Carita Budak Harvey Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
49
Carita Budak Harvey Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit ka IG sareng SkySports
Carita Budak Harvey Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit ka IG sareng SkySports

LB ngalebetkeun Carita Pinuh ngeunaan Genius Maén Bal kalayan ngaran "Jahé Messi". Kisah Harvey Barnes Budak Leutik Urang Fakta Biografi Untold Biografi Fakta nyandak anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Hirup naékna Harvey Barnes
Hirup naékna Harvey Barnes. Kiridit ka IG sareng TheSun

Analisis ngalibatkeun kahirupan awal, kulawarga, carita hirup sateuacan Kinérja, naékna carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi, kanyataan kulawarga sareng gaya hirup jsb.

Leres, sadayana terang anjeunna mangrupikeun pamuda anu pikaresepeun anu pinuh ku sandiwara gaib. Nanging, ngan ukur sababaraha anu nganggap biografi Harvey Barnes 'anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Harvey Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Harvey Lewis Barnes lahir dina dinten 9 kaping Désémber 1997 ka ramana Paul Barnes sareng indung anu teu kanyahoan nami di kota Burnley, Inggris. Anjeunna mangrupikeun buah anu munggaran ti nikah anu suksés antara sepuhna digambarkeun di handap ieu.

Minuhan Kolot Harvey Barnes
Minuhan Kolot Harvey Barnes. Kiridit ka IG

Harvey Barnes tumuwuh dina latar kulawarga kulawarga anu sugih anu asal ti maén bal. Bapana Paul Barnes mangrupikeun striker anu pilihan pangpayunna pikeun Burnley FC sapertos dina waktos anjeunna ngalahir.

Harvey Barnes Galuh di Countesthorpe, Leicestershire barengan duduluran na digambar di handap. Désa di Inggris anu aya di beulah kidul Leicester, sareng sakitar genep mil ti pusat kota Leicester.

Harvey Barnes tumuwuh kalayan duduluran na di Countesthorpe, Leicestershire
Harvey Barnes tumuwuh kalayan duduluran na di Countesthorpe, Leicestershire. Kiridit ka IG
Carita Budak Harvey Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Dina 2009, indung Harvey Barnes ngagaduhan anjeunna ngadaptarkeun di Sekolah Menengah Greenfield dimana anjeunna nampi kasempetan pikeun maén bal maén saingan. Anjeunna mangrupikeun diantara budak lalaki anu untung anu parantos diajak ka Leicestershire & Rutland Schools Football Association anu katelah The Rice Bowl. Persaingan ieu ningali anjeunna pikahoyong janten janten maén bal profésional sapertos bapakna.

Éta hésé Paul Barnes pikeun nganyahokeun pensiunan ti maén bal sareng Hinckley United dina taun 2005. Kana ngantosan pensiunan, Paul mimiti ngasuh putrana supados ngabantosan anjeunna teras hirup ngimpi profésional na.

Harvey Barnes ngagaduhan dukungan ageung ti dadanya
Harvey Barnes ngagaduhan dukungan ageung ti dadanya. Kiridit ka IG
As LeicesterMercury nempatkeun éta, Harvey Barnes teu kénging maén bal nalika jaman budak leutik. Anjeunna bakal nyéépkeun jam di kebon kulawargana sareng bapakna, sareng anjeunna ngaku yén anjeunna henteu tiasa ngagaduhan panutan anu langkung saé nalika anjeunna ngudag impianna salaku profesional.
Carita Budak Harvey Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Markisa Harvey Barnes pikeun maén bal ningali anjeunna ngalangkungan percobaan dina warna ngalayang sareng nampi di akademi Kota Leicester di yuswa salapan. Ngartos ngeunaan hasrat putrana maén bal pikeun hirup ngajadikeun bapakna ngajar putrana sadayana anu diperyogikeun pikeun anjeunna unggul di akademi.

Harvey Barnes Taun Karir Awal
Harvey Barnes Taun Karir Awal. Kiridit ka IG
Harvey Barnes kedah ngadamel seueur berkorban. Aya waktos anjeunna kedah sono pesta ulang tahun atanapi hal anu anjeun ngarepkeun di bumi sareng sakola ngan saukur kusabab anjeunna museurkeun bal.
Carita Budak Harvey Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Kasempetan sumping nalika Harvey Barnes terus maju sareng kaahlianna. Dina yuswa 18, anjeunna siap ngantunkeun akademi Leceister. Di 19 anjeunna mimiti maén bal senior sareng klub saatos ngahontal pangajén pikeun Pamuter Skuad Player Development Leicester City of 2016-17.

Harvey Barnes nganggo piala Toulon sareng panghargaan gawang
Harvey Barnes nganggo piala Toulon sareng panghargaan gawang. Kiridit ka Panon poé

Harvey dikirimkeun pinjaman ka Milton Keynes Dons dimana anjeunna menangkeun Pamuter Muda Taun (2016-17) dina usum kahijina. Ieu dituturkeun ku panghargaan Toulon Tournament Golden Boot di 2017.

Carita Budak Harvey Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Harvey Barnes masih nuluykeun pikeun ngabuktikeun dirina dina pinjaman di Barnsley & West Bromwich Albion dimana anjeunna nyetak tujuan spektakuler ngagoda klub indungna pikeun ngamimitian némutan pinjaman.

Dina 11 Januari 2019, Barnes, sabab anjeunna parantos janten anu luar biasa ngingetkeun ku Leicester kalayan pangaruh saharita. Saatos ningali youngster maranéhna dikaluarkeun keur ditarik ku sababaraha klub luhur, Leicester mutuskeun pikeun ngaluarkeun anjeunna kontrak lima taun. Ngan saatos kontrak, dina usum 2019-2010 usum, Barnes mimiti mayar diurutan. Anjeunna ngagaduhan mogok guludug, gawang mangsa contender musim. Di handap ieu sapotong bukti video.

Tanpa ragu, para peminat bal maén tiasa disangka ningali anak muda mekar jadi bakat kelas dunya. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Carita Budak Harvey Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna prominence, seueur fans anu ngamimitian heran naha Harvey Barnes ngagaduhan pamajikan atanapi kabogoh. Saatos panalungtikan, urang nyarios yén di tukang bal-balan anu suksés, aya kabogoh anu glamor dina jalmi geulis Naomi Dann. Harvey sareng Naomi duanana pamanasan budak leutik anu tumuwuh babarengan janten pacangan.

Kadua Harvey Barnes sareng Naomi Dann baheulana amis
Kadua Harvey Barnes sareng Naomi Dann baheulana amis. Kiridit ka IG

Nalika Harvey janten maén bal profésional, kabogoh na Naomi janten modél kabugaran anu kagungan InstaFit, hiji merk pakean Inggris anu ogé ngagaduhan khusus dina nutrisi sareng diet.

Pikeun duanana pencinta, éta henteu ngan ukur ngeunaan padamelan, tapi angkat ka Turki, barang-barang kares pikeun usum panas. Pemain tengah sakali ngabagikeun poto sizzling dina halaman IG na tempat anjeunna katembong dirasakeun mikaresep liburan ski jet cerah sareng kabogohna di Turki.

Harvey Barnes mikaresep nyetir Powerboat sareng kabogoh na
Harvey Barnes mikaresep nyetir Powerboat sareng kabogoh na. Kiridit ka IG
Harvey Barnes sareng kabogoh na Naomi Dann deukeut sésana salah sahiji pasangan anu paling mapan di Leicester. Kanyataan yén duanana pencinta parantos bobogohan sakedik daun ragu-ragu yén kawinan tiasa janten léngkah formal salajengna.
Minuhan Kabogoh Harvey Barnes
Minuhan Kabogoh Harvey Barnes. Kiridit ka IG
Carita Budak Harvey Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Naon anu ngajadikeun Harvey Barnes Tic?. Ngartos langkung seueur fakta ngeunaan kahirupan pribadi anjeun tina lapangan bakal nulungan anjeun nampi gambaran lengkep kapribadian na.

Kéngingkeun Harvey Barnes Kahirupan Pribadi jauh ti Football
Ngenalkeun Life Harvey Barnes Pribadi jauh tina maénbal. Kiridit ka IG

Harvey mangrupikeun jalma anu tenang, asik anu tiasa saé jeung ngalipet dina nawar pikeun ngahontal tujuanana. Anjeunna gaduh kapribadian anu séhat, tanya jawab, sareng seru, anu ditangtukeun hirup hirup ka sarat. Nalika Harvey Barnes ngabayangkeun hiji hal dina pikiran na, anjeunna ngalakukeun sagala rupa anu anjeunna dilakukeun pikeun ngahontal ieu.

Carita Budak Harvey Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta kulawarga

Anggota kulawarga Harvey Barnes ayeuna ngaluarkeun mangpaat pikeun ngiringan mental anu tangguh kana tempat sorangan.

Harvey Barnes Bapa: Paul Lance Barnes lahir dina dinten 16 kaping Nopémber 1967. Anjeunna kantos tilas maén bal Inggris anu maén salaku striker pikeun klub Inggris- Kota Birmingham, Bury, Chesterfield, Doncaster Rovers, Kota Huddersfield, Pintur County, Stoke City sareng York City. Paul Barnes di perdana na meunang pujian individu sareng klub utama dina dinten karir aktif na. Di handap ieu mangrupikeun poto anjeunna nalika anjeunna angkat York City Clubman of the Year piala dina 1994.

Paul Barnes salami dinten maén anjeunna aktip
Paul Barnes salami dinten maén anjeunna aktip

Paul Barnes karir anu suksés ningal anjeunna ngaja sareng nyetak tujuan karir karir 185 sateuacan ngagaduhan putrana angkat ti tempat anjeunna angkat.

Harvey Barnes Basa: Beda sareng salakina Paulus, mumule Harvey hirup sacara pribadi sareng kahirupan konci konci sanaos seueur cara nyambungkeun média sosial. Ieu di handap ieu mangrupikeun foto sareng putrana Harvey dina waktos anjeunna yuswa 16.

Ngora Harvey Barnes sareng Ibu-Na
Ngora Harvey Barnes sareng Ibu-Na. Kiridit ka IG

Harvey Barnes Lanceukna sareng Teteh: Dumasar poto di handap, éta bijil Harvey henteu dilahirkeun salaku hiji-hijina putra kanggo kulawargana. Anjeunna gaduh adi sareng dua sadulur.

Harvey Barnes Duduluran
Harvey Barnes Duduluran

Harvey bakti pikeun mastikeun sadayana duduluranna anu damang sami sareng komitmen na di luhur.

Nini-nini Harvey Barnes: Nya, sahenteuna aranjeunna duanana hirup. Anu paling dipikabutuh ku Harvey Barnes mangrupikeun kabutuhan anu dipikabutuh ku nini-nini. Aranjeunna masihan anjeunna cinta sarat sareng kanyamanan.

Harvey Barnes bareng jeung eyang
Harvey Barnes bareng jeung eyang. Kiridit ka IG
Carita Budak Harvey Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Dina dunya maén bal modern, anjeun ningali pamaén maén balukar endah, mobil ageman sareng swagger. Ditilik tina poto di handap ieu, éta wajar ucapkeun yén Harvey Barnes mangrupikeun panawaran anti nyegerkeun.

Ngartos gaya hirup Harvey Barnes
Ngartos gaya hirup Harvey Barnes. Kiridit ka IG
Carita Budak Harvey Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Babaturan Pangageungan-Na: Kadua lahir di taun 1997 sareng produk tina akademi Leicester dimana bromance dimimitian.

Harvey Barnes bareng sareng sobat sahabat Hamza Choudhury salami taun akademi
Harvey Barnes bareng sareng sobat sahabat Hamza Choudhury salami taun akademi

Acara Popular anu kajantenan taun anjeunna lahir: Urang mimitian ku anu salah. Diana, Putri Wales sareng anggota kulawarga karajaan Inggris leungit nyalira di Agustus 1997. Sakitar sabulan sateuacan Harvey lahir, "Titanic"- Epik, romantika, dibungkus aksi sareng pilem kalima-paling luhur sadaya waktos dileupaskeun.

Fakta Untold. Kiridit ka Express jeung NaGeo
Dua kajadian anu teu diinget tina 1997. Fakta Harvey Barnes Untold. Kiridit ka Express jeung NaGeo

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Harvey Barnes urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu