Lucas Hernandez budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
3998
Lucas Hernandez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta ku sedengkeun

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu saukur dipikawanoh salaku Lucas. Lucas Hernandez budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan, sarta loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna maénkeun peran penting dina 2018 Piala Dunya FIFA pikeun Perancis. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Lucas Hernandez urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Lucas Hernandez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Dimimitian off, ngaran lengkep na anu Lucas François Bernard Hernández. Lucas lahir dina dinten Saint Valentine teh 14th Pébruari 1996 di Marseille, Perancis. Anjeunna ngalahir ka indungna; Py Laurence jeung bapa, Jean-François Hernández (Kadua kolotna gambar handap).

Lucas Hernandez urang Parents- Jean-François Hernández na Py Laurence

Lucas asalna ti tukang kulawarga mabal jeung tumuwuh nepi kalayan lanceukna saeutik na Theo Hernandez (gambar handap kalawan Lucas) saha dua taun SMP sarta ayeuna muterkeun keur buta Spanyol, Real Madrid.

Lucas na Theo Hernandez

Lucas bareng jeung lanceukna dimimitian kahirupan maranéhanana di Marseille Perancis owing kanyataan yén dad maranéhna maén bal-na di Olympique de Marseille. Gaduhan nyungsi Perancis nagara leuwih cocog mun cicing teu wanting pikeun nampanan, duanana budak tetep mibanda mum maranéhanana di nagara bari dad maranéhna ditinggalkeun pikeun Spanyol sakumaha anjeunna meunang dibikeun ka klub Spanyol, Compostela.

Nalika Lucas éta umur 4, anjeunna bareng jeung Theo na mum maranéhna direlokasi ka Spanyol keur gabung bapana anu sakumaha dina wayah éta ieu maén na taun bal final kalayan Athletico Madrid.

Lucas Hernandez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -separation nu

Poto nu ngawakilan budak Story Lucas Hernandez urang

Settling di Spanyol éta hésé pikeun Lucas sakumaha anjeunna kapanggih dirina psikologis depresi alatan indungna na gaduh krisis kakawinan. Gangguan di rumah tangga Hernandez sumping alatan pangaruh jarak di nikah.

Shockingly, hiji poe, dad Lucas Hernandez, Jef, Sabab anjeunna dipikawanoh ku babaturanana, dipak tas sarta nyandak terjun ka ngamimitian hirup anyar nguap, rébuan kilométer ti Madrid. Painfully, anjeunna ninggalkeun sagalana balik, kaasup putra-Na.

Tengetan kolotna lalaki dipisahkeun éta memang jurus hésé pikeun Lucas. Ideally, sagala anak anu geus mukim ngaliwatan parental putus-up moal nyaho ngan teuing ogé nu nyeri emosi jero bisa ngabalukarkeun. Pikeun Lucas na Theo, separation parental miboga éfék psikologis ngaruksak kana éta, hiji ngembangkeun éta kapangaruhan ka dewasa maranéhanana.

Lucas Hernandez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Peran Motherly

Py Laurence singlehandedly kapaksa mawa duanana Lucas jeung lanceukna, Theo up dina dirina sorangan. Tumuwuh nepi ka indungna, Lucas jeung lanceukna duanana kapanggih dina maén bal cara kaluar tina kaayaan hésé. Emptiness réngsé nalika aya bal on suku maranéhanana sahingga nyieun eta (Lucas na Theo) nyungsi ngiuhan na solace jauh ti kanyataanana troubled maranéhanana separation parental.

Henteuna bapana footballing nu budak 'teu ngahalangan eta tina jadi footballers sorangan. Theo, anu ngora salah sahiji dua, nya éta kahiji pikeun narik perhatian ti pramuka Atlético de Madrid sarta dipénta pikeun balik pikeun sidang anu anjeunna diliwatan kalawan kelir ngalayang. Lucas (materi palajaran tina artikel ieu) Ogé ngagaduhan kasempetan na di bal dina yuswa 11 (gambar handap).

Lucas Hernandez Pemuda Karir Story

Lucas dimimitian akademi bal na kalawan Rayo Majadahonda, hiji tim football Spanyol dumasar dina Majadahonda, dina komunitas otonom of Madrid. gagasan pikeun maén keur tim nu disababkeun ngarareunah ka indungna anu hanacaraka anu dua putra nya kudu tetep babarengan. Py Laurence éta henteu daék ngidinan pamisah sejen di kulawarga, jadi di tungtung, boh lads réngsé nepi bade Atlético Madrid. Ningali duanana budak nya maén keur Athletico Madrid dibawa kabagjaan pikeun mum maranéhna jeung somah Hernández.

Lucas Hernandez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naek ka Inohong

Hal mimitian kasampak rosier na rosier salaku dua sadulur ngembang ngaliwatan jajaran nonoman sarta ahirna dilakukeun kana penerbangan luhur. Bari Lucas ngagaduhan ka tim kahiji, tina Athletico Madrid, Theo lanceukna nuluykeun injeuman dina Deportivo Alavés. Ieu di Deportivo Alavés untung na ganteng Theo (gambar handap) meunang scouted ku Real Madrid anu meuli anjeunna ka klub di 2017.

Lucas Hernansez naékna Fame- Kumaha anjeunna mingpin hiji conto alus keur Theo Hernandez lanceukna

move Theo urang ka Real Madrid tuh bawa perhatian sagala mun mum na kusabab manehna nempo budak nya sakumaha keur matured ngurus diri malah dina jarak misahkeun maranéhna. waktu ieu, mum tunggal éta Bangga budak nya sakumaha maranéhna maénkeun pikeun klub pangbadagna Madrid urang.

Lucas Hernandez urang Biography- Kumaha mum na nyumbang ka gugah pikeun Kinérja

Bari lanceukna saeutik na indit ka Real Madrid, Lucas mutuskeun pikeun kerja keras jeung semén tempat na jeung samping pertahanan Athletico Madrid anu indit ogé anjeunna understudied tur lunta Darpan Luis. Keur teu nyaman jeung bola dina suku-Na, agrésif, sarta hebat dina hawa, Lucas ngagaduhan perhatian palatih Perancis Didier Deschamps anu teu ukur disebut Lucas ka tim Senior Perancis tapi kaasup anjeunna dina daptar Perancis 2018 Piala Dunya. fans Football anu ngajempolan ningali Lucas kenging gelar starter permanén pikeun Perancis sarta anggota vital sukses tim urang di turnamén 2018 FIFA Piala Dunya. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Lucas Hernandez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Balik unggal lalaki hébat, aya hiji awéwé hébat, atawa jadi nyebutkeun nu mana. Sarta balik ampir unggal footballer Perancis, aya hiji pamajikan glamorous atawa kabogoh.

Lucas Hernandez na Wife- Amelia Ossa Llorente

Salaku dina waktu nulis sapotong ieu, Lucas geus nikah ka Amelia Ossa Llorente anu digambarkeun patepungan mimiti nya jeung footballer dina kecap di handap;

"Kuring patepung Lucas di Madrid jeung ieu cinta dina tetempoan kahiji. Kuring diajar sanggeus dua sasih anu anjeunna footballer a na mah hayang nyerah alatan kuring ngarasa footballer a ngabogaan hirup sibuk na boga loba admirers. Kuring engké dituturkeun haté kuring sarta nuluykeun jeung hubungan ".

Lucas Hernandez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Isu

Sateuacan nikah maranéhanana, Lucas na Amelia Ossa Llorente anu sakali aub dina kajadian éta réngsé nepi sareng maranehna duanana muncul di pangadilan.

Lucas Hernandez na Amelia Ossa Llorente Hubungan Hal - hal The Story Untold

Dina 3rd Pébruari 2017 di ngeunaan 2: 30 am, Lucas ditahan ku pulisi Spanyol on kacurigaan tina assaulting kabogoh nya ku nu duanana niup disilihtukeurkeun tur meunang luka di clash dina. Amelia dieusi hiji hal pangadilan ngalawan lalaki nya. Sateuacan muncul di pangadilan, Lucas na Amelia Ossa Llorente anu duanana diolah dina adegan pikeun tatu sustained bari maranéhna perang.

hakim ditumpukeun ngawangun hiji susunan restraining on duanana, tambah 31 poé layanan masarakat. Ieu hiji episode awon nu ieu katutupan ku pers.Lucas na Theo Hernandez Pangadilan Issues- The Untold Story

kajadian didominasi Diego Simeone'S konferensi warta anu ditempatkeun hiji gambar négatip mun cub nu.

"Dina kanyataanana, kuring teu boga informasi resmi ngeunaan naon anu lumangsung,"

Diego Simeone cenah.

"Jadi kuring teu bisa mairan dina hal Kuring henteu weruh ngeunaan. Kami geus maca hal, sarta uninga hal, informasi nu teu resmi geus sirkulasi. Maksudna kaayaan kami di. Kuring teu bisa ngomong deui. "

Lucas Hernandez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -langkung gangguan

Kekerasan ngalawan awéwé téh ngaluarkeun pisan serius anu kudu dilaksanakeun pisan serius di Spanyol. Restraining urutan dibikeun ka Lucas Hernandez sumping kalayan peringatan of a mungkin 1-taun panjara kalimah lamun palanggaran anu aya. Ideally, duanana Lucas na Amelia Ossa anu maréntahkeun ku pangadilan Spanyol tetep sahenteuna 500meters tina saling dina kurun waktu 6 bulan. Ieu sumping sanggeus duanana anu dihukum 31 poé layanan masarakat.

Shockingly, dua sisi dilanggar Urutan pangadilan sakumaha maranéhanana bray dina sababaraha cinta nepi rintakan.

Lucas Hernandez muterkeun kalawan Pangadilan Order- The Untold Story

Engké nu sataun sami dina Juni, pasangan ditéwak babarengan pilari sadaya dipikacinta up di bandara Madrid balik ti liburan. waktos Ieu sabudeureun, pangadilan kungsi nyieun kaputusan. Hernandez ditahan sarta anjeunna spent sababaraha jam panjara.

Lucas Hernandez Dikirim ka Prison- The Untold Story

Bari anjeunna panjara, kabogoh na teu ditahan alatan urutan pangadilan nya tadi teu acan resmi dilayanan.

Sanajan keur dilarang ti datang dina 500 méter unggal sejen tur malah violating Urutan pangadilan, pasangan dina mutuskeun keur indit kaluar tina Spanyol mun meunang kawin di Las Vegas.

Numutkeun hiji JPU Madrid, Lucas bisa nyanghareupan hiji hiji taun kalimah panjara pikeun gagal sasuai jeung hiji urutan tetep jauh ti kabogoh na. Untungna pikeun Lucas, anjeunna lega tina biaya na salaku bagian tina hukum Spanyol favored anjeunna. Numutkeun hukum Spanyol, lamun dituduh boga catetan kriminal, kalimat tina kirang ti dua taun anu biasana digantung. Lucas Hernandez jadi lalaki bébas tur cicing kantos sanggeus happily kalawan pamajikan anyar na. Aranjeunna duanana ngumbara ka Bahama ngagungkeun bulan madu maranéhanana.

Lucas Hernandez Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Noticing anjeunna di timnas Perancis ngawalon nami "Lucas Hernandez" teu daya tarik pikeun batur anu asalna ti Perancis. Kituna teh sual populér nyaéta; Naon nagara Lucas Hernandez urang asalna ?. Kulawarga Lucas Hernandez nyaeta tina Spanyol turunan berkat bapana, Jean-François, urut footballer anu dicoo pikeun Athletico Madrid jeung pensiunan di 2002.

Lucas Hernandez Riwayat Kulawarga

Hubungan Isu adi urang: Theo Hernandez ogé geus miboga dibagikeun na isu hubungan nu ngajadikeun kulawarga Hernández mun sakali deui aya di panon tina badai. Dina naskah kanggo episode panganyarna, Theo (gambar handap) ieu dituduh assaulting séksual kabogoh di Marbella, Spanyol.

Lucas Hernandez kulawarga Facts- Kumaha lanceukna, Theo assaulted kabogoh na

Ieu kajadian ngan sababaraha bulan sanggeus lanceukna kokolot, Lucas, ieu aub dina kajadian kalawan urut kabogoh jeung pamajikanana.

kanyataan parios: Heuheu Fakta Lucas Hernandez budak Story Ditambah Untold Biografi urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu