Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

2
9831
Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Manajer Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Fungsi Special Salah'. Jose Mourinho budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Tanpa ragu, Jose Mourinho dianggap ku loba salaku manajer bal tersukses na paling hated di dunya.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -PAUD

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jose Mourinho budak Story

José Mário dos Santos Félix Mourinho lahir di Setúbal, Portugal on January 26th, 1963 ka bapana Bapak José Félix Mourinho, nu jadi kiper Profesional jeung indung Maria Julia Carrajola dos Santos, saha éta guru sakola primér.

Jose urang ieu diangkat ti kulawarga tukang makmur. indungna, Maria Julia Carrajola dos Santos, ieu dianggap salaku juara roti kulawarga urang. Nya datang ti maén bal jegud asih ukiran kulawarga cara pikeun upbringing lemes Jose sarta balayar lemes dad na urang naon ieu disebut 'a goalkeeping éndah karir'. Salaku anak, manéhna aksés ka sadaya kasempetan unggal anak ngora bakal impian tina.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Parental diktator jeung pilihan tina Karir

Ti hiji umur dini, maén bal éta bagian utama kahirupan Mourinho urang. Thou, aya opini dicampur ngeunaan naon kolotna utamana mum na miharep pikeun manéhna. indung euyeub na (Maria Julia Carrajola dos Santos) éta tina pandangan yen putra nya kedah museurkeun sagemblengna dina pangajaran pikeun jadi lalaki bisnis sukses kawas bapana Bapak dos Santos SNR.

dad Jose urang anu éta kiper hiji tadi beda pamadegan. Anjeunna diperlukeun putrana pikeun jadi footballer profésional. Thou anjeunna pernah ngalaman méakkeun loba wayah kalawan Jose alatan goalkeeping komitmen dina ibukota bangsa urang 'Porto' na Lisbon. Ku implication, commitments Footballing di Porto jeung Lisbon dimaksudkan yén Félix Mourinho ieu mindeng dipisahkeun ti putrana. Thou, saupama parsial bapana Jose urang teu maéhan impian Na. Sanajan kitu, separation ieu masihan mum na Maria Julia Carrajola dos Santos kasempetan pikeun mutuskeun bakal datang putra nya urang. ku kituna nyieun Jose kakurangan tina gaya hirup diktator nya.

indungna enrolled anjeunna dina sakola bisnis, tapi Jose Mourinho turun kaluar dina dinten kahijina, ngadeg grounds sarta mutuskeun anjeunna bakal rada difokuskeun olahraga. Anjeunna milih hadir dina Instituto punjul de Educação Física (ISEF), Téknis universitas Lisbon, mun diajar elmu olahraga.

fokus Jose urang dina elmu olahraga neundeun pondasi naon anjeunna téh kiwari.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Nuturkeun footstep ramana

Mourinho malah bari dina bagian-waktos studi ngumbara hadir patandingan sabtu minggu bapana sarta lamun bapana janten palatih, Mourinho mimiti observasi sesi latihan jeung diajar kumaha carana Pramuka tim nentang. Jose Mourinho geus sok hayang nuturkeun di footsteps bapana.

Bapana dina panganyarna Pollemma nulis nepi boga ieu ngomong;

"Waktu éta manéhna 13 atanapi 14 I janten manajer sarta kapaksa indit. José bakal salawasna neangan cara ngahurungkeun nepi dimana wae ieu mah. Ku palatih, atawa malah treuk angkutan lauk, anjeunna bakal salawasna jadi kalawan kuring kumaha bae pikeun patandingan sabtu minggu. Anjeunna dimimitian ngokolakeun budak bola. Anjeunna bakal posisi dirina tukangeun bangku urang. Abdi masihan anjeunna parentah nu anjeunna bakal lulus dina ka pamaén, ngajalankeun ka sisi séjén pitch ka ngabejaan aranjeunna. Ku kituna manéhna mimitian pisan mimiti nungkulan siasat sarta Sistem maén ...

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Young Jose Mourinho jeung bapana

Nalika anjeunna 15 atanapi 16 anjeunna ka kuring manéhna hayang jadi manajer a. Anjeunna dimimitian nonton tim kami bade maén sarta nyiapkeun laporan, sarta yén mantuan kuring pisan. Abdi émut nalika kuring éta manajer di Uniao de Madeira yén urang indit ka maén tandang dina Amadora. Urang diperlukeun sahenteuna draw pikeun ngahontal antrian-offs pikeun tempat di division luhureun Liga Portugis ".

Jose ngagabung tim cf OS Belenenses sanggeus kalulusan tina studi. Waktu éta, bapana dicoo bal professionally keur OS Belenenses na Vitória de Setúbal, earning hiji cap pikeun Portugal dina kursus karirna. Mourinho mimiti handap footsteps bapana liwat involvement di bal profésional. Thou anjeunna pamaén teu kiper hiji. Anjeunna dimaénkeun di Portugis Divisi Kadua. Hanjakal, Dursasana di bal profésional ieu ngeusi percobaan sarta tribulations.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jose Mourinho sakumaha footballer a - Akad Nikah di bal profésional

Jose Mourinho dijieun penampilan bal senior kahijina pikeun Rio Ave di 1980. Di dieu, Mourinho dicoo salaku gelandang Tengah sarta dijieun appearances liga 16 - nyetak dua gol.

Di 21 taun umur, Mourinho dipindahkeun ka Sesimbra, dimana manehna nyieun appearances liga 35 jeung ngoleksi hiji gawang. stint pondok sejen ngarah Mourinho pikeun Comércio e Indústria, dimana manehna nyieun appearances liga 27 jeung ngoleksi gol 8.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Bajoang pikeun hirup nepi ka warisan bapana

involvement Jose Mourinho di bal profésional éta pondok-leaved. Anjeunna kagungan hiji pangsiun dini sanggeus anjeunna sababaraha kali ngritik keur kurang nu Pace requisite jeung kakuatan di buruan. Gantina neraskeun di kanyeri nu nyosok jero, anjeunna milih difokuskeun kenging gelar palatih sepakbola gantina. pangsiun dini na ditandaan tungtung jeung perjuangan di tinggal nepi ka warisan bapana tina maén di tingkat internasional.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Ngalihkeun antara Palatihan Atikan Olahraga sarta Narjamahkeun Jobs.

Jose Mourinho mimiti karir asah na ku ngajarkeun pangajaran fisik dina rupa sakola sarta sanggeus lima taun, anjeunna ngalaman earned diploma Na, narima tanda konsistén alus sakuliah kursus. Mourinho munggaran ditembongkeun bakat asah-Na jeung perioda managerial suksés ringkes dina Benfica na União de Leiria, nyandak kiwari dimungkinkeun pikeun pangluhurna kantos liga finish maranéhanana.

Saatos kasuksésan ringkes ieu, anjeunna neruskeun latihan salajengna ku attending asah tambahan kursus dicekel ku Inggris jeung Skotlandia asosiasi maén bal. pagelaran na bray panon waspada urut manajer Skotlandia Andy Roxburgh. Anjeunna nyandak catetan tina drive ngora Portugis sarta perhatian ka jéntré.

Engké, Jose Mourinho ditéang ka redefine peran palatih di bal ku Pergaulan Téori asah jeung téhnik motivational jeung psikologis tina tarjamahan basa. Saatos mantra sakumaha asisten manajer sarta palatih tim nonoman, Dina 1992 Jose Mourinho nempo dirina merging jobs ku jadi hiji juru pikeun Sir Dadan Robson di Sporting Club Portugal. Nalika Robson indit ka Barcelona dina 1996, Mourinho dituturkeun - diajar Catalan tur jadi bagian penting tina set up.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jose Mourinho teh Panarjamah

Anjeunna oge follower Dadan Robson mun FC Porto di Dec 1993. Dua dimekarkeun hubungan gawé alus kalawan Jose Mourinho diajar ti Dadan Robson na Robson beuki percanten ideu tina Mourinho ngora.

Mourinho ieu ogé dibéré tanggung jawab menata tim Barcelona B, sarta Barcelona A pikeun sababaraha kompetisi cangkir. Salaku asisten manajer, Jose coached sababaraha pamaén pangalusna di dunya kayaning Rivaldo, Figo na Guardiola na Luis Enrique.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Bukti yén Jose Mourinho coached Ronaldo Luís Nazário de Lima

Éta metot uninga yen Jose Mourinho coached pep Guardiola. Anjeunna masih asisten palatih nalika pep Guardiola éta kénéh pamaén pikeun Barcelona.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jose Mourinho coached pep Guardiola di Barcelona

Nalika Robson ditinggalkeun bandung, Mourinho ari on, gawe teh Dutchman, Louis van Gaal dina suksés dua taun pikeun Barcelona.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jose Mourinho jeung Louis van Gaal di Barcelona.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Mimiti Palatihan Atikan Olahraga Days

Jose Mourinho dijieun balik ka Porto di 2002 mimiti salaku palatih sirah, unggul dina Primeira Liga, Taça de Portugal, sarta Piala UEFA di 2003. Dina usum hareup, Mourinho dipandu tim pikeun meunangna di Supertaça Cândido de Oliveira, ka luhur ka liga pikeun kadua kalina, jeung meunang ngahargaan pangluhurna di Éropa klub maén bal, nu Liga Champions League.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Maha Suci Poé Liga Champions League Mourinho urang di FC Porto

Mourinho dipindahkeun ka Chelsea warsih handap tur meunang judul Premier League jeung rékaman titik 95, klub urang mimiti judulna liga dina 50 taun, sarta Piala Liga di musim kahijina.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jose Mourinho Awal Maha Suci Days di Chelsea FC

Dina taun kadua na, Chelsea dipikagaduh Liga Premier jeung di 2006-07 Anjeunna nyandak klub ka hiji ganda Piala FA jeung Piala Liga.

Mourinho ditinggalkeun Chelsea dina bulan Séptember 2007, amidst laporan mangrupa Rift kalawan boga klub Romawi Abramovich. Dina 2008, Mourinho dipindahkeun ka Serie A klub Inter Milan. Dina tilu bulan manehna kungsi menang ngahargaan Italia kahijina, nu Supercoppa Italiana, sarta réngsé musim ku unggul dina Serie A judul. Dina 2009-10, Inter janten klub Italia pangheulana meunang treble ti Serie A, Coppa Italia jeung Liga Champions UEFA, oge mimitina waktu Inter kungsi menang kompetisi dimungkinkeun saprak 1965. Manéhna nyaéta salah sahiji ngan lima peringkat pelatih geus meunang Piala Éropa kalawan dua tim béda marengan Ernst Happel, Ottmar Hitzfeld, Jupp Heynckes jeung Carlo Ancelotti. Anjeunna meunang kahiji kantos FIFA Dunya Palatih tina Taun Award dina 2010. Anjeunna lajeng ditandatanganan bareng Real Madrid dina 2010, unggul Copa del Rey dina musim kahijina. Taun di handap, anjeunna meunang La Liga tur jadi palatih kalima, sanggeus Tomislav Ivić, Ernst Happel, Giovanni Trapattoni jeung Eric Gerets, geus meunang judul liga dina sahanteuna opat nagara béda: Portugal, Inggris, Italia sarta Spanyol.

Sanggeus ninggalkeun Madrid dina Juni 2013, Mourinho balik ka Inggris pikeun ngatur Chelsea pikeun mantra kadua, salila maranéhna meunang jawara liga sejen, tapi ieu sacked on 17 Désémber 2015, sanggeus ngaji goréng hasil ditinggalkeun Chelsea ngan di luar zona relegation.

Handap sababaraha bulan kaluar ti buruan sanggeus kaleungitan pakasaban na di Chelsea pikeun kadua kalina, Mourinho ieu dikonfirmasi salaku manajer anyar Manchester United on 27 Méi 2016.

Kusabab pangaweruh taktis Na, charismatic (tapi ogé pisan kontroversial) kapribadian jeung naon lawan-Na hal sakumaha tekenan kana lalaki hasil leuwih Maen Bal geulis, anjeunna mindeng katempo, ku duanana admirers sarta kritik, salaku panerusna dina manajer Argentina Helenio Herrera.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Kahirupan kulawarga

Jose Mourinho geus nikah saprak 1989. Anjeunna nikah Angolan kabogoh rumaja na Matilde "Tami" Faria. Aranjeunna dimimitian dating bari salaku rumaja di Setúbal, Portugal. kolotna ngababarkeun nya di Angola bari sakumaha pagawe bantuan kamanusaan di nagara éta.

Jose kapaksa buka keur dirina kusabab upbringing hina nya. Matilde dipikanyaho hormat, patuh, timer effacing na paling importantly meek. Manehna spends loba waktu dirina ngajadikeun sustainable kamanusaan jasa jeung Afrika.

Miyabi jeung Maha alesan keur cinta Jose Mourinho pikeun footballers Afrika jeung karya zakat sustained-Na pikeun Africans.

anak kahiji maranéhanana, putri Matilde, lahir di 1996 sarta aranjeunna kagungan putra maranéhanana mimiti, José Mário, Jr (anu muterkeun bal pikeun tim nonoman Fulham FC), opat taun engké.

Mourinho, whilst dedicated ka maén bal, ngajelaskeun kulawargana salaku puseur hirupna sarta geus nyatet yén "Hal pangpentingna nyaéta kulawarga kuring jeung keur bapa alus". Manéhna dipilih salaku New negarawan Man ti Taun 2005 sarta digambarkeun salaku lalaki devoted mun duanana kulawargana jeung karyana. Dina ahir 2011, Jose Mourinho ieu ngaranna 'Rockstar tina Taun' ku édisi Spanyol majalah Rolling Stone na diulas dina panutup hareup édisi Désémber maranéhanana.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi - Tuduhan Dishub rusiah

Jose Mourinho ieu sakali dituduh hirup ku Jeng pirang stunning, Elsa Sousa balik deui pamajikanana urang salila dua taun.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
The Mourinho Rusiah Dishub tuduhan

Numutkeun kana sgforum laporan, Mourinho, patepung pirang Elsa bari asah-kota leutik tim Leiria di Portugal asli na. Anjeunna nyandak nya jeung manehna mun FC Porto, pakasaban badag kahijina mana wae cicing pikeun dalapan bulan dina datar disusun ku bandung. Mourinho malah ngawanohkeun dirina salaku pamajikanana keur Persib pamaén sarta agén Porto. Bari manéhna éta, pamajikan nyata na Matilde ari di imah kota maranéhanana Setabul kalayan putri maranéhanana, disebut oge Matilde jeung putra Jose Junior.

Bos urut Blues geus dituduh showered dirina kalawan hadiah na ka dirina manéhna hiji cinta sajati-Na. Pikiran anu manéhna pamajikan palatih Jose urang sumping ka hiji tungtung kasar lamun nyata Bu Mourinho ngancik nepi. pamajikanana Matilde, saha anjeunna nikah di 1989, teu boga pamanggih anjeunna aya kénéh kahirupan ganda.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Ngeunaan Controversal Kitab na

Mourinho sakecap eleh luar maén bal di 2004. Hiji buku judulna Jose Mourinho - Dijieun di Portugal:

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Buku kontroversial ngeunaan Jose Mourinho

The resmi biografi ku wartawan Portugis Louis Lourenco, mangrupakeun pangalusna-seller di nagara éta, sanajan usaha nu manajer Portugese urang eureun tina kabawa diterbitkeun di tempat munggaran.

Buku portrayed kulawarga Mourinho urang jeung sieun maranéhanana nuju anjeunna. Buku muji kaahlian Narjamahkeun na nu ngalambangkeun pangabisana pikeun nyarita Portugis, Inggris, Spanyol, Catala, Italia sarta Perancis.

Thou, manéhna ogé geus pencét kaluar di jalma anu masih nelepon manehna hiji penerjemah mere anu ngagaduhan peran managerial.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Upaya kamanusaan

boss Chelsea Jose Mourinho geus sakali memohon ka FA mun nyumbang amal wae fines bal anjeunna téh acan mayar dina kasus nyinggung hareup. Zakat didieu hartina méré pitulung pikeun dicabut di Afrika.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jose Mourinho, anu giver Self Styled Amal

Tinimbang bade nonton Piala Dunya 2014 di Brazil panas ieu, Mourinho spent waktu ngadatangan barudak lapar sarta penderita HIV di Basisir Gading. Anjeunna dibéré peran duta PBB pikeun Program Food Dunya.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
The Jose Mourinho Humanitarean Karya pikeun Afrika

Dina 2005, Mourinho disumbangkeun jaket pikeun jadi auctioned pikeun mantuan ngumpulkeun duit Relief Tsunami jeung amal lianna. Pangatur Marc Thompson kaungkap salah bidder dibayar € 25,800 keur jaket Mourinho urang di fundraiser dilaksanakeun di Stamford Bridge. The lelang of Mourinho urang jaket 'untung' dicoo bagéan di raising sabudeureun £ 545,000 pikeun cukang lantaranana.

pamajikan Mourinho urang téh transverse getol kamanusaan sarta miboga sakuliah dunya pikeun mantuan miskin di masarakat dina nawar nya ngabasmi lapar. Jose Mourinho, nya pamajikan jeung barudak geus sakali ngumbara ka Basisir Gading mun saksi tingkat kamiskinanana dinya.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Dursasana jeung Pulisi

Dina 2007, Mourinho ieu ngaluarkeun caution pulisi sanggeus disangka nampik ngawenangkeun pulisi keur quarantine anjing piaraan Na, Leya. Sanggeus bergegas imah ti hiji upacara panghargaan handap mangrupa tip-off ti pamajikanana, nu palatih lajeng-Chelsea dibébaskeun sato ti leungeun para pajabat kaséhatan sarta wanti ka ngajalankeun kaluar handap jalan, nurutkeun eyewitnesses.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Naha Jose Mourinho urang Dog (Leya) ditahan

Hal ieu dipikaharti resmi nu hayang quarantine anjing, percanten eta geus dicokot mancanagara lajeng dibawa balik ka Britania tanpa vaccinations.

Mourinho narima caution pikeun ngahalangan penguasa ti lakukeun pakasaban maranéhanana. anjing piaraan saeutik na goréng, Leya ieu geuwat ditéwak ku pulisi.

Ambek fans Chelsea dina poé cocok maranéhna hareup diréaksikeun ku cara nempatkeun spanduk mintonkeun 'Jose urang Dog nyaeta Innocent'. Aranjeunna pernah relented dina nungtut pikeun release saharita anjing urang.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
paménta Fans Chelsea ambek pikeun Release Leya urang

protés maranéhna terus ngarah ka otoritas ngarobah pikiran maranéhanana sarta ngaleupaskeun goréng Leya.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -agama

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Kapercayaan Agama Jose Mourinho urang

Mourinho mangrupakeun Katolik taat ku iman. Anjeunna diangkat jadi sapertos (sakumaha anu adat pikeun Portugis) jeung anjeunna sks ayaan di bal ka Allah jeung iman na:

'Kuring neneda pisan. Kami Katolik, abdi percanten ka Allah. Kuring coba janten lalaki alus kitu Anjeunna bisa boga saeutik waktu keur masihan kuring leungeun nalika kuring butuh deui '.

Mourinho geus mindeng subyek kontrovérsi jeung perhatian (jigana palsu) media. Ieu sakali dilaporkeun yén kana na nyokot posisi menata di Real Madrid, anjeunna ditéang nasehat jeung rohmat sababaraha dokter dukun Kenyan, nu ngawaler wawakil-Na:

'José Mourinho anu diduga Katolik sarta anjeunna percaya ka Allah. Dina urusan nu jadi perhatian hirup profésional, manéhna percaya gawé teuas teu di miracles tina sagala sorcerer heubeul '.

Sanajan kitu, sababaraha bisa satuju yen sagala Mourinho percaya téh gawé teuas. Anjeunna lega dicutat salaku mahluk pisan ngadalikeun sahiji pamaén dina tim na.

timer styled Portugis geus ngancik leungeun-Na ka film mana manéhna meunang maén Paus.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jose Mourinho meta salaku Paus Francis di Lucu Movie

Urut Chelsea Boss geus sapuk deal ka nambutkeun sora na kana karakter Paus Francis dina pilem animasi alatan pikeun siaran di 2017 keur centenary sahiji kaahéngan di Virgin Mary di Fatimah, Portugal.

Mourinho bakal sora tina pontiff Argentina di Portugis, Inggris, Spanyol sarta Italia - "basa nagara mana anjeunna (Mourinho) geus geus jawara", ceuk parusahaan produksi Portugis Imaginew.

Pamakéan Mourinho dina pilem animasi "geus meunang persetujuan ti Vatikan", ceuk parusahaan produksi.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Datang ti imah jegud

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jose Mourinho jeung Pa Felix Mourinho- nu jegud kulawarga

Jose Mourinho ngalegaan kulawarga nyaeta kacida enterprising tur mibanda stake dina maén bal profésional sarta bisnis konvénsi. kulawarga indungna urang anu dibiayaan pangwangunan Vitória de Setúbal stadion maén bal anu kiwari di kota imah maranéhanana di Portugal.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Kumaha Jose Mourinho kulawarga dibantuan di Stadion Konstruksi

pamanna éta hiji anu dibiayaan pangwangunan stadion maén bal Itória De Setubal di 70s mimiti. Ieu kumaha ogé ditempo yén tumiba rezim Estado Novo António de Oliveira Salazar di dampak 1974 April négatip on na bisnis saperti anjeunna leungit loba investasi na lajeng.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Hubungan jeung Barudak

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Poto Jose Mourinho jeung Putri, Matilde

Mourinho sarta Putri na Matilde nu pang populerna di kulawargana. Manehna teh ogé dipikawanoh dina sirkuit sosial di London mingling kalawan ditambahan dunya béntang pangbadagna kaasup hiji arah urang Haran.

putra Jose Mourinho urang yuswa ieu sakali nandatanganan beasiswa dua taun kalayan Fulham.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jose Mourinho na anaking, Jose Juhari Mourinho Jr

Anjeunna kiper hiji sarta geus dimaénkeun di jangjang nonoman of Chelsea sarta Real Madrid dimana bapana sakali coached. Minuhan naon bapana éta teu bisa ngalakukeun pikeun akina nyaéta kahayang ngimpi na.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Fakta Tatoo

The tactician Portugis ngagaduhan tattoo kahijina dina yuswa 50, sarta, heran, eta boga nganggur teu jeung maén bal.

Mourinho tétéla dibayar £ 80 keur tattoo nu pitur nu nicknames of pamajikanana Matilde Faria jeung barudak na.

Anjeunna sks ayaan di asah bal kana rojongan dibikeun ka manehna ku kulawargana. tattoo nu teu sering ditingali ku mata publik salaku tinta anu dina panangan anjeunna biasana ageman anu nonton on.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Otong belanja

Anjeunna mukim paling hirupna di luar imah pribadi sarta tetep dina hotél malah anjeunna kungsi humandeuar ngeunaan eta pikeun tinggal kaluar tina anggota kulawargana sadaya waktu. Anjeunna ayeuna geus kaala hiji imah patut £ 3.9million puri ayana ngan di luar kota Welsh of puthin nu ngan sajam drive ti Manchester.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Poto Mourinho urang Mansion di Wales

agam nu Sigana mah a heubeul ratus taun tapi kanyataanana salah sahiji puri bungsu di wale dina ngan 39years heubeul réngsé kalawan draft ekslusif handapeun panas lanté sarta glazing ganda.

Mibanda longser naga Welsh nu kahuruan napas lamun kandaraan asupkeun gerbang brings kaluar kahuruan. mangrupa harta opat kali langkung mirah ti imah Mourinho urang situated di London. Jose Mourinho boga sababaraha kumpulan mobil diantara nu lolobana dijieun ku Audi, Porsche, Aston, Martin tur Ferrier.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Fued kalawan Eva Carneiro

Masarakat awam dihina urut dokter tim Chelsea Eva Carneiro jeung klub physio Jon Fearn, nelepon aranjeunna 'naif' sanggeus maranéhna lumpat onto pitch ka ngubaran hiji luka Eden Hazard

Ieu dilakukeun urut dokter Chelsea, Eva Carneiro tender pengunduran diri nya fromthe klub sanggeus outburst dina pitch ti Mourinho, 53, saha manehna ngaku manehna disebut dirina a "putri hiji janggol" dina Portugis.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jose Mourinho urang Fued kalawan Eva Carneiro

Sanggeus ninggalkeun bandung, manehna kaeusi ngaku diskriminasi kelamin ngalawan Club na Mourinho nu nurutkeun kaca éta leuwih ti £ 1.2m. Sateuacan pangsiun, Eva ieu lajeng ngalarang tina anjeunna bangku tim mimiti na demoted kana gawé bareng tim Ladies ku Jose Mourinho.

Chelsea FC sarta Jose Mourinho éta pleased settle hal jeung apologized "unreservedly ka dirina tur kulawarga kabogohna keur marabahaya disababkeun". Duanana pihak sapuk éta humiliating badag bayar-off pikeun menit ex-klub dokter sateuacan manehna dijieun bukti ngabeledug ngalawan aranjeunna buka umum.

Carneiro ngaluarkeun pernyataan dirina sorangan, keu relief dirina di resolving kasus nu bener.

"Ieu geus hiji waktos pisan hésé tur distressing pikeun kuring sarta kulawarga kuring jeung kiwari kuring kasampak maju ka pindah ka hareup kalayan hirup kuring," manehna cenah.

As DailyMail dilaporkeun; Jose Mourinho di ahir kasus ngaku Dr Carneiro sempet betrayed bandung, dipaliré parentah-Na ku nyampurkeun Eden Hazard on pitch jeung éta jadi lapar keur Kinérja manehna diteundeun ngimpi tina diuk tukangeun manehna aya dina TV.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Fued kalawan Rafa Benitez urang Pamajikan

Rafa Benitez urang pamajikan geus sakali joked yén salakina geus spent karirna clearing up mess ditinggalkeun ku Jose Mourinho. Ieu nyarios sanggeus salakina diangkat ku Real Madrid. Ogé asalna sanggeus Benitez katempona geus dicokot muatan tina hiji tim katilu nu ieu baheulana dikelola ku Mourinho.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jose Mourinho urang Fued kalawan Rafa Benitez urang Pamajikan

Jose Mourinho kumaha oge, dikirimkeun respon dahsyat keur pamajikan Rafa Benitez urang sanggeus manehna ngaku bos Real Madrid sok "Tidying up messes na".

Bos Ex- Chelsea pencét deui nyebutkeun: ". Lamun manehna nyokot ngurus diet salakina urang manehna kudu waktos kirang mun nyarita ngeunaan kuring"

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Akting salaku buronan

Mourinho ieu disangka nyelundupkeun kana Chelsea ganti baju kamar dina karinjang laundry salila clash Éropa kalawan Bayern Munchen, bari anjeunna porsi hiji larangan garis touch.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -The Antagonizing Salah

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Poto Jose Mourinho celebrating kasalahan Steven Garrard urang

telat gawang sohor Steven Gerrard urang sorangan di final 2005 Carling Piala ku ngajalankeun sapanjang garis touch di hareup fans Liverpool nyieun gerak 'shush' sareng jari na di biwir ieu.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -The ngerakeun Salah

Patempuran antara Jose Mourinho jeung Arsene Wenger aya diantara paling hotly-diantisipasi dina Liga Utama.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Perang antara Jose Mourinho jeung Arsene Wenger

Jose Mourinho sakali nyebut Arsene Wenger a 'ahli dina gagalna' dina bulan Pebruari 2014, jeung boss Arsenal branding nu komentar 'ngerakeun' pikeun duanana Chelsea na Mourinho.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -The Medali-ngalungkeun hiji

Lobbed medali na winners Premier League Inggris 'kana riungan Chelsea, sarta nalika anjeunna dibéré karana ku FA, threw nu ka ngarojong ogé.

Jose Mourinho budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -
Jose Mourinho- The Medali ngalungkeun Salah

Mourinho ngomong yén 'medali éta pikeun everybody'.

Loading ...

komentar 2

  1. Muito Baturan, Traça a vida de Mourinho desde criança. Boa leitura pois fiquei elucidado sobre a carreira de Jose Mourinho Como um Grande treinador

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu