Jerome Boateng budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5989
Jerome Boateng budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Jero". Jerome Boateng budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan versatility pertahanan na tapi sababaraha mertimbangkeun Biografi kami Jerome Boateng urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Jerome Boateng budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Jérôme Agyenim Boateng lahir dina dinten 3rd September 1988 in Bandung Kulon Berlin, Jerman. Anjeunna ngalahir ka indungna Jerman, Martina Boateng, sarta bapana Ghanaian, Pangeran Boateng, (SR) hartina anjeunna téh Afro-Jerman. Di handap ieu saeutik Jerome na Martina indungna.

Saeutik Jerome Boateng jeung Martina

Jerome tumuwuh nepi kalawan kokolot satengah lanceukna Kevin-Prince Boateng. Marengan lanceukna kokolot maranéhanana, George, anu Boatengs tumuwuh nepi di Berlin. George jeung Kevin-Prince sumping ti indung béda jeung maranéhna cicing di Kawinan, salah sahiji wewengkon kota poorer, sarta Jérôme cicing jeung bapa na mum na di wewengkon nu leuwih makmur. Sanajan aranjeunna cicing eta, tilu sadulur nya deukeut jeung bakal papanggih di weekends na di libur sakola maén bal babarengan. Dina kasempetan tina salah sahiji rapat misalna, Jerome jeung lanceukna Kevin nyandak photograph nu.

Jerome éta arguably nu footballer Sarbini sahenteuna di kulawarga tumuwuh nepi, tapi kumaha manehna bisa geus lacked dina pangabisa, manehna katembong keur kalayan aplikasi.

"Kuring tumuwuh nepi di wewengkon béda Berlin kana dua ilaing mah, tapi anu dijadikeun kuring ngarobah mah game sarta jadi bit Langkung heuras". Anjeunna sakali ngomong.

Jerome kasurupan hiji tekad steely nyieun impian-Na jadi hiji footballer profésional datangna leres tur ambisi na éta teu ngan hiji fancy ngalirkeun. carita karir nonoman nya metot, upami teu ilahar - yén sahiji anak ditangtukeun saha jadi dikaruniai bakat rongkah sarta jadi leuwih sukses ti baraya na anu éta mimitina betteroff. Jerome, sanajan umur sarua, tapi éta badag tur taller ti teammates nonoman-Na. Saperti katempo dina poto handap, Jerome éta hiji kipas FC Barcelona dina mangsa poé budak leutik na.

Anjeunna ngamimitian karirna dina Hertha BSC nu geus dipikawanoh geus jawa kavling béntang. dimana anjeunna dimekarkeun ti para nonoman urutan ka tim utama. Sanggeus usum kahijina di Hertha, pagelaran na bray panon loba peringkat pelatih di sakuliah dunya sarta anjeunna engké asup pikeun Hamburger SV dimana anjeunna ngadegkeun dirina minangka bagian integral tim. Anjeunna mantuan Hamburg ngahontal dua padeukeut UEFA Liga Europa semi-final. Sanggeus hiji musim gagal di Inggris kalawan Manchester Kota, Anjeunna ngagabung Bayern Munchen dina 2011 sarta geus saprak meunang honors domestik sarta Éropa kalawan klub teh. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Jerome Boateng budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Sanajan anjeunna dipikawanoh geus tanggal loba Ladies. Tapi sacara resmi, Jerome Boateng dimimitian hubungan umum kahijina kalayan Sherin Senler anu mangrupakeun desainer fashion Jerman. hubungan maranéhanana nyandak poto eta tina status bestie mun pencinta leres.

Jerome na Sherin Senler

Boateng meunang kalibet kana panjang-waktu kabogoh na Sherin Senler sarta duanana kudu dua barudak ngumpul nyaéta; Soley na Lamia anu katresna kembar dilahirkeun dina 8th Maret 2011.

Soley na Lamia gambar kalawan bapana

Isu hubungan: pasangan nu dipisahkeun pikeun sababaraha taun, di handap dugaan ngeunaan henteu satia Jerome Boateng urang. Boateng disangka kungsi wengi liar di Pentahotel di Berlin kalawan modél lingerie Gina-Lisa Lohfink (gambar handap) anu éta urut contestant Jerman urang salajengna Topmodel.

Photographers nyandak gambar ti pasamoan antara pamaén bal luhur jeung modél busty gambar di tengah luhur. Rugbi maranéhanana anu messed up jadi parah eta aranjeunna ukur bisa komunikasi ngaliwatan ahli hukum maranéhanana. Nepi ka tungtun taun 2013, anu cinta seuneu tétéla reignited antara Boateng jeung awéwé manéhna kembar kalawan. Aranjeunna masihan cinta maranéhanana kasempetan kadua nu janten malah hadé. Spring 2014 éta nalika Jerome Boateng ditanya geulis Sherin Senler, atawa Sherin Sendler sakumaha manehna kadangkala disebut, mun nikah anjeunna. Ieu teh taun Rio 2014.

putri kembar Jerome Boateng urang Soley na Lamia éta di puseur atraksi salila celebrations meunangna Rio 2014 FIFA WorldCup sakumaha maranéhna ngagabung dad maranéhanana sarta wag footballer sejenna urang ngagungkeun meunangna momen. Dimimitian off, handap mangrupa Soley na lamina kalawan Mesut Ozil urang kabogoh langsung saatos di wistle final.

Jerome Boateng urang Kembar jeung kabogoh Mesut Ozil urang

Tanpa ragu a, tim Jerman kedah janten tim sabenerna ngahiji sakumaha malah Soley na Lamia ogé bisa maénkeun sabudeureun jeung Golden Boy tina pasanggiri, mario Gotze. Di handap ieu hiji poto pikaresepeun of Gotze na Soley.

The kembar teu ditinggalkeun kaluar salaku sakabeh panon teu ngan dipuseurkeun kana Gotze jeung kabogoh na mangsa jubilation moment FIFA 2014.

Jerome Boateng budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kahirupan kulawarga

Salaku nyatakeun sateuacan, Boateng ngabogaan indung Jerman sarta bapana Ghanaian. Anjeunna asalna ti kulawarga jegud. Bapana, Pangeran Boateng, ditinggalkeun Ghana di 1981 hoping for putus di Jerman, tempat manéhna hayang diajar administrasi. Sanajan kitu, anjeunna gagal sarta anjeunna réngsé nepi jockeying disc sakumaha palayan a. Di handap ieu Pangeran-Boateng SNR jeung putra-Na Kevin sarta Jerome lamun maranéhanana éta saeutik pisan.

Budak leutik poto Kevin, Jerome na dad maranéhna

indung: Di handap ieu Martina Boateng jeung anak lucu nya, Jerome Boateng deui dina dinten youthful Na.

Martina Boateng jeung Putra, Jerome

Martina éta jawab nu direcahna Pangeran-Boateng SNR jeung pamajikan kahijina Christine Rahn anu kajadian janten ibu baraya kokolot Jerome urang, Kevin Pangeran jeung George.

lanceukna: George jeung satengah lanceukna Jérôme téh ngan sadulur-Na. Lanceukna pangkolotna ieu bisa disebutkeun paling Sarbini, anu adi tengah geus nyieun paling headline dina maén bal dunya jeung lanceukna bungsu geus meunang Piala Dunya jeung Liga Champions. Duaan aranjeunna nambahkeun nepi ka cukup kulawarga.

The Boateng Dadang

Sanajan kasuksésan saterusna tina Jérôme na Kevin-Prince, Dina hiji waktu George ieu panginten janten paling berbakat anu tilu. Sanajan kitu, karir footballing sorangan ieu diwatesan ka sakeupeul appearances pikeun outfit amatir lokal. Saatos mantra panjara, manehna ngancik perhatian pikeun karir di hip-hop. Anjeunna teh pangadeg BTNG Musik jeung catetan labél Warner Music.

CATETAN: (George Boateng ieu teu matak bingung jeung lianna George Boateng, anu Holland internasional ngeunaan turunan Ghanaian anu dicoo pikeun Feyenoord, meunang Piala Liga kalawan Middlesbrough sarta ogé tétéla pikeun Citeureup Kota, Aston Villa, Hull Kota tur Makasar Leuweung).

Adi: Avelina Boateng gambar dihandap nyaeta adina Jerome Boateng urang.

Jerome Boateng sister- Avelina Boateng

Manehna teh hiji aktris, dilahirkeun jeung digedékeun di Berlin, Jérman tapi hirup di New York, AS.
Alvina oge penyanyi gairah, penari na juru dongéng. Minangka saurang aktris, s
anjeunna dipikawanoh pikeun Kids komedi nya (2002), landian Monster (2011) jeung Deutschland tanzt (2016).

Mamang: Robert Kwabena Boateng mangrupa mamang mun Jerome Boateng.

Jerome Boateng urang uncle- Robert

Anjeunna mangrupakeun pensiunan Ghanaian footballer profésional anu sakali dicoo salaku gelandang pikeun klub Glo Premier League Ashanti Emas SC Manjang karir antara 1995 na 2003.

Jerome Boateng budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Sobat keur Jay Z

Boateng ieu ngaranna Best diasah Man ku majalah GQ Jerman di 2015. accolade Ieu dilakukeun anjeunna dimimitian rubbing taktak kalayan musisi sapertos És kubus jeung Drake jeung engké dina, Signing mun Roc Bangsa di Amérika Serikat, agénsi bakat dijalankeun ku béntang rap Jay Z.

Jerome Boateng jeung JayZ

Anjeunna ogé nyokot minat aktif di sabab amal, ngarojong na lanceukna George di raising kasadaran sindrom Down urang.

Jerome Boateng budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -tato

Pikeun Jerome, The Bayern Munchen béntang (sakumaha dina waktu tulisan) geus pernah disumputkeun cinta-Na pikeun dad jeung Ghana Na. Jerome ngabogaan tattoo tina hiji peta Afrika kalawan Ghana inscribed di dinya sanajan pernah ngadatangan fatherland Na. Sanajan kitu, tattoo nembongkeun sambungan jero kana akar-Na.

Fakta tato Jerome

Dina kecap na ..."Tattoo The dimimitian nalika kuring éta-16-taun heubeul," ceuk Jerome. Kuring éta dua ilaing mah heubeul na ceuk maranehna 'kiwari kami keur sakabeh bade ngalakukeun nu tattoo sarua tapi teu ngabejaan indung anjeun. Sangkan kabeh indit sarta miboga awak urang tattooed. Ieu buana Afrika jeung Ghana di jero ".

Kanyataan parios: Heuheu Jerome Boateng budak Story tambah Untold Biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a Reply

ngalanggan
ngabéjaan tina