Victor Wanyama budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

2
5217
Victor Wanyama budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Bull Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "The BRUTE". Koswara urang Wanyama budak Story tambah Fakta Biografi Untold brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba kaluar-pitch fakta saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan sajarah na salaku Kenyan mimiti bisa diulas dina Liga Utama, tapi sababaraha mertimbangkeun Koswara urang Wanyama urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Victor Wanyama budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi: mimiti Taun

Ngaran lengkep nya Koswara Mugubi Wanyama. Anjeunna ngalahir dina dinten 25th Juni 1991 di Nairobi, Kenya. Dilahirkeun ka kolot miskin, (Bapak na Bu Wanyama) anu engké ngagaduhan hiji kasempetan di olahraga.

Sanajan gaduh mimiti budak leutik tangguh, Koswara bari tumuwuh nepi éta ngan hiji anak biasa anu maén Afrika populér "Cha baba na cha mama" aka "Mama tur Papa Play" kawas sesa babaturan keur leutik. Anjeunna dialirkeun loba kanyeri tumuwuh nepi. Severally, Koswara ieu chased imah waragad sakola sarta kadangkala anjeunna bakal balik tanpa dahareun pikeun poé.

Dina nawar salamet di realities kasar, anjeunna dimimitian hustling ngajual dibekelan saeutik tetep awak jeung jiwa gembleng. Kadang-kadang di jalan, anjeunna severally bakal ningali geng kriminal keur chased ku Angkatan pulisi Kenyan.

Pamikiran maén bal sumping nalika diawaskeun na admired Patrick Viera bal mintonkeun energetic dina pitch maén. Ieu ogé sumping sanggeus adi kokolot na lajeng footballer lokal McDonald Mariga disarankan anjeunna méré bal hiji try. Tempo anjeunna ngamekarkeun awakna sarupa diwangun pikeun Patrick Viera nu pungkur diantara Kenyans, Koswara mutuskeun pikeun masihan bal hiji try kalawan kolotna ngarojong anjeunna dina kaayaan anu anjeunna kedah rengse atikan sékundér Na. Sanajan lanceukna kokolot na munggaran bade kana maén bal, kolotna dipercaya karir nu teu boga masa depan na garansi jero nagara.

Wanyama kana narima saran ti kolotna sarta kalayan rojongan finansial ti lanceukna nuluykeun hadir Kamukunji Menengah, nu widang a tim football suksés. Kana ninggalkeun Menengah, manéhna ogé maénkeun kalayan JMJ Akademi salila tilu taun salila jangka waktu anjeunna ogé ngagabung klub Kenyan Premier League Nairobi Kota Béntang.

Victor Wanyama budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi: The Babah

A mujijat munggaran sumping ka kulawargana nalika Wanyama kokolot lanceukna McDonald Mariga meunang katalungtik ku pramuka Swedia anu ngabawa maén keur klub Swedia Helsingborg. McDonald tadi meta stocky sarupa kawas lanceukna nak-Na, Koswara sarta klub Swedia maranéhanana dipikacinta eta. Handap nya éta selisih Koswara (kénca) jeung lanceukna badag na (gambar katuhu).

Sanggeus manggihan aya pergantian pikeun Mc Donald, sarta sanggeus keur informed tina potentials of Koswara Wanyama deui di Kenya, aranjeunna ngirimkeun pramuka datang nyokot manehna nepi di Kenya.

Victor Wanyama urang mimiti dipindahkeun ka Éropa sumping di 2007 sabot ngagabung klub Swedia Helsingborg di 2007 mana lanceukna, McDonald Mariga dicoo maén bal. Sanggeus miang di lanceukna McDonald Mariga ka Serie A sisi Parma di 2008, Wanyama balik ka Kénya for putus saeutik. Salila periode ieu, mindahkeun nya éta keur ngagagas kana Beerschot AC of Liga Belgian. Anjeunna ari aya dua musim méméh pindah ka raksasa Skotlandia, Celtics.

Wanyama anjog di Celtic salaku komoditi kanyahoan. Tim kahiji geus lumbering di musim kaliwat tina bringing di 'lalaki ti baja' anu sakuduna dituju masihan sisi sababaraha gravitas na instil sababaraha sieun kana oposisi.

Nganiaya jalan taneuh, Wanyama sumping kana pakuat Celtic nu ieu geus overburdened kalawan pamaén tengah kalawan sababaraha wondering naha anjeunna nuju. Ti mimiti on, anjeunna commandeered midfield jeung di sawatara titik panginten pindah ka liga leuwih dipikawanoh. Sanggeus loba lamunan sarta ngarecahna saméméhna dina ceramah, di 11 Juli 2013, Wanyama ditandatanganan pikeun Premier League samping Southampton pikeun fee a ngaku jadi £ 12.5 juta, nyieun manéhna Kenyan pangheulana kantos maén dina Liga Utama. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Victor Wanyama budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi: Quote Paporit

"The rarasaan kuring ngagaduhan sanggeus tujuan ngalawan Barcelona éta ngan unbelievable! Kuring geus pernah ngarasa nanaon jiga nu dina kahirupan mah. Ieu leuwih hade tinimbang kelamin. Simkuring teu ngagungkeun win dina sagala cara nu tangtu. Kuring nginum hiji jus jeruk, anu rada cukup ".
Wanyama kana koran Belgian sarakah Nieuwsblad sanggeus meunangna 2-1 v Barcelona (anjeunna ngoleksi gol) (Nov 2012)

"Kuring nyieun kaputusan katuhu pikeun gabung Celtic. Aranjeunna klub kulawarga, dimana abdi tiasa ngembangkeun di jalan pangalusna. Abdi senang di Celtic ".
Victor Wanyama (Nov 2012)

Victor Wanyama budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi: ngamuk

Victor Wanyama kadang lacks nu AKAL uninga nalika anjeunna teu kudu bunuh hiji beureum / konéng ngalanggar kartu utamana di wewengkon tina ngajaga watek na di pariksa.

Jeung miboga pesen keur naon barudak ngimpi tina naékna sarupa. Anjeunna ditambahkeun: "Ayeuna aya loba kids séjén ningali Liga Utama dina TV hoping aranjeunna tiasa didieu lamun aranjeunna tumuwuh nepi. Jigana mah geus nangtukeun hiji conto alus tur ditémbongkeun eta bisa kajadian. Nalika kuring balik aya Kuring coba ajak kids ngora jeung ngabejaan ka yakin tur kerja keras jadi impian maranéhna pikeun maén dina Liga Utama bisa kajadian. Maranéhanana kudu believe dina diri salaku nanaon bisa dipigawé ".

Victor Wanyama budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi: Hiji Actor

Dina 2015, Wanyama milu dina produksi pilem pondok tentang soccer di Kénya disebut Mdudu Boy, Ditulis na diarahkeun ku aktris Ella Smith.

Ogé, anjeunna geus mangrupa aktor dimimitian dina pilem pondok tina "Singa of Muthurwa". Ieu mangrupa pilem inspirational on lalampahan bal na ti Umuh ka stadion maén bal internasional.

Nu leuwih anyar, Wanyama ngabogaan milu dina produksi pilem pondok tentang soccer di Kénya disebut Mdudu Boy, ditulis na diarahkeun ku awewe nu ngalalajoaneun Ella Smith.

Victor Wanyama budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi: Pesen Ka Kenyan Kids

Salila moments na di Celtic FC, Wanyama dipangaruhan Celtic Amal Dana, hiji panangan amal tina Celtic FC nganjang Kenya. amal anu komitmen keur ngarojong ramie épék relief di Afrika.

Sarta anjeunna ngaharepkeun lalampahan na ti pinggiran Nairobi ka luhur-hiber bal Inggris bisa mere ilham kids lianna.

Kanyataan parios: Heuheu Koswara Wanyama budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

komentar 2

  1. Mairan: Wanyama Dupi Kuda Balik Sareng Kami Kenyans Miharep Anjeunna. Meh Jah Blez Anjeunna Sakumaha Anjeunna Ngéléhkeun Us Ku Gvng Us Motivational Support Tuunde Kenya Ndogo Ktk Mji Wa Uingereza.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu