Kevin Gameiro budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
4428
Kevin Gameiro budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Finisher klinis anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Kev". Kevin Gameiro budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba kaluar-pitch fakta saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities pagawean klinis na tapi sababaraha mertimbangkeun kami Kevin Gameiro urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Kevin Gameiro budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Kevin Gameiro lahir dina dinten 9th of 1987 Méi dina Senlis, hiji komune di Oise, 35 kilométers (22 mi) kalereun Paris Perancis. Anjeunna ngalahir ka Bapak jeung Ibu Dominique Gameiro kolotna.

kolotna nu asalna ti Portugal. Manéhna mimitian karir sepak bola na maén keur ES Marly-la-Ville moal tebih ti kampung halaman Perancis na dina yuswa genep. Saacanna ngarobah 13 sakumaha gambar di handap, anjeunna opted pikeun tetep di wewengkon ku ngaganti klub nonoman béda. Salaku-lami 13-taun, Kevin ieu geus tinggal, dahar jeung sare bal.

Bari excelling dina umur ngora, Gameiro ieu nempo ku urut pamaén RC Strasbourg na pramuka Jacky Duguépéroux anu dianjurkeun pamuter nu gabung urut klub-Na. Dina 2004, Gameiro réngsé move pikeun klub Alsatian ngagabung salaku pamuter nonoman. Ieu tempat kematangan, sakumaha gambar di handap, sumping dina. Leuwih ti kitu, anjeunna diajar pangabisa pagawean klinis na di klub ieu.

Sanggeus stint suksés di Lorient ti 2008 mun 2011, Kevin jadi dipikawanoh salaku pamuter-kelas dunya. On June 10, 2011, Kevin sapuk jeung istilah diwakilan ku Paris Saint-Germain sarta nandatanganan deal opat taun di harga 11 juta euro tambah hiji pilihan pikeun bonus. dinten na di bandung anu wilanganana sanggeus 2011 Panyandakan Alih ku pamilik Qatar.

Saatos observasi kompetisi tina Dina Juli 25, 2013, Kevin ngahontal hiji perjangjian jeung klub Spanyol Sevilla FC sarta nandatanganan kontrak lima taun sia 10 juta euro. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Kevin Gameiro budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

bogoh at kahiji tetempoan ngan kajadian di 11% kasus na éta leuwih umum di lalaki tibatan awewe. Kevin murag asih jeung Lina dina tetempoan kahiji.

Duaan aranjeunna gaduh dua putra Harun jeung Ayden. Kevin wedded Lina sanggeus maranéhna geus dibéré kalahiran pikeun dua kids maranéhanana. Ieu hiji pernikahan rusiah nu paling dinikmati ku anggota kulawarga saharita-Na.

Kevin Gameiro jeung putra kahijina, Harun anu pals pisan nutup. Harun Gameiro ngaharepkeun nuturkeun footsteps bapana jadi footballer a.

Kevin Gameiro budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Kevin Gameiro boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

kaunggulan: Kevin anu dipercaya duanana dina karir jeung hubungan na. Anjeunna oge sabar, praktis, devoted sarta tungtungna, pisan jawab.

Kalemahan: Kevin bisa jadi nekad, possessive na uncompromising.

Naon Kevin Gameiro likes: Anjeunna mikanyaah nyumputkeun kapribadian di publik, mikanyaah berkebun, masak, musik jeung roman.

Naon Kevin henteu janten: parobahan négatip dadakan di gaya hirup ku urang anjeunna mikanyaah, hubungan jeung karir komplikasi jeung kerawanan nanaon nanaon.

Dina kasimpulan, Kevin pisan praktis jeung well-grounded. Anjeunna batur anu bakal terus hayang harvests bungbuahan buruh-Na.

Kevin Gameiro budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pilihan mobil

Kevin Gameiro mangrupakeun kipas kuat Audi R8 mana waragad ngeunaan 135,000 euro. Anjeunna ngemutan eta salaku "Mobil lomba legendaris sorangan".

Kevin Gameiro budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kulawarga

Kevin Gameiro asalna ti tukang tengah-kelas kulawarga saméméh maén bal tungtungna dibayar pareum. Manéhna ngabogaan warisan Portugis ngaliwatan akina sipat siga bapa-Na. Anjeunna asalna ti kulawarga kalawan Tret sahiji pigura rélatif lampu.

imigrasi Portugis pikeun granddad Kevin Gameiro urang lumangsung utamana dina mangsa 1960s na 1970s, kabur diktator jeung conscription, sarta pikeun manggihan kaayaan hirup hadé. Paling mimiti gawe dina konstruksi.

Kevin Gameiro budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kuciwa Portugal

Gameiro éta ngabogaan hak pikeun ngagambarkeun Portugal di tingkat internasional senior. Dina 2009, teras-manajer Carlos Queiroz ngadéklarasikeun yén Gameiro éta "Hiji pamuter metot" na yén anjeunna "Bakal cinta ngobrol jeung manehna" ngeunaan ngalambangkeun Portugal. Sanajan kitu, Gameiro downplayed omongan, nyarios yén anjeunna "Teu bener boga tumbu wae ka nagara" na yén anjeunna pikaresep keur ngagambarkeun Perancis.

Kevin Gameiro budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naha anjeunna Pilih Athletico Madrid

Dina kecap na ..."Atletico Madrid nawarkeun hiji pisan best of kebersamaan. Ogé, keur loba musim, tim geus dijaga reputasi maranéhanana. Sateuacan abdi sumping, abdi ieu ngawartoskeun yen éta kawas kulawarga badag. Aya kamungkinan pikeun gabung Barcelona, ​​tapi pikiran kuring, eta pisan jelas yén kuring rék gabung Atletico nalika Atletico ngahubungan kuring. Kami reueus kuring ngagabung sabab sakumaha Kuring keur perasaan beuki disambungkeun ka fans maranéhna "

Gameiro ogé ngungkabkeun yén anjeunna bisa geus earned beuki duit ku nyingkah Spanyol, tapi teu boga rencana pikeun ngalakukeunana.

Anjeunna terus: "Agén abdi dijieun kuring sadar nawaran leuwih pikaresepeun dina tingkat finansial tapi hayang cicing di Spanyol. Kuring ngarasa pohara alus ka dieu. kulawarga kuring teu teuing jeung La Liga mangrupakeun salah sahiji leagues pangalusna.

Kevin Gameiro budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -substitusi Anger

Kevin Gameiro nyaeta batur anu pasti henteu resep keur Cirian utamana lamun manehna muterkeun ogé di cocok. Dina 2017, Kevin confessed anger na di konferensi UCL pos-cocok sanggeus Cirian dina menit 71st di sisi na urang meunangna 4-2 Liga Champions leuwih bayer Leverkusen.

The striker Perancis, nu nyetel heula-satengah Tujuanana pikeun Peuting Griezmann sateuacan netting a pinalti 58th-menit, ngawartoskeun Marca sanggeus kaulinan: "Enya, abdi éta ambek lantaran rék maénkeun sakabeh cocok lamun nu nuju maén ogé. Kuring éta saeutik saeutik ambek, tapi hal pangpentingna nyaéta meunangna tim urang. Ieu bal, dimana palatih éta [Diego Simeone] Megatkeun jeung éta anu ".

Kanyataan parios: Heuheu Kevin Gameiro budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu