Joel Campbell budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
4609
Joel Campbell budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "hideung Panther". Joel Campbell budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup cinta, hirup kulawarga sarta loba fakta OFF-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan dina pitch kecerdasan taktis na di Piala Dunya 2014. Sanajan kitu, ngan leungeun sababaraha fans nyaho loba ngeunaan Bio Joel Campbell urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Joel Campbell budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Joel Nathaniel Campbell Samuels lahir dina dinten 26th Juni 1992, mun indungna, Roxana Samuels jeung bapa, Humberto Campbell di San José, Kosta Rika.

Kadua kolotna sakumaha gambar dihandap éta urut footballers anu terang silih sarta murag asih berkat kaulinan geulis maén bal nu dibawa aranjeunna duaan.

Joel Campbell Kolot 'Fact- Ibu, Roxana Samuels jeung Rama, Humberto Campbell

Nalika Humberto Campbell jeung Roxana Samuels procreated nu katilu tina opat turunan maranéhanana (Joel), gén maén bal fluttered dina entrails of Dona Roxana, pikeun hiji alesan basajan. putra maranéhanana tercinta, Joel Campbell lahir salaku generasi footballer kalima ka kulawarga Roxana Samuels anu digambarkeun generasi 4th sahiji komitmen kulawarga bal nya. Roxana Samuels (mum Joel Campbell urang) nyaéta alesan primér naha bal téh dina DNA putra nya. Deui dina poé, manéhna katelah Pelela, Dina allusion, tangtosna, ka Brasil legendaris Edson Arantes Do Nascimento, Pelé. Manehna ngoleksi kavling gol kawas Pele antukna nya.

Roxana, sakali emphasized yén Joel putra nya ieu dididik dina maén bal katuhu tina rahim nya mana anjeunna ditajong severally. Manehna salajengna ngomong yén kana kalahiran, sanajan anjeunna teu bisa babble kecap kahijina, Joel geus terang kumaha seuri tur nyimpen hiji cekelan teguh kana bal hiji. pangabisana terus mesem nyaéta kahadéan éta duanana Joel jeung baraya-Na, Junior Humberto, Katherine na Nekisha, warisan ti Don Humberto rama maranéhanana. Kadua kolotna nu taat Kristen sarta digedékeun kids maranéhna pikeun jadi kawas aranjeunna. Campbell tumuwuh nepi kalawan tilu duduluran na (ngaran didadarkeun di luhur).

Joel Campbell budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ringkesan karir

Salaku putra hiji kulawarga bal, bal sok bagian dasar DNA-Na. Ieu muriang sapertos nu ti umur ngora Joel kagungan dua bal. Aya bal cadang anu anjeunna diteundeun ngan bisi hiji séjén flew mun siling atawa kana kebon sababaraha tatangga uncomfortable anu bakal nolak balik balna ka anjeunna. Dina waktu ieu, Joel Campbell yuswa opat taun.

Bal Campbell urang Gene manifested mimiti bari anjeunna anak. Humberto, bapana dijieun penting pisan pikeun Campbell di hiji umur dini pikeun neuleuman nilai bal kayaning disiplin tur kumawula. Asides tina pangaruh parental, bade ka sakola mantuan Campbell di gaduh yayasan alus dina karirna. Mulang teras, na Sakola ditawarkeun anjeunna kasempetan passionately maén bal kalapa salila période olahraga. Ieu refueled tekad pikeun nyandak 'Maén bal' serius saperti katempo dina piala moment poto di handap ieu.

Joel Campbell budak Story

Joel kasurupan hiji tekad steely nyieun impian na datangna leres tur ambisi na éta teu ngan hiji fancy ngalirkeun. Campbell dimimitian kaluar di Saprissa, klub domestik Rican Kosta ngaranna "Carajillos of Valencia"Di San Rafael ngabajo de Desamparados. Mulang teras, peringkat pelatih nu geus miboga anjeunna salila karir nonoman-Na, nangtukeun manehna salaku lawan gancang kalayan kapasitas hébat nyandak on lawan-Na. Anjeunna oge boga kaahlian dribbling pohara alus sarta mangrupakeun finisher alus. Joel Campbell réngsé bal nonoman na salaku rumaja matured.

Joel Campbell Pemuda Karir, ringkesan kasajarahan

Sanggeus completing karir nonoman-Na, Joel ukur dijieun dua appearances senior saméméh pramuka Arsenal wandering sabudeureun nagara nempo manehna. Anjeunna disangka ngancik handap duanana Sevilla jeung Fiorentina ka asup jeung Gunners.

Sanajan pindah ka Gunners ti Saprissa di 2011, striker kungsi antosan lima taun saméméh jadi hiji-tim mimiti nuhun biasa mun kinerja Piala Dunya 2014 Na. Anjeunna masih kapanggih kabagjaan maén keur runtuyan klub sanajan ninggalkeun Arsenal deui dina pinjaman. Football jadi tangkal emas pikeun Campbell, hiji olahraga dimana manehna kapanggih minuhan. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Joel Campbell budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Righ ti budak leutik, Joel geus jadi biasa Costarican selebritis berkat mintonkeun endah Na. pangabisana jeung poténsi, kitu ogé gaya hirup na kaluar pitch, ngawangun nepi gambar lengkep anjeunna. Kaleresan, Joel Campbell mikanyaah kageulisan tur anjeunna bener nyandak waktos di lalaki anu pangalusna pikeun haténa.

Joel kapanggih cinta di Maria Fernanda Cascante anu sakali kajadian janten bestie Na. hubungan maranéhanana tumuwuh tina status bestie kana cinta sajati.

Kumaha Joel Campbell murag Cinta jeung FernandaLangsung saatos anjeunna patepung geulis Fernanda, Ieu pernah nyokot waktos sateuacan Joel Campbell ngagaduhan dirina acquainted jeung kolotna anu masihan aranjeunna berkah, rojongan na hubungan maranéhanana nasihat.

Joel Campbell Biografi Facts- Lamun kolotna tungtungna approve hubungan na

Joel Campbell tanggal Fernanda pikeun 8 taun tur cinta maranéhanana ieu dipandu ku pangabisa maranéhna pikeun nyampur saling di duanana kali alus tur teuas.

The Alesan naha Joel Campbell nikah Fernanda

Saatos celebrating taun 8th tina hubungan maranéhanana, proposal nikah sumping. pernikahan maranéhanana dilaksanakeun di Iglesia de Pozos, de Santa Ana di Kosta Rika on June 2017.

Joel Campbell jeung Pamajikan Maria Fernanda Cascante- Upacara Kawinan Maranéhna

pernikahan ieu dihadiran ku teammates Rican Kosta na kawas Yeltsin Tejeda, Bryan Ruiz, sarta Keylor Navas. Joel Campbell ngarasakeun hiji kahirupan nikah éndah saperti manifested nalika anjeunna sakaligus ngagungkeun kakandungan pamajikanana urang dina gambar di handap ieu.

Joel Campbell honors pamajikanana jeung anak unborn kalawan Goal Perayaan StyleFernanda ngababarkeun hiji orok mojang geulis saha pasangan ngaranna Brianna Campbell. Manehna masih tetep munggaran tur ngan anak maranéhanana salaku dina titik tulisan. Joel sakumaha gambar dihandap ieu pisan napel Brianna Campbell, putri-Na denok.

Tutup Hubungan Joel Campbell urang ku putri-Na

  • Joel Campbell nyaeta emosional jeung sénsitip, sarta jaga deeply ngeunaan urusan kulawarga jeung imah maranéhanana.

hasilna gambar keur pamajikan Joel Campbell

  • Duanana Joel Campbell, nya pamajikan jeung putri denok mikanyaah ka buka dina pakansi ka maksud alam béda geulis.

Joel Campbell kulawarga Life- The Untold Story

Gaduh pamajikan geulis sarta nak denok pasti ngajadikeun Campbell dirobah pikeun hadé, tur jadi deukeut pisan ka Allah. Joel nilik pamajikanana, indung jeung putri sakumaha tugu kadua dina hirupna, jeung mahluk Gusti munggaran.

Roxana Samuels, indung Joel urang, wangsit nu sateuacan unggal cocok, putra nya maos Jabur 27. Ideally, prakték ieu dimimitian salaku rekomendasi ti duanana pamajikan na indungna. Ieu mangrupakeun cara nu Campbell meunang kapercayaan pikeun pintonan-Na.

Footballers anu ngalakukeun ritual méméh game- Joel Campbell Biografi FaktaJabur 27 nyebutkeun; nu raja nyaeta lampu kuring jeung kasalametan abdi; saha wajib sieun? Gusti téh kakuatan hirup abdi; tina saha wajib kuring jadi sieun?

2 Sabot jahat, sanajan musuh milik sarta foes abdi, sumping kana kuring dahar nepi daging kuring, maranéhna stumbled sarta murag.

"Tingali Alkitab ka Meunangkeun hal nu Rest!"

Joel Campbell budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Kolot-Na: "The kulawarga Humberto mangrupakeun salah senang", Nyebutkeun Dona Roxana ibu imah. Éta pertinent uninga yen Humberto anu éta baheulana mangrupakeun kiper bal téh kiwari mangrupa Seaman bari pamajikanana (mum Joel Campbell urang) nyaéta footballer pensiunan.

Joel Campbell urang Parents- nyaho Leuwih lengkep ngeunaan mum na Pa na

Kulawarga Campbell boga téori yén maranéhna moal kudu sirik sasaha atawa nanaon. "Sadaya jeung kaayaan anu sarua, sarua," nyebutkeun bapa anu gambar dihandap engrossed dina ningali accolades bal putrana urang.

Naon Joel Campbell Rama mikanyaah ka Naha di Time Tumbak na

Leuwih lengkep ngeunaan ibu Joel Campbell urang: indung Joel Campbell urang, anu urut bal dicoo karir dirina di Beureum Béntang tina Atlantik nu ogé tim awéwé nu salakina diarahkeun saméméh maranéhna kapanggih silih sarta murag asih. Duanana Roxana jeung putra nya Campbell pisan nutup. Hiji bukti anu dilakukeun dina pernyataan nya di handap ieu.

Dona Roxana sakali confessed kana ieu: "Kuring breastfed Joel salawasna dina bantal hiji waktu manehna orok. Saacan tanggal, Joel masih boga éta bantal deukeut jeung manéhna. Anjeunna nyokot eta dimana wae anjeunna mana, kawas hiji obyék endearing. The bantal sarua! "

duduluran: "Anjeunna téh pamuter dipikawanoh henteu ngan pikeun prestasi athletic na tapi pikeun pangabisana pikeun berinteraksi jeung cicing deukeut duduluran na," ceuk Michel, misan-Na. Joel Campbell téh gancang pikeun mantuan batur, ngan sakumaha anjeunna oge mangrupakeun rusuh ulah konflik kalayan baraya jeung babaturan anu sirik anjeunna Na.

Joel Campbell budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta pribadi

  • Joel Campbell mikanyaah kuda tapi takwa numpang salah.

Joel Campbell Fact- Personal-Na Cinta pikeun Kuda dipedar

  • Campbell hirup hiji hirup pisan mewah nu bisa urang nyaho ngaliwatan Instagram resmi Na. Anjeunna boga parusahaan headphone na sorangan.

Joel Campbell boga sorangan Kepala Phone Company

  • Asides tunggang mobil béda, Joel Campbell mangrupakeun sobat deukeut pisan anjing piaraan Na.Joel Campbell Fakta Personal Kahirupan
  • Salaku Wasalam na kaunggulan, Campbell nyaeta Ulet, kacida imajinatif, satia, emosional jeung pisan karunya.
  • Salaku Wasalam na hobi, Campbell mikanyaah Seni, imah-dumasar hobi, sayah deukeut atanapi di cai, nulungan leuwih dipikacinta (utamana kolot jeung duduluran), sarta dedicating waktu luang-Na jeung desktop na di imah. laporan Media nyarankeun anjeunna mangrupakeun murid dina program online Universitas.

Latar atikan Joel Campbell urang

Naon Joel Campbell henteu janten: Strangers, sagala kritik Basa sarta informasi ngaleupaskeun ngeunaan kahirupan pribadi-Na.

Joel Campbell budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta Wierd

  • Campbell téh dirina saeutik karakter hiji. Anjeunna sakali famously meuli 100 pakét ti stiker bal pikeun manggihan dirina. Hanjakal, anjeunna henteu.

Joel Campbell aneh Facts- undying Na cinta keur stiker dipedar

  • Anjeunna celebrates gol na ku ngajénan salaku jalan ka ngalaporkeun ka cousins ​​Na. Ieu kadang dituturkeun ku hajatan wierd sakumaha gambar di handap ieu.

Fakta Anjeun Ulah Apal ngeunaan Joel Campbell

Kanyataan parios: Heuheu Joel Campbell budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu