Kevin-Prince Boateng budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5662
Kevin-Prince Boateng budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Masalahna". Kevin-Prince Boateng budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba fakta kaluar-pitch ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan karir kontroversial na tapi sababaraha mertimbangkeun kami Kevin-Prince Boateng urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Kevin-Prince Boateng budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: mimiti Taun

Kevin-Prince Boateng lahir dina dinten 6th Maret 1987 in Bandung Kulon Berlin, Jerman. Anjeunna ngalahir ka indungna Jerman, Christine Rahn jeung bapana Ghanian, Pangeran Boateng, Sr.

Kevin-Pangeran masih balita a lamun bapana ninggalkeun imah kulawarga alatan isu nikah. Kituna indung Jerman Na, Catherine, réngsé nepi gawe jam lila ngurus saeutik Kevin-Pangeran.

Poto Kevin-Prince Boateng budak

Marengan lanceukna kokolot, George, anu Boatengs tumuwuh nepi di Berlin. George (The lanceukna kokolot) jeung Kevin-Prince tumuwuh nepi kalawan ibu anu bisa di Kawinan, hiji distrik multikultural di Jermany. Aranjeunna cicing di c tehcalung Éta wewengkon poorer bari lanceukna bungsu maranéhna Jérôme ari ku bapana di wewengkon langkung makmur. Kevin-Pangeran ieu dipikawanoh janten "The Ghetto Kid" antukna budak leutik na kusabab pangabisana nyampur up kalawan sagala nationalities na na jalan-wiseness.

Kevin-Prince Boateng poé youthful

Sanajan Kevin na Jerome cicing eta, tilu sadulur nya deukeut jeung bakal papanggih dina weekends na di libur sakola maén bal babarengan.

Kevin-Pangeran kalawan lanceukna nak na Jerome- budak Story

Bari waktos George urang salaku footballer hiji éta leuwih sateuacan eta sempet dimimitian, dua duduluran na ngora anu ngan ngamimitian. Duanana dibere putus maranéhanana di Hertha Berlin, datang ngaliwatan jajaran, kana cadangan sarta ahirna tim munggaran. Keur cikal tina dua, Kevin-Pangeran éta kahiji nyieun tanda-Na.

Anjeunna ngamimitian kaluar karir nonoman na di Reinickendorfer Füchse méméh pindah ka Hertha BSC dimana manehna rengse nepi karir nonoman-Na. Kevin ngahontal puncak karirna di Portsmouth, Milan jeung Schalke 04. Gantina Jerman, anjeunna milih gabung bloodline bapana ku ngalambangkeun Hideung Béntang Ghana. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Kevin-Prince Boateng budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: hubungan Kahirupan

Kusabab anjeunna pisan ganteng, Kevin-Prince meunang katarik katresna geulis anu kurilingan sabudeureun anjeunna kawas hiu. Sanajan kitu, salah sahiji nona kapanggih cara nya haténa.

Dina 2007, Boateng nikah pamajikanana tur sweetheart budak leutik, Jennifer Michelle saha taun 3 heubeul ti anjeunna.

Boateng sakali nikah pamajikan na budak leutik na sweetheart, Jennifer Michelle

nikah lumangsung dua poé sanggeus Signing pikeun Spurs dina bulan Juli 2007. Manéhna geus hamil dina poé nikah. anak Boateng urang, Jermaine-Prince Boateng, lahir anu sataun sami di 2007.

Kevin Pangeran-Boateng, Jennifer sarta Putra

Cerai ka: As Ghana Soccernet nyimpen éta, selingkuh konsisten dina pamajikanana ngarah ka cerai maranéhanana di 2011. Ieu Kevin anu ditampar pamajikanana jeung bewara cerai sanggeus aranjeunna quarreled leuwih cara philandering Na.

Alkohol ngalarti pihak ngarah ka henteuna konsisten Boateng urang ti imah nu ngarah ka disagreements serius antara dua ngarah kana cerai heartbreaking. Kevin-Prince Boateng jadi perokok biasa ulubiung. Kanyataanna, anjeunna katingal ngabogaan roko jeung inuman katuhu saméméh nyokot test ubar rutin.

Frustasi Kevin-Prince

roman Boateng urang jeung Jenny sumping ka hiji tungtung sanggeus anjeunna dicoo pikeun Ghana di Piala Dunya 2010.

Dina 2016 gelandang Ghanaian, Kevin Pangeran Boateng dimimitian hubungan kalayan populér Jerman TV Presenter, Melissa Satta.

Kevin Pangeran Boateng jeung Melissa Satta.

Kevin-Prince dihijikeun cangreud dina hiji upacara intim di garéja of Stella Maris paroki di Italia. Upacara basajan tapi elegan nempo sababaraha babaturan pangdeukeutna pasangan urang jeung kulawarga dina hadir. Manehna ngagem pakéan bodas tradisional whiles lalaki nya diasah sharply dina tuxedo vintage hideung.

Kevin Pangeran Boateng weds Melissa Satta

footballer nu geus mibanda model pikeun opat taun saméméh nikah maranéhanana sarta kagungan putra maranéhanana, Maddox Pangeran anu jumeneng upacara urang Kaca budak. Kevin-Prince cinta nyandak istrina geulis on libur.

Kevin Pangeran Boateng enjoys libur kalawan Melissa Satta

Melissa payun upacara pernikahan maranéhanana dituduhkeun yén sanggem pernikahan éta henteu penting pikeun dirina jeung Pangeran Boateng tapi lamun Maddox ngalahir, pasangan ngarasa ieu ngan hal katuhu pikeun ngalakukeun; bentuk panyalindungan pikeun anak maranéhanana denok tur lem ka ngahiji kulawarga.

Kevin Pangeran Boateng, Melissa Satta jeung putra

Sedih jeung leuwih anyar, Kevin-Prince Boateng jeung Melissa Satta anu takwa ka geus bade ngaliwatan sababaraha masalah dina hubungan maranéhanana saméméhna taun tapi engké patched hal up na indit payun nyieun hubungan maranéhanana kuat.

Kevin-Prince Boateng budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kahirupan kulawarga

Salaku nyatakeun sateuacan, Boateng ngabogaan indung Jerman sarta bapana Ghanaian. Anjeunna asalna ti kulawarga jegud. Bapana, Pangeran Boateng, ditinggalkeun Ghana di 1981 hoping for putus di Jerman, tempat manéhna hayang diajar administrasi, kumaha oge, éta gagal sarta anjeunna réngsé nepi jockeying disc sakumaha palayan a. Di handap ieu Pangeran-Boateng SNR jeung putra na nalika éta saeutik pisan.

Budak leutik poto Kevin, Jerome na dad maranéhna

Dina dokumen resmi, ngaran na dirumuskeun salaku Kevin Boateng, tapi manéhna sorangan prefers nami Kevin-Pangeran keur ngahargaan ka bapana, Pangeran Boateng. Christine Rahn nyaeta indung Kevin-Pangeran urang.

mum Kevin Boateng urang

Manehna teh mindeng credited pikeun enduring sufferings sanggeus salakina ninggalkeun nya jeung dirina ngan putra, Kevin. Dinten, panghampura teh urutan anyar. Hal ieu kasebut, pertinent nangtang yen Christine teu deukeut jeung indung Jerome Boateng urang Martina Boateng.

Mamang sipat siga bapa Kevin-Pangeran urang mangrupakeun urut anggota timnas Ghana sarta akina maternal na nyaéta misan ti béntang Jerman legendaris Helmut Rahn, scorer sahiji tujuan unggul dina Dunya Piala Final 1954 FIFA.

George jeung satengah lanceukna Jérôme téh ngan sadulur-Na. Lanceukna pangkolotna ieu bisa disebutkeun paling Sarbini, anu adi tengah geus nyieun paling headline dina maén bal dunya jeung lanceukna bungsu geus meunang Piala Dunya jeung Liga Champions. Duaan aranjeunna nambahkeun nepi ka cukup kulawarga.

The Boateng Dadang

Sanajan kasuksésan saterusna tina Jérôme sarta Kevin-Pangeran, dina hiji waktu George ieu panginten janten paling berbakat anu tilu. Sanajan kitu, karir footballing sorangan ieu diwatesan ka sakeupeul appearances pikeun outfit amatir lokal. Saatos mantra panjara, manehna ngancik perhatian pikeun karir di hip-hop.

CATETAN: (George Boateng ieu teu matak bingung jeung lianna George Boateng, anu Holland internasional ngeunaan turunan Ghanaian anu dicoo pikeun Feyenoord, meunang Piala Liga kalawan Middlesbrough sarta ogé tétéla pikeun Citeureup Kota, Aston Villa, Hull Kota tur Makasar Leuweung).

Pikeun Jerome, The Bayern Munchen béntang (sakumaha dina waktu tulisan) geus pernah disumputkeun cinta-Na pikeun dad jeung Ghana Na. Jerome ngabogaan tattoo tina hiji peta Afrika kalawan Ghana inscribed di jerona.

Fakta tato Jerome

Kevin-Prince Boateng budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: tari

Sanajan gol na, Kevin-Pangeran boga hiji deal agung karakter exuberant - nu kaasup sababaraha pisan silky belah Michael Jackson nu anjeunna dijalankeun dina celebrations judul-unggul Milan urang.

tari Kevin Pangeran MJ

Kevin-Prince Boateng budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Fakta tato

Boateng nyaeta multiracial sarta ngabogaan tattoo dina peta Ghana sarta ngaran nagara urang dina panangan-Na. Ieu link ditingali kana warisan Ghanaian Na.

Fakta tato Kevin-Prince

Sakuliah iga, manéhna boga kecap Cina nu denote kecap; clan, kaséhatan, cinta, kasuksésan jeung amanat. Kevin ogé boga tato séjén dina awak luhur sarta kénca dengkul troublesome nu nembongkeun Spiderweb a. Ieu ngakibatkeun na 'Spiderman Boateng' landihan.

Kevin-Prince Boateng budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: tindakan maliding ka bangsa nu beda-beda

Sapanjang tahap awal patandingan di Italia kaopat division outfit Parakan Pro Patria, pamaén hideung Milan urang éta poko keur vile nyiksa rasialis ti fans imah. Sanajan keluhan konstan Boateng urang ka wasit, para pajabat teu meta - ninggalkeun pamuter pikeun nyandak urusan kana leungeun-Na sorangan. Dina menit 26th, Boateng dieureunkeun pertengahan dribble, ngajemput bola jeung ditajong eta angrily arah fans sual, saméméh storming kaluar pitch nu, demonstratively nyoplokkeun kaos na. Ngan slowing kana keprok fans sorangan, anjeunna strode on kaliwat nentang pamaén, narima rojongan tur consolation ti teammates na - sakabeh di hareupeun a stadion ngabéwarakeun.

mreun nya dikirim shockwaves sakuliah bal Italia sarta tebih saluareun. Boateng ieu banjir ku seratan tina rojongan tur hormat ti inohong dina sarta luar game. downing gagah tur decisive nya ku parabot di ragam nu geus salah sahiji tindakan paling visual ngalawan rasisme di bal dina mémori

Anjeunna direspon ku najong bal kana lapak sarta ninggalkeun pitch, dimana anjeunna dituturkeun ku tim-mates Na. pertandingan ieu salajengna ditunda, sarta mreun nya anu gancang lauded ku rupa pamaén sarta komentator dina komunitas maén bal.

Kevin-Prince Boateng budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: duit Spender

Salila hiji wawancara kalawan koran La Gazetta dello Olahraga, Boateng wangsit anjeunna teu pikir anjeunna téh béntang, sarta nampik ngobrol ngeunaan duit atawa harta. Éta pangaweruh umum nu footballer geus amassed hiji pakaya pribadi impressive tina rupa-rupa ventures bisnis, sponsor komérsial, sarta gajih pikeun leuwih dékade tina karir professional na. Boateng keur ngaranna ku jaringan TV DStv salah sahiji sportsmen sexiest Afrika urang nunjuk ka marketability na salaku pamuter tur beuki duit.

Hiji waktu lalaki Afrika Sexiest

Baheula dina dina karirna, Boateng ngembangkeun hiji kecanduan balanja serius keur na ageman. Anjeunna masih ngaklaim yén anjeunna masih owns "Sabudeureun 200 caps, sabudeureun 20 jaket kulit, sarta 160 pasang sapatu". hal séjén footballer kasebut dipikawanoh geus meuli kaasup Lamborghini, Hummer, sarta mios, sadaya dina hiji dinten pikeun fee genep inohong.

Kevin-Prince Koléksi Car

Kevin-Prince Boateng geus wangsit kumaha anjeunna spent taun partying na wasted loba duit na frivolously. Dina kecap na ...

"Dina dua taun kuring spent sakabeh duit di mobil, jam tangan, sapatu, discos, réstoran jeung babaturan anu kanyataanana éta teu babaturan pisan," paparna. "Pikeun budak kawas kuring, nu tumuwuh nepi dina lingkungan goréng jeung tanpa duit, ieu bahaya."

Kevin-Prince Boateng budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Regrets karir

Sanajan anjeunna touted salaku salah sahiji béntang ti hareup, Boateng pernah dijieun alus dina sagala bakat tur poténsi manéhna, sarta yén nyaéta hal anjeunna wishes bakal geus béda.

Kevin-Prince dina karirna

Dina kecap-Na: "Kuring kuciwa loba hal," cenahna. "Kapan ieu mah ngora kuring henteu kerja keras lantaran kuring bisa ngandelkeun bakat abdi. Éta moal jalan katuhu. Kuring hayang Abdi digawé harder, tapi ieu normal lajeng sabab ieu mah boss ti kota kuring sarta miboga duit jeung Kinérja ".

Kevin-Prince Boateng budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Speaks Opat Basa

Kevin-Prince Boateng speaks opat basa berkat waktos na maén di Éropa. Anjeunna speaks Inggris, Jerman, Italia, sarta Turki fluently. Anjeunna ogé ngaklaim ngartos Perancis jeung Arab, nu mangrupakeun karya geulis impressive pikeun individu wae, sarta tret mangpaat pikeun olahragawan profésional dunya-trotting.

Kevin-Prince Boateng budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Paling Hated di Jerman

Dina Méi 2010, Boateng ieu maén kalawan Portsmouth FC di final Piala FA ngalawan Chelsea, nalika anjeunna fouled Michael Ballack, Anu kaptén ti sisi nasional Jerman.

Michael Ballack tatu ku Kevin-Prince

Ballack réngsé nepi injuring ligament na, nyoplokkeun anjeunna ti roster pikeun Piala Dunya 2010. kajadian ieu pisan kontroversial, utamana nunjukkeun yen Boateng ngaklaim yén Ballack ditampar anjeunna dina nyanghareupan saméméhna dina pertandingan. Nu teu eureun fans bal Jerman madhab ti cursing ngaran Boateng urang keur bulan.

Kanyataan parios: Heuheu Kevin-Prince Boateng budak Story tambah biografi untold kami fakta. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu