Marcos Alonso budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
6024
Marcos Alonso budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Kénca Balik pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'The japati'. Marcos Alonso budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF-pitch fakta saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha mertimbangkeun Biografi Marcos Alonso urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Marcos Alonso budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Marcos Alonso lahir dina dinten 28th Désémber 1990 dina Marid, Spanyol. Anjeunna ngalahir a Capricorn.

Marcos Alonso budak StoryAnjeunna sumping ka dunya ieu ngaliwatan kolotna tercinta anu mana ku Bapak na Bu Marcos Alonso Peña.

Kawas Juan Mata na Álvaro Morata, Marcos mangrupakeun putra Madrid. Pikeun saeutik Marcos, mere bal mimitian éta gampang. Anjeunna dimimitian Maen Bal katuhu ti moment manéhna mimitian Crawling.

Kauntungan sejen nyaeta Marcos ogé asalna ti maén bal maén kulawarga kalawan dad jeung granddad duanana na sanggeus maén bal profésional dina tingkat tinggi. cara kieu diaspal pikeun anjeunna nyandak bal serius ti hiji umur dini.

Dina taun mimiti, manéhna ngamimitian maén keur Alcobendas nu mangrupakeun tim leutik (feeder klub keur Real Madrid) di wewengkon éta Marcos tumuwuh nepi. kolotna hargana pangajaran putrana urang pisan kacida sarta yén nyaéta naha anjeunna dipilih Alcobendas sakumaha samping nonoman kahijina, alatan jarak na ka imah kulawarga.

Marcos Alonso budak Story
Marcos Alonso budak Story

Marcos Alonso éta hiji boyhood Atletico kipas, sarta kami geus mamang teu Anjeunna nyandak cinta keur Atletico lantaran bapana Marcos Alonso Peña dicoo pikeun klub teh lamun Marcos éta kénéh nak a.

Athletico Madrid sakali ditawarkeun anjeunna tempat di akademi maranéhanana kabéh berkat pangaruh dad na urang. Granting putrana titik permanén di akademi maranéhanana oge sarana Mayar dad-Na pikeun layanan na kalawan klub teh.

Young Marcos Alonso di Athletico Madrid
Young Marcos Alonso di Athletico Madrid

Najan kitu, aya hiji masalah. taneuh latihan maranéhanana teuing tebih ti imahna. Bapana teu hayang atikan pikeun jadi kaganggu ku perjalanan tambahan pakait sareng maén keur tim nonoman Atletico jadi Alonso robah afiliasi jeung ngagabung ka akademi di Real Madrid nu leuwih lokal ka imah kulawargana. Dinya, Isa dimimitian karir beuki jeung maksud katangtu.

Di akademi nonoman Real Madrid urang, Marcos progressing liwat unggal taun keur ngagambarkeun sisi di unggal tingkat nonoman.

Young Marcos Alonso di Real Madrid
Young Marcos Alonso di Real Madrid

Ieu ulubiung anjeunna tumuwuh nepi ka boga Marcos Alonso Sigana urang terang ngeunaan kiwari.

Bari di Real Madrid, youngster nu dimaénkeun sakumaha winger a, jauh ka hanjelu cara ramana jeung akina. Urang bakal ngabejaan Anjeun naha maranéhanana frustasi.

Tanpa ragu a, Madrid teu klub dipikawanoh pikeun ngeunaan ngembangkeun nonoman salaku prioritas luhur. klub teu pernah dipikaresep janten tempat pikeun hiji Alonso rumaja bisa dibéré waktu tempo.

Saatos ngantosan umur, Manuel Pelligrini ditawarkeun anjeunna penampilan kahijina di tim senior 2010 Real Madrid. Hanjakal, anjeunna ngawanohkeun di 89th menit ngalawan Racing Santander. Sedih, nu geus hijina menit manehna geus dina pitch dina kelir Real urang.

Nyaho yen anjeunna diperlukeun leuwih kasempetan ngabuktikeun sorangan, Alonso nyandak putusan kandel ninggalkeun Bernabeu pikeun Bolton biasa sanggeus maén ngan menit 1 kalayan tim nonoman Madrid.

Marcos dibawa ka Bolton Wanderers di usum panas tina 2010 nalika Owen Coyle nempo bakat-Na. Anjeunna sakali dipingpin samping na ka Piala FA semifinal di Wembley.

Marcos Alonso urang Bolton Karir
Marcos Alonso urang Bolton Karir

Ieu dilakukeun raksasa Italia Fiorentina mun snap anjeunna nepi. Aranjeunna eweh kaluar dina pinjaman ka Sunderland sateuacan na balik deui ka Fiorentina anu dipaké anjeunna salaku gelandang a.

Marcos ngagabung Chelsea on 31st Agustus 2016, deadline mindahkeun dinten saatos Antonio Conte jangji baris nyokot manehna nepi di handap mintonkeun impressive na di Italia Serie A. Ieu Chelsea anu tuh gain leuwih ti produk akademi Real Madrid dina Alonso. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Marcos Alonso budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Nembongan Marco Alonso teu hoyong hirup cinta na bisa kakeunaan salaku paparazzi urang sakali dianggap.

Najan kitu, saurang lalaki wijaksana sakali ngomong, "Kalaparan selingan anjeun sarta Gebang fokus anjeun". Marcos Alonso tos dipilih jalur wijaksana sahenteuna keur waktu keur ku cara tetep fokus dina karir sepak bola na.

Éta boh Alonso ayeuna moal di hubungan dikonfirmasi OR anjeunna nyumput kabogoh diangkat jadi poto anu handap nunjukkeun OR hubungan na sabenerna nyusahkeun.

Marcos Alonso jeung kabogoh na sakuduna dituju
Marcos Alonso jeung kabogoh na sakuduna dituju

Najan kitu, anjeun tiasa dipercanten Lifebogger pikeun apdet saharita pas Marcos Alonso bakal hooked up.

Marcos Alonso budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Ieu wajar mun disebutkeun yen Alonso boga silsilah ampir unrivaled lamun datang ka bal elit.

Memang Anjeunna ti footballing nasab reueus. akina, Marcos Alonso Imaz (Nicknamed "Marquitos"), meunang lima Cups Éropa maén barengan Alfredo Di Stefano na Ferenc Puskas keur Real Madrid samping legendaris di 1950s, nyetak di final 1956.

Bapana, Marcos Alonso SenÃ, Dicoo pikeun Atletico Madrid jeung Barcelona, ​​jadi pamuter paling mahal Spanyol urang nalika anjeunna dipindahkeun ti Ibukota mun Katalonia pikeun fee ti 150 juta pesetas di 1982. Anjeunna oge digambarkeun nagara-Na dina 22 kali, utamana nulungan ka final teh Championship Éropa 1984 di Perancis. Alonso bapana ogé jadi manajer di Athletico Madrid dina mangsa kampanye 2001 / 02.

Alonso Jr anu memang pindah ngadeukeutan ka munculna ti bayangan footballing karuhun illustrious Na.

indung: Marcos Alonso ngagaduhan ngaranna ngaliwatan indungna nyaeta Yahudi. indungna ieu patali ka kulawarga Garza yén ieu dibales dina Kapuloan Kanaria. Jadi nona ngora keur dianut ku bibi nya kabukti hubungan dirina jeung kulawarga éta. Anu ngécéskeun naon pangna Marcos Alonso ieu ngaranna béda ti sesa nadya jeung sadulur Sosa-Na. Handap tradisi awéwé Yahudi ngaganti garis kulawarga fallen maranéhanana jeung sahanteuna hiji putra ti pernikahan maranéhanana. Ngaran Alonso mangrupakeun versi Spanyol tina ngaran Portugis of Alphonso.

Marcos Alonso budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Car kacilakaan

Sedih, Marcos Alonso ditahan on 2nd Méi, 2011 handap involvement na dina kacilakaan mobil di Madrid.

kacilakaan Car Marcos Alonso urang
Marcos Alonso urang Car accident- Adegan The

Anjeunna supir mobil nu collided kalawan témbok a, killing salah sahiji panumpang, nona-lami 19-taun. Hiji tés ieu dilumangsungkeun dina anjeunna di TKP kacilakaan. Ieu ieu dilaporkeun yén Marcos Alonso ieu nyetir di 112.8 km / h (70 mph) dina kaayaan baseuh dina 50 km / h (30 mph) zone. Leuwih ti kitu, ku tingkat alkohol getih tina 0.93 mg per milliliter getih. hasilna nunjukeun yen kadar alkohol na nya hampir dua kali nu diijinkeun dina hukum Spanyol.

awéwé ieu teu engapan sanggeus ditarik ti nu geus teu kapake, sarta ieu diucapkan maot menit 30 sanggeus anjog di rumah sakit. Tilu panumpang séjén dina mobil, kaasup sobat Alonso urang jeung urut Real Madrid batur satim Jaime Navarro, dicandak ka rumah sakit ku tatu nya éta pamikiran moal aya kahirupan-ngancam. Manéhna tuluy boga muatan ka pangadilan pikeun rajapati.

Anjeunna nyanghareupan 21 bulan panjara. Sanajan kitu, hukuman nya éta robah jadi denda € 61,000 sarta larangan nyetir tina tilu taun na opat bulan. Alonso sempet geus spent larangan-Na.

Marcos Alonso budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Pal Old na

Alonso oge struck up silaturahim kalayan de Gea lamun pasangan nya éta duanana internationals nonoman keur Spanyol sarta tumuwuh malah ngadeukeutan ka kiper antukna na di Bolton, jeung dua Spaniards nonton bal babarengan ogé rutin sampling nu réstoran, toko na bioskop di Manchester.

hasilna gambar pikeun Marcos Alonso jeung Juan Mata

Sataun sanggeus Alonso mantuan Sunderland ngaleungitkeun de Gea'S Serikat di adu pinalti dramatis dina Old Trafford on amprok maranéhna pikeun final 2014 Piala Liga, anjeunna teased sobat na ku ngeposkeun hiji video ti tajongan titik nerveless na on Instagram jeung pesen playful "Lanceukna sial".

Marcos Alonso budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -zodiak Tret

Marcos Alonso mangrupakeun Capricorn sarta boga atribut di handap pikeun kapribadian na;

kaunggulan Marcos Alonso urang: Jawab, disiplin, timer kontrol, manajer alus.

kelemahan Marcos Alonso urang: Terang-eta-kabeh, unforgiving, condescending, expecting nu awon.

Naon Marcos Alonso diaku: Kulawarga, tradisi, musik, status understated, kualitas craftsmanship.

Naon Marcos Alonso henteu janten: Ampir sagalana di sawatara titik. Manéhna ngabogaan wanda ayun dahsyat.

kanyataan Cék

Heuheu Marcos Alonso budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu