Jürgen Klopp budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Jürgen Klopp budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jürgen Klopp budak Story

Panungtungan diropéa

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Manajer Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'The Normal Salah'. Jürgen Klopp budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Taya ragu, Jürgen Klopp dipikanyaho pikeun karisma sarta kualitas béntang. Nalika anjeunna walks kana kamar hiji, jalma butuh bewara. Malah thou aya hiji madness slight ngeunaan anjeunna, dulur ngan mikanyaah cara anjeunna mikanyaah hirup.

Jürgen Klopp budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Mimiti budak Kahirupan

Jürgen Klopp budak Story
Jürgen Klopp budak Story

Jürgen Norbert Klopp lahir di Stuttgart Jerman on January 26th, 1963 ka bapana Bapak Norbert Klopp, saha éta hiji footballer santun amatir jeung indung Elisabeth Klopp, saha éta hiji jalma jualan.

Klopp spent lolobana sakabéh budak leutik di kampung Jerman Hideung Leuweung tina Glatten dimana anjeunna jeung dua sadulur na heubeul (Isolde Reich jeung Stefanie Klopp) Dibawa nepi ku kolotna.

Klopp ngagaduhan sapanjang jeung dulur sakumaha nak a. hirup PAUD nya éta dipuseurkeun di sabudeureun hiji kecap 'kasatiaan'. Anjeunna pernah mikanyaah ka impian badag. Anjeunna salawasna settles pikeun kirang salaku budak hiji. Anu sajati, kakuatan-Na. Bakti sarta kurban diri ka nagara na.

Jürgen Klopp budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Déwasa

Jürgen Klopp budak Story
Jürgen Klopp (Ngembang Up)

Salaku budak hiji, Klopp nyebutkeun naon anjeunna hartina, sareng naon hartosna anjeunna nyebutkeun. ngimpi boyhood nya éta pikeun jadi footballer sarta manajer bal hébat.

ngimpi maén bal na dimimitian nalika anjeunna ngagabung tim komunitas Jerman lokal na Ergenzingen dina yuswa 16. Anjeunna satia kana kaulinan ti awal kana. Kasatiaan ka anjeunna hartina minuhan impian ieu badag di nagara tercinta na, Jerman.

Jürgen Klopp nalika anjeunna teuing ngora learns pernah nyandak nyalira teuing serius, sarta mangrupakeun senang jadi Pun of lulucon dulur urang. Manéhna yakin hal moal bisa salawasna balik jalan, tapi anjeunna nyokot sorangan up na nyoba deui. Anjeunna sigana teu nyaman lamun anjeunna throws anjeunna dina pamandangan nanaon. Salaku bodo alus, manéhna sok ngajaga imahna on taktak-Na. Anjeunna nyangka saméméh anjeunna tindakan, sarta henteu ngantep manehna émosi meunang anu pangalusna anjeunna.

boyhood ngimpi Jürgen klopp urang tungtungna sumping leres sakumaha katingal dina pangabisana jadi duanana mangrupa footballer sarta manajer bal hébat di Jerman.

Jürgen Klopp budak Story
Jürgen Klopp Awal Football Karir

Klopp spent paling karir 15-taun maén-na di Mainz 05. Anjeunna mitembeyan striker pikeun klub saméméh ngarobah ka balik bek katuhu dina 1995. Anjeunna ngoleksi jumlahna aya gol liga 52 pikeun Mainz.

Kana pangsiun na maén keur Mainz 05, Klopp diangkat jadi manajer klub urang on 27 Pébruari 2001 nuturkeun sacking tina Eckhard Krautzun. Anjeunna tetep sakumaha manajer salila tujuh taun, dina mangsa nu waktos anjeunna mingpin tim anu penampilan kahijina dina Bundesliga, Sarta kualifikasi pikeun 2005-06 Piala UEFA.

Dina 2008, Klopp ngagabung Borussia dortmund, Ngarah éta tonggong-to-balik Bundesliga ngéléhkeun di 2011 jeung 2012, Ogé DFB-Pokal in 2012, nu DFL-Supercup in 2013 jeung 2014, Sarta penampilan kadua maranéhanana dina Liga Champions UEFA final dina 2013.

Klopp meunang Jerman Football Manajer tina Taun in 2011 jeung 2012, Saméméh ninggalkeun dortmund di 2015 ngabogaan ogé jadi manajer maranéhna pangpanjangna-porsi. Anjeunna janten manajer Liverpool dina Oktober 2015. Anjeunna mung Jerman kadua kantos pikeun ngatur dina Liga Utama. Kahiji éta Felix Magath anu ngawasa muatan tina Fulham di 2014.

Jürgen Klopp budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -kolot

Jürgen Klopp urang mum Elisabeth Klopp, geus sakali ngadawuh: "Putra abdi akur jeung dulur. Anjeunna maén bal dina widang di luar dina waktu usum panas jeung di usum tiis nyetél hiji gol di ruang tamu. ".

Jürgen Klopp budak Story
Jürgen Klopp jeung Ibu, Elisabeth Klop

Ieu kumaha manehna ngajelaskeun kasuksésan putra nya urang ka dulur. Cara nya tina nyebutkeun mindeng ngajadikeun maranehna jadi dana unggal lianna.

Numutkeun Klopp, "Kadua kolot mah éta dua planét béda. Indung ngarti sagalana rama teu jadi loba. Tapi tangtosna anjeunna diusahakeun masihan nasihat sarta anjeunna diusahakeun ngawangun seuneu di kuring keur meunang hadé teu bisa wareg teuing mimiti na hal kawas kieu ".

Ngawangkong ngeunaan ex na footballer na dad salesman, anu ogé ngajarkeun manéhna ski jeung maén ténis, Klopp ngadawuh: "Tuah abdi éta mah sok hayang naon manéhna hayang". Abdi émut anjeunna salawasna sangkan kuring, "Beusi sharpens beusi salaku lalaki sharpens lalaki".

Klopp éta heartbroken nalika Norbert maot dina 2000, yuswa 68, handap perang dua taun jeung kanker, utamana kusabab dad na pernah nempo manehna jadi palatih sirah di dortmund di 2008.

Jürgen Klopp budak Story
Rama Jürgen Klopp urang, Norbert Klopp

Sanggeus maot, Klopp kajawab 20,000 fans kalawan lawon ngalirkeun handap beungeutna sarta ngadawuh: "Sagala Kami, sagalana abdi tiasa janten, Anjeun ngantep abdi dad. Kuring masih pikir nu ditéang ka handap dina kuring ti luhur. "

Jürgen Klopp budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -hubungan Kahirupan

Klopp nyaeta divorcee a. Anjeunna nikah ka Sabine Klopp kalayan saha anjeunna gaduh putra Marc, anu dicoo pikeun dortmund tapi niup tatu utama kapaksa manehna kana retire ti buruan. Klopp jeung urut salaki na mutuskeun meunang dipisahkeun dina mimiti 2001.

Jürgen Klopp budak Story
Jürgen Klopp jeung pamajikan EX; Sabine Klopp

Aranjeunna kagungan putra Marc, 26, anu nembe pensiunan ti maén bal alatan tatu. pasangan dibeulah pas sanggeus Klopp janten manajer klub di 2001.

Anjeunna patepung stunning Ulla bari anjeunna di muatan dina Mainz 05 sarta manéhna palayan dina bar lokal.

Klopp nyebutkeun anjeunna resep kanyataan yén guru dilatih, anu ngabogaan putra Dennis, 27, ti nikah heula nya, "no kipas bal na teu nyaho kuring. Kuring manggihan yén menawan ".

Pasangan nikah di 2005 na ayeuna cicing di Herdecke, hiji desa sepi di luar dortmund.

Jürgen Klopp budak Story
Jürgen Klopp jeung Pamajikan, Ulla

Tapi aranjeunna cinta nu showbiz hirup-gaya na posing pikeun majalah di Pondok libur thatched maranéhanana di Pulo Laut Kalér di Sylt. Jürgen na Ulla patepung di hiji bar di Mainz dimana sisi Bundesliga Mainz 05, tina saha Klopp éta manajer, rutin sohor. Ulla éta muludan sarta ngayakeun diayakeun minat di soccer atawa terang saha Klopp éta, tapi Tapi sangka manéhna menawan. Pasangan nikah dina bulan Désémber 2005. Duanana Ulla na Jürgen saacanna nikah, sarta unggal brings putra kana hubungan. putra Jürgen urang, Marc, dicoo pikeun Borussia Dortmund dugi anjeunna pensiunan di 2012 dina yuswa ngan 23

Jürgen Klopp budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -agama

Klopp nyaéta Kristen, abdi kudu ngomong, sarta kuring yakin ka Allah. view Kristen na ngalambangkeun yen urang mibanda ukur hirup ieu jeung urang kedah nyobian sangkan nu pangalusna tina eta. Numutkeun Klopp, 'Éta naon atuh coba mun ngalakukeun. I do pangalusna abdi ku ngarasakeun unggal dinten sakumaha lamun éta panungtungan. Kuring mikaresep ku celebrating, nginum atawa naon sabab isukan bisa jadi tungtungna.

Jürgen Klopp budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Turun ka Bumi Otong

Tinimbang meuli mobil mewah, Jungen Klopp enjoys nyokot karéta ka imahna sanggeus patandingan maén bal na. Sanggeus muterna ti karéta, Klopp mikanyaah nyokot lila walks ka imah. Anjeunna geus ngaku yen anjeunna sering strolls imah sanggeus patandingan mikir ngeunaan naon manehna bisa geus dipigawé hadé.

Jürgen Klopp budak Story
Naha Jürgen Klopp sunda nyokot karéta.

Jürgen Klopp budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -pendidikan

Salila karir maén Na, Klopp earned a diploma dina elmu olahraga ti Goethe Universitas di Frankfurt. Rada heran, thesis na fokus kana lomba leumpang, tinimbang maén bal.

Jürgen Klopp budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -cangkok bulu

Klopp kungsi cangkok bulu, sarupa jeung Wayne Rooney, dina 2012 na pisan bangga kumaha tétéla.

Jürgen Klopp budak Story
The Jürgen Klopp Beard Story

Diajak ngobrol wartawan dina wawancara wanoh anjeunna ngadawuh: "Sumuhun, éta leres. Kuring underwent a cangkok bulu. Jigana hasil nu bener tiis, ulah anjeun? "

Jürgen Klopp budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -perayaan Style

The 6.4 suku lalaki dipikanyaho boga celebrations pisan gairah.

Jürgen Klopp budak Story
gaya hajatan Jürgen Klopp

Naha éta nu ngalakonan tarian lucu, ngageser sakuliah jukut kana tuur na atanapi kissing pamaén sorangan Liverpool fans bisa mibanda salaku loba fun ningali dug nu kaluar salaku kaulinan. Klopp malah tore otot a sakali mangsa hiji hajatan kawentar.

Jürgen Klopp budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Diaku ngalakonan hal béda

Nalika Borussia Dortmund éta Nyiapkeun pikeun cocok Liga Champions maranéhanana ngalawan Arsenal dina 2014, Klopp ngancik handap kasempetan pikeun ngalatih di stadion Émirat sarta nyandak timnya ka London urang Bupati taman gantina.

Jürgen Klopp budak Story
Jürgen Klopp Style Cimanuk
Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu