Carita Budak Ismaila Sarr Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Ismaila Sarr Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Credits: Alchetron sareng MrScout
Carita Budak Ismaila Sarr Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Credits: Alchetron sareng MrScout

Panungtungan diropéa

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football jeung nickname "Isma". Kisah Kanak-kanak Ismaila Sarr Ditambahkeun Fakta Biografi Untold Biografi Fakta nyandak anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Awal Hirup sareng Pendak Ismaila Sarr
Awal Hirup sareng Pendak Ismaila Sarr. Potret Gambar: MixedArticle, MrScout, TransferMarket sareng dakarbuzz

analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hirup hubungan, hirup pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup jeung fakta saeutik-dipikawanoh sejenna ngeunaan anjeunna.

Leres, sadayana terang yén anjeunna ngagaduhan kacepetan, tipu daya sareng tiasa ngahontal tujuan anu hadé - prasyarat pikeun FIFA Forward sampurna. Nanging, ngan ukur sababaraha fans anu nganggap Biografi Ismaila Sarr anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Ismaila Sarr Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Ismaïla Sarr lahir dina dinten 25 Fébruari 1998 ka indungna, Marieme Ba sareng bapakna, Abdoulaye Sarr Naar Gaad di kota basisir beulah kalér Saint Louis, Senegal.

Kota kalahiran Ismaila Sarr, Saint Louis (diadegkeun 1659) dianggap salaku salah sahiji kota kolonial pangkolotna di basisir kulon kulon, sok disebut salaku markas Perancis Afrika Kulon. Ieu mangrupikeun pintonan kota basisir Kulon Afrika anu mana Ismaila Sarr ngagaduhan akar kulawargana.

Kéngingkeun ka Saint-Louis, akar kulawarga Senegal- Sarr
Ngenalkeun kulawarga Kulawarga Ismaila Sarr-Saint-Louis, Senegal. Kiridit Gambar: Wikipedia

Awalila Sarma Ismaila Sarr: Pamaén maén gancang ti asal kulawarga Afrika ngiringan bagian pangpanjangna taun di Saint Louis. Anjeunna dewasa barengan opat duduluran na dilahirkeun ka kolotna nyaéta; Papis, Kiné, Ndèye Ami sareng Badara.

Ismaila Sarr hajar ti latar tukang kulawarga kelas menengah di luhur ku bapakna anu kantos lami maén bal. Naha anjeun terang?… Bapana Ismaila Sarr, Abdoulaye Sarr Naar Gaad nyaéta tilas internasional internasional Senegal anu maénkeun pikeun nagara Afrika Kulon salami taun 80an. Kanyataan ieu ku implikasi artos maén bal di kulawargana berkat ramana.

Carita Budak Ismaila Sarr Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Pikeun leuwih ti 20 taun saatos pangsiun maén bal, éta cukup gampang pikeun Abdoulaye Sarr Naar Gaad ngaléngkah deui padamelan sanés sareng ngaso pensiunan. Ayah super sanaos ngalamun lapangan bal ditawanan pikeun ningali éta putrana henteu kedah kompromi pendidikanna pikeun maén bal. Mimiti, anjeunna ngadaptarkeun murangkalih kalebet Ismaila Sarr di Oumar Syr Diagne Sakola tempatna di St Louis, Senegal.

Hatred pikeun Sakola: Ismaila Sarr ngabantosan sakola sareng henteu resep kana sepuhna ngirim anjeunna ka sakola. Nyatana, maca buku sakola henteu pernah janten babaturanana sareng seueur anu terang anjeunna di lingkunganana, bade sakola bijil janten formalitasna. Dina kalolobaanana, anjeunna bakal ngalangkungan sakola supados teras maén sareng balad-balaturanana.

Kolotna Ismaila Sarr nampi sababaraha laporan goréng ti guru sakola na nalika ningali tindakan ieu sorangan, aranjeunna mutuskeun nyandak tindakan ka putra maranéhanana. Aranjeunna ngadamel anjeunna lirén sakola sareng maksakeun nyandak anjeunna ka a master tukang ngaput di lingkunganana sahingga anjeunna tiasa diajar ngaping (fungsi atanapi perdagangan tukang ngaput).

Jiga sapertos magang anu hadé, Ismaila Sarr cekap hina pikeun ngajarkeun dasar panyusun, anu anjeunna lakukeun dina cara rajin. Nanging, nya karep bal-balan moal tiasa ngawenangkeun anjeunna neraskeun ngabantosan tuanna. Kantun nempatkeun, haténa hoyong bal. Tungtungna, budak gagah nuturkeun haténa nalika anjeunna ngantunkeun tukang ngaput sareng maksa nuluykeun hirup gairah awalna, tanpa persetujuan indungna.

Carita Budak Ismaila Sarr Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Ismaila Sarr sakuduna lulus dina taun kalima di Oumar Syr Diagne School sateuacan anjeunna nolak kapayunna sareng didaptarkeun pikeun uji coba sareng AS Génération Foot. Saatos percobaan anu suksés, pamuda éta kedah ngadaptar kelas kelas maén bal.

Ismaila Sarr Card Identity at AS Génération Foot
Ismaila Sarr Card Identity at AS Génération Foot. Credits: Alchetron

Ismaila Sarr dimimitian di Akademi anu sami sareng Sadio Mane. Anjeunna diajar dasar tina profési di AS Génération Foot sakumaha anjeunna unggal dinten janten kasempetan pikeun nyalira tina profésional kuring. Anjeunna ngabantosan klub kamajuan ti tingkat kadua pikeun penerbangan luhur Liga Senegal. Minat anu ageung sareng semangat na ka bal maén anjeunna ngalamun dugi ka Éropa.

Carita Budak Ismaila Sarr Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong

Kawas kalolobaan bal-balan anu untung pikeun kaluar ti nagara pikeun maén di Éropa, tujuan sering sering nyaéta Perancis-Perancis-Perancis. Taun 2016 ningal Ismaila ngantunkeun kulawargi sareng nandatanganan kontrak profésional kahijina sareng FC Metz.

Kuring kapaksa adaptasi sareng lingkungan anyar henteu gampang budak ngora Ismaila anu henteu pernah ninggalkeun negaranya sareng maén di bumi asing. Alatan kudu ngingetkeun, Sarr ngalaman kacilakaan anu ngulang deui, kusabab kaleuleuwihan papacangan dina sawah anu sering cukang lantaran kacilakaan fisikna. Kéngingkeun kacilakaan sababaraha kali ngajantenkeun kulawargana sieun pikeun karirna. Éta parah serius yén bapak Sarr kedah milu. Numutkeun kana maén bal;

"Bahkan bapa kuring sering nyauran kuring, ngajerit kuring ngarobih cara kuring maén, pikeun nyegah anu sering tatu. Tapi kuring henteu tiasa ngabantosan éta. Kuring terus gelut sareng terlibat lawan kuring dugi ka kuring langkung kuat sareng tahan deui kana tatu ”

Kamajuan Ismaila Sarr sareng FC Metz ningal anjeunna diboyong ku tim nasional nagara-impianna leres. Dipanggil ku tim nasionalna dituturkeun ku kagét anu pangageungna. Naha anjeun terang?… Ismaila Sarr atos angkat ka Spanyol sareng gabung ka Barcelona anu hébat. Pamaén footballer nampik Barcelona ngaku yén éta awal teuing pikeun karirna. Naha Sarr éta saé pikeun disebat ku Giant Spanyol?. Video di handap ieu ngajelaskeun naha anjeunna pantes ditelepon ku FC Barcelona. Ningali sababaraha sorot tujuan na.

Carita Budak Ismaila Sarr Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong

Ismaila Sarr teu malire ka Barcelona anu hébat sareng gabung ka Rennes dimana anjeunna neraskeun formulir nyetak gawang hébat (sababaraha tujuanana) anu ditingali dina video di luhur. Bagian ieu ningali anjeunna janten nami dina skuad Senegal ngeunaan Piala Dunia FIFA 2018.

Nalika aya di Rennes, Ismaila Sarr mimiti ningali pidio Sadio Mane - akselerasi na, dribbling sareng tujuanana. Dina 13 Désémber 2018, tujuan Sarr ngabantuan Rennes ngapit tempatna dina fase kalah kalah Liga UEFA Europa 2018. Diganjar dina UEFA Europa League Goal of the Season (tujuan munggaran anu dipidangkeun dina pidéo di luhur) 2018-19 ningal kleub ngudag tanda tangan na.

Tanggal 8 Agustus 2019, Sarr ngagabung ka klub Liga Premier, Watford, dina biaya transfer catetan-klub. Kusabab sumping na ka pamandangan Liga Premier, aya janten sakedik roman tambahan pikeun duanana tukang game FIFA sareng penggemar Watford anu pohara kagum ku kacepetan sareng tipu daya Ismaila Sarr na. Dina waktos nyerat, waktos Sarout anu nangtung dina kaos Watford parantos aya dina patandingan ngalawan United tempat anjeunna nyetak voli sareng nyababkeun pinalti anu ngabantosan timnya ngalahirkeun United 2-0.

Tanpa ragu, Ismaila Sarr parantos kabuktian ka dunya yén anjeunna mangrupikeun janji-janji anu saé dina generasi Senegal Sadio mane. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Carita Budak Ismaila Sarr Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna pikeun Kinérja sareng naék kana ekspektasi Liga Premier, pasti sababaraha pérésan anu kedah ngamimitian mikiran naha Ismaila Sarr gaduh kabogoh atanapi upami anjeunna parantos nikah.

Bebeneran, teu aya anu nyangking kanyataan yén penampilan jangkung jangkungna, pameunteu anu pikaresepeun, senyuman lebur haté ditambah kalayan kasuksésan salaku saurang pemain bal sanés bakal nempatkeun anjeunna dina daptar hajat calon kabogoh sareng pamajikan. Nanging, balik ka pésto anu suksés, aya kabogoh anu kaabeung anu janten pamajikan untung Ismaila Sarr. Ieu di handap ieu poto Ismaila Sarr sareng garwa anu numutkeun DakarBuzz mana ku nami Fat Sy.

Papanggih Pamajikan Ismaila Sarr
Papanggih Pamajikan Ismaila Sarr. Gambar Credits: DakarBuzz

Ismaila Sarr nyandak kaputusan pikeun nikah dina umur anu pohara ngora sateuacan anjeunna ngajantenkeun salaku profésional. Ngomong ngeunaan dukungan anu anjeunna kéngingkeun ti garwa, Ismaila sakali nyarios dina wawancara sareng DakarBuzz;

"Fat Sy seueur pisan anu ngadukung kuring, lami sateuacan kuring dijantenkeun salaku pamuter profésional. Anjeunna ngadamel kontribusi anu ageung pikeun rencana karir abdi salaku anjeunna anu ngurus diet abdi, jam latihan kuring sareng istirahat teuing. Kuring badé nikah pisan mimiti, ngagaduhan stabilitas kusabab godaan anu ageung pikeun pamaén bal. "

Video di handap ieu kasimpulan jero ngeunaan cinta Ismaila Sarr pikeun garwa Fat Sy. Persahabatanna mangrupikeun mangrupikeun alesan utama naha anjeunna nikah di yuswa anom pisan.

Carita Budak Ismaila Sarr Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngenalkeun kahirupan pribadi Ismaila Sarr tina bal maén bal bakal ngabantosan anjeun ningali gambaran kapribadian lengkep.

Kéngingkeun Kahirupan Pribadi Ismaila Sarr
Kéngingkeun Kahirupan Pribadi Ismaila Sarr

Dimimitian pareum, urang mimitian ku kaputusan-Na pikeun netepkeun waktuna. Ismaila Sarr nyaéta jalma anu percaya yén naon waé calon budak ngora anu hayang boga karir stabil kedah usaha pikeun nikah awal. Ieu diperyogikeun supados henteu ngagoda tina anu ngagaduhan urusan anu bakal ngarusak karirna.

Kadua, anjeunna mangrupikeun jalma anu ngagunakeun pendekatan metodologis pikeun kahirupan. Sarr henteu biasa pikeun maksa-ngamalkeun hal, percanten kana hal anu leres bakal dugi dina waktos anu leres. Anjeunna ogé resep ngerjakeun hal-hal na nyalira.

Anu pamungkas, dina kahirupan pribadi dirina, Ismaila Sarr dina waktos nyerat henteu percanten kana 'Tato Budaya'kasohor pisan di dunya maén bal dinten ieu. Anjeunna ngagambarkeun agemanna di masjid na sareng tetep bogoh ka kulawargana sareng henteu dina awakna di tato.

Carita Budak Ismaila Sarr Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Sanaos nyusahkeun awal, kolotna Ismaila Sarr resep pisan yén diwenangkeun putrana milu kana nafsu na anu parantos mayar. Prakték profésional panyesuaian masih ngabantosan anjeunna dina karirna. Numutkeun ka Sarr;

"Sanaos ninggalkeun profésional tukang ngaput, kuring tetep nyambung sareng tukang ngaput sareng dinten ayeuna, anjeunna parantos janten desainer kulawarga kuring."

Sateuacan angkat ka Perancis, Ismaila sumpah ngajantenkeun aranjeunna sepuhna bangga khususna pikeun pangorbanan anu dilakukeun ku anjeunna. Éta hésé pikeun bapakna, Abdoulaye Sarr Naar Gaad pikeun nganyahokeun pangsiun ti maén bal. Ayeuna, anjeunna bungah tiasa hirup deui impian na.

Ngeunaan Budak Ismaila Sarr: Numutkeun Ismaila Sarr numuwuhkeun sapanjang opat duduluran na. Anjeunna gaduh lanceuk anu dipasihan ku nami Papis Sarr anu siga karir pembimbing karir sareng ogé adina anu namina Kiné, anu sapertos indung anu kadua. Anak duduluran anu sanésna nyaéta Ndèye Ami sareng anu bungsu nyaéta Badara.

Carita Budak Ismaila Sarr Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Saatos sababaraha panaliten ngeunaan gaya hirup Ismaila Sarr, kami nyadar yén anjeunna ngan ukur jelema anu sederhana kabutuhan praktis anu henteu hargana pisan. Di handap ieu maén bal kalayan negaranya Cheikhou Kouyaté sareng sakedik dipikanyaho ngeunaan kapamilikan mobil di tukangeunana.

Ngenalkeun Gaya Hidup Ismaila Sarr
Ngenalkeun Gaya Hidup Ismaila Sarr. Kiridit Gambar: Instagram sareng DailyRecord
Tangtukeun antara kaaslian sareng pelesir henteu janten pilihan hésé pikeun Ismaila Sarr. Dina waktos nyerat, Sarr teu acan katingali mobil endah anu endah, agam ageung anu gampang katingali ku pamaén sepak bola anu hirup gaya hirup flamboyant.
Carita Budak Ismaila Sarr Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Anjeunna sakali damel Sadio mane on Charity: Ismaila Sarr nyaéta maén bal anu henteu ngan ukur nyinar di sawah tapi ogé aya di masarakat Sénégal. Dina poto di handap ieu, anjeunna katingali damel bareng Sadio mane dina sabab amal, sabab ngabantosan anu paling henteu berkemampuan.

Ismaila Sarr mayar deui ka umatna
Ismaila Sarr mayar deui ka umatna. Kiridit Gambar: Instagra,

Pace sareng Dribble- A Blessing to FIFA Gamers: Dina FIFA, teu aya anu sigana resep pikeun pamaén anu laun. Nganggo pamuter anu ngagaduhan Pace mangrupikeun syarat naha anjeun naha narajang atanapi ngudag panyerang. Sarr anu umurna yuswa 21 dina waktos nyerat mangrupikeun berkah ka tukang FIFA nalika datang kamampuan sareng ngorébar.

Kanggo umur na, Ismaila Sarr's Pace and Dribble mangrupikeun berkah ka FIFA Gamers
Kanggo umur na, Ismaila Sarr's Pace and Dribble mangrupikeun berkah ka FIFA Gamers. Kiridit Gambar: SoFIFA, FutHead sareng GoonerNews

Naha anjeun terang?… Ukur Sadio Mane anu damel dribbles langkung suksés tibatan 27 Sarr di Piala Afrika 2018 Piala.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Ismaila Sarr Ditambah Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu