Hugo Lloris budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5593
Hugo Lloris budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji cocok Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Saint Lloris". Hugo Lloris budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sareng mareuman-pitch fakta ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities stopping gawang na tapi sababaraha mertimbangkeun kami Hugo Lloris Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Hugo Lloris budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Hugo Lloris lahir dina dinten 26th Désémber 1986 (tinju dinten) dina lingkungan posh na cerah, ayana di kota Tengah of nice, Perancis. Anjeunna ngalahir ka indungna, Marie Lloris (pangacara a) jeung bapana, Luc Lloris (bankir a). kolotna nu super beunghar.

Kana kalahiran, anjeunna ngaranna "Hugo" sabab kolotna éta admirers agung panulis dipikawanoh dunya Perancis Victor Hugo. Datang ti kolotna pisan euyeub, Hugo ieu pernah diprediksi janten kiper hiji, sahenteuna moal ku kulawargana.

Hugo Lloris tumuwuh nepi di handap raga favorit indungna na urang, ténis dimana manehna, kawas sesa kulawarga ieu ngagagas kana kaulinan jeung excelled dina eta.

Anjeunna maén olahraga anu nepi ka umur 13 sarta éta diantara pamaén luhur di group umur-Na, ranking luhur di standings nasional nonoman Perancis.

Hugo Lloris budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Karir di Ringkesan

Éta eta nasib, tulisan dina béntang ... anu bisa ngabejaan? Hugo dimimitian Maen Bal jeung mates ténis na ngan maehan wanci méméh palajaran ténis poean-Na. Dina awalna, anjeunna ngamimitian kaluar salaku gelandang a sateuacan nyobian kaluar tempat kiper ka coverup keur kiper maranéhna luka.

Shockingly, Hugo éta sangkan alus di tempat anu goalie urang nu mangrupa jalma anu digawé di bandung, ditanya lanceukna, hiji palatih sepakbola di Cimiez datang sarta boga katingal di hiji kiper youngster kanyahoan sarta gifted.

Nalika CEDAC (Center de difusi et d'Peta culturelle) ditanya genep taun heubeul ka gabung bandung, Hugo éta delighted, tapi kolotna teu nampa. Sanggeus loba ngayakinkeun, maranéhna sapuk dina kaayaan. Yén putra maranéhanana kudu neruskeun palajaran ténis sarta janten murid alus di sakola disebutkeun henteu maén bal. Hugo kumaha ogé di sawatara titik dina jangka waktu nu murag asih jeung maén bal. Anjeunna malah janten salaku nekad sakumaha kolotna. Untungna, manéhna hiji babaturan deukeut di jalma tina akina sipat siga bapa-Na, a kipas bal hébat: ieu anjeunna, anu ngawasa rutin putu ngora-Na ka stade of nice lalajo na surak tim lokal.

Ieu sumping waktos anu nalika cinta-Na pikeun mahluk kiper hiji ngalaman Isro sangkan jero. Dina dinten alus tur fateful, Hugo meunang bébéja yén Urut Perancis sarta nice urang GK Dominique Baratelli éta datang didatangan aranjeunna. Dominique Baratelli ieu impressed dina penampilan Hugo urang kana datangna Na. Saatos ningali manehna maénkeun severally, anjeunna dipencet tombol perlu jeung dianjurkeun Hugo mun gabung OGC nice urang Pemuda Akademi. Dina yuswa sapuluh, Lloris ngagabung nice urang nonoman akademi.

Hugo spent 12 taun di klub kota asli na urang jeung studi digabungkeun jeung bal; ieu mah gampang lantaran kolotna hayang manéhna balik study dina sakola biasa, teu di Akademi urang salah anu diusulkeun pangsaeutikna jam diajar. Barina ogé, bal éta ngan keur senang; studi jeung universitas, anu masa depan pikeun kahiji maranéhanana dilahirkeun! Hugo, kumaha oge, hayang minuhan aspirasi na sorangan. Anjeunna asup keuna profésional kahijina ngan sanggeus meunangkeun na Baccalauréat (élmu sarta maths).

Dina 2008, bari anjeunna maén keur nice, indungna maot. Ngan dua poé sanggeus maot nya, anjeunna miboga hormat nasional pikeun panolakan nya ku hiji tawaran cuti bereavement ti manajer Frédéric Antonetti, tinimbang opting maén dina cocok liga pikeun nice. Lloris dipigawé admirably dina pertandingan sanajan kaayaan.

Sanggeus usum solid sejen kalawan nice, lamunan jengkar sakumaha ka mana Lloris bakal maén usum handap. Anjeunna ngagabung Lyon dina taun anu sarua mum na diliwatan jauh. Saatos sababaraha pangalaman kontroversial jeung Lyon, Tottenham nyandak kasempetan asup anjeunna di 2012. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Hugo Lloris budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Hugo Lloris geus kahontal kasuksésan kaluar lapangan, nikah ka Kelautan denok. pasangan patepung di SMA lamun Hugo éta geus aya dina jalan ka jadi nu panangtu pangalusna di Perancis.

Hugo Lloris sarta Kelautan

pasangan nu patepung dina bangku sakola ti nice di 2002 sarta nikah 10 taun engké. Maranehna pernikahan maranéhanana di St. Francis Garéja de-Paule dina upacara leutik di nice. putri kahiji maranéhanana, Anna-Rose, lahir lila saterusna. bungsu maranéhanana, Giuliana, lahir di 2014, teu lila saméméh Lloris captained Perancis dina Piala Dunya 2014.

Marine Lloris sarta paraputrana

Duanana putri bisa ditempo rutin ngarojong Hugo dina lapak. Tumuwuh nepi, pamajikan Hugo urang, Kelautan teu paduli teuing keur olahraga salakina muterkeun professionally. Manéhna nu keur nyatakeun yén ... " salaku rumaja, (manehna) teu resep maén bal pisan ".

poé ieu, Anjeun rutin bisa manggihan Kelautan di sela boh di White Hart Lane salila Liga Utama, atanapi dimana wae Perancis geus dijadwalkeun. Manehna teh biasana dipirig ku istri sejen pamaén Perancis, utamana Jennifer Giroud na Ludivine Sagna.

Sanajan keur nikah ka Lloris saprak 2012, Kelautan teu WAG has. Manehna geus derajat di duanana hukum na SDM. Manehna teh nu boga Manège en Sucre, Hiji parusahaan pakean nu ngahasilkeun tinggi-tungtung pakean pikeun barudak mimitian ti tilu bulan ka 12 taun.

Hugo Lloris budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Soccer mindeng ditempo salaku hiji olahraga rags-to-riches. Paling pamaén geus dibagikeun carita upbringings kasar jeung boga game pikeun hatur pikeun bringing aranjeunna kabeungharan gede pisan. Ieu sanes kasus Hugo Lloris. Anjeunna putra hiji kulawarga bourgeoisie anu ngemutan monies ti maén bal saperti kacang. Lloris tumuwuh nepi putra hiji kulawarga aksara-kelas di Perancis. indung telat nya éta hiji Pangacara jeung bapana éta bankir a. Duanana nyaéta super beunghar.

lanceukna: Gautier Lloris dilahirkeun 18 Juli 1995 teh lanceukna nak of Hugo Lloris. Anjeunna mangrupakeun footballer profésional Perancis anu muterkeun pikeun Gazélec Ajaccio on injeuman ti nice, sakumaha puseur deui. Di handap ieu hiji poto Gautier. Anjeunna kasampak jadi loba kawas lanceukna, Hugo.

Gautier Lloris

Hugo Lloris budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Hugo Lloris boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Hugo Lloris kaunggulan: Anjeunna jawab, disiplin, boga timer kontrol na hiji pamimpin alus.

Hugo Lloris kelemahan: Anjeunna bisa jadi unforgiving, sarta condescending.

Naon Hugo Lloris diaku: Anjeunna diaku kulawarga, tradisi, musik jeung kualitas craftsmanship.

Naon Hugo Lloris henteu janten: Ampir sagalana di sawatara titik.

Dina kasimpulan, Hugo téh sadayana ngeunaan waktu jeung tanggung jawab. Anjeunna pisan tradisional jeung mindeng pisan serius di alam. Anjeunna mibanda hiji kaayaan batin kamerdikaan anu geus dibikeun anjeunna kamajuan signifikan duanana dina kahirupan pribadi tur profésional Na. Anjeunna pernah cared ngeunaan kabeungharan indungna na urang, tinimbang neruskeun takdir sorangan. Tungtungna, Hugo mangrupakeun master diri kontrol jeung miboga kamampuh ngakibatkeun jalan pikeun timnya.

Kanyataan parios: Heuheu Hugo Lloris budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu