Hector Bellerin budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
6587
Hector Bellerin budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Star Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Little pesulap". Kami Hector Bellerin budak Story tambah Biografi Fact brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup hubungan, hirup kulawarga sarta loba OFF-pitch saeutik-dipikawanoh fakta ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities KUMIS na tapi sababaraha mertimbangkeun Biografi Hector Bellerin urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Hector Bellerin budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Hector Bellerín Moruno lahir dina dinten 19th Maret 1995 di Barcelona, ​​Spanyol. Anjeunna mangrupakeun Pisces dikonfirmasi ku kalahiran. Hector ngalahir ka Bapak jeung Ibu Maty Moruno duanana, Spaniards jeung warga nagara Katalonia.

Hector Bellerin budak StoryHector mimiti poé footballing na dina Barcelona System Pemuda ti umur dini tina 6. Anjeunna spent 8 taun diajar di Barcelona filsafat bal di narajang sarta formasi teu bener-wing.

Malah bari salaku anak, Hector ditembongkeun Pace kilat sarta gaya maén narajang antukna na di Barcelona. Dina sababaraha kali, anjeunna milih 'Man of turnamen' di turnamén. popularitas na acuk di 2008 Canillas kajawaraan internasional di Madrid dimana anjeunna dibéré lalaki tina pangajén turnamén nu ieu dikirimkeun ku Zinedine Zidane.

Unggal kipas FC Barcelona dipikacinta Bellerín. Aranjeunna diturunkeun kabagjaan di nonton anjeunna nganggo Pace di nyokot on pembela oposisi ogé mindahkeun swiftly ka posisi pertahanan. kabagjaan maranéhna ieu bray pondok ku lalaki hiji, Arsene Wenger.

kawas Cesc Fabregas, Bellerin dina umur lembut tina 16 ieu snatched jauh ku Arsene Wenger ka North London. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Hector Bellerin budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

hirup Hector Bellerin urang sareng mareuman pitch geus dicokot hiji péngkolan metot leuwih saprak kadatangan di Inggris. Anjeunna geus dina hubungan jangka panjang kalayan modél anca Shree Patel.

Hector na Shree Patel
Hector na Shree Patel

Keindahan poék-haired hirup di London jeung boga akar India. Manéhna nu keur dimodelkeun keur likes of Calvin Klein jeung merk olahraga Ellesse sarta ngabogaan leuwih ti 20k pengikut on akun Instagram nya nu disebut 'iamshree'.

Shree éta hijina jalma anu mantuan Hector ngempur katiisan nalika anjeunna anjog di London salaku budak heubeul 16 taun. Sia mimitian hubungan ngan ukur sanggeus hiji bulan kadatangan Na, Hector pernah ngarasa lengkep leungit na nyalira di kota ieu London.

Duanana lovebirds resep babagi poto diri kabeh dipikacinta up. poto di handap ieu dibagikeun mungkin sanggeus hiji sapatemon.

Hector na Shree, sadaya dipikacinta up
Hector na Shree, sadaya dipikacinta up.

Belanja waktos kualitas dina seaside nu memang, hiji pisan silih sasaruaan duanana pencinta bagikeun. Fans moal heran lamun aranjeunna ngembarkeun nikah maranéhanana kapan geura-giru.

Hector jeung kabogoh, waktos kualitas belanja di seaside nu
Hector jeung kabogoh, waktos kualitas belanja di seaside nu

Hector Bellerin budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -A COD Lover

Salaku budak 16 taun heubeul pindah ka nagara asing, Bellerín kapanggih hirup di Inggris nangtang di best of kali. Anjeunna diperlukeun pitulung pikeun nungkulan panghalang basa jeung rezim latihan tangguh sahiji akademi Arsenal.

hirupna éta pisan hectic na aya teu loba hal aranjeunna tiasa ngalakukeun dina jangka waktu nu nyalira pikeun ngaganggu eta tina Kinérja Na. Asides belanja waktos sareng kabogoh-Na, Hector spends ampir sakabéh waktu pikeun maénkeun Call of Kawajiban on PlayStation 4.

Hector- A paeh-teuas kipas COD
Hector- A paeh-teuas kipas COD

Ideally, nalika manéhna henteu tearing nepi ka flank katuhu dina Émirat, ceuk urang aggressively ngetok tombol di konsol PlayStation Na. Di handap ieu wawancara na dina Call of Kawajiban Acara.

Ieu teammates U18s nya éta mimitina diwanohkeun anjeunna Pikeun nelepon tina Kawajiban, sarta lima taun ka handap garis ceuk urang hooked dina mimiti-jalma jujur ​​video game populér. Bellerín ngaklaim yén dina dua taun kahiji sanggeus manéhna mimitian maén game, anjeunna bakal muterkeunana sadayana dinten lila sanggeus latihan.

Dina hiji wawancara jeung panon poé, Bellerín ceuk handap. "Ieu siaran stress keur kuring. Kuring teu meunang nu loba waktu maén, jadi lamun Kaula kalawan mates abdi, abdi biasana ngan maén COD ".

Asides maén COD na belanja waktos sareng kabogoh-Na, Hector mikanyaah lalajo serial pilem TV jeung anjing na anu biasana masihan dina perhatian rapt ka sadaya pilem.

Hector jeung anjing na nu nembongkeun perhatian rapt jeung pilem a
Hector jeung anjing na anu nembongkeun perhatian rapt jeung pilem a

Hector Bellerin budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna gancang ti Theo Walcott

Kantos saprak anjeunna anjog di klub deui di 2006, Theo Walcott geus pamuter panggancangna di North London. Dina awal usum 2014-15, anjeunna peupeus Theo Walcott'S 40-méteran Arsenal ngutruk catetan ku 1 / 100th tina kadua.

Theo Walcott'S catetan di 40 méter éta 4.78 detik tapi Spaniard topped anu ku waktu 4.77 deui di 2015. Sanajan kitu, laporan kiwari nunjukkeun yén Bellerín geus dicukur waktos nu handap ka 4.42 luar biasa.

Komo, bek Arsenal nya kitu gancang manehna malah mungkin bisa outrun "Triple-Triple" medalist emas Usain baud, anu clocked di 4.64 detik pikeun nutupan 40-méter kahiji sabot nangtukeun catetan dunya keur ngutruk 100-méteran.

Jeung bewara nyokot Internet, duanana Bellerín jeung baud geus malah poked senang ku nangtang hiji via sejen Twitter. Tanpa ragu a, Hector dianggap salaku salah sahiji footballers panggancangna di dunya.

Hector Bellerin budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Keur Judged Wrongly

Salila usum 2013, Arsène Wenger dikirim heubeul nu kacida-dipeunteun 18-taun dina pinjaman ka sisi Championship Watford. Dina waktu éta Spaniard ukur dijieun 8 appearances tur loba fans Arsenal teu bisa ngarti alesan naha. Nya éta jelas youngster teu bakal meunang menit manehna diperlukeun, Wenger recalled anjeunna sanggeus ngan dua bulan.

Hector ieu sakali judged wrongly ku Watford
Hector ieu sakali judged wrongly ku Watford

Sababaraha taun ti harita, kaptén Watford Troy Deeney masihan kami wawasan naha éta lulusan La Masia dicoo jadi sababaraha kaulinan di Vicarage Jalan. Anjeunna wangsit yén manajer wanoh, Giuseppe Sannino, kapanggih nu Spaniard janten teuing lightweight di tackle teu defensively cocok maén keur samping na.

Hector Bellerin budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Konversi ka

Pace na blistering jeung kontrol bola fanciful bisa geus dibikeun deui jauh. Tapi saméméh waktu na di London, Hector Bellerín éta hiji winger di Barcelona. Ieu ukur nalika anjeunna sumping ka North London nu meunang robah kana full-balik.

Tadina Wenger nyalira anu dijadikeun panggero final on naha ngahurungkeun anjeunna kana-balik ka katuhu atawa henteu. The asisten palatih Frenchman pribadi ditugaskeun Steve Bould boga salah dina salah sahiji sesi kalawan youngster ka mantuan betah transisi ka pertahanan. Bould kungsi ngajar anjeunna kumaha carana membela ti scratch.

Dinten, Bellerín kiwari nangtung jangkung salaku salah sahiji pembela ngora pangalusna dina teu mung Premier League tapi bal dunya.

Hector Bellerin budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hiji Rusman

Dina 2016, Hector enrolled dina kursus online di University of Pennsylvania, hiji sakola liga Ivy di Philadelphia.

Bellerin ieu pursuing a diploma dina marketing, sarta jam tangan ceramah online oge nyampurnakeun ujian dina website sakola urang.

youngster anu nembe ngaku yen anjeunna nyungsi tangtu undergrad incredibly nuntut, tapi ieu anu aspék tangtu yén anjeunna paling ngarasakeun.

Hector Bellerin budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta tato

Hector Bellerin dipikanyaho pikeun ngalir KUMIS na handap jalur tapi anjeunna ogé massana notoriety pikeun seni awakna.

The speedster Spanyol miboga leungeun baju pinuh bade handap panangan katuhu na anu ngawengku hiji gambar tina Virgin Mary Manjang panjang leungeun-Na.

Hector sakali ngadawuh: "Kuring kungsi salah mimitina kuring, rosary nu, grandma kuring salawasna dipaké pikeun meuli eta keur kuring, tapi écés Abdi teu bisa maénkeun kalayan aranjeunna sabab teu bisa ngagem jewelery wae". Jadi kuring mutuskeun pikeun meunangkeun eta tattooed. Jigana mah éta sabudeureun 15 atanapi 16 nalika Kuring kungsi eta rengse, jeung anu kuring pisan munggaran.

Hector ogé ngabogaan tattoo of a japati na kulawarga tanda. buta nu 'Kulawarga' ngagambarkeun na misan, grandma, adina, mum na dad jeung grandad na sesa clan Bellerin abdi. Pikeun Hector, sagalana geus kabeh ngeunaan kulawarga abdi.

Hector Bellerin budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Hector Bellerín Moruno asalna ti tukang kulawarga tengah-kelas Catalan. kolotna, cukup dipikawanoh salaku Maty Moruno anu Catalans. Aranjeunna devoted putra maranéhna pikeun FC Barcelona dina umur lembut tina 6. investasi Football saprak geus dibayar pareum.

Bellerin sakali dibeuli imah anyar di London, dimana kolotna diharepkeun reside. Aranjeunna geus hirup di London deukeut Hector. Nu leuwih anyar, Anjeunna meuli imah sejen di Barcelona. Ieu sumping Ditengah spekulasi leuwih Arsenal kaluar.

Hector Bellerin budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -zodiak Tret

Hector Bellerin geus dikonfirmasi Pisces sarta boga atribut di handap pikeun kapribadian na;

Kaunggulan Hector Bellerin urang: Ruku ', artistik, intuitif, hipu, wijaksana, musik. Kelemahan Hector Bellerin urang: Fearful, overly percanten, sedih, kahayang kabur kanyataanana, bisa jadi korban atawa syahid a. Naon Hector Bellerin diaku: Keur sorangan, saré, musik, roman, visual, ngojay sareng tema spiritual. Naon Hector Bellerin henteu janten: Terang-eta-kabeh, keur ngritik, geus kaliwat datang deui ka dipikanyaho sarta cruelty nanaon nanaon.

sato liar favorit Hector Bellerin urang: Cenah sato favorit nya macan sabab manéhna diaku anak "Lapar". Ku implication, ieu hartina Spaniard boga napsu dipikabutuh pikeun sukses.

kanyataan Cék

Heuheu kami Hector Bellerin urang budak Story tambah biografi untold fakta. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu