Juan Mata budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
6283
Juan Mata budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Kacang saeutik'. Juan Mata budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha mertimbangkeun kami Juan Mata Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun Dimimitian.

Juan Mata budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Kahirupan mimiti

Juan Mata budak StoryJuan Manuel Mata García lahir dina dinten 28th April 1988 di Villafranca Montes de Oca, Spanyol ku Juan Manuel Mata Sr. (bapana) jeung Marta Garcia (indung).

Juan diwariskeun ngaranna ti bapana, Juan Manuel Mata Rodríguez anu miharep putrana keur ngayakeun réplikasi gaya hirup na karirna salaku footballer a. dad Mata urang oge hiji footballer stature leutik antukna Na. kulawargana pernah ngalaman nu physique of footballer a. Aranjeunna kapaksa jalan ngaliwatan sarta miboga jujutan panjang silencing tur ngabuktikeun kritik salah. Ieu naha Juan Manuel Mata Rodríguez miharep putrana Juan Mata nuturkeun jas.

Juan tumuwuh nepi di kota Ocn de Villafranca, Burgos nu di sawatara titik pernah ngarasa nyaman keur dad na alatan kurangna kasempetan bal pikeun nonoman. Di 5 umur, dad na hijrah anjeunna ti kota lianna ngaranna Oviedo (Sumatera Barat Spanyol) dimana manehna ngagaduhan kasempetan maén bal. Mata éta gancang settle tur mimitian Maen Bal dinya. Anjeunna anak hina tur hardworking anu ngahormat kolotna sarta dituturkeun rencana maranéhanana pikeun anjeunna. cinta Mata urang keur maén bal tumuwuh intensif di Oviedo. kolotna ngarasa senang keur putra maranéhanana sarta bakal ngidinan anjeunna nyandak bal na malah keur ranjang-Na.

Juan Mata budak Story
Poto Juan Mata budak

Juan Mata budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Rising ka Inohong

Salaku Mata nyimpen éta, "Kuring spent sesa budak leutik mah di Asturias, dina Oviedo ngabogaan senang jeung perasaan beuki loba katarik ku olahraga ieu nu ahirna jadi gairah hirup abdi urang".

The Kapangéranan Asturias, hiji wewengkon kaler Spanyol, dipikanyaho pikeun basisir terjal, gunung, situs agama sarta arsitéktur abad pertengahan. Ieu taneuh beternak pikeun footballers na luhureun sakabeh, imah pikeun pramuka bal sakuliah Spanyol.

Juan Mata budak Story
Juan Mata budak Maha Suci Days

Real Oviedo éta klub mimiti Juan Mata dimana manehna diajar maén bal professionally. Mata ngagaduhan nickname nu 'Little Bean' keur mahluk nu pangleutikna jeung deadliest di timnya. Anjeunna single-highhandedly dipingpin timnya pikeun unggul kajawaraan utama sakumaha kid.It a nyandak waktos aya saméméh Juan tumuwuh nepi ngabogaan nuhun raray sawawa kami nyaho tina kiwari.

Juan Mata budak Story
Young Juan Mata

Salaku anjeunna nyimpen eta dina ramatloka Biografi na judulna, JuanMata8; "Real Madrid knocked di panto abdi nalika abdi yuswa 15 taun di 2006. Maénkeun opat musim pikeun akademi klub urang. Kuring dijadikeun perdana kuring salaku pamuter profésional kalayan Castilla di Divisi Kadua, geura-giru sanggeus ngarobah 18 ". The 'Little Bean' ieu tagged salaku lalaki utama dina éta akademi nonoman Real Madrid urang, La Fabrica. moment pangalusna na sumping nalika anjeunna single-handedly dipingpin timnya kana judul Spanyol Juvenil Piala.

Juan Mata budak Story
Young Juan Mata di Madrid

Meunangna pikeun Juan Mata ngarah ka klub Spanyol circling sabudeureun anjeunna kawas hiu. Ogé dimaksudkan tekanan pikeun anjeunna salaku Wasalam nu push ka tim senior Real Madrid. Sanajan kitu, manehna teu meunang kasempetan maén keur tim senior Real Madrid kusabab Galaticos hébat maranéhanana anu éta irreplaceable dina waktu éta. The likes of Zinedine Zidane, David Beckham sarta greats bal sejenna henteu rarata cara pikeun Juan Mata pikeun meunangkeun kana tim senior.

Sanggeus ditalungtik fustration pikeun meunang kana tim senior Real Madrid, dad na dijadikeun move final narik anjeunna kaluar tina klub ku nganteurkeun manehna kana leungeun sababaraha pramuka bersaing pikeun signature-Na. Ieu Valencia cf anu tungtungna ngagaduhan kasempetan asup anjeunna.

Mata dijieun 174 appearances na notched up gol 46 pikeun Valencia. Dina usum panas 2011 Arsenal dijieun tawaran alus mun Valencia dina hal ka Juan Mata tapi éta Chelsea anu junun asup ka Spaniard dina bulan Agustus 2011. Juan janten pamingpin klub London sarta milih dina pamuter best of tim di 2012 na 2013. Sanajan kitu, Mata murag kaluar jeung manajer anyar Jose Mourinho sarta pilari klub anyar dina usum 2013 / 2014. Manchester United diperlukeun kreativitas dina midfield sarta ditandatanganan dina Spaniard pikeun 44 juta euro dina Januari 2014. Sesa sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Juan Mata budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Kahirupan kulawarga

The Juan Mata kulawarga miboga sajarahna ti Burgos Spanyol. Anjeunna ngalahir kana kulawarga bal anu boga sajarah panjang ngabuktikeun urang salah. Jalma anu nyempad ukuran sarta henteu mampuh maranéhna pikeun némbongkeun physicality di olahraga fisik. Aranjeunna geus dipelak di nulungan karana kaasup turunan maranéhanana jadi relevan dina maén bal.

Kahirupan Juan Mata kulawarga
dad Juan Mata urang

dad Mata urang mantuan manehna di prestasi karirna. Anjeunna malah langkung leutik statured sarta pondok ti putrana. Anjeunna hiji striker profésional pikeun Burgos cf dina 80 sarta 90 urang.

Juan Mata salawasna sks dad na tercinta pikeun hirup suksés sarta salawasna babagi moments senang-Na jeung manehna jeung saeusi kulawargana.

Juan Manuel Mata Rodríguez ayeuna tindakan minangka agén Mata urang, jadi FIFA-didaptarkeun dina prosés.

Kahirupan Juan Mata kulawarga
dad jeung antibaktéri Juan Mata urang

indung: indung Juan Mata urang, Marta Garcia sempet nyumput sorangan ti média alesan swasta. Manehna teh dikabarkan janten hiji dina gambar di handap ieu.

Juan Mata ibu (dikabarkan)
Juan Mata mum (dikabarkan)

Manehna teh rada heubeul ti dad-Na. mum Juan Mata urang geus full-waktu imah pamajikan kabeh hirup nya. Hiji anu boro sosialisasi, gantina nyadiakeun rojongan imah-ditahan pikeun salakina tur kids.

Sister tercinta: Juan ngabogaan tercinta adina na budak leutik sahabat ngaranna jadi Paula Mata. Paula Mata téh tanpa ragu supporter pangbadagna na anu pernah cease solat for jeung adi saeutik tercinta na unggul dina karirna. Aranjeunna geus babaturan pangalusna saprak poé budak leutik maranéhanana.

Juan Mata budak Story (Sister)
Juan Mata urang Sister-Paula Mata

Malah di sawawa maranéhanana, duanana masih manggihan waktu babagi waktu babarengan jeung pernah forgetting na letting buka silaturahim budak leutik maranéhanana.

Fakta Juan Mata
Juan Mata na Paula (Sister) gaduh waktos hébat babarengan

Juan Mata budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:hubungan Kahirupan

Nyaeta Juan Mata Kawin? ... jawaban eta No. Anjeunna ayeuna unmarried tapi enjoys arelationship-Na jeung kabogoh tercinta na Evelina Kamph.

Juan Mata Hubungan Kahirupan (kabogoh)
Juan Mata urang Girlfriend- Evelina Kamph

kabogoh na, Evelina mangrupakeun ogé nyaho selebritis média sosial anu boga daptar badag fans. Duanana Mata na kabogoh na teu ayeuna dina haté mun meunang nikah sakumaha dina waktos tulisan. hirup hubungan Juan Mata urang téh sinonim jeung nu ti raka Rashford, Alex Oxlade Chamberlain jeung Davide Zappacosta. Pisan béda jeung sabalikna mun Karim Benzema jeung Raheem Sterling.

Juan Mata budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Dipikacinta ku selebriti Hollywood

Juan Mata éta thrilled kana observasi meekness na gentleness na ieu pisan dipikacinta ku malah selebriti Holywood. Diantara loba, ieu béntang Hollywood Julia Roberts anu coudn't nolak gaduh gambar jeung mastero Midfield.

Fakta Juan Mata
Juan Mata na Julia Roberts

Roberts anu pangalusna dipikawanoh pikeun peran nya di lakonan geus jadi admirer kandel sahiji béntang Spanyol. Manehna pernah gagal pikeun meunangkeun kasempetan pikeun lalajo anjeunna dina peta.

The Hollywood A-lister dilongok Old Trafford kalawan salakina sarta tilu barudak nonton Juan Mata maén ngalawan West Ham. kids dirina ogé kungsi kickaround kalawan barudak Wayne Rooney urang dina pitch sanggeus game.

Juan Mata budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Footballer jeung Sarjana

Fakta Juan MataMata teu ukur alus dina lapangan, anjeunna oge hiji genius akademik. Juan Mata boga dua derajat. Hiji di Marketing sarta séjén di Élmu Olahraga.

Anjeunna ngamimitian diajar Marketing di Camilo José Cela Universitas bari maén keur Valencia. Anjeunna engké terus ngulik na ngaliwatan hiji program online milik universitas Téknis of Madrid. Ieu earned anjeunna a Gelar di Élmu Olahraga. Sanggeus latihan jeung matchdays Na, Juan Mata prefers maca tur sangkan ieu panalungtikan akademik swasta.

Juan Mata mangrupakeun learner gancang. Anjeunna diulik Inggris jeung diajar deui dina sataun ngabogaan terang jalur karirna bakal ngakibatkeun anjeunna keur maén keur hiji klub basa Inggris. Nalika anjeunna ngagabung Chelsea, anjeunna pernah ngalaman kasusah dina conversing kalawan mates Inggris na kawas Tim mates tim Spanyol tuh. Utamana likes of Diego Kosta.

Juan Mata budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:hobi

Fakta Juan Mata

Lamun nuturkeun Mata on salah sahiji jaringan média sosial na, anjeun bakal katalungtik yén anjeunna bener mikanyaah mikanyaah iinditan jeung tetempoan manéh.

The Spaniard confesses yén cinta-Na pikeun iinditan dimimitian sabot anjeunna ngora, nalika anjeunna dipaké pikeun ransel sabudeureun Spanyol dina jangka waktu nu haratis-Na.

Tanpa ragu, Mata geus obsessed jeung iinditan. Anjeunna oge geus kapanggih a cinta anyar dina fotografi. anjeunna Ieu teu iraha manehna tur tempat.

Juan Mata budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:A ténis Star

Mata mangrupa kipas ténis avid tur ngemutan superstar ténis, Rafael Nadal jadi atlet Spanyol greatest. Duanana nyaéta greats olahraga sarta babaturan hébat ogé.

Fakta Juan Mata
Juan Mata na Rafa Nadal
Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu