Leonardo Bonucci budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Leonardo Bonucci budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Panungtungan diropéa

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football jeung nickname "Bonnibauer". Leonardo Bonucci budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan, sarta loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh tina pangabisana sangkan ngaéksekusi akurat lila-rentang pas tapi ukur sababaraha mertimbangkeun Leonardo Bonucci urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Leonardo Bonucci budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Awal jeung Kahirupan kulawarga

Dimimitian pareum, Leonardo Bonucci lahir dina 1st dinten Méi 1987 di Viterbo, Italia. Anjeunna ngalahir ka bapana Claudio Bonucci (a pangusaha kalayan kapentingan di jual cét) jeung ka indungna Dorita Bonucci.

Leonardo Bonucci Kolot Claudio na Dorita

Tumuwuh nepi di Pianoscarano (a kota tatanggana ka tempat lahirna Bonucci urang) anu pangalusna dipikawanoh pikeun arsitéktur abad pertengahan anak, ngora jeung Chubby Bonucci dimekarkeun minat mimiti di maén bal.

Teu lila saméméh kulawarga Leonardo urang ensured yén maranéhna masihan markisa na keur olahraga cukup grounds pikeun éksprési sakumaha anjeunna pinuh enrolled di tim Pianoscarano kampung halaman urang mana anjeunna teu ukur ngamimitian Maen Bal kalapa dina umur pisan lembut tapi komitmen ka bagian hadé tina budak leutik na.

Leonardo Bonucci kalawan Tim Pianoscarano

Leonardo Bonucci budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Sporting Dadang

cinta Bonucci urang keur maén bal ieu loba dipangaruhan ku kulawargana utamana Claudio Bonucci (bal dad sumanget na) ogé lanceukna kokolot, Riccardo (gambar handap kalawan Bonucci) anu maén bal jeung tingkat hiji bek sentral dina Serie C1 kalawan Viterbese.

Leonardo Bonucci na Brother Riccardo

Riccardo kontribusi ka nulungan ngora Bonucci manggihan suku-Na di tim kampung halaman maranéhna teu bisa overemphasized. Kumisan mayungan Bonucci ti bullies, Riccardo ogé digawé pikeun mastikeun yén lanceukna nak na mucunghul di kit bersih saméméh kaulinan sarta trainings.

Leonardo Bonucci budak Story Ditambah Fakta Untold parenting-Indulgent parenting

Keur panungtungan dilahirkeun ti kolotna, Bonucci pernah lasut kaluar dina cinta jeung kauntungan dimaksudkeun nu alami accorded ka anggota bungsu tina unggal kulawarga. kolotna dibales anjeunna rein bébas cravings na kaasup nyieun hidangan favorit na sadia tur ningali manehna dahar kalawan gusto !.

Fakta Ngeunaan budak Leonardo Bonucci Awal

Leonardo Bonucci budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naek Pikeun Inohong

Bonucci ditinggalkeun tim lingkungan na dimimitian foray di klub maén bal jeung kaayaan 15 pakuat of Viterbese nalika anjeunna umur 13 na ari kalawan klub dugi 2004.

Leonardo Bonucci di Viterbese

Teuing engké, Bonucci ngagabung Inter Milan di 2005 dimana anjeunna naros ngaliwatan jajaran nonoman sahiji klub anu jadi anggota tim Inter U20 tur meunang judul liga nonoman nasional. endeavors nonoman bal saterusna nempo Bonucci move mun Treviso, Pisa na Bari dimana anjeunna kahontal saeutik dugi anjeunna aman move ka Juventus dina 1st Juli 2010.

Ieu di Juventus yén Bonucci ieu dipasangkeun kalayan teammates Barzagli na Chiellini pikeun nyieun formidable tilu-lalaki pertahanan dina formasi 3-5-2. trio earned nickname nu BBC, (Dicokot tina inisial masing-masing) jeung babarengan, ngadegkeun salah sahiji pertahanan pangalusna, nulungan klub jeung Bonucci clinch judul utama kahijina, nu 2011-12 Scudetto, Kitu ogé earned anjeunna tempat di final UEFA Euro 2012 pakuat. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Leonardo Bonucci naékna Inohong

Leonardo Bonucci budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Bonucci hiji diantara sababaraha footballers profésional anu nyaho kumaha carana neangan tur tetep cinta luar confines of stadia maén bal. Ieu ngécéskeun naon pangna manehna masih dina hubungan kalayan kabogoh na longtime sarta modél Martina Maccari, saha manehna patepung loba sababaraha taun ka pengker.

Gariswanci Hubungan BetweenLeonardo Bonucci na Martina Maccari

pasangan meunang nikah dina bulan Juni 2011, sealing beungkeut nu ukur ngagaduhan kuat leuwih taun.

Kumaha Leonardo Bonucci patepung jeung Kawin Martina Maccari

Rugbi maranéhanana dikaruniai dua putra; Lorenzo (dilahirkeun dina bulan Juli 2012) jeung Matteo, (dilahirkeun dina Méi 2014). Duanana kids anu endeared ka kolotna anu pernah sono hiji kasempetan pikeun ngabuktikeun sabaraha aranjeunna cherished.

Leonardo Bonucci kalawan Kids Lorenzo jeung Matteo

Leonardo Bonucci budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ampir lengser Football

Bonucci kagungan moments paling neken karir sepak bola na nalika putrana bungsu, Matteo kungsi alatan kasakit serius (burut) nu diperlukeun bedah darurat dina bulan Juli 2016.

periode éta cukup hiji traumatis pikeun Bonucci sakumaha anjeunna boro bisa konsentrasi atawa pikir nanaon tapi recovery rusuh putrana. Bulan sanggeus dioperasi nu, Bonucci recounted moments nyobian salila hiji wawancara kalawan El Pais.

"Kanggo tilu atawa opat bulan, sirah mah ngan teu di tempat katuhu, éta sirah anu meunang suku pindah. Pikeun sabudeureun 15 poé sanggeus dioperasi, nepi ka kuring dimimitian ningali manehna ngaronjatkeun, ieu mah sakadar henteu museurkeun latihan atawa nanaon ka teu jeung maén bal. Kuring geus salawasna hated rumah sakit na diusahakeun ulah aranjeunna, tapi dina waktu éta kuring kungsi jadi aya sarta kuring ieu estu berjuang janten tenang ".

Leonardo Bonucci kalawan Putra Satpol PP

Diomongkeun salajengna, anjeunna ngungkabkeun yén anjeunna ampir lengser bal salila moments nyobian.

Matteo téh leuwih hadé ayeuna jeung kulawarga kami karasaeun leuwih ngahiji ti kantos. Sumuhun, abdi dipikir quitting. Football éta ngan teu prioritas abdi di momen éta. Nu katingali putra anjeun kalawan pisan mun hirup, ceuk urang nanyakeun anjeun loba patarosan na naha ieu lumangsung nepi ka anjeunna ... na abdi teu boga jawaban. Prioritas robah dina pamadegan kali. Ayeuna kuring ngabejaan sorangan yen Kami boga untung. Sagalana Kuring geus rengse geus ti jantung. "

Sanajan kitu, Matteo pulih sarta ngembangkeun éta dibawa jadi loba kabagjaan ka bapana anu teu bisa mantuan nanyakeun yén na 2017 Serie A medali jadi dipaké ku putrana.

Leonardo Bonucci Nyanggakeun pulih Putra Matteo ngagem na 2017 Serie A Medali

Leonardo Bonucci budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Diserang Ku A Garong

Leonardo Bonucci- Sakali diserang ku begal a

Bonucci dijieun usaha wani di defending kulawargana lamun garong pakarang confronted anjeunna, pamajikanana jeung putrana lajeng-lami lima bulan dina Oktober 2012.

Fakta perampokan Leonardo Bonucci

Sanajan keur lumangsung, anjeunna junun punch salah sahiji salah sahiji garong bari anjeunna ngahontal kaluar pikeun ngumpulkeun anu nonton anjeunna nungtut ti bek.

The garong, kumaha oge, lolos jeung antek maranéhanana dina motorbikes sanggeus maranéhanana neruskeun ka handap jalan ku bek macul.

Leonardo Bonucci budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Kahirupan Leonardo Bonucci Personal

Bonucci sacara praktis na ogé grounded. Anjeunna batur anu mikanyaah ka panén bungbuahan buruh diangkat jadi ditempo dina glories bal di taun anyar. Leuwih ti kitu, anjeunna oge karasaeun kudu jadi dikurilingan ku cinta ti kulawarga jeung kageulisan ti pamajikanana.

Sakumaha relates to hirup pribadi-Na, Bonucci nyaeta batur anu ngemutan toél jeung rasa salaku pangpentingna sadaya itungan-Na. Anjeunna henteu janten parobahan dadakan négatip dina kahirupan pribadi-Na, komplikasi hubungan, sarta kerawanan nanaon nanaon. Kerawanan ieu dirasakeun sanggeus momen anjeunna meunang rampok.
Salaku Wasalam kalemahan-Na, Bonucci bisa jadi nekad, possessive na uncompromising. Luhureun sadaya, anjeunna mangrupakeun dipercaya, sabar, praktis, lalaki devoted sarta tanggung jawab.

Leonardo Bonucci budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Dina pitch Personality

Bonucci, anu geus ngadegkeun dirina minangka salah sahiji pembela pangalusna di dunya geus muji severally keur kaahlian kapamimpinan Na.

Anjeunna geus digambarkeun salaku pamimpin alam anu drive tim kalawan datangna. Ieu dibuktikeun dina pronouncement saharita na salaku kaptén tim nalika anjeunna meunang asup ka Milan.

pangakuan Salajengna ngeunaan prowess kapamimpinan na nempo manehna clinched kasempetan kaptén na Serie A klub, Juventus ogé tim Nasional Na, Italia.

Sorangan Leonardo Bonucci Kapamingpinan

Leonardo Bonucci budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Cocok ngaropéa tudingan

Bonucci, barengan teammate Juventus-Na,, manajer Antonio Conte, kitu ogé loba pamaén séjén anu dituduh cocok-ngaropéa dina Méi 2012.

Anjeunna utamana dituduh keur complicit di ngaropéa hasil tina hiji 3-3 tarik ngalawan Udinese dina Méi 2010, berpotensi nyanghareup a tilu-na-a-satengah taun larangan lamun kapanggih kaliru salila 2011-12 investigations skandal bal Italia.

Kumaha Leonardo Bonucci Ieu Dituduh mana ngaropéa

Bonucci, kumaha oge, memohon moal kaliru tina kalakuan dibeunangkeun jeung ieu salajengna ngabukti barengan Pepe dina bulan Agustus engké taun éta.

Leonardo Bonucci budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Alesan Tukangeun nickname

Bonucci ieu nicknamed "Beckenbonucci"Ku pers Italia nu dibandingkeun kamampuhan pertahanan pikeun anu sahiji famous German player and manager François (Franz) Beckenbauer.

Sanajan Franz dicoo bal dina kapasitas bek a, manéhna abilities kapamimpinan unggulan nu nempo nagara na (Jérman Kulon) meunang Piala Dunya di 1974.

Kumaha Leonardo Bonucci ngagaduhan The nickname Beckenbonucci

abilities sarupa jeung potentials geus kapanggih di Leonardo Bonnuci anu munggaran dubbed Beckenbauer before an appropriate name “Beckenbonucci”  was developed.

Leonardo Bonucci budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Teu Ngan Hiji Jumlah Shirt

Bari footballers séjén ngagem angka nu ngagambarkeun kalungguhan maranéhna di sawah on muter nomer 19 on kaos Leonardo Bonucci mana saluareun kalungguhan jeung ngerjakeun. Diomongkeun salila pengarahan pers di 2016, Bonucci bared kaluar signifikan tina jumlah 19 mun teu ngan manehna tapi kulawargana:

“The number 19 is present on the date of birth of my wife and children as well as the day of our marriage. Infact, i once had plans of renewing my contract with Juventus on the 19th of December”.

Fakta Ngeunaan Leonardo Bonucci Jumlah atanapi No Shirt 19

kanyataan parios: Heuheu Leonardo Bonucci budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu