Angel Di Maria Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold

0
6131
Angel Di Maria Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Mie". Angel kami Di Maria budak Story tambah Fakta Biografi Untold brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup hubungan, hirup kulawarga sarta loba OFF-pitch saeutik-dipikawanoh fakta ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha mertimbangkeun Angel Di Maria Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Angel Di Maria Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold -Kahirupan mimiti

Ángel Fabian Di María Hernández lahir dina dinten St. Valentine, 14th Pébruari, 1988 di Rosario, Argentina. Asides Christian Eriksen jeung Edinson Cavani, Di María teh footballer tersukses di panon publik geus diasupkeun dunya on St Valentine Day 1988.

Angel Di Maria budak StoryTumuwuh nepi di Perdriel, anjeunna salah sahiji tilu barudak tina indungna, Diana Hernández jeung bapa, Miguel Di María. Salaku orok, Malaikat Di Maria éta unusually aktif di olahraga, sarta dina rekomendasi ti dokter disaluyuan up for mabal dina umur tilu. Angel mimitian latihan bal sanggeus dokter na dianjurkeun kolotna budak urang mun ngantep manehna balik pikeun olahraga guna masihan jalan ka energi bursting Na.

"Kuring éta melang salaku anak, abdi éta hyperkinetic, dokter ka kuring: 'budak The geus ngalakonan sababaraha olahraga sarta anjeunna bakal calmer.' Jeung gantina of karateKami pningali manehna maén bal. "

Malah bari anjeunna dicoo bal, manéhna ogé mantuan kolotna kalayan karya maranéhanana dina hiji buruan batubara lokal sapanjang dua sadulur-Na, Vanesa jeung Evelyn. Alatan panghasilan low, kulawargana earned, purchasing sapatu bal jeung ngajaga up kalawan hobi Di María urang ieu hésé pikeun kolotna.

Numutkeun Angel Di Maria, ..."Ieu hal kuring bakal salawasna tetep di jero kuring. Pikeun kuring maén bal sarta boga sapatu dimaksudkan dua sadulur kuring indit tanpa " cenah dina hiji wawancara. "Ieu ayana pikareueuseun jeung nalika weather éta goréng kabéh maranéhna miboga éta hiji hateup logam ngaliwatan huluna maranéhanana. Tapi duanana kuring jeung sadulur kuring digawé di tanjeunna buruan batubara ogé. Kuring ngamimitian yuswa 10 sarta ku waktu kuring éta 15, abdi ieu nulungan jeung deliveries. Ieu gawé teuas ".

Éta pertinent nangtang yen Di María ngagabung klub lokal Rosario Tengah di 1995 (sanggeus kungsi noticed dina umur tujuh maén pikeun tim lokal leutik na nuju di bursa pikeun footballs 30) jeung lulus ti akademi nonoman di 2005. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Angel Di Maria Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold -hubungan Kahirupan

kisah cinta Malaikat Di Maria urang geus dipuseurkeun di sabudeureun hiji awéwé.

Manehna teh teu lian ti Argentinian pirang, Jorgelina Cardoso saha ngeunaan 5 taun heubeul ti anjeunna. Jorgelina geus dipikawanoh sadayana sabudeureun Argéntina keur dirina hiji kaéndahan awakna ogé-toned. Ieu naha Di Maria ditilik nya mangsa jangkung karirna di Benfica. Dina hiji waktu anjeunna ngaranna "Magic Tri Maria" ku sadayana koran di Portugal. Hiji waktos anjeunna dijieun ku Diego Maradona jadi "Superstar salajengna Argéntina urang".

média Argentina digambarkeun Jorgelina salaku kipas pangbadagna ti salakina bal-maen jeung manehna teu sieun kotak Ceuli tina saha anu wani nyempad Di Maria. Butuh waktu euweuh waktu saméméh Di Maria ngaranna dirina salaku manajer-Na.

Biasana ieu otak balik ayaan ti Argentina. Kalawan dirina, Di Maria janten langkung yakin kana pitch nu. Ieu earned anjeunna move ka Real Madrid sakumaha ngumumkeun shockingly, ku régulasi éntitas Bursa Saham Portugis.

Saatos ningali sadaya sukses ieu, Bidadari Di Maria mutuskeun pikeun semén cinta-Na pikeun na sasama Argentina Jorgelina (née Cardoso). Aranjeunna meunang nikah di 2011 (dua taun sanggeus aranjeunna patepung).

poto kawinan Malaikat Di Maria urang
poto kawinan Malaikat Di Maria urang

Dina 2013 putri maranéhanana Mia lahir. Alatan kaséhatan gering nya, gadis kungsi cicing di rumah sakit keur dua bulan.

komplikasi kalahiran Malaikat Di Maria putri urangIeu periode hésé pisan, "Jorgita" dipasang dina akun Instagram nya.

Mia, anu lahir tilu bulan prématur sarta cageur sanggeus perlakuan dina hiji Unit perawatan intensif di RSUD Universitario Montepríncipe di Madrid.

Thankfully Mia cageur nyingsieunan nya. Dina ulang tahun mimiti nya, Jorgelina diterbitkeun poto on Instagram, nulis, "Taya sahijieun tapi Pa jeung saha atuh kumaha nyeri ieu ningali beungeut anjeun ditutupan ku kabel médis".

Manehna terus ....

"Aya nanaon sadder ti keur balik ti rumah sakit jeung leungeun kosong. Lawon soaked bantal kami unggal wengi. Tur ayeuna urang tiasa disebutkeun yen anjeun hiji, sehat, senang gadis kuat. Anjeun meunang perangna pikeun kahirupan anjeun, pikeun kahirupan urang. "

Angel Di Maria na Pamajikan celebrates ultah putri urang
Angel Di Maria na Pamajikan celebrates ultah putri urang

Angel Di Maria Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold -Kahirupan kulawarga

kulawarga Malaikat Di Maria urang éta teu di richest sahiji pisan di La Ceramica. Anjeunna asalna ti tukang kulawarga miskin.

Dinten, Di Maria ngemutan nyalira janten a "Kulawarga lalaki" sarta geus dipaké jumlah signifikan gaji pikeun "Masihan deui"Pikeun kulawargana. Sanggeus dibikeun ka Benfica, manehna nanya bapana teu dianggo deui jeung dibeuli imah pikeun kolot jeung sadulur-Na.

Angel Di Maria urang Father- Miguel Di Marialalaki heubeul Ángel urang, Miguel, éta hiji footballer santun teuing, tapi ngimpi-Na jadi hiji Lempeng pamuter Walungan ieu beulah sanggeus anjeunna ngalaman tatu dengkul karir-tungtung saméméh anjeunna alatan nyieun debut. Gantina, anjeunna digawé di hiji buruan batubara pikeun 16 taun, earning upah meager. Ngabagikeun kamar hiji dua sadulur-Na, putra Miguel urang Ángel pas sadar yén bal éta kasempetan pikeun ngahontal kahirupan leuwih hadé (Lionel Messi ieu ogé reared di Rosario, najan upbringing tengah-kelas na diaspal jalan pikeun budak leutik rada leuwih gilded).

Dina kecap na ...."Kuring mindeng pikir kumaha untung Kami geus maén bal. Kuring kungsi jadi murid dahsyat. Mun kuring henteu boga footbkabeh bakal geus terus dianggo di pakarangan batubara. Naon sejenna bakal Kuring geus rengse ?. Kuring ieu heartbroken keur bapa kuring alatan anjeunna bisa geus dimaénkeun bal tapi meunang tatu dengkul serius maén keur cadangan Walungan Lempeng. indung kuring salawasna reminds kuring kumaha untung Kami sarta yén Kuring keur ngalakukeun naon bapa hayang ngalakukeun, Kuring keur aya kénéh ngimpi-Na, " anjeunna emut.

indung: Diana Hernández, indung ti Ángel Di María nyaeta otak utama balik involvement putra nya di maén bal.

Angel Di Maria urang Mother- Diana Hernández, salakina éta sieun milih bal salaku pilihan karir pikeun putrana tempo gagalna di olahraga. Nyaho yén salakina masih gairah ngeunaan soccer, manéhna kadorong anjeunna narima naon datang.

Manehna mutuskeun yén Malaikat saeutik, anak kahiji nya, bakal maén bal sanggeus dokter dianjurkeun Little Angel kudu nempatkeun prakna hiji olahraga (Art bela diri atanapi Football) ngadalikeun hyperactivity youthful Na.

Asides pamajikanana Jorgelina Cardoso, Diana Hernández tetep putra nya kadua paling kipas pangbadagna.

kipas pangbadagna kadua Diana Hernández- Di Maria urang
kipas pangbadagna kadua Diana Hernández- Di Maria urang

sadulur: Angel Di Maria boga dua sadulur nak ngaranna Evelyn Di María Hernández na Vanesa Di María Hernández. Deui dina poé, Evelyn na Vanesa éta instrumental di nulungan kolotna jeung para kokolot lanceukna (Angel) kalawan gawé di buruan batubara lokal.

Angel Di Maria Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold -tato Fact

Kawas loba footballers, anjeunna getol kana tato na. Sateuacan anjeunna ditinggalkeun pikeun Benfica, anjeunna jeung genep babaturan budak leutik kabeh kagungan frase sarua inked on leungeun kénca maranéhna: "Ka jadi dilahirkeun di El Perdriel éta sarta bakal hal pangalusna nu geus kantos kajadian ka kuring dina kahirupan mah."

Ieu kasus teh Argentina salaku ditempo di handap ieu.

Fakta di Maria tato
Fakta di Maria tato

Angel Di Maria Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold -Naha anjeunna diteundeun jempé bari keur prosecuted di Real Madrid

Sakali kana hiji waktu, Real Madrid hayang ngajual winger nu sanajan prestasi alus na di bandung. Ieu lamun aranjeunna splashed kaluar hiji dunya-catetan £ 80 juta pikeun Gareth Bale, sejen kénca-footer (anu boga hajatan gawang-nyetak ngawangun haté-sami, teuing), tapi Di María ngadeg teguh. Anjeunna pernah dipénta a showdown kalawan klub sakumaha keur naha anjeunna hated. Anjeunna diteundeun tiis tétéla sabab putri-Na éta serius unwell wanoh.

Impressively winger nu nampik pikeun ngidinan drama pribadi na pangaruh némbongkeun-Na pikeun klub sarta malah ngoleksi juara dina derby Madrid versus Atlético kakara lima poé sanggeus manehna lahir. Anjeunna masih dijual sanajan unggul lalaki UEFA teh cocok di 2014 Liga Champions Final. Salaku dina waktu tulisan, rumor aya nu anjeunna bisa jadi pindah ka FC Barcelona sangkan dendam Na.

Angel Di Maria Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold -Ngeunaan pakeha na

nickname nya 'Fideo', Anu mie, dina akun of physique ceking diangkat jadi katalungtik handap.

Fakta ngeunaan pakeha fisik Di Maria urang
Fakta ngeunaan pakeha fisik Di Maria urang

Sanajan teu keur neguaan fisik, Angel mangrupakeun pisan keras kerja ku alam. Malah salaku striker alam, anjeunna boga tendencies pertahanan.

Angel Di Maria Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold -Kalimat panjara

Dina pertengahan 2017, Malaikat Di Maria dihukum sataun panjara sanggeus admitting mun panipuan pajeg.

muatan éta hubungan ka deal hak gambar ti waktu béntang Argentina urang kalawan Real Madrid. Anjeunna ngadawuh geus defrauded pamaréntah Spanyol kaluar tina £ 1.14million mangsa na mantra opat taun di Bernabeu. Anjeunna dikabarkan geus ngaku mun duanana diitung tina panipuan sarta bakal mayar denda £ 1.76million - Ngahindarkeun hiji sidang di Spanyol Agung Pangadilan.

Sanajan keur dibikeun kalimah panjara, Di Maria anu kacida saperti teu mirip méakkeun wae balik bar. Kalimat tina handapeun dua taun téh ditunda di Spanyol nyadiakeun disabit boga catetan kriminal.

Angel Di Maria Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold -Naha anjeunna ninggalkeun Serikat

Kajadian musibah lumangsung dina waktu-na di Manchester United.

home Di María di Prestbury, Cheshire, Ieu burgled dina 31 Januari 2015. pamajikanana teu bisa balik ka imah sanggeus putus-dina ku maling on imah urut Manchester United winger urang. Ieu ngagaduhan dirina shaken up sagala beurang ditandaan awal hiji tungtung di nya tetep maling Manchester United jeung Inggris.

Sanajan dibéré kaamanan sabudeureun deui-jam ku Serikat, Di Maria direlokasi kulawargana ka hotél jauh. Anjeunna ditinggalkeun Serikat jeung Inggris dina jandela mindahkeun salajengna.

Angel Di Maria Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold -Hiji Acara nu lumangsung dinten Anjeunna ngalahir

Dina dinten Di María ngalahir, buzz Aldrin, jalma kadua leumpang dina Bulan, nikah pamajikan katilu na Lois Driggs Cannon dina yuswa 58. Aranjeunna ayeuna cerai na pakampungan ensured manéhna bisa ngaropéa Mercedes dirina, nu boga angka 'MOONGAL' pelat.

Angel Di Maria Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold -Idol na

Teu komo Argentina Diego Maradona anu dipikanyaho geus muji Di Maria di sababaraha kali.

Salaku youngster a, idola na éta Kily González, urut Valencia na winger Inter, anu earned 56 caps pikeun Argentina jeung ieu utamana ditinggalkeun-footed, kawas Di María.

Anjeunna diawaskeun González maén keur Rosario Tengah di 1995 lajeng janten na batur satim nalika diwanohkeun ka tim kahiji dina yuswa 17. Nembe Di María recalled kumaha González janten ambek di anjeunna salila cocok lamun manehna ditinggalkeun anjeunna kakeunaan dina flank teh. "Maranéhanana hal nu pernah poho," cenahna.

kanyataan Cék

Urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu