Manuel Neuer budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5490
Manuel Neuer budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji cocok Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Kakap". Manuel Neuer budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities stopping gawang na tapi sababaraha mertimbangkeun kami Manuel Neuer urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Manuel Neuer budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Manuel Peter Neuer lahir dina 27 Maret 1986 di Gelsenkirchen, North Rhine-Westphalia, Jerman.

Manuel Neuer budak StoryAnjeunna ngalahir ka indungna, Marita Neuer jeung bapa, Peter Neuer. Manuel ieu digedékeun di imah dines tur anjeunna mangrupakeun anggota Bangga Garéja Katolik di basis Gelsenkirchen.

Anjeunna dihadiran Gesamtschule Berger Feld, kawas loba footballers kasohor lianna, kayaning Mesut Özil. Neuer ngagaduhan bal kahijina nalika anjeunna dua sarta miboga kaulinan kahijina dina 3 Maret 1991, poé 24 saméméh ultah kalima na. Anjeunna tumuwuh nepi diajar ti pahlawan sarta idola, sasama Jerman jeung urut kiper Schalke Jens Lehmann.

Di jalan ti kampung halaman maranéhanana, Manuel jeung lanceukna dicoo poéan pikeun jam bari neglecting studi maranéhanana. Salaku anjeunna tumuwuh nepi, suku na di buruan teu subside sarta anjeunna kapanggih dirina enrolled di Gesamtschule Berger ngungsi Sistim nonoman maén bal. Anjeunna tumuwuh nepi jajaran goalkeeping maranéhanana di kirang ti sataun saméméh keur disebut kana ku Schalke 04 kénéh dina taun 1991. Ieu kaulinan Manuel kasempetan papanggih idola na jeung urut kiper Arsenal, Jens Lehmann.

Salaku anjeunna dimaénkeun di sistem nonoman of Schalke, Manuel dipigawé ogé saluareun ekspektasi everybody urang. Eta ngagaduhan ka waktu palatih klub urang dimimitian Mayar perhatian husus ka buruan Manuel sarta diasah kaahlian-Na, ku kituna, Manuel diteundeun ngaronjatkeun tur ku waktu anjeunna di sakola, anjeunna geus a kiper tingkat profésional.

Gancang-maju ka 1st Juni 2011, Schalke na Bayern Munchen dikonfirmasi nu Neuer bakal ngalih ka Bayern dina bulan Juli 2011. pindah ieu patut a dilaporkeun € 22 juta. Sanggeus karusuhan fans Bayern ngalawan Neuer (sabagian fans nya bagja ngeunaan Bayern meuli panangtu Schalke). A sawala babak-tabel antara Bayern na group of wawakil ngarojong 'lumangsung dina 2 Juli 2011. Diantara hal séjén, éta ieu mutuskeun yén Manuel Neuer bakal "dianggap salaku anggota pinuh ku tim Persib Bayern Munchen, nu kudu diolah kalawan hormat alatan.

Saterusna, mumusuhan ka arah manehna kedah cease ". Eta teu nyandak lila saméméh Neuer dimimitian megatkeun rékaman Bayern Munchen. Anjeunna meunang cadar bersih paling kalapa sakaligus, sanggeus Isro leuwih 1,000 menit tanpa conceding. Anjeunna ningkat kana catetan baheulana dicekel ku Oliver Kahn.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Manuel Neuer budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Sakali kana hiji waktu, eta seemed sakumaha lamun Manuel Neuer ieu bade tumuwuh heubeul kalawan Kathrin Gilch (model na juru tata rambut), tapi hubungan maranéhanana lekasan di 2014. Di handap ieu poto tina dua sakaligus kana hiji waktu manuk cinta.

Dina 2015 nu goalie keur timnas Jerman dibere kabogoh anyar na Nina Weiss sanggeus pamisah Na. outings sering-Na jeung dirina dina tempat umum dikonfirmasi hubungan maranéhanana.

Manuel dimimitian bade kaluar kalawan Nina yén moment anjeunna masih jum'atan nikah ka Kathrin Gilch, kalayan saha anjeunna kungsi babarengan pikeun lima taun. Saatos anjeunna patepung geulis Nina, Kathrin teu tetep marengan nu kiper mun Brazil keur Championship Dunya. Malah thou Kathrin ngagaduhan severally kana haté riang, Manuel dirasakeun unloved. rarasaan na keur dirina éta aya salaku anjeunna oftentimes Cut Nyak Dien nepi akur jeung dirina.

Sanggeus sababaraha bulan, nya cinta maranéhanana éta bener leuwih sarta duanana pihak peupeus nepi. Kathrin ngumumkeun dina cara rada formal yén Aisyah kagungan 'Cerai Mister Neuer' jeung sagalana ieu kiwari dikonfirmasi masarakat awam. Gilch ieu teu diwenangkeun pikeun masihan sagala rinci salajengna, sabab, nurutkeun Bild, kungsi sapuk kalayan Manuel Neuer mayar nya kontribusi finansial bulanan keur rasiah dirina ngeunaan maranéhanana putus-up. Nembongan pisan kitu, kumaha oge, anu Nina Weiss dicoo bagian di nu gagal nikah maranéhanana.

kabogoh anyar Manuel urang, Nina hails ti Berlin sarta diajar di Sakola Ékonomi sarta Undang nalika manehna patepung Neuer. Neuer pikeun kahiji kalina mucunghul bareng jeung geulis pirang Nina Weiss dina karpét beureum dina Gale keur Aids Wikimedia, hosted ku bapana Nina urang saha a millionaire.

The lovebirds geus sighted babarengan sateuacan, di kawentar FC Bayern Oktoberfest, tapi éta henteu acan siap pikeun ngonfirmasi hubungan maranéhanana balik lajeng. Tapi, manehna mangrupakeun follower satia tina kaulinan sarta sparkles dina lapak kalayan seuri geulis nya.

Duanana pencinta kungsi kawinan fabulous dina 2017 sataun. Pasangan bahagia dihijikeun cangreud dina kota Adriatik picturesque of Monopoli - nu di propinsi Bari, Italia.

Hiji kanyataan pohara penting ngeunaan kawinan nya éta yén kiper Jerman éta on crutches, salila pernikahan ka Nina. Anjeunna kungsi suku rusak dina waktu éta. Tapi, Neuer éta gambar kabagjaan saperti anjeunna jeung Weiss ngawarah pikeun snaps afterwards.

Dina hadir dina upacara éta mario Gotze, Dipirig ku model na ex-kabogoh Ann-Kathrin Brommel. Ieu nyeri keur dirina hadir kawinan nya urut lover. Loba fans Manuel appreciates kematangan Kathrin sarta masih emut kenangan ngeunaan poé cinta heubeul alus maranéhanana salaku ditempo di handap ieu.

Manuel Neuer budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Manuel Neuer sumping ti tukang kulawarga-kelas menengah saméméh Investasi bal dibayar kaluar pikeun manéhna sarta leuwih na dipikacinta. Manéhna ngabogaan kasaruaan deukeut pisan bapana, Peter Neuer.

father- Manuel Neuer urang Peter Neuer

indungna, Marita Neuer gambar dihandap Sigana heubeul ti Peter salakina.

Manuel Neuer urang mother- Marita Neuer

Ieu masih heran saloba fans na masih teu kenal ieu. adi Manuel Neuer urang, Marcel ayeuna a wasit sepak bola di Verbandsliga, hiji liga maén bal nagara golongan-genep dina Sistim liga maén bal Jerman. Di handap ieu hiji poto Manuel jeung lanceukna lemes-Na, Marcel Neuer.

brother- Manuel Neuer urang Marcel Neuer

Neuer kudu jadi ati pisan mun anjeunna muterkeun bal kalayan lanceukna Marcel keur wasit dina liga handap Jerman - Verbandsliga.

Manuel Neuer budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Manuel Neuer boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kaunggulan Manuel Neuer urang: Anjeunna wani, ditangtukeun, percaya diri, sumanget, optimis, jujur ​​tur gairah.

Kelemahan Manuel Neuer urang: Anjeunna bisa jadi ngabaran, Moody, pondok-tempered, nurut sedekan hate nu ngadadak tur pisan agrésif.

Naon Manuel Neuer diaku: Anjeunna mikanyaah baju nyaman, nyandak kana kalungguhan kapamimpinan, tantangan fisik sarta olahraga individu.

Naon Manuel Neuer henteu janten: Anjeunna henteu janten inactivity, Nepi jeung karya sagala nu teu make bakat salah urang.

Dina panggih, Manuel nyaeta energetic na ngagalura. Anjeunna mikanyaah kompetisi mahluk kahiji di sagalana - tina pagawean pikeun gatherings sosial.

Manuel Neuer budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -millionaire Game

Manuel Neuer ogé kajadian jadi selebritis badag di Jerman sarta sakali mucunghul dina 'Wer Wid millionaire', nu versi Jerman tina 'Who wants to be a millionaire'. Jumlah manéhna meunangkeun dina zakat indit lempeng ka Manuel Neuer Kids Foundation.

Manuel Neuer budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -nickname

Neuer geus digambarkeun salaku "Sweeper panangtu" kusabab gaya maén unik sarta speed nalika rushing kaluar garis pikeun antisipasi lawan; anjeunna ogé dipikawanoh pikeun refleksnya rusuh-Na, abilities shot-stopping alus teuing, ngajentrekeun, rentang ngalungkeun lila, paréntah wewengkon sarta control akurat jeung distribusi bal.

Manuel Neuer budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Hobbie na

Football sanes hijina game Neuer mikanyaah. Manuel ogé enjoys ski jeung ténis nu anjeunna latihan dugi anjeunna 14 na adores tara jeung ténis hébat Boris Becker. brand favorit na olahraga mangrupa Adidas.

Manuel Neuer budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -amal

Neuer mangrupakeun footballer sareng manah emas sarta geus disumbangkeun sums ageung amal. Anjeunna malah geus yayasan sorangan disebut Manuel Neuer Yayasan Kids nu mantuan barudak underprivileged di wewengkon Ruhr. yayasan oge nyumbang alat-alat olahraga jeung atlit ngora ngajangjikeun anu cant mampuh meser sababaraha sorangan.

Manuel Neuer budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Pilihan-Na pikeun Idol

Jerman geus miboga goalkeepers iconic kawas Bodo Illigner na Oliver Kahn tapi Neuers sadayana waktos kiper favorit nyaéta urut lalaki Arsenal Jens Lehmann. Anjeunna malah ngemutan tara na salaku kiper greatest kantos.

Kanyataan parios: Heuheu Manuel Neuer budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu