Joshua Kimmich budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
4740
Joshua Kimmich budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Bapak serbaguna". Joshua Kimmich budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba fakta OFF-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan dina pitch kecerdasan taktis Na. Sanajan kitu, ngan leungeun sababaraha fans nyaho loba ngeunaan Bio Yosua Kimmich urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Joshua Kimmich budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Joshua Walter Kimmich lahir dina dinten 8th Pébruari 1995 di Rottweil, Jerman. Anjeunna ngalahir ka indungna, Anja Kimmich jeung bapa, Berthold Kimmich.

Joshua Kimmich lahir isin tur sepi, tapi di sisi sejen, bisa jadi saendeng na energetic sakumaha katalungtik ku kolotna. Ideally, manéhna mimiti smashing salila hirup nya budak leutik. Kimmich tumuwuh nepi di Désa leutik Bösingen, anu perenahna antara Hideung Leuweung tur ibukota Baden-Württemberg urang Stuttgart. Bösingen mangrupakeun kampung désa has mana emptiness ends keur budak saeutik lamun aya hiji bal di suku unggal budak saeutik urang. Kalawan henteu leuwih ti pangeusi 1,700 na sapanjang jeung budak sejenna di kampung, maén bal jadi hobi biasa keur Kimmich.

Mulang teras, Kimmich bakal latihan di hareup taman imahna sarta backyard. Salaku manéhna éta, salah lajeng loba teuing jandéla bakal neangan smashed ku najong bal wayward Na. Ahéng, kolotna pernah hariwang ngeunaan putra maranéhna destructive gantina aranjeunna dumasar kaluar hiji solusi alternatif bari ngaganti unggal rusak kaca tunggal beulah ku putra maranéhanana jeung babaturanana. Salaku Kimmich nyimpen eta;

"Hiji poe, kuring sumping ka imah na kapanggih dua gol régulasi maén bal di buruan hareup,"

Kimmich ngawartoskeun PlayerStribune.

'The klub maén bal lokal teu kudu aranjeunna deui, sarta kolot mah kungsi dibawa aranjeunna kaluar leungeun tim urang. dad kuring nunjuk kana plot tanah swasta henteu kapake di sakuliah jalan na ceuk kuring jeung babaturan kuring; budak, balik leuwih aya na enyoy bal anjeun !!. '

Joshua Kimmich, Maen Bal jeung babaturanana di taman anyar dibuka surah anyar dina hirupna. Ieu dilakukeun ambisi nya ku jadi footballer a ngan hiji fancy ngalirkeun. Mulang teras, Kimmich bakal neuteup ka emulate sababaraha berhala mimiti na diantara aranjeunna ngawengku; Zinedine Zidane, Bastian Schweinsteiger jeung Tomas Rosicky. Ieu nya hijina tilu tina ngaran manéhna dina tonggong kaos replica. Pilari di kalungguhan berhala ieu dimaénkeun kalawan gampang bisa mantuan hiji nyarankeun peran Kimmich pikaresep nganggap leutik dina lapangan.

Joshua Kimmich budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Mimiti Karir

Fakta Yosua Kimmich budak Story- bentangmarkisa Kimmich urang keur maén bal ningal anjeunna enroll dina roster of a tim nonoman lokal, anu eweh tahap ka showcase bakat-Na. Hiji jurus watesan sumping nalika tim maén ngalawan tim nonoman of Stuttgart.

"The klub lokal éta klub loba pamaén profésional lianna kungsi gotten mimiti maranéhna,"

Kimmich recalled sarta dituluykeun ...

"Dina patandingan kalawan tim nonoman Stuttgart, abdi ngoleksi sadaya tilu gol nu ngalawan aranjeunna sarta kami meunang 3-2".

Ieu memang teu cara goréng meunang noticed. Langsung saatos pertandingan, pramuka kaasup anu di Stuttgart dimimitian circling Kimmich kawas hiu di nawar ka ménta signature na kalawan Stuttgart ngarah jalan. Putusan pamungkas ieu ditinggalkeun for geus kolot Kimmich urang. Éta mimitina nampik hiji uleman pikeun anjeunna ngamimitian latihan kalawan Stuttgart. Bapak jeung Ibu Berthold Kimmich kumaha oge, robah pikiran maranéhna sanggeus palatih tim nonoman klub urang dijieun mangga buka pribadi ka imah maranéhna pikeun ngolo-ngolo aranjeunna.

Sanggeus belanja sababaraha taun iinditan ka sareng ti Stuttgart sababaraha kali saminggu, Kimmich mimiti nyokot footsteps munggaran nyata na di dunya maén bal nalika anjeunna tampi kana akademi Stuttgart urang salaku salah sahiji ukur 18 recruits taunan.

Joshua Kimmich budak Story- gugah-Na ka KinérjaKimmich marengan babaturan, éta nu anggota anyar bungsu dibawa kana VfB Stuttgart Tim nonoman. Di bandung, anjeunna dibéré sagala tugas menial tapi pernah ngeluh. ALL ngaliwatan karir nonoman-Na, anjeunna salawasna dipikawanoh janten hiji tukang ninggalkeun pitch latihan, tanda tina tekad yen anjeunna bakal ngadamel eta. Sunda ieu ningal anjeunna ningkatkeun tur surpassing jajaran teammate Na. Sanajan kitu, éta teu nyandak lila saméméh Kimmich ngembangkeun hiji diménsi serbaguna maén berkat karakter ditangtukeun-Na.

Joshua Kimmich budak Story- Nalika anjeunna dijadikeun ngaran keur dirina

Joshua Kimmich budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Siapkeun Balik na Big megatkeun

Hiji jurus hanjelu sumping pikeun Kimmich nalika palatih yén dibawa anjeunna di kénca klub pikeun meunang kasempetan badag.

ngembangkeun rusuh Kimmich urang gandeng ku mintonkeun serbaguna-Na pikeun klub nonoman na nempo manehna dina gancang transiting ti nonoman ka hiji pamuter senior. Hanjakal, anjeunna kungsi set utama deui. Kimmich sanggeus ditempo dirina minangka grownup sarta outgrowing sadaya jajaran nonoman dijieun pamundut maén keur VfB Stuttgart Tim senior. pamundut na keur ditampik dibawa anjeunna jadi loba ngilu. Numutkeun palatih nonoman na Stuttgart.

'Anjeun geus teu cukup alus, awak anjeun teu kuat cukup,'

Story- Yosua Kimmich urang Nalika anjeunna ditolak Tempat Senior naThe palatih anyar ngawartoskeun anjeunna, nambahan yén anjeunna diperlukeun sataun sejen kalayan tim nonoman VfB Stuttgart. Kimmich sakali recalled yén kaputusan ngagaduhan anjeunna heartbroken sanajan nyobian nyekel diri ti Hurt nu.

Gantina sésana dina wanda sober, ngora Kimmich kapanggih solace. Anjeunna Drew kakuatan ku mutuskeun pikeun neangan rejeki na nguap. Untungna, eta ngan jadi kajadian nu urut palatih nonoman tercinta na anu kungsi lured anjeunna ka Stuttgart sempet saprak dipindahkeun ka rb Leipzig, Sarta manéhna hayang anjeunna di dinya. Kimmich sakali recaled ...

"Kuring ngan panginten, abdi gaduh kasempetan ieu sareng kuring kudu nyandak eta !!"

Di Leipzig, anjeunna bagian tina hiji tim pisan serangan-dipikiran nu ball-unggul na qualities di hareupeun a luhur deui opat shone liwat.

Joshua Kimmich poé kamulyaan di Leipzig

Joshua Kimmich budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The pep Talk

Owing mun dominan di umur ngora-Na, Kimmich ngagaduhan hiji kasempetan pikeun gabung Bayern di 2015 kalawan Guardiola ningali ngaliwatan kapribadian mindahkeun Na. Dina akun rapat pep, Kimmich ceuk ...

"Kuring diuk handap di kamar konferensi di kantor Bayern urang ngantosan papanggih pep Guardiola. Kabéh Abdi terang ngeunaan pep éta tina naon anu kuring katempo dina TV. Kuring jadi saraf, tapi sakumaha anjeunna walked dina, kuring ngarasa eta katuhu jauh - trust éta. Jeung geura Kuring terang: Kuring hayang maénkeun pikeun Bayern. Pep spoke ka abdi tentang kaunggulan kuring jeung kelemahan abdi, sareng kumaha manéhna hayang nulungan kuring jadi datangna pamaén hadé ku diajar hiji gaya béda maén. 'Abdi hoyong anjeun dina tim ieu,' anjeunna ngawartoskeun kuring. Éta momen kuring moal poho. Saprak harita, manéhna jadi inohong bapana ka kuring. "

Kumaha Yosua Kimmich diajar ti pep Guardiolasésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Joshua Kimmich budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Coping jeung stress maén bal ku nyieun hiji gaya hirup kaluar pitch nu ngawangun nepi gambar lengkep Kimmich. Hubungan-Na jeung Lina Meyer gambar dihandap parantos maénkeun peran penting dina prosés ngawangun kahirupan senang keur dirina.

Joshue Kimmich Hubungan Kahirupan kalawan Lina Meyer

Lina lahir di Bad Bevensen, hiji kota di kacamatan Uelzen di Lower Saxony, Jerman. Manehna nalungtik hukum di universitas. Kimmich patepung kabogoh geulis na Lina Meyer bari anjeunna dicoo pikeun rb Leipzig mana baé digawé di. Aranjeunna duanana dimimitian salaku babaturan pangalusna sarta saterusna jadi pencinta.

pamajikan Joshue Kimmich pikeun be- Lina Meyer

Kimmich urang footwork tur tekad sukses dina pitch keur terus refueled ku Lina kantos-geulis. Ku nempo duanana pencinta handap, fans bakal manggihan hésé yakin yén Lina Meyer nyaéta tilu taun heubeul ti kabogoh nya.

Joshua Kimmich Love Story kalawan Lina Meyer

Hatur nuhun kana kageulisan dirina, Lina geus jadi favorit antarana Jerman WAGs.

Joshua Kimmich budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Kolot Yosua Kimmich urang: Di handap ieu aya kolotna reueus Kimmich urang Anja na Berthold di putrana maranéhanana sacara pangajén wengi kanggo judul nu paling atlit populér di kacamatan Rottweil, Kota imah maranéhanana.

Joshua Kimmich urang Parents- Anja na Berthold Kimmich

Bapana Yosua Kimmich urang Berthold sakali dicoo bal amatir Jerman. Berthold ayeuna hirup jeung pamajikanana Anja (ibu Kimmich) dina Bösingen deukeut Rottweil, Kulon Jérman. Anjeunna keur credited for kabawa bapa anu delivers husus sorangan "Pep Talk" mun putrana, sahingga sahingga anjeunna beuki wani jeung sumanget. anjeunna ieu dipigawé ka kaheranan of onlookers sakumaha katingal di handap.

Bapana Yosua Kimmich urang Berthold nganteurkeun asah palajaran ka anjeunna

Kadua kolotna utamana mum na, Anja Kimmich misses putra nya langkung unggal waktu manehna geus jauh pikeun commitments maén bal. Duanana indung jeung anak beungkeutan téh agelong sakumaha katingal dina poto di handap ieu.

Joshua Kimmich na Mother- Anja

Anja ceramah kalawan Yosua dina telepon pisan. Loba naon ngabahas diperlukeun Anja mere parentah putra nya na tips masak. Manehna teh jawab ngaran putra nya 'Yosua' saha éta hamba Musa tina Perjanjian Old tina Alkitab.

Sister Yosua Kimmich urang: Bari kolotna tetep jauh tina anjeunna, Debora Yosua adi tetep loba ngadeukeutan. Debora hirup di Munich dina datar dibagikeun disewa ku lanceukna nya. Salaku di 2 sababaraha taun ka pengker, Debora éta hiji murid sarjana di Munich. Miyabi jeung Maha alesan naha lanceukna hayang salajengna pangajaran na di sawatara titik di karir sepak bola na.

beungkeut Debora Kimmich ogé kalawan Brother- YosuaKimmich lulus jeung 1.7 kelas. Salian maén bal, Kimmich hayang diajar, preferably administrasi bisnis di sababaraha titik dina karirna. Debora adi dipikanyaho boga geulis, buuk panjang pirang sarta awakna ogé-toned. Manehna teh salawasna di lapak ngarojong lanceukna nya.

Joshua Kimmich urang sister- Deborah Kimmich

MAMANG: Joshua Kimmich boga Walter Paman ngaranna anu kawas anjeunna ogé béntang di kulawarga. Kalawan band "Brillant ", Walter nyaéta penyanyi pop suksés.

Joshua Kimmich budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta pribadi

Kahirupan Yosua Kimmich Personal

  • Asides ti maén bal, hobi sejenna nya "Ténis". dahareun karesep nya spaetzle sarta anjeunna hates tato.
  • Kimmich mangrupakeun thinker jero na baé kacida intelektual anu cinta nulungan batur. Anjeunna tiasa ningali tanpa prasangka, dina dua sisi, nu ngajadikeun anjeunna batur anu bisa kalayan gampang ngajawab masalah.
  • Sanajan manehna bisa kalayan gampang adaptasi jeung énergi anu lingku anjeunna. Kimmich bisa boga kedah jero janten di sababaraha waktos, nyalira tur jauh ti sagalana. Ieu manéhna teu guna balikkeun kakuatan sarta boga cerminan karir. Anjeunna Sigana di pitch bal salaku tempat pinuh ku kemungkinan.
  • Kimmich migunakeun akal na di unggal kasempetan di pitch nu. Anjeunna boga kualitas visioner kieu nu sanggup perceiving hareup sakumaha Wasalam kinerja Na. Nalika anjeunna di akademi, manéhna weruh kahayang diperlukeun pikeun nempo dirina ngaliwatan.

Joshua Kimmich budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ngabandingkeun kalayan Philipp Lahm

jabatanna dina pitch, keur duanana klub jeung nagara, geus digambar babandingan jeung Bayern sarta Jerman legenda Philipp Lahm.

Joshua Kimmich Vs Philipp Lahm- The babandinganana

  • Fans bisa ngajawab yén Kimmich ngabogaan naluri langkung alam mun meunang maju ti miheulaan Na. kecerdasan taktis Kimmich urang nalika bade maju ampir nandaan anjeunna kaluar salaku ngabogaan leuwih ti naluri a striker urang ti bek a.

Sanajan accolade nu, Kimmich geus nyoba jarak dirina tina babandinganana Lahm, emphasizing kahayang pikeun "Balik jalan sorangan" dina karirna. Hanjakal keur anjeunna, éta muncul dina babandinganana moal dileungitkeun puguh a sabab keur jalan dina ni'mat-Na. Ayeuna di dieu nu babandinganana séjén;

  • Kimmich kagungan tujuh gol di appearances 71 Bundesliga pikeun Bayern bari Lahm ngoleksi 12 di 332.
  • Ogé pikeun buttress anjeunna nyaeta gede ti Lahm, Kimmich ogé boga tilu gol pikeun Jérman di 25 appearances saprak Méi 2016, bari Lahm junun lima caps 113, nyebarkeun ngaliwatan 11 taun.

Ulasan basajan nyaéta yén Kimmich sanes a Lahm tapi hiji Lahm-Müller hibrid. Anjeunna memang hiji "Veritable Tentara Swiss péso tina pamaén".

Kanyataan parios: Heuheu Yosua Kimmich budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu