, hiji Marcos outraged sempet nungtut pulisi manggihan culprits - aranjeunna
pernah tuh - sarta nyandak ka Twitter pikeun nyawad ka lawan.

Sanajan kulawargana pindah jauh ti imah maranéhanana, maranéhna masih tetep mangsa sejen tina
plot anyar pikeun extort tunai ti aranjeunna. Éta pertinent ka dicatet yén nalika Marcos ngagabung Serikat dina enas, deal dilaksanakeun nepi alatan isu karya-diturutan disababkeun ku dugaan ngeunaan hiji serangan di kampung halaman na.

Marcos Rojo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Ngatur kaayaan kaleungitan

Franco lanceukna cenah ...: "Anjeunna sok hayang jadi Veron sarta bakal pretend janten anjeunna nalika keur Maen Bal di jero imah. Marcos baris mindeng diuk di kamar on sorangan pikeun poé dina hiji waktu lamun timnya geus dielehkeun dina cocok penting. Saatos Argéntina leungit ka Jerman di Final Piala Dunya 2014, Marcos moal bakal nyarita atanapi ningali saha pikeun ampir saminggu. Anjeunna tiasa kesel keur loba poé. Anjeunna tetep ambek. Dina waktu ieu, anjeunna perlu ditinggalkeun nyalira lajeng anjeunna gé datang deui tenang. Sanggeus Piala Dunya, éta ngabawa ngeunaan lima poé. Anjeunna kabukti telepon na dipareuman jeung anjeunna teu nyarita ka saha. Tapi teu aya kajadian di Manchester United, acan ".

Marcos Rojo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Kontroversi nu

Marcos sakali disababkeun kontrovérsi a sanggeus ngeposkeun gambar tina lord ubar Pablo Escobar dina kaca Instagram na jeung kecap: "Ngan jelema nu indit lapar jeung kuring sarta pinunjul ku kuring lamun kuring indit ngaliwatan hiji waktu macet di sawatara titik di kahirupan bakal ngahakan dina méja kuring."

Marcos, nalika confronted, ceuk pos ieu teu deal badag sarta ditambahkeun: "Kuring nempatkeun gambar nepi alatan kuring resep ka nyebutkeun jeung kecap." Peharbs, he urang katempo carita hirup Escobar urang dina TV jeung diaku di frasa. Teu hartosna. Kanyataanna, anjeunna ngarojong naon manéhna. Sanajan kitu, sanajan ayaan na, Marcos teu poho akar sarta ngajadikeun yakin kabeh kulawargana geus benefitted tina kasuksésan Na.

Nu bisa henteu geus kajadian lamun anjeunna ngalaman dituturkeun markisa na sejenna dina hirup nu 'Nyanyian'. Marcos hayang jadi penyanyi lamun manehna teu bisa jadi footballer a. Kanyataanna, Anjeunna sings sarta tarian dina sagala pihak, sakabeh acara kulawarga.

Marcos Rojo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Marcos Rojo boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kaunggulan Marcos Rojo urang: Anjeunna ruku ', artistik, intuitif, hipu, wijaksana tur pisan musik (bakat munggaran Na saméméh maén bal).

Kelemahan Marcos Rojo urang: Henteu mampuh ngokolakeun karugian.

Naon Marcos Rojo diaku: Keur sorangan, saré, musik, roman, visual sarta ngojay.

Naon Marcos Rojo henteu janten: Mediocres, keur ngritik, geus kaliwat datang deui ka dipikanyaho anjeunna jeung cruelty nanaon nanaon.

Marcos pisan ramah, ngarah mindeng manggihan diri dina parusahaan ti urang pisan béda. Anjeunna oge selfless tur salawasna daék nulungan batur, tanpa hoping meunang nanaon deui.

Marcos Rojo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -dahar Banana

Marcos Rojo disadiakeun salah sahiji titik hihihi utama salah sahiji Manchester United 's dasi Liga Europa kalawan Rostov - ku dahar cau dina pitch nu!

Tadina Jose Mourinhosamping 's anu ngembang ka saparapat-final ti kompetisi 2-1 on nuhun agrégat ka Juan Mata 'S kadua satengah neunggeul. Duanana sét Fans kasésa mystified nalika Ashley Young éta kasampak handing Rojo hiji cau peeled pikeun anjeunna dahar bari dina widang ulin.

Jose Mourinho ngaku yén tetempoan mahiwal sumping salaku hasil tina kacapean, faktor nu gampang maén peran ngaronjatkeun antara kiwari jeung ahir mangsa.

Mourinho ngawartoskeun BT Olahraga: "Marcos ieu capé sababaraha kali. Anjeunna terang awakna perlu hal. Anjeunna saukur dipénta cau hiji. Kaayaan cau teu lucu pisan, urang kudu hormat kaayaan fisik pamaén urang ".

Marcos Rojo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -tato

Rojo geus bisa nyarita basa Inggris, nurutkeun tato leg na, anu maca 'Sombong' sarta 'Maha Suci'.

Anjeunna boga kavling tato sejen, teuing:

Marcos Rojo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Rabona clearance

tapi ditilik ku ieu 'Rabona'Clearance di Piala Dunya anjeunna henteu boga loba kapercayaan di suku katuhu na. Tandaan Lawrenson helpfully nunjukkeun "anjeunna bakal geus kokotéténgan hiji burit" lamun anjeunna kukituna messed eta up.

Kanyataan parios: Heuheu Marcos Rojo budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu