Marco Reus budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
6654
Marco Reus budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football dipikawanoh ku Nicknames; "Rolls Reus, Woody Woodpecker ". Marco Reus budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na, tapi sababaraha mertimbangkeun Marco Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Marco Reus budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Marco James Reus [Nami Full] lahir dina dinten 31st of 1989 Méi dina dortmund, Jérman ku Manuela Reus (indung) jeung Thomas Reus (Rama).

Dimimitian off, Marco Reus téh pituin Britania teu Jérman nu sabalikna mun kapercayaan popular. dad-Na, Thomas Reus hails ti Inggris sarta digedékeun di Jerman. Marco urang mum Manuela boga warisan Rusia. Manéhna ogé digedékeun di Jerman kawas salakina.

Marco Reus salaku mahluk hijina putra kolotna kungsi awal hina dina dortmund. Anjeunna pernah leuwih pampered saluareun wates. Ideally, kolotna pernah indit overboard. Young Marco ieu ogé dipikawanoh salaku tipe maén.

Marco Reus budak Story
Young Marco Reus - Puter di lantai

Masih, dina budak leutik, Marco spent ampir unggal moment sadia najong footballs. Anjeunna kauninga bakat di anjeunna tapi harnessing dinya sumping ti pitulung indungna na urang. Marco ieu wanti ku kolotna pikeun gabung klub maén bal.

Marco Reus budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Karir di Ringkesan

Anjeunna mimiti maén bal pikeun klub kampung halaman na Post-SV dortmund di 1994 sarta ngagabung jajaran nonoman ti Borussia Dortmund di 1996. Mulang teras, susun kahijina éta ngan hiji cara ti Borussia Park nu deukeut ka imah.

Marco Reus- Karir Mimitian
Marco Reus- Karir Mimitian

Bari aya, anjeunna ngawartoskeun slight physique na bakal ngahalangan anjeunna ngarobah profésional. Hal ieu nyababkeun manehna ngabogaan waktu maén teratur dina klub pikeun taun. Dina nawar mun meunang waktu maén hadé, ngora Reus ditinggalkeun klub jeung dipindahkeun ka jadi ruksak-Weiß Ahlen dimana anjeunna ngagaduhan bal biasa.

Ieu lumangsung dina usum panas tina 2006. Sataun anjeunna ngagaduhan jadi lieur ngeunaan milih kabangsaan na [Jerman, Inggris, Rusia].

"Ieu pisan nyeri keur kuring ninggalkeun," anjeunna ngawartoskeun nu wali di 2013. "Lamun anjeun méakkeun karir nonoman sakabeh anjeun dina hiji klub, rék nyieun lengkah saterusna -. Utamana lamun ngarojong tim nu lajeng niténan kurangna kasempetan aranjeunna masihan anjeun" ... "Kuring ninggalkeun BVB sabab kuring hayang gaduh deui maén waktos. Ieu aya pamakéan janten di dortmund lamun ukur diuk dina bangku, " ceuk Reus.

Anjeunna mimitina dicoo pikeun tim cadangan maranéhna saméméh nyieun transisi ka tim senior. Anjeunna nempo ku pramuka Borussia Monchengladbach di 2009. bandung nuluykeun ka asup anjeunna.

Marco nuluykeun ka bentukna masa depan saharita di bandung. Manehna nyieun appearances liga 97 pikeun Monchengladbach sarta ngadegkeun nyalira di dinya. Reus bagged tujuan decisive nu mantuan nu Foals ulah relegation di 2011 lajeng ngoleksi 18 kali dina 2011 / 12 pikeun ngamankeun finish kaopat-disimpen na Éntri kana tahap qualifying Liga Champions League.

Sanajan kitu, hiji hal éta caket;... Balik ka klub boyhood nya éta salawasna asup akal na. anjeunna Ieu tuh. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Marco Reus budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Marco Reus asalna ti hina, tengah-kelas Britania / Rusia tukang kulawarga. Di handap ieu gambar ti kolotna, Bapak jeung Ibu Thomas sarta Manuela Reus.

Bapak jeung Ibu Thomas sarta Manuela Reus
Marco Reus 'parents- Bapak na Bu Thomas sarta Manuela Reus

Geulis Yvonne Reus (lokasina di sisi-sisi katuhu) nyaéta adina kokolot of Marco Reus.

Di handap ieu nu ganteng ti Marco Reus. ngaranna téh Nico. Anjeunna putra Yvonne Reus '.

Sugan Reus mangrupakeun adina kokolot séjén pikeun Marco Reus. Di handap ieu hiji poto nya jeung salakina.

Marco Reus budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Marco Reus Love Story ieu dipuseurkeun di sabudeureun selebriti. Anjeunna sakali tanggal Carolin Bohs, presenter TV Jerman, dina 2009. Aranjeunna peupeus nepi di 2013 tapi tetep babaturan deukeut.

Marco Reus na Carolin Bohs
Marco Reus na Carolin Bohs

Reus engké dimimitian bobogohan model Jerman Scarlett Gartmann dina bulan Désémber 2015.

Marco Reus na Scarlett Gartmann Love Story
Marco Reus na Scarlett Gartmann

Marco Reus budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The badag nyetir Rupa

Béntang Jerman geus junun na tugas dina widang kacida alusna tapi neglected sababaraha sahiji tugas kaluar-widang-Na. Reus ieu sakali dibikeun salah sahiji fines nyetir pangbadagna dina sajarah Jerman di 2014.

Eta sadayana kajadian dina bulan Désémber 2014. Reus ieu fined leuwih £ 500,000 pikeun nyetir tanpa lisénsi a. Anjeunna ngalaman saméméhna geus dikaluarkeun kalayan ngebut tiket on sahenteuna lima kali saprak 2011 tanpa otoritas nyaho yén anjeunna moal dilisensikeun.

Nalika dihukum, Reus ngomong, "The alesan atuh éta hal kuring teu bisa bener ngarti." Saacanna dmana, manéhna sempet mecenghul dina commercials keur mobil jeung bensin. Sanajan kitu, dina bulan Agustus 2016, Reus dikonfirmasi yén anjeunna ayeuna boga lisénsi supir urang.

Marco Reus budak berbunyi: lus Fakta Biografi Untold -nickname Fact

Nickname nya Woody kusabab Woody Woodpecker, kartun nu. Tétéla ka teammates-Na sabot ngalir, maranéhna duanana mibanda gerakan sirah nu sarupa. teammates na pikir nu lamun Reus ngalir, sirah na bobs kawas nu ti woodpeckers Woody.

Twitter cecekelan nya @woodyinho, nu mangrupakeun unggeuk mun nickname na Woody.

Marco Reus budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - A Robin

Marco Reus mangrupakeun kipas mega tina Robinhood. Robin 'Saeutik senang' insists Reus. Anjeunna geus sakali dipaké customer Robinhood kalawan Auba anu mangrupakeun kipas tina Rawing.

Marco Reus budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Sobat dalit

Marco Reus babagi hiji silaturahim nutup kalawan na urut Borussia Dortmund batur satim Juhari Gotze. Duanana spent genep taun di akademi Borussia Dortmund saméméh Reus ditinggalkeun pikeun jadi ruksak Weiss Ahlen.

Ngawangkong ngeunaan silaturahim maranéhna pikeun CQ majalah Gotze wangsit naon ngajadikeun silaturahim maranéhanana dina sareng mareuman pitch jadi kuat.

"Ieu mantuan, tapi éta teu bener perlu. Salaku pamaén bal, anjeun instinctively nempatkeun diri dina pamaén séjén ' prenda na nanya ka diri: Naon bakal I do di tempat na? Marco mindeng pilih cara Abdi geus dipilih teuing. Éta naon kukituna kuring nelepon 'buta pamahaman' -. Anjeun pikir sami "

Gotze éta kasampak nyekel kaos Reus urang bari celebrating Jerman urang FIFA Dunya Piala 2014 meunang di Brazil. Reus sempet lasut Piala Dunya alatan hiji tatu, tapi Gotze dijieun yakin anjeunna dedicated win ka sobat nutup-Na.

Mario Gotze ogé ngungkabkeun yén Reus mangrupakeun kipas Justin Beiber badag sarta mindeng nyanyi atawa ngadengekeun lagu-Na. Percanten atawa henteu, Reus mangrupakeun timer confessed Belieber.

Bari loba anjeun henteu a kipas badag musik na, béntang dortmund ogé mikanyaah maén musik na sateuacan kaulinan di kamar ganti baju. Reus mimitina nampik klaim misalna, tapi lajeng wangsit nalika anjeunna munggaran patepung Gotze di 2009. Nurutkeun manéhna, duanana anu ngadengekeun Justin Bieber jadi wanoh aranjeunna patepung.

Kanyataan yén duanana boga rasa anu sarua musik mantuan silaturahim maranéhna pikeun tumuwuh. Reus ogé nuturkeun likes tina Kristen Louboutin jeung Rihanna on Instagram.

Marco Reus budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -sasalaman Ritual

Atlit sakuliah dunya anu dipikawanoh boga ritual pre-cocok jeung tahayul. Cristiano Ronaldo pernah misses teukteukan buuk hiji saméméh kaulinan. Iker Casillas némpél dina crossbar unggal waktos skor timnya. Luis Suarez kisses tato tina ngaran kids na 'unggal waktos anjeunna skor. Cesc Fabregas kisses ring dirumuskeun ku kabogoh opat na kali. Phil Santang nyimpen sock na dina suku kénca atawa katuhu gumantung timnya keur diputerkeun di imah atawa jauh, sarta Kolo Touré sok salah panungtungan ninggalkeun pitch kana.

Borussia béntang dortmund Marco Reus teu béda. Anjeunna dipikawanoh ditunda sock nya kan, hansip Shin katuhu jeung boot katuhu hareup, sarta anjeunna oge lengkah dina pitch nu salawasna kalawan suku kénca-Na.

Reus ogé ngabogaan sasalaman béda keur unggal teammates Na. Saatos kaulinan, anjeunna katingal salam Pierre-Emerick Aubameyang, Ilkay Gundogan na Nuri Sahin kalawan handshakes lengkep béda.

Marco Reus budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -tato

Selebriti jeung atlit sabudeureun dunya nu ditempo ku tato dina kulit maranéhanana. David Beckham geus ampir sakabéh awakna inked kalawan ngaran barudak na urang, Isa Al Masih jeung malaikat wali kawentar. Zlatan Ibrahimovic tadi di sabudeureun 50 tato samentara inked on awakna kalawan unggal sahijina ngalambangkeun ngaran jalma nyata. Daniel Agger, nu nyalira mangrupakeun seniman tattoo mumpuni, ngabogaan Viking themed gawé dina balik sarta YNWA inked on Puhu curuk na kana némbongkeun cinta-Na pikeun urut timnya Liverpool.

Marco Reus teu béda. Emblazoned on leungeun kénca na manehna geus 'Marco - 31.05.1989', Kalawan sababaraha langkung dotted sakuliah leungeun-Na. The sadetik mah mangrupakeun cutatan tina Oprah nu maos: "The petualangan pangbadagna anjeun tiasa nyandak nya keur cicing impian anjeun."

Dina kecap nya .."Kuring resep tato pisan jeung kuring boga artis tattoo alus. Aya meureun bakal jadi sababaraha langkung kapayunna. Ieu malah bisa jadi hiji obsesi. "

Sanajan Reus sanes a freak tattoo, kawas Fenerbahce urang Raul Meireles.

Marco Reus budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Idol na

Anjeunna geus ngaku yen manehna nyoba ngayakeun réplikasi nu gelandang Czech.

Dina kecap na ...

"Idola abdi sok Tomas Rosicky. Anjeunna dipaké pikeun jadi fenomenal. Anjeunna kagungan kitu panon alus keur hiji lawang na terang dimana na tim-mates éta, sarta anjeunna jadi rusuh. Rosicky kagungan tehnik hébat sarta éta jadi calakan sarta asak. Kuring disalin sagalana ngeunaan anjeunna, katuhu ka handap pikeun sweatbands Na. Anjeunna jadi sial manéhna tatu bad di Arsenal, disebutkeun, anjeunna bakal jadi salah sahiji pamaén pangalusna di dunya. "

Marco Reus budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -mode

Salah sahiji pursuits utama Reus 'luar maén bal téh labél fashion na pisan sorangan 'MRXI' (Marco Reus, teu. 11).

nu proceeds diantarana anjeunna nyumbangkeun amal. Anjeunna sanajan model baju dirina: kaos majalengka ieu ngasuh hiji emoji yén anjeunna dipaké salaku hajatan gawang di 2014.

Marco Reus budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta séjén

  • Anjeunna diaku ténis, baskét, badminton. Tapi anjeunna henteu alus dina baskét jeung manéhna diaku ski luncat nalika anjeunna boga waktu anjeunna jam tangan sababaraha turnamén.
  • dahareun karesep nya kentang mashed, goulash, engkol
  • lagu favorit na mun ceuk urang on karaoke mangrupakeun "Telepon abdi nya" ku Carly Rae Jepsen
  • Anjeunna adores AS jeung hoyong gaduh dinner jeung Obama nanya manehna kumaha Éta ka janten Presiden of AS
  • Anjeunna diaku ngagem jeans super ceking jeung kaos ketat
  • On Instagram, anjeunna kieu Play Boy, Justin Bieber, Christian Louboutin jeung Rihanna sarta sésana sababaraha babaturan footballer
  • Anjeunna snores sabot saré
  • Anjeunna sih isin ku fans na, manéhna meunang overwhelmed lamun loba jalma kaanggo anjeunna
  • Anjeunna teu resep cuaca tiis sahingga anjeunna nyoba salila pakansi mangga buka tempat haneut
  • Anjeunna sering ngalelep bulu na
  • Anjeunna disalin sagalana ngeunaan Rosicky - katuhu turun ka sweatbands-Na, sabab Rosicky nyaeta pamuter favorit na
  • Anjeunna mangrupakeun kénca dibikeun tapi manéhna ngagunakeun suku katuhu na leuwih mindeng
  • Anjeunna ageman kongkorong a ka unggal madhab sarta ngagem ring a teuing lila pisan
  • Anjeunna diaku panjara putus, sarta Californication jeung rombongan ogé
  • Anjeunna sering kalawan babaturanana di réstoran Italia Domenico di Mönchengladbach
  • video game Paporit nya FIFA. Anjeunna sering dipaké pikeun maénkeun FIFA 12 kalawan lajeng Mönchengladbach teammates Romawi Neustadter sarta Tony Janstschke
  • Anjeunna salawasna ngagem undershirts
  • Jerman pirang Reus nyaeta fastidious ngeunaan bulu-Na. A mohawk, bulu skewed, dicukur sisi ku luhur spiky.
  • Anjeunna paduli bulu na paling, teu saurang ogé bisa noel bulu na tanpa idin.
Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu