Jonny Evans budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
4671
Jonny Evans budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius pertahanan anu katelah oge ku nami; "Grant". Jonny Evans budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF jeung kanyataan ON-pitch saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan durability na salaku diandelkeun katuhu deui. Sanajan kitu, ngan leungeun sababaraha fans nyaho loba ngeunaan Bio Nathaniel Clyne urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Jonny Evans budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Jonathan Grant Evans lahir dina dinten 3rd Januari 1988 di Belfast, Irlandia Kalér. Anjeunna ngalahir ka indungna, Fajar Evans jeung bapa, Jackie Evans.

Tumuwuh nepi, Jonny dihadiran Belfast Menengah di Newtownabbey, Irlandia Kalér. sakola na deui lajeng ditawarkeun anjeunna kasempetan passionately maén bal kalapa salila période olahraga. Nyandak nepi bal serius, bapa Jonny Evan urang mutuskeun pikeun ngadaptar anjeunna jeung putra maranéhanana di Greenisland FC.

Hatur nuhun ka mentor nonoman maranéhanana, Bapak Grattan anu katingali sanggeus youngster nalika anjeunna tétéla pikeun Greenisland Football Club, Jonny Evans gawé teuas indung urang dibayar kaluar salaku putra maranéhanana henteu ngan naros up jajaran tapi dijieun Manchester United pramuka datangna sagala cara ti Inggris meunang aranjeunna. Katiluna budak pangalusna; Corry, Craig jeung Jonny anu sagala diperlukeun ku Manchester United. Ieu Corry sarta Craig nu munggaran ditinggalkeun pikeun England ninggalkeun Jonny Evans balik kalawan kolotna di Irlandia.

Dina yuswa salapan, Jonny Evans ieu diondang pikeun hadir dina Manchester United Center of kaunggulan dina Belfast, saméméh keur diondang pikeun sidang di Manchester sataun saterusna nu anjeunna lulus.

parobahan aturan dina The Football Association wanoh dimaksudkan yén klub anu dugi ka pamaén anu cicing dina sajam sarta satengahna bandung. Ieu hiji masalah keur Evans jeung baraya diangkat jadi kasempetan maranéhanana janten kawates tur bal continuity di mamang serius. Sanajan kitu, kulawarga Evans pas direlokasi ka Manchester, sahingga Jonny jeung baraya pikeun ngalatih jeung Manchester United full-waktu.

Jonny Evans budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Karir di Ringkesan

Di Manchester, Jonny dihadiran Ashton-on-Mersey Menengah dimana anjeunna bagged jumlahna whopping salapan GCSEs, Sadaya A * atanapi A sasmita.

Jonny ngembang ngaliwatan Akademi sepak bola Manchester United urang maén dina sababaraha tur asing dina usum panas tina 2006. Sanggeus lalaki diwanohkeun ka tim senior, Alex Ferguson mutuskeun pikeun nyimpen Jonny Evans mun test ku granting anjeunna pinjaman ka klub Belgian Royal Antwerp saméméh ngabogaan dua mantra kalawan Sunderland.

Manehna nyieun tim kahijina perdana Manchester United di Piala Liga 2007-08, kenging gelar anggota pakuat mimitina-tim biasa usum handap. ayaan na kalawan klub nu ngajadikeun anjeunna pamaén paling dipapaésan dina sajarah maén bal Irlandia Kalér jeung 10 piala utama. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Jonny Evans budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Keur wartawan téh sadayana ngeunaan migunakeun harti sagala perlu henteu ngan manggihan carita sampurna tapi tonggong eta up kalawan sumber kredibel. Pikeun Helen McConnell, keur wartawan Man Serikat TV téh sadayana ngeunaan nyungsi carita sampurna jeung cinta nu sampurna nu ieu kapanggih dina baé sahiji Jonny Evans.

Helen McConnell Love Story kalawan Jonny Evans

Helen, a Serikat kipas lifelong, landed pakasaban salaku host dina stasiun Man Serikat Télévisi sanggeus ngalaporkeun stint leupas dina kaulinan Liga Irlandia jeung olahraga lianna. Nya éta ngaliwatan karya dirina jeung stasiun urut universitas murid Ulster munggaran patepung Jonny Evans sarta duanana murag asih dina tetempoan kahiji.

Kumaha Jonny Evans murag Cinta jeung wartawancinta maranéhanana éta sangkan kuat yén Whispers mimiti sirkulasi di kalangan olahraga tina roman blossoming malah bulan saméméh Jonny na Helen resmi ngumumkeun maranéhanana bobogohan. Teu siga ayeuna loba hubungan antara footballers na girlfriends maranéhanana, duanana Helen jeung Jonny sapuk teu hirup babarengan dugi sanggeus aranjeunna nikah alatan aqidah agama kuat Helen urang. Éta pertinent ka dicatet yén bapana Ken McConnell diangkat nya salaku Christian devoted sarta manéhna sorangan nyaéta Reverend.

Jonny na Helen bakal tukeur vows di Garéja Presbyterian Clough, dimana bapana Ken éta menteri anu dilakukeun ku maranehna ngagabung leungeun babarengan.

Jonny Evans Bio: Hikayat Kawinan na putri hiji pendeta urang

Duanana lovebirds anu dipikawanoh boga seuri sarupa nalika pernikahan maranéhanana anu dilakukeun ku maranehna kasampak pisan sapuk pikeun tiap lianna.

Jonny Evans na Helen Love Story

Pikeun Helen jeung Jonny, ieu dinten paling joyous dina kahirupan maranéhanana. The clergyman Man Serikat-ngarojong, blk Ken McConnell (ramana Jony di hukum) cenah éta delighted janten welcoming Jonny kana kulawargana. Dina kecap na ..."Sagala ngeunaan Jonny arah urang geus pisan hormat saprak anjeunna dimimitian ningali Helen. Aranjeunna sababaraha pisan pribadi, éta jalan aranjeunna. Jonny boga jaringan kulawarga pisan supportive sarta anjeunna pisan nutup ka kulawargana. Anjeunna pisan nanaon, pisan wijaksana, sarta kami kapanggih yén saprak mimiti. Anjeunna hiji lad exceptionally nice jeung kami geus pisan gemar anjeunna. Anjeun ngadenge hal ieu tentang footballers keur sakabeh aling tur flash kalawan henteu zat, tapi éta henteu cara Jonny téh ".

Komo lajeng palatih Manusa Serikat, boss Sir Alex Ferguson éta kitu delighted di Jonny. Dina kecap na; "Nikah mantuan footballers, Kuring geus salawasna panginten éta. Abdi nu ngajengkeun éta. "

Jonny Evans, Helen jeung Sir Alex Ferguson

Jonny Evans budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Bapa: Bapana Jonny Evan urang, Jackie dipikanyaho janten urut bek nu ditinggalkeun Chelsea jeung Arsenal dina 1980s tanpa maén kaulinan mimitina-tim. Alatan hanjelu, manehna masihan up karir sepak bola na digawekeun di pabrik Belfast nyieun patempatan pesawat.

Jackie Evans gambar dihandap katelah batur anu geus ngarasakeun budak na Jonny na Corry sabab proudly ngagambarkeun ngaran kulawargana dina peringkat pangbadagna maén bal.

Jonny Evans 'father- Jackie Evans

Ieu geus dijieun Jackie engké alihan karirna ti worker pabrik keur picking karir di Manajemén Player. Jackie dipikanyaho geus spent lima taun asah dina akademi Serikat. Hatur nuhun kana kamajuan putrana urang, manehna kiwari boga tanggung jawab identifying, recruiting sarta menata pamaén ngora pikeun pisan sorangan Murdock Olahraga Manajemén Na.

lanceukna: Corry John Evans lahir dina dinten 30th Juli 1990, hartina anjeunna téh dua taun ngora keur Jonny téh lanceukna kokolot. Corry sumping ngaliwatan akademi nonoman Manchester United, kawas lanceukna heubeul gambar kalawan anjeunna handap dina kaos Man Serikat Na.

Hikayat nu Evans BrotherCorry Evans sanggup operasi di pertahanan atawa puseur midfield. Sanggeus lulus ti Manchester United Akademi, Corry ditinggalkeun dina pinjaman ka Carlisle Serikat jeung engké mun Hull Kota nu dijieun manehna murag aya teu kudu balik deui ka Serikat mana kompetisi éta galak. Anjeunna engké dipindahkeun ka Blackburn Rovers dimana manehna kapanggih deui katengtreman.

CORRY Evans jeung pamajikanana, Lisa sakali apologized keur tweet xenophobic ngintip-mouthed manehna diarahkeun di Romania wasit (mana resmi Ovidiu Hategan) anu dileler a pinalti kontroversial ngalawan salakina.

Dina tweet nya, ..."Romania Gypsy c *** !!! Jeung ka sabenerna pikir Irlandia Kalér meureun geus homed salah sahiji baraya smelly na !! Henteu ngahatur nuhun t *** !! Atoh saterusna sarta luhur. "

Jonny Evans budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -bade AWOL

Jonny Evans geus sakali geus dituduh maok taksi di kota saeutik leuwih jam 48 saméméh cocok. Schooled ku Sir Alex Ferguson at Manchester United, Evans saméméhna geus dipikawanoh pikeun profesionalisme na, tapi topéng slipped dina jam awal hiji fateful Kemis isuk.

kajadian sumping saeutik leuwih ti dua minggu sanggeus Evans gagal pikeun ngamankeun move a jauh ti WestBrom sabudeureun Pébruari 2018. Ogé sumping sanggeus anjeunna ngagaduhan frustasi yén anjeunna bakal jadi sadia pikeun £ 3million lamun nya bandung (West Brom) mungkas nepi relegated.

Meureun salah sahiji faktor di luhur crept kana subconscious na nalika marengan Gareth Barry, Jake Livermore na Boaz Myhill, aranjeunna milih megatkeun manajer Alan Pardew urang lalampahan latihan curfew. siga DailyMail nyimpen éta, Jonny Evans éta dina cohort tina opat anu salempang taksi di Barcelona. Aranjeunna ngaku ieu latihan lalampahan.

Jonny Evans budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta pribadi

Pikeun Jonny Evans, waktu jeung tanggung jawab sakabeh ngeunaan na mana mang geus nyieun anjeunna pamimpin hiji diantara footballers. Jonny mibanda hiji kaayaan batin kamerdikaan nu nyandak kamajuan signifikan duanana dina kahirupan pribadi tur profésional Na. Anjeunna mangrupakeun master diri kontrol jeung boga kamampuh pikeun mingpin jalan, nyieun rencana padet tur realistis, jeung ngatur urang.

Anjeunna daék diajar tina kasalahan sarta meunang ka luhur dumasar solely on pangalaman jeung kaahlian-Na. Alatan éta observasi handap, urang masihan anjeun atribut kasimpulan kapribadian Na.

Jonny Evans kaunggulan: Anjeunna jawab, disiplin, boga timer kontrol jeung mangrupakeun manajer alus.

Kalemahan: Sakapeung, Jonny fells anjeunna weruh-eta-sadaya. Leuwih ti kitu, anjeunna bisa jadi unforgiving na condescending. Anjeunna batur anu salawasna ekspektasi nu awon hal kajadian.

Naon Jonny diaku: Anjeunna diaku kulawarga, tradisi, musik, status understated, kualitas sarta craftsmanship.

Naon Jonny henteu janten: Jonny bisa daek ampir sagalana di sawatara titik.

Kanyataan parios: Heuheu Jonny Evans budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu