Ivan Perisic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
4230
Ivan Perisic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "hayam bikang". Ivan Perisic budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan, sarta loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan mintonkeun dazzling na salaku winger atawa striker kadua. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Ivan Perisic urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Ivan Perisic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Ivan Perisic lahir dina 2nd dinten Pébruari, 1989 ka indungna, Tihana Perišić jeung bapana Ante Perisic di Pamisah, Kroasia.

Ivan Perisic asalna ti tukang kulawarga pertanian. Babarengan kolotna, Ivan tumuwuh nepi kalawan na salah na ngan adina, Anita Perisic. Deui lajeng antukna budak leutik na, babaturanana dipaké pikeun nelepon anjeunna Koka nu sacara harfiah ngandung harti "hayam bikang" dina basa asli na. The "hayam bikang"Nickname datang janten alatan kanyataan yén ngora Ivan ieu salawasna katempo nulungan kaluar on bapana hayam bikang tegalan ternak ngan di luar kampung halaman nya ku Omis di basisir Kroasia.

Ivan Perisic budak Story- poé-Na di bapana Ladang

Gurame hens ieu bisnis badag pikeun Ante (dad Ivan urang) jeung kulawargana. Sanajan keur disebut nickname "hayam bikang", Ivan pernah cared loba salaku anjeunna Bangga bisnis bapana.

Ivan Perisic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Footy Love & kurban

Asides nulungan kolotna di ladang jangjangan, ngora Ivan ngembang bakat dina maén bal mimiti di. Anjeunna dipaké waktu luang pikeun maén bal sarta markisa na keur game ningal anjeunna enroll ku tim lokal, Hajduk Split anu eweh tahap ka showcase bakat-Na.

quest Ivan urang nyandak karirna pisan serius jeung ka tingkat salajengna sumping kalayan masalah finansial pikeun kulawarga Perisic. kolotna teu bisa mampuh waragad akademi-Na. Kabutuhan monies sumping kalawan kurban hébat pikeun dad na anu painfully kapaksa ngajual na ternak saham tegalan ngurus tungtutan karir putrana urang.

Ivan Perisic urang Father- Ante Perišić sarta Usaha kulawarga

Bapana Ivan urang, Ante Perisic nyaéta lalaki anu percaya ka investasi pikeun putrana sanajan hartina méré up unggal sipat anjeunna boga. Ante dijual peralatan ternak di nawar ka ngangkat monies ngirim putrana ka akademi bal pangalusna di Kroasia.

Dina nawar ka meunang kulawargana nepi na ngajalankeun, Ante kapaksa mésér parabot tatanén on kiridit nu engké ngagaduhan anjeunna dina kasulitan (Dipedar di handap di Fakta kulawarga Ivan Perisic). Antie Perisic éta aya keur putrana dina unggal hambalan tina jalan.

Ivan Perisic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kurban Final na naékna Inohong

Tapi, ieu bisnis ternak kulawarga nu nyetel tangtu pikeun karir Ivan urang mimiti on. Ivan spent genep taun padet na Hajduk, Maen Bal sarta bade ka sakola. Sanajan berjuang kalawan dept ti purchases parabot ternak Na, dad visioner Ivan urang mutuskeun nyandak injeuman sejen. waktos ieu, monies injeuman ieu dipaké dina ngirim putrana ka Perancis dina raraga neangan kasempetan badag dina karirna. Salaku ulubiung, Ivan katelah nepi keur percobaan ku Sochaux, klub Perancis diadegkeun ku Jean-Pierre Peugeot, hiji anggota nonjol tina kulawarga Peugeot.

Keur ngora Ivan, maksud utama bade Perancis asides meunang kasempetan dina karirna éta tetep bebas sarta ngangkat monies ka repay hutang badag bapana.

Tanpa ragu hiji, loba monies ieu ngompa kana move pikeun Sochaux. move Ieu lumangsung dina usum 2006 / 2007. Kabeneran keur anjeunna, Ivan peupeus ngaliwatan pas anjeunna dicoo game kahijina pikeun bandung. panas nu, dina 2006, koran Perancis mimiti nulis ngeunaan hiji youngster Curly-haired gambar di handap anu éta gemar impressing balaréa.

Fakta Biografi Untold Ivan Perisic urang

kinerja impressive Ivan urang ngarah ka move pikeun Bélgia dimana anjeunna dipercaya anjeunna bakal tumuwuh gancang. Ivan dimimitian kalawan pinjaman a di Roeselare méméh pindah ka Club Brugge dimana manehna tungtungna dijieun ngaran pikeun dirina. Kalawan klub Belgian, Ivan jadi Belgian Pro Liga gawang luhur scorer na Belgian Best Footballer tina Taun keur 2011.

Sunda ieu earned anjeunna move ka Borussia dortmund dimana anjeunna meunang 2011-12 Bundesliga. Dina waktu ieu, anjeunna henteu panjang dipikawanoh salaku budak haired CurlyTapi hiji footballer matured na deadly dina jangjang jeung di hareupeun gawang. lalampahan pikeun VfL Wolfsburg sarta Inter Milan dituturkeun hareup jeung sésana, sabab bakal nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Ivan Perisic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Dina unggal Kroasia footballer sukses, aya hiji wag glamorous, kabogoh jeung pamajikan. Ivan Perisic patepung sweetheart budak leutik na, Josipa di SMA. Mulang teras, duanana pencinta éta sakelas anu dibagikeun bangku sakola sami di kelas.

Ivan Perisic Hubungan Life- Fakta Ngeunaan pamajikanana, Josipa

Duanana dimimitian hubungan maranéhanana salaku babaturan pangalusna sarta engké meunang aub saling. Ivan jeung Josipa meunang nikah di 2012 antukna-Na jeung Borussia Dortmund. Aranjeunna geus pasangan bahagia saprak nikah maranéhanana.

Kanyataan ngeunaan Ivan Perisic wife- Josipa

Kalawan babarengan, duanana pasangan boga putri ngaranna Manuela sarta putra, Leonardo saha tilu taun heubeul ti adina Na. Leonardo Perisic lahir di Wolfsburg sarta disebut boga beungkeut pisan kuat ku bapana anu percaya putrana someday bakal jadi footballer kawas anjeunna. waktos ieu, tanpa wae struggles finansial kawas anjeunna ngalaman kalayan kulawargana.

Naon teu terang ngeunaan Ivan Perisic urang Putra Leonardo

Ivan Perisic sagemblengna dedicated ka kulawargana. Thou anjeunna teu resep teuing publisitas, Ivan sakali nyandak hiji gambar sareng kulawargana di hareup panorama geulis Danau Lugano di Swiss.

Fakta kulawarga Ivan Perisic urang

Ivan Perisic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta kulawarga

Ivan Perisic sarta na Father- Ante Perišić

Monies Ivan Perisic dilakukeun dina maén bal éta mangpaat ka kulawargana. Anjeunna nyandak ngurus indungna, adina sarta netep hutang bapana ti parabot tatanén anjeunna nuju di injeuman dina nawar tetep salamet kulawargana.

Salaku salah sahiji sumber diaku, parabot tatanén Antie meuli on injeuman teu dibayar dina waktos ieu ngarah ka battles légal nu bener ngagaduhan kulawarga Perisic sieun. takwa maranéhna tungtungna sumping ka hiji tungtung sakumaha Ivan dibayar unggal Penny tunggal owed.

Ivan Perisic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta karir

  • Ivan Perisic sakali murag kaluar kalawan Jürgen Klopp di dortmund leuwih kurangna maén waktos. Klopp gambar dihandap salawasna diteundeun bisu di rants Perisic sarta sakali branded anjeunna salaku "bubudakeun"Alatan kabiasaan-Na.Ivan Perisic urang Fued kalawan Jürgen KloppIdeally, Ivan Perisic teu resep diuk dina bangku. Nalika diwawancara ngeunaan ieu, cenah; ...

"Lamun kuring diuk dina bangku, Kuring dying," Teu maén kaulinan karasaeun kawas hukuman keur kuring. Kuring kungsi diajar kumaha janten profésional ngeunaan eta jalan teuas. Kuring kudu tempo mental "

  • Ivan Perisic teu babaturan pikeun payers Juventus. Lamun ambek, anjeunna nyengkram lawan-Na ku beuheung sarta rahang sakumaha katingal dina kasus Juan Cuadrado jeung Álvaro Morata.

Ngarti kana samping Dark of Ivan Perisic

Kanyataan parios: Heuheu Ivan Perisic budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu