Lukas Shaw budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5232
Lukas Shaw budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Kénca Balik anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Genep Juta Dollar Man'. Lukas Shaw budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga, hirup hubungan na OFF-pitch séjén saeutik-dipikawanoh fakta ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan speed sarta suku kénca deadly tapi sababaraha mertimbangkeun kami Lukas Shaw urang Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Lukas Shaw budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Lukas Paul Hoare Shaw lahir dina dinten 12th Juli 1995 di Kingston kana Thames, Britania Raya.

Anjeunna babagi ultah na kalawan James Rodriguez, Brock Lesnar, Malala Yousafzai (Noble Peace Prize meunangna), Sundar Pichai (CEO Google), sarta Bill Cosby.

Lukas ngalahir ka indungna, Joanna Shaw jeung bapa, Paul Shaw. Tumuwuh nepi di Surrey, anjeunna dihadiran Rydens perusahaan Sakola di Hersham.

cinta-Na pikeun Chelsea FC urang Gianfranco Zola ignited markisa na keur maén bal. Saeutik Lukas tumuwuh nepi salaku supporter Chelsea sarta geus ngaku yén manehna aslina hayang maénkeun pikeun klub London. Kanyataanna, manehna nyieun hiji usaha kana akademi maranéhanana salaku hiji-lami dalapan taun. Shaw dicoo di puseur ngembangkeun Chelsea di Kutoarjo, tapi teu ditawarkeun hiji tempat akademi.

Sanajan disappointment nu, Lukas éta kénéh pisan getol kana maén bal. Anjeunna terus pursuing ngimpi na di hiji umur dini. Dina 2001, anjeunna ngagabung Hersham anu engké disebut manéhna Molesey Juniors dina nawar ka ngawangun dirina up for academies bal leuwih badag. Dina 2003, Southampton eweh sauran. Sanggeus maén keur klub pikeun 11 taun (2003-2011 pikeun akademi nu), Lukas ngagabung Manchester United di 2014 salaku rumaja paling mahal dibeuli ku bandung. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Lukas Shaw budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Salaku dina waktu tulisan, Lukas geus unmarried tapi enjoys hubungan kalayan kabogoh tercinta na Shelby Billingham. pasangan pisan senang saling sarta ngarasakeun hubungan maranéhanana happily.

Lukas Shaw kabogoh
Lukas Shaw jeung kabogoh, Shelby Billingham

Duanana Lukas sarta Shelby parted cara pas anjeunna dipindahkeun jauh ti London ka Manchester. Ieu lamun anjeunna dimimitian hubungan kalayan kabogoh Anouska Santos. cinta nu nuju tumuwuh tina kakuatan pikeun kakuatan.

Anyar, ditinggalkeun-balik ieu nempo lakukeun sababaraha telat-wengi poe natal balanja kalayan pasangan na. Shaw, diasah kabeh hideung ku topi woolly kana tameng diri ti cuaca usum tiis. Duanana pisan getol nyandak katingal di hiji toko jewelery pikeun presents sateuacan dinten badag.

Lukas Shaw mana keur jewelery balanja kalayan kabogoh na
Lukas Shaw mana keur jewelery balanja kalayan kabogoh na, Anouska Santos.

Tapi ditilik ku waktos aranjeunna spent scouring bagian cingcin Dursasana ti warung jewelery, aranjeunna bisa perencanaan dinten husus sorangan di masa depan teu teuing jauh. Di handap ieu Lukas Shaw jeung kabogoh na Anouska Santos dina acara dinner United4Unicef.

Lukas Shaw na lover Na, Anouska Santos
Lukas Shaw na lover Na, Anouska Santos

Lukas Shaw budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Lukas lahir tur dibawa nepi kana hiji waktos kulawarga tengah-kelas well-dipikawanoh tina Kingston Kana Thames Britania Raya. Ieu sateuacan investasi bal dibayar kaluar pikeun putra kahiji maranéhanana.

Anjeunna anak favorit ti kolotna sahingga anjeunna nampi cinta hébat sarta perhatian ti kulawargana tercinta. Leuwih ti éta, anjeunna ogé sks kulawargana for keur ayaan na. Di handap ieu Mr. Paul Shaw, pamajikan tercinta na Joanna Shaw (view deui) jeung barudak maranéhanana anu ngawengku Lukas Shaw.

Kulawarga Lukas Shaw
Kulawarga Lukas Shaw

rajana Lukas urang nu kolotna idéal anu salawasna nangtung kalayan anjeunna dina unggal kaayaan.

Lukas Shaw budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Lukas Shaw Brother Vs Mourinho

adi Lukas Shaw'S sakali nampik bade dina Twitter gembor masif di mana manéhna mecenghul geus abused Jose Mourinho.
Ben Shaw ieu hirup kalawan kénca angered sanggeus Hiji Special turun lanceukna kaluar tina pakuat keur nu timnya leungit 4 - 0 ka Chelsea.
Sateuacan anjeunna dimimitian abusing Jose Mourinho, Ben mimitina mucunghul mun hayang klub sumur, nyebutkeun: "Good tuah dinten Utd."

Najan kitu, hal gancang ngancik haseum salaku tim diumumkeun jeung Shaw ieu turun, kalawan Ben disangka wrote di handap dina média sosial.

hanjelu Benny urang ku Jose Mourinho
hanjelu Benny urang ku Jose Mourinho

Lukas Shaw sempet salawasna kapanggih dirina di tungtung narima tina Jose Mourinho outburst nu dipingpin anjeunna bisa turun kaluar pakuat-Na. Jose mindeng masarakat awam dikritik Shaw mun extent anu Serikat pamaén senior lianna dipaksa pikeun kanyamanan ka bek ngora.

hanjelu Jose Mourinho urang jeung Lukas Shaw
hanjelu Jose Mourinho urang jeung Lukas Shaw

Lukas Shaw budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Leg megatkeun Video

Lukas Shaw sakali ngalaman hiji nyeri henteu kabayang tina horrific ganda leg putus dina cocok Liga Champions ngalawan PSV.

Kirang ti 15 menit kana pertandingan, anu buccaneering ditinggalkeun-balik ieu ngecas kana aréa pinalti oposisi nalika Hector Moreno, anu bek PSV, sembarangan clattered kana anjeunna.

Lukas Shaw budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kapribadian

Danny Rose nyaeta Kangker jeung boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

hasilna gambar pikeun Lukas Shaw rarayKaunggulan Lukas Shaw urang: Ulet, kacida imajinatif, satia, emosi, karunya tur persuasif.

Kelemahan Lukas Shaw urang: Moody, pesimis, curiga, manipulatif tur aman.

Naon Lukas Shaw diaku: Seni, imah-dumasar hobi, sayah deukeut atanapi di cai, nulungan leuwih dipikacinta, tepung alus kalawan babaturan.

Naon Lukas Shaw henteu janten: Strangers, sagala kritik Ibu sarta ngalaan pikiran ngeunaan kahirupan pribadi.

Lukas Shaw budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Alesan balik nickname

Panon poé sakali dilaporkeun dipibanda Serikat pamaén geus nicknamed Lukas Shaw 'The Genep Juta Dollar Man ". Ieu alatan anjeunna gaduh iman sarupa kalayan Astronot Steve Austin nu meunang luka serius nalika spaceship na nabrak.

Lukas ogé ngalaman horor leg putus salila eleh Liga Champions ngalawan PSV Eindhoven.

Lukas Shaw budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Serangan Fact dipikiran

Lukas Shaw geus digambar babandinganana mun urut Manchester United ditinggalkeun-balik Patrice Evra utamina dumasar anu geus dicokot pendekatan paling serangan-dipikiran mun game. Sumuhun, Evra earned reputasi salaku hiji wingback narajang tapi stats nyarankeun Shaw téh hadé.

Fakta wangsit Lukas Shaw téh beuki serangan-dipikiran ti Evra
Fakta wangsit Lukas Shaw téh beuki serangan-dipikiran ti Evra

Numutkeun statistik, Anu youngster dijieun 141 crosses mun teammates di appearances 35 Premier League - leuwih ti Evra junun - sarta miboga 56 laju kasuksésan% lamun ngusahakeun dribble kalawan bal.

Lukas Shaw budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Paul Scholes Teu Bingah

Hiji lalaki Shaw teu kénéh impressed saacan tanggal téh Paul Scholes. legendaris posisi gelandang Manchester United boga terus pencét kaluar leuwih tag harga urut klub na nu mayar kanggo bek tur ngaku Beureum Devils kudu asup striker hiji gantina. Scholes, anu dijadikeun 718 total appearances pikeun Serikat dina 20 taun karir glittering, geus anyar geus dicutat sakumaha paribasa £ 30 + juta forked kaluar on Shaw éta "Konyol".

Paul Scholes cawad of Lukas Shaw

Dina kecap na ..."Pikeun kénca-balik janten patut £ 34 juta nempokeun sabaraha konyol game geus Isro. pikeun anu duit, Abdi hoyong pusat-hareup anu bade nyitak gol 30 hiji mangsa "

Lukas Shaw budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -lawan awon na

Lukas Shaw geus datangna up ngalawan sababaraha lawan paling fearsome. The likes tina Eden Hazard, Daniel Sturridge jeung Wilfried Zaha, Luis Suarez kabeh pasagi up.

Tapi saha lawan-Na paling takwa? No, teu Suarez, dipikawanoh pikeun biting nentang pembela. Ieu Victor Musa. Waktu ditanya dina panganyarna Twitter Q & A saha lawan-Na paling takwa éta, starlet ka ngawaler, sugan heran:

"Éta mangrupa salah sahiji tangguh tapi Kaula bade pikeun Victor Musa, Murni pikeun Pace jeung kakuatan-Na. Kuring salawasna kapanggih hiji test pajeujeut. "

Lukas Shaw budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -ekspektasi rumaja

Najan sabenerna kaopat-paling bek costliest di dunya, narik dina gajih tina sabudeureun £ 100,000-a-minggu, pamaén na fans sapuk teu kudu nyangka ningali Lukas Shaw nyetir mobil flashy.
Éta moal sabab anjeunna teu tiasa mampuh salah - earnings na di Serikat diwangun anjeunna salah sahiji rumaja paling envied di dunya.
Mulang teras, Ieu alatan anjeunna teu acan lulus test nyetir-Na. Ieu moments kawas kieu maneh apal ngan kumaha ngora Shaw éta dina waktu éta.
Anjeunna ukur 18 sabot ngagabung Serikat. Sateuacan anjeunna ngagabung, anjeunna masih kénéh mibanda kolotna. kolotna sering ngajalankeun anjeunna keur ngalatih sarta maén patandingan. Ieu malah saméméh manéhna indit pikeun Piala Dunya 2014. Shaw nyandak, tangtos nyetir intensif minggu-lila sanggeus commitments Piala Dunya 2014 na éta leuwih. Ieu dina upaya tungtungna meunang lisénsi Na. transisi na ti rumaja super euyeub ka sawawa éta memang hal sejenna.

kanyataan Cék

Heuheu Danny Rose urang budak Story tambah biografi untold fakta. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu