Laurent Koscielny budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5038
Laurent Koscielny budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius pertahanan anu dipikanyaho ku nami; "Bosscielny". Laurent Koscielny budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch (saeutik-dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities defending agrésif na tapi sababaraha mertimbangkeun Biografi kami Laurent Koscielny urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Laurent Koscielny budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Laurent Koscielny lahir dina dinten 10th September 1985 di tulle, kota panggedéna katilu di wewengkon Limousin Perancis sarta tempat salah maén bal, mibanda odds beurat tumpuk ngalawan citizenry na. Laurent Koscielny ngalahir ka Bapak jeung Ibu Bernard Koscielny anu bareng jeung putra maranéhanana nahan nationalities Polandia.

Laurent tumuwuh nepi dina kulawarga pertambangan di tulle, hiji komune di sentral Perancis, tempat anu dimana emptiness ends lamun aya hiji bal di suku hiji urang. carita budak leutik nya metot, upami teu ilahar - yén tina hiji saeutik budak ku rag kana riches carita anu jadi dikaruniai bakat rongkah. Laurent salila keur leutik waktu kasurupan hiji tekad steely nyieun impian na datangna leres. Ambisi na éta teu ngan hiji fancy lulus. sasaruaan Laurent pikeun bal sumping, hatur nuhun ka lanceukna kokolot sélér nu dihijikeun tapi pernah dijieun di buruan.

Dina kecap na ..."Gagasan maén salaku footballer profésional éta ukur impian mere, a nurun tina implengan unggal anak umur kuring bisa miharep pikeun. Waktu éta, hiji-hijina hal anu kuring ieu pamikiran ngeunaan éta maén bal, maén sarta maénkeun deui. Ngarasakeun sorangan, keur jeung babaturan kuring na babagi waktu kualitas sareng maranehna. Maén bal éta sadayana mah paduli, kawas paling barudak umur kuring bakal jadi.

Laurent Koscielny budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Karir di Ringkesan

Laurent mimiti karirna dina 2004 kalawan Guingamp, hiji tim anu kungsi dihasilkeun bakat kayaning Didier Drogba jeung Florent Malouda. Anjeunna ngamimitian karir professional na salaku leungeun katuhu deui eta nyandak ngan tilu taun sateuacan manehna jadi kakuatan ka reckon. Laurent dilarapkeun loba karya, kurban, sarta rigor nu dipingpin anjeunna jadi pangkat jeung pakuat senior Guingamp dimana anjeunna switched pikeun Fullback. Pas Laurent yuswa 18 taun, anjeunna dimimitian nyimpen duit nyadiakeun keur kuring sorangan sarta kulawarga kuring. Anjeunna engké dipindahkeun up Liga Perancis urutan sakumaha anjeunna dicoo pikeun Tours na Lorient, nulungan nu engké meunangkeun promotion ka Perancis luhur bal hiber.

Ieu gaya pertahanan agrésif Laurent urang nu katarik Arsenal anu dikonfirmasi Signing-Na dina 7 Juli 2010. Dewan Arsenal disegel deal tapi Arsene Wenger teu bisa masihan persetujuan final sabab éta di Afrika Kidul sarta kénca handphone na di imah. Anu hiji waktos Koscielny disababkeun aduk a salaku koran Perancis dilaporkeun yén anjeunna nuluykeun ka ngalatih kalawan teammates Arsenal na tanpa pengumuman mindahkeun sarta deal diadopsi ku Wenger. Anjeunna engké nyampurnakeun sarta dibikeun angka 6 kaos klub urang, saméméhna dipaké ku Philippe Senderos, nu geus dipindahkeun ka Fulham.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Laurent Koscielny budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Aya nu nyebutkeun yén unggal sapotong nice gawé perlu baé katuhu dina tempat katuhu jeung wanoh ka katuhu. Pasti, Laurent Koscielny urang jalma dina pitch boga hirup diluar-pitch nu geus complemented ku geulis na longtime kabogoh Claire Beaudouin.

Laurent Koscielny na Denok Claire

Duanana pencinta meunang nikah dina 2015 taun kalawan sababaraha Arsenal na teammates Perancis mahluk dina hadir.

poto kawinan Laurent Koscielny urang

Sanajan pers Perancis seemed leuwih museurkeun Raphael Varane urang kawinan nu kajantenan dina dinten anu sami. Koscielny teu ngijinan pencét Perancis nyandak gambar tina upacara kawinan Na. Urang ukur bisa ngira yén Koscielny urang rencanana ngajual gambar maranéhna salaku salah sahiji ti saeutik bisa dipasang online sumping ti pamajikan Bacary Sagna urang Ludivine.

Laurent na Claire gaduh dua kids denok dina ngaran; Maina jeung Noah Koscielny gambar dihandap kalayan dad maranéhanana. "Barudak abdi mantuan kuring pindah ka hareup dina kahirupan". nyebutkeun, Laurent.

Laurent Koscielny na kids

Saatos sesi latihan-Na, Laurent mikanyaah ka balik nyokot kids na di sakola jeung kasampak sanggeus aranjeunna nepi ka ahir sore nalika pamajikanana mulih ti karya.

Laurent Koscielny budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta kulawarga

Dimimitian kaluar kalawan kulawargana, akina Koscielny urang éta Polandia. Anjeunna hijrah ka Northern Perancis digawekeun salaku panambang Polandia. Hanjakal, dumasar kana waktu duanana anjeunna jeung anggota sejenna kulawargana leungit bahasa Polandia jeung akar.

Bapana Laurent urang dimaénkeun di division kaopat maén bal Perancis pikeun loba klub méméh jadi manajer a. Koscielny geus credited bapana, Bernard pikeun ngajaga anjeunna turun ka bumi sarta nulungan manehna sok inget dimana anjeunna sumping ti na sabaraha manéhna kudu cicing leres mun akar-Na. Bapana nya éta hiji asset badag ka anjeunna Aya anu dipikaharti kacida alusna dunya maénbal. Salaku Koscielny nyimpen éta, ..."Anjeunna terang naon bisa lumangsung lamun kuring henteu tetep kaki abdi grounded. Untungna, anjeunna salawasna diteundeun hiji panon on kuring sarta tetep salawasna hadir pikeun mamatahan kuring dina pilihan kuring miharep sangkan. Jigana mah geus pisan untung. Kuring narima atikan pohara alus, boh ti kolot mah jeung duduluran kuring. Éta sadayana diajar bahasa sunda nilai penting. Jeung kiwari, éta péngkolan kuring pikeun ngirimkeun jelema ka barudak kuring. "

indung Laurent Koscielny urang geus sok geus balik anjeunna nyadiakeun rojongan motherly. Sarta masih kiwari, manehna pisan hadir dina hirupna. Salaku anjeunna nyimpen eta: "Manehna teh sarta geus salawasna geus mangrupa inohong penting dina karir mah tur hirup: a Malaikat wali". Manéhna ngabogaan adi footballing saha 10 taun heubeul ti anjeunna jeung sakali dicoo dina leagues amatir.

Laurent Koscielny budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Laurent Koscielny boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kahirupan Laurent Koscielny Personal

Kaunggulan Laurent: Anjeunna satia (duanana klub sarta pamajikan), ditangtayungan, analitis, hardworking na pisan praktis.

Kelemahan Laurent urang: Kaéra, bisa meunang rusuh leuwih barang, overly kritis diri jeung batur tur mangrupa sakabéh karya jeung euweuh play jalma.

Naon Laurent diaku: Anjeunna diaku sato, kadaharan sehat, buku, alam jeung kabersihan umum.

Naon Laurent henteu janten: Rudeness, nanyakeun keur pitulung sarta nyokot puseur panggung.

Laurent nyaeta batur anu salawasna Mayar perhatian ka rinci pangleutikna tur rasa jero nya ku manusa ngajadikeun anjeunna salah sahiji jalma paling ati anjeun gé kantos kenal. pendekatan methodical pikeun hirup ensures nu nganggur geus ditinggalkeun pikeun kasempetan. Laurent nyaeta batur anu bisa mindeng ngartikeun, moal sabab anjeunna lacks kamampuhan pikeun nganyatakeun, tapi kusabab manehna moal nampa parasaan diangkat jadi sah, bener, atawa malah relevan lamun sabalikna alesan.

Laurent Koscielny budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -babaturan

Awal karir Arsenal nya éta teu jadi rata. Sanajan kitu, eta teu nyandak lila saméméh Arsene Wenger murag asih jeung prowess fisik sarta saprak harita, Laurent geus biasa nyalira ka manajer legendaris.

Laurent Koscielny silaturahim sareng Arsene Wenger

Laurent Koscielny budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Q & A Sidang

Laurent geus diwaler sababaraha patarosan QA patut nyaho ngeunaan. handap di handap aya patarosan na réspon-Na.

saha nyaeta pamuter toughest geus kungsi nyanghareupan dina kaulinan?

Drogba, tanpa ragu.

Dimana / nu Kaulinan anjeun ngalaman setback pangbadagna anjeun?

Final ti Euro di Perancis. Ieu waktos hésé pikeun urang. Sabab éta hiji acara dulur disangka di Perancis. Jigana éta sakabéh ieu kasuksésan hiji, tapi tungtung eleh a éta pisan nyeri. Sok aya rasa pait tina pagawean hiji petualangan kawas ieu dina cara éta.

Iraha anjeun rék balik kaluar dina lapangan, naon saur anjeun ngeunaan?

Nalika kuring balik kaluar dina hiji widang, abdi teu mikir teuing ngeunaan éta, sakali kami geus rengse kalayan upacara leungeun-tying, abdi nyobian konsentrasi dina pertandingan mah ngan dina kaulinan kuring, pikeun ngingetkeun sorangan sahiji hal kudu I mun ngalakukeun salila pertandingan, abdi nyobian méré best of tim kuring, mun kudu hasil pangalusna.

Kanyataan parios: Heuheu Laurent Koscielny budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu