Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
7155

LB presents nu Story Pinuh ku hiji Mesin Goal pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Batigol'. Jibril Batistuta budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun dimimitian.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -mimiti Taun

Jibril Omar Batistuta lahir dina 1st Feburary, 1969 di Avellaneda, Argentina ku Osmar Omar Batistuta (bapana) jeung Gloria Zilli (indung). Anjeunna panungtungan dilahirkeun na ngan putra kolotna.

Salaku budak saeutik, sobat na pangalusna éta indungna. Aya 5 na 6. Aya hiji tenderness endearing dina cinta Gloria tadi keur putra saeutik nya, Jibril. Saeutik teu manehna nyaho manéhna ngababarkeun Argentina mesin gawang greatest.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jibril Batistuta jeung ibu-Na, Gloria

Sanajan anjeunna tipe playful mangsa poé budak leutik na. Jibril Batistuta tumuwuh nepi diajar sababaraha hobi gélo. Resep cara nangtung dina kuda malah bari maranéhna mindahkeun. Anjeunna malah threw somersaults bari on aranjeunna. Manéhna jadi kasohor di lingkungan na alatan kaahlian Acrobat Na.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Master Jibril Batistuta budak Photo- The Acrobat

Bari di sakola, Jibril Batistuta bisa lengket kalayan unggal parabot tempat kaulinan sakola. favorit Nya éta nu Bipod ayun. Anjeunna boro ngidinan balik tina eta sakali clinched salila putus sareng nutup jam.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jibril Batistuta budak - The ayun budak

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ngajalajah Olahraga

Asides mahluk playful, aya euweuh hubungan jeung bal ti poé budak leutik na. Ideally, Jibril henteu ngamekarkeun hiji minat maén bal mimiti di. Anjeunna leuwih kana akademisi na ti olahraga. Jibril Batistuta éta hiji murid elmu anu sakali ngimpi jadi dokter médis. Salaku nak, manéhna bisa méakkeun jam di laboratorium sains.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jibril Batistuta budak Photo- akademisi

Salaku nonoman, manéhna pikaresep olahraga lian ti sepak bola anjeunna engké milih nuturkeun. Jibril Batistuta éta jangkung keur umur sarta utamana ngarasakeun baskét. Mimitina mah ieu cinta keur basket nu ngajadikeun anjeunna nyandak minat dina olahraga sacara umum.

Anjeunna maén baskét ti hiji umur dini dugi ka 1978 Piala Dunya FIFA nalika markisa na for mabal dimimitian ngembang sanggeus ningali Argéntina meunang turnamen. Sacara literatur, manéhna pisan saeutik minat kumaha bakal jadi profesi kahareup na dugi yén 1978 sataun.

panas nu, Argentina hosted Piala Dunya. Batistuta ieu captivated sakumaha anjeunna diawaskeun La Albiceleste overcame odds hésé meunang turnamen. Ti moment éta, manéhna mutuskeun pikeun ngudag olahraga sarta ngagabung klub lokal kalawan ditambahan babaturanana.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

pintonan mimiti Batistuta urang némbongkeun anjeunna janten bakat atah, possessing pangabisa teknis pisan saeutik. Mangkaning, Newell urang Old Boys dipercaya yén anjeunna bakal janten pamuter husus sarta ditawarkeun anjeunna kontrak profesional.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

BAPA: Bapak Osmar Omar Batistuta nyaeta ramana Jibril urang. Anjeunna hiji asal Islam / Arab / Ottoman. Anjeunna jawab putrana gabung Alhariabi SC klub maén bal di Qatar dina mangsa string panungtungan karirna (2003 - 2005).

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jibril Batistuta urang Kolot (Rama) - Osmar Omar

sadulur: Jibril Batistuta mangrupakeun hiji-hijina putra kulawargana. Anjeunna boga tilu sadulur nyaéta Elisa (kénca), Gabriela na Alejandra (katuhu).

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jibril Batistuta urang Ngadu'a

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Dina yuswa 16, manéhna papanggih jeung Irina Fernández, pamajikan kahareup na, di dirina quinceañera, Hiji sanggem of petikan di ulang 15th nya. Dina 28 Désémber 1990, maranéhanana nikah di Saint Kamuning Garéja.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jibril Poto Batistuta Kawinan

pasangan dipindahkeun ka Florence, Italia, di 1991, sarta sataun saterusna putra kahiji maranéhanana, Thiago, lahir.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jibril Batistuta Pamajikan tur munggaran Putra, Thiago

Hatur nuhun kana pintonan alus dina kajawaraan Italia sarta ku timnas Argentina, Batistuta massana Kinérja sarta hormat. Anjeunna filmed sababaraha commercials sarta diondang onto sababaraha nempokeun TV, tapi spite ieu, Batistuta salawasna tetep hiji low-profil lalaki kulawarga.

Dina 1997, kadua lalaki Batistuta urang, Lucas, lahir, sarta putra katilu, Joaquín, dituturkeun dina 1999.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Poto Jibril Batistuta urang kulawarga

putra kaopat na ngaranna Shamel lahir di 2000. Anu dina taun Batistuta jeung kulawargana pindah ka Roma, dimana anjeunna dicoo pikeun Roma. Dua taun sanggeus Shamel ngalahir, Batistuta ieu loaned ka Inter.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Nicknames

Jibril Batistuta geus gotten tilu nicknames jadi jauh hirupna. The nickname kahiji nyaeta 'Batigoal'. Na kombinasi ngaran sarta hasil ahir pangabisa nyetak kahijina. kadua is 'El Malaikat Jibril'. Ngaran ieu asalna ti ngaran hareup na 'Jibril'. 'Malaikat' ieu ditambahkeun kusabab gol na nu disimpen Argéntina dina sababaraha kali. Tungtungna, Anjeunna ngagaduhan 'Singa Raja' salaku nick name. Ieu kusabab na 'Singa Raja' Kawas pakeha nuhun.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jibril Batistuta Carita - The Man kalawan Heart of a Singa

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Harti BATIGOL nickname

B nyaéta pikeun kawani - hal nu Batistuta boga di kaayaanana. Tendonitis atanapi henteu, anu lalaki badag tadi, keur taun, dimaénkeun dina panawar nyeri sanajan nyeri dina dengkul katuhu na, kantun lantaran timnya diperlukeun anjeunna.

A nyaéta pikeun Argéntina - bangsa home Batistuta urang. Dilahirkeun di Reconquista, Santa Fe, anjeunna geus captained tim nasional jeung ayeuna nu scorer luhur di sajarah Argéntina urang.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Gebriel Batistuta- The Argentina Mesin Goal

T nyaéta pikeun tilu puluh-dua - umur Batistuta urang. Ayeuna di Kades karirna, manéhna mangkaning masih salah sahiji strikers paling bahaya di Serie A.

Kuring téh keur ikon - nu kumaha Batistuta téh, hiji ikon bal veritable. A pahlawan di Argentina, nya exploits gawang-nyetak geus eclipsed Kujang Diego Maradona sarta Alfredo di Stefano.

G nyaéta pikeun tujuan - hal nu delivers Batistuta pangalusna. Sanajan mangrupa tatu dengkul, anjeunna masih netted gol 18 pikeun Roma musim ieu. Boga ogé netted gol 207 di appearances 332 pikeun Fiorentina na 54 di 74 pikeun Argentina.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jibril Batistuta- The Goal Mesin

O nyaéta pikeun stadion Olimpiade - disebutkeun dipikawanoh salaku Stadio Olimpico, stadion home Roma urang, dimana Batistuta tungtungna bisa meunangkeun hese dihartikeun Serie A judul yén manéhna jadi richly pantes.

L nyaéta pikeun kasatiaan - ieu téh, sanggeus kabeh, lalaki anu nyangkut jeung Fiorentina pikeun salapan taun, sanajan klub ieu relegated di 1993, sarta ceurik sanggeus nyetak ngalawan klub dina kaos Roma.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ageman sarta Suku?

"Jibril" nyaeta versi Christian tina hiji ngaran Islam "Cebrail". (Nami malaikat atawa santo gumantung nu ageman anjeun yakin) - taya tanda jelas dina ngaran hareup na.

"Omar" (Ngaran tengah na) mangrupa ngaran Islam, pasti. "Batistuta"(Surname na): Urang boga pamanggih naon ieu hartina. Sigana ngaran Christian latin atawa.

Muhun, anjeun meureun dipikaharti kumaha keur kuring bade nanya. Teu Jibril Omar Batistuta gaduh oge hiji anchestor / latar Islam? .. Waleran nyaéta 'Sumuhun'.

Sababaraha catetan dina Argentina jeung conto: Anjeun kenal nami nick sahiji Presiden Argentina. Anjeunna disebut "El Turco". Sabenerna, anjeunna sanes a Turk tapi miboga hiji anchestor Mesir anu ngumbara ka Amérika Kidul sababaraha abad ka tukang (ngeunaan 4-5 abad ka tukang.). Waktu éta, Mesir éta kawas kaayaan Ottoman Kakaisaran mana éta campuran Kapuloan Turks, Mesir, Algerians, sababaraha nagara sejen Arab jeung sababaraha nagara Balkan.

Deui ka ngaran "Omar". Ieu mangrupa Islam (atawa hadé ngomong, hiji ngaran Arab. Oge, moal ngaran Turkik na). Sanajan kitu, Ottomans kungsi dipaké Islam (basa Arab) ngaran, kituna, Omar (atawa Omer) oge mangrupa Ottoman Ngaran.

Ku kituna, abdi ngajak anjeun ngawujudkeun kasaruaan antara Presiden Argentina jeung Jibril Omar Batistuta na I ngaku yen Jibril Omar Batistuta boga anchestor (meureun, satengah) ti Ottomans. Ieu ngandung harti anchestor nya éta, meureun, anu Turk, meureun hiji Arab ti Mesir, meureun ti Syria, meureun ti nagara Balkan, meureun ti Aljazair. Aljazair hurung alus lantaran Zidane teuing éta satengah Aljazair

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -internasional Accolade

Di tingkat internasional, anjeunna téh Argéntina urang sadaya-waktos goalscorer ngarah. Anjeunna maén dina tilu Cups Dunya. Dina 1999, Batistuta éta katilu di FIFA Dunya Player tina panghargaan Taun. Dina 2004 anjeunna ngaranna dina daptar FIFA 100 sahiji footballers hirup greatest Top 125. Kalawan hiji patandingan kabeh buleud kalayan pagawean klinis, pos na tajongan bébas nyokot abilities, anjeunna katelah salah sahiji strikers paling lengkep generasi-Na. Diego Maradona nyatakeun yén Batistuta teh striker pangalusna geus kantos anjeunna katingal maén game.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jibril Batistuta - The Argentina Goal soldadu

Dina Piala Dunya 1998, Batistuta dirékam kadua hat-trik na di kompetisi internasional, sahingga anjeunna hijina pamuter kantos pikeun ngahontal karya ieu. Sanajan kitu, ieu mah cukup sakumaha Argentina ieu knocked kaluar ku Walanda dina quarterfinals. Batistuta ngumumkeun yén Piala Dunya 2002 bakal kompetisi internasional panungtungan Na, nyadiakeun Argéntina kalawan dorongan emosi. Bade kana pasanggiri, tim ngarasa pohara alus ngeunaan Chances na meunang. Sakali deui, eta sumping up pondok. Pananjung téa dina "Grup pati", La Albicelesteieu knocked kaluar tina pasanggiri dina babak lawang pikeun kahiji kalina saprak 1962. Tujuanana kantos panungtungan-Na pikeun Argéntina ngoleksi ngalawan Nigeria on 2nd Juni 2002.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jibril Batistuta Goal Tukang Ngalawan Nigeria

Batistuta réngsé karir internasionalna ku catetan gol 56 dina ngan 78 appearances-jumlah éta bisa pernah jadi surpassed.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Gebriel Batistuta- Argentina Top Goal Scorer sadaya waktos

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Club Karir, ringkesan kasajarahan

karir professional Batistuta urang ngagaduhan améh mimiti slow. Sanggeus usum nguciwakeun kalawan Newell urang, anjeunna dialihkeun ka Walungan Lempeng. Aya, struggles na dituluykeun sakumaha anjeunna junun manggihan deui tina bersih ngan 3 kali dina appearances 19.

Hal mimitian gél pikeun Batistuta di na eureun hareup kalayan Boca Juniors. klub dijieun anjeunna titik fokus serangan sarta anjeunna direspon ku nyetak gol 13 jeung nulungan Boca meunang jawara liga. formulir impressive na earned transfer ka klub Italia Fiorentina di 1991. pintonan Batistuta urang kalawan La Viola bakal semén warisan diangkat jadi salah sahiji pamaén greatest ka kantos Grace pitch nu.

Anjeunna engké ditransfer ka Roma jeung nandatanganan kontrak 3-taun. Fee mayar kanggo Batistuta tetep fee pangluhurna kantos mayar kanggo hiji pamuter leuwih umur 30.

Dina musim kahijina kalayan Roma, anjeunna dipecat klub ka win Scudetto kahiji maranéhanana saprak 1983, nyetak gol 20 di appearances 28. handap usum kalawan Roma, anjeunna robah angka kaos ti 18 mun 20 dina rujukan ka Jumlah gol anjeunna ngalaman ngoleksi salila kampanye Scudetto-unggul. Anjeunna enshrined di AS Roma Galéri Kinérja.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jibril Batistuta- The Roma Katerangan

Saatos 3 musim di Roma, anjeunna loaned ka Inter Milan, lajeng ditinggalkeun Italia pikeun gabung Al Arabi di Qatar saméméh retiring. Dina Qatar, anjeunna ngéléhkeun rékor keur paling gol ngoleksi dina usum kalawan 25, rékaman anu saméméhna dicekel ku legenda Qatari Mansour Muftah.

Dina sagala, Batistuta teh scorer Sawala pangluhurna di Serie A sajarah kalawan gol 184 di 318 cocog jeung Roma, Fiorentina sarta Inter Milan.

Manehna nyieun 516 appearances karir, nyetak gol 300, kaasup 207 pikeun Fiorentina salila mantra salapan taun di Florence.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Leg amputasi Request

legenda Argéntina Jibril Batistuta begged dokter keur motong suku na alatan nyeri excruciating manéhna ngarasa sanggeus retiring di 2005. Urut striker, anu netted 56 kali dina midang internasional 78 na terrorized defenses di Serie A keur taun, ngalaman sangar ti stress anjeunna ngalaman ditunda awakna salila karir 17-taun.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Naha Jibril Batistuta Begged pikeun leg amputasi

Batistuta, anu netted a pinalti ngalawan England di Piala Dunya 1998, éta bisa leumpang sarta bakal baseuh ranjang sakumaha anjeunna teu bisa beungeut nyered dirina ka kamar mandi.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pos pangsiun

Saatos retiring, manéhna pindah ka Perth, Australia sarta engké dipindahkeun deui ka Argéntina di 2007 ngamimitian hiji parusahaan konstruksi. Sanajan earning badges asah di Argentina, anjeunna ayeuna boga involvement kalawan maén bal. Gantina, anjeunna prefers maén polo.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Master Jibril Batistuta- The Polo

Anjeunna boga kavling kuda anu anjeunna ngajaga dina tegalan manéhna owns kalawan bapana. Batistuta ieu ogé dipikawanoh jeung breed sapi. Asides Polo, manéhna ogé muterkeun golf. Anjeunna sakaligus dicutat sakumaha paribasa, 'Kuring henteu resep maén bal, ieu ukur pakasaban abdi.'

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jibril Batistuta- The Golf Master

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Diantara footballer paling ganteng

Batigol éta salah sahiji lawan greatest dina sajarah olahraga ... na paporit Ladies 'ogé. Anjeunna pernah némbongkeun sagala kapentingan husus di karir fashion, tapi ganteng, batu-béntang na Sigana fascinated sarta bungah fans bikang na di sabudeureun éta dunya, anu dedicated hiji halaman kipas sanggeus sejen dina Web ka anjeunna.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jibril Omar Batistuta- paling gagah Footballer Pernah

Antukna, anjeunna masihan ka tungtutan konstan pikeun nengetan sarta loaned sapotong leutik dirina pikeun industri fashion nalika anjeunna sakeudeung diémbarkeun gelas nyeureud di '90s.

Awéwé ogé dipikacinta anjeunna di perdana-Na, sakumaha anjeunna dianggap salah sahiji pamaén soccer paling ganteng ti generasi-Na. Anjeunna katingal balik loba commercials Argentina malah sanggeus pangsiun.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jibril Batistuta- Sakali a comemrcial TV Star

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -A Katerangan di Florence

Nalika Fiorentina anu relegated mun Serie B di 1993, Batistuta ari kalawan klub jeung mantuan dinya balik deui ka Italia luhur-hiber sataun saterusna. A legenda di Florence, fans Fiorentina erected hiji hirup-ukuran parunggu patung anjeunna di 1996.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jibril Batistuta- The Florentine Mesin Goal

Dina sagala kompetisi kalawan Fiorentina, Batistuta ngoleksi jumlahna aya gol 207 di 333 appearances-blistering a gol .62 per penampilan. Sajaba ti éta, anjeunna ngoleksi liga-ngarah 26 gol di 1995 sarta mantuan Fiorentina meunang Coppa Italia sarta Supercoppa di 1996.

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Dagang Goal Perayaan Jibril Batistuta urang

Jibril Batistuta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Q sarta Salaku ngeunaan na Post Puter Kahirupan

Di handap ieu mangrupakeun Batistuta urang Q & Salaku ti Dunya JABAR.

Dunya JABAR: Urang geus teu katempo anjeun di Éropa pikeun bari, Jibril ...
Jibril Batistuta: Kuring teu nelepon wartawan nalika kuring datangna ka Éropa! Di Italia aranjeunna ngawadul yen Abdi teu didatangan, tapi kuring boga imah di Florence nu kuring didatangan tilu atawa opat kali sataun. Kuring ngan teu nelepon sateuacanna!

Sangkan hirup téh alus jauh ti maén bal?
Abdi teu bisa ngawadul.

Ulah urang nitenan loba bal?
Kuring lalajo beuki patandingan kiwari ti nalika kuring ieu maén. Kuring buka stadion lamun kuring bisa, tapi kuring ogé lalajo loba kaulinan dina TV. Dina momen ieu hirup kuring Kuring masih istirahat tina tekanan 20-taun nu kuring indit ngaliwatan.

Naha anjeun rencanana balik ka bal di sawatara titik?
Kuring saena diploma asah kuring tapi rencana abdi, upami abdi balik ka maén bal, bakal jadi salaku manajer tim, moal jadi palatih éta.

Éta sabab asah teuing stres?
Sakuliah dunya éta sami. Hanjakal profesi tina asah nyaéta salah pisan pondok-cicing, paduli naha anjeun meunang atanapi henteu. Jeung aku teu pisan gairah ngeunaan éta!

Dupi anjeun gaduh favorit pikeun Piala Dunya, lian ti Argentina?
Brazil kudu jadi paporit. Spanyol geus maén ogé. Argéntina boga kasempetan alus lantaran mibanda nyatu pamaén alus sarta palatih anu geus meunang loba kali tur bisa ngirimkeun mental na unggul ka pamaén.

Diego Maradona ieu dikritik pikeun ngarobah tim pisan dina qualifiers. Bisa dina Piala Dunya jadi béda, sabab anjeunna teu tiasa ngarobah pakuat-Na 23?
bédana bakal yen anjeunna bisa digawekeun ku pamaén anu sarua salila sabulan méméh, sarta eta sadayana gumantung kana kumaha pamaén anu perasaan nalika aranjeunna sumping di Piala Dunya.

Anjeun dicoo kalayan Maradona di 1994. Éta anjeunna kapribadian paling beurat dina sing sakuat?
Taya, urang sadayana kedah personalities kuat. Urang sadaya miharep anu pangalusna pikeun tim. Sangkan hayu urang ngobrol di kamar ganti baju jeung dijieun pasti kami kabeh kadenge. Maradona no iwal.

Éta 1998, nalika anjeun ngahontal kuartal-final, pasanggiri hadé pikeun anjeun?
Euweuh sahiji tilu Cups Dunya I dimaénkeun di éta alus keur kuring lantaran kami teu meunang. Pikeun urang Argentinians dinya éta sami balik deui sanggeus tilu kaulinan atawa lima kaulinan.

Naha anjeun mungkas karir anjeun dina Qatar? Anjeun bisa geus dipindahkeun mana.
Kuring éta di ahir karir professional abdi. Kuring hayang pangalaman sejen, abdi hayang ngalenyepan budaya sejen. Lamun kuring indit ka Spanyol atanapi Inggris eta geus tangtu hal sarupa pisan naon Kuring kungsi acan ngalaman.

Naon béda ngeunaan gaya hirup nu. Éta nanaon susah?
Taya, abdi ngarasa betah ti mimiti. Ku margi kalawan pamajikan kuring jeung barudak kuring. Urang kapanggih sakola of a baku tinggi. The rumah sakit éta tingkat tinggi. putra kaopat kuring lahir aya na mah hayang manehna bisa dilahirkeun di dinya. Anu faktor di abdi tinggal salila dua taun.

Tur ayeuna nu nuju aub kalawan nawar Piala Dunya 2022 Qatar urang.
Kuring dua taun hirup aya hiji pangalaman éndah pikeun kuring sarta kulawarga kuring. Kuring dieureunkeun maén kusabab kuring kungsi masalah sareng ankles abdi, tapi jaman ayeuna mah spent aya salawasna dina balik pikiran kuring. Ieu pelesir bisa ngahubungi ku Qatar sabab dimaksudkan I kedah geus ninggalkeun gambaran positif dinya.

A Piala Dunya di Qatar bakal jadi hiji turnamen pisan béda. Urang condong mikir Piala final Dunya di kota footballing kawentar kawas Buenos Aires atanapi Roma.

motto FIFA sacara bal for everyone. Simkuring geus pernah ngalaman hiji Piala Dunya di timur tengah. Dina taun anyar, dunya Arab geus dibuka nepi. Simkuring boga kasempetan pikeun FIFA méré dunya Arab kasempetan ieu.

Kumaha kaayaanana maén? Jalma nu prihatin ngeunaan hawa.
Maénkeun aya salila dua taun. Ieu panas tapi anjeun bisa maénkeun sampurna ogé. Ayeuna aranjeunna dipake dina sistem cooling di stadion Al Sadd mana téhnologi nu nyandak suhu jero stadion janten 20 derajat lamun 30 atanapi 40 luar.

Naon maneh pikir tina tangan Thierry Henry?
Lamun anjeun aya di pitch nu, hal kajadian jeung anjeun teu nyaho naon réaksina bakal. Meureun manehna teu nyaho naon anu manéhna.

Kitu peta Henry urang éta nurut naluri?
Tangtu. Tapi FIFA kedah nampa bantuan teknologi. Kuring teu ningali naha bal teu kudu muka panto -na pikeun téhnologi anyar.

Éta aya kali dina karir Anjeun nalika replays TV bakal geus mantuan?
Tangtu. Aya kacurigaan ngeunaan wasit. Jalma pikir kumaha tiasa wasit teu ningali hal anu katempo dina TV? Replays bakal ngabantu pikeun ngaleungitkeun kacurigaan nanaon.

Lionel Messi dicoo pikeun tim heubeul anjeun, Newell urang Old Boys, tapi indit ka Éropa salaku rumaja pisan ngora. Anjeun indit ka Italia dina umur jauh leuwih kolot. Ulah pamaén buka Éropa teuing mimiti Kiwari?
Sumuhun. Nalika kuring dimimitian maén, abdi yuswa 18 taun. Iraha Messi ieu 18 anjeunna kungsi menang piala jeung Barcelona. Jalma nu dua extremes. Kuring ngamimitian telat, anjeunna ngamimitian pisan ngora. Kabeneran aya wae di tengahna.

Aya teh geus loba tekanan dina Messi ti umur pisan mimiti. Anjeun bisa tumuwuh nepi beuki lalaunan.
pamaén Amérika Kidul tumuwuh nepi gancang, ti titik olahraga of view, tapi mental aranjeunna nuju teu disiapkeun ogé. Éta hésé pikeun nempo hiji pamuter Spanyol, Italia atawa Inggris di division luhur nalika anjeunna 18. Di Argentina, nalika anjeun 18, anjeun geus geus dimaénkeun di salah sahiji atawa dua championships. The klub kudu ngajual, ngarah ngajual pamaén-lami 20-taun alatan karana geus katuhu balik.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu