Harun Wan-Bissaka budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
1625
Harun Wan-Bissaka budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta. Kiridit ka TheSun na Forbes
Harun Wan-Bissaka budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta. Kiridit ka TheSun na Forbes

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football kalawan nickname nu "Lancah". Harun Wan-Bissaka budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa.

Harun Wan-Bissaka budak Story- Analisis The
Harun Wan-Bissaka budak Story- Analisis The

analisis ngalibatkeun hirupna mimiti, latar kulawarga, hirup pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup jeung saeutik lianna - fakta dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh tina pangabisana pikeun narik ati tackle impressive. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Harun Wan-Bissaka urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Fakta Harun Wan-Bissaka budak Story Ditambah Untold Biografi - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian off, Harun Wan-Bissaka lahir dina dinten 26th of 1997 November di London Borough of Croydon di Inggris. Anjeunna kadua dua barudak dilahirkeun ka indungna, Elizabeth jeung ka bapana, Ambroise.

Kolot Harun Wan-Bissaka
Harun Wan-Bissaka kolotna Ambroise jeung Elizabeth. sks: Panonpoé

Nasional Inggris sarta Congolese tina etnis hideung jeung akar Afrika ieu diangkat ku kadua kolotna di New Addington di Croydon, dimana anjeunna tumuwuh nepi barengan hiji adi heubeul disebutna Kevin.

Harun Wan-Bissaka - Awal Kahirupan jeung kulawarga Latar
Harun Wan-Bissaka tumuwuh nepi di Addington di Croydon barengan hiji adi heubeul Kevin (Kénca). kiridit: Panonpoé

Tumuwuh nepi di New Addington, Wan-Bissaka ieu addicted mun keur Maen Bal tina hiji umur pisan ngora. cinta-Na pikeun olahraga terang henteu bounds na thrived mana nu geus tunduk kana tarikan gaya gravitasi kaasup ruang tamu kulawargana urang.

Hasilna, sababaraha jati stabil di ruang tamu, kaasup a kabinét kaca rusak nu Karuksakan jaminan ti endeavors bal indoor ngora Wan-Bissaka urang.

Young Harun Wan-Bissaka peupeus kabinét kaca ieu ku Maen Bal di ruang tamu. sks: Panon poé jeung Panonpoé

Fakta Harun Wan-Bissaka budak Story Ditambah Untold Biografi - Pendidikan dan Karir meta

tukang atikan Wan-Bissaka urang kaasup studi na di Good Shepherd Katolik primér & Binih Sakola di New Addington, Inggris. Bari di sakola, Wan-Bissaka digabungkeun akademisi jeung keur Maen Bal di sakola, dina taman jeung di jalan.

Harun Wan-Bissaka - Atikan Latar
Young Harun Wan-Bissaka Maen Bal di hiji lokasi kanyahoan. kiridit: Panonpoé

Ku waktu Wan-Bissaka ieu umur 11, bakat na janten rada noticeable, a ngembangkeun nu informed enrollment na di Kristal Istana akademi mana manéhna mimitian meta karirna dina maén bal.

Fakta Harun Wan-Bissaka budak Story Ditambah Untold Biografi - Mimiti Kahirupan Karir tur Jalan Ka Inohong Story

Kristal Istana tétéla jadi klub mana Wan-Bissaka bakal méakkeun sakabéh karir nonoman-Na. Najan kitu, lalampahan nu teu resep edges lemes tina alignment téks dipaké dina bio ieu.

Dua taun ka handap jalur éta, Wan-Bissaka bakal boh sono latihan atawa ngahurungkeun nepi telat pilari pisan capé. Nyieun urusan pajeulit, anu lajeng 14 taun heubeul cicingeun nyandak diet salah nu comprised coke, inuman fizzy, hayam jeung chip.

Harun Wan-Bissaka - Jalan Ka Inohong Story
Wan-Bissaka cicingeun indulged dirina ku diet salah salila karir mimiti na.

Di Puncak misdemeanors Wan-Bissaka urang, Kristal Istana dianggap ngaleupaskeun manehna. Sanajan kitu, pasamoan jeung ramana youngster urang - Ambroise - dijieun akademi nu masihan anjeunna periode waktu pacobaan tilu-bulan.

Fakta Harun Wan-Bissaka budak Story Ditambah Untold Biografi - Naek Pikeun Inohong Story

Nyieun pamakéan alus ti jaman waktu pacobaan, Wan-Bissaka impressed jadi loba jeung acuk ngaliwatan jajaran dina 5 taun ensuing (2011-2016). Pindah kana, Wan-Bissaka mimiti featuring jeung tim mimiti Kristal Istana dina usum panas tina 2017 pre-musim wisata ku maén dina sababaraha friendlies.

Anjeunna dijadikeun perdana senior-Na pikeun Kristal Istana salila cocok Premier League ngalawan Tottenham Hotspur dina 25th Pébruari 2018 sarta diganjar ku fitur di patandingan liga saterusna. Eta teu lila saméméh anjeunna ngaranna Kristal Istana pamuter tina Sasih Maret 2018 sarta pamustunganana janten pamuter klub urang usum 2018 / 2019. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Harun Wan-Bissaka - naékna Inohong
Wan-Bissaka ieu ngaranna Kristal Istana pamuter tina Usum 2018 / 2019. kiridit: Premier League.

Fakta Harun Wan-Bissaka budak Story Ditambah Untold Biografi - Fakta hubungan Kahirupan

Wan-Bissaka ieu acan bisa nikah dina waktu nulis bio ieu. Urang mawa Anjeun fakta ngeunaan sajarah dating sarta status hubungan ayeuna. Pikeun dimimitian ku, Wan-Bissaka henteu dipikawanoh geus tanggal awéwé sagala, ngayakeun henteu anjeunna gaduh kabogoh a salaku Méi 2019.

Harun Wan-Bissaka - Hubungan Kahirupan
Harun Wan-Bissaka mangrupa single saperti Méi 2019. sks: LifeBogger jeung 90Min.

Notwithstanding, euweuh denying kanyataan yén Wan-Bissaka keur ditéang sanggeus ku Ladies. Sanajan kitu, éta Kristal Istana akademi sarjana anu boga anak (s) atawa putri (s) luar wedlock geus pinuh difokuskeun kana ngalakukeun karirna keur jangkung gede.

Fakta Harun Wan-Bissaka budak Story Ditambah Untold Biografi - Fakta kulawarga Kahirupan

Wan-Bissaka asalna ti tukang kulawarga-kelas tengah. Urang mawa Anjeun fakta ngeunaan kahirupan kulawargana.

Ngeunaan Rama Wan-Bissaka urang: Ambroise nyaeta dad Wan-Bissaka urang. Bapa supportive dua nyaéta nasional Congolese anu dipaké pikeun maénkeun bal pikeun tim désa satempat saméméh kabur ka nagara Afrika perang-torn di taun 1997. Anjeunna credited keur maén kalungguhan kurban geared arah mastikeun yén putra na giliran up keur latihan bal nalika nyawa mimiti maranéhanana.

Harun Wan-Bissaka kalawan bapana Ambroise. kiridit: Panonpoé

Ngeunaan ibu Wan-Bissaka urang: Elizabeth anu mom Wan-Bissaka urang. Kawas salakina sarta kids, Elizabeth mangrupa nu ahli nembak umur panjang atawa kipas tina Arsenal. Najan kitu, manéhna ogé ngarojong Kristal Istana tempo kanyataan yén ieu klub anu dibawa putra nya mun prominence. Manehna teh credited pikeun méré Wan-Bissaka nu pangalusna miara maternal salila hirup mimiti sarta maturan rojongan moral nalika anjeunna paling perlu eta.

Harun Wan-Bissaka Sareng Ibu
Harun Wan-Bissaka kalawan indungna Elizabeth. kiridit: Panonpoé

Ngeunaan duduluran Wan-Bissaka urang: Wan-Bissaka boga adi (s) tapi hiji adi heubeul disebutna Kevin. The duduluran duanana tumuwuh nepi Maen Bal di jalan na aya di taman. Sanajan kitu, Kevin teu perlu enrolled di akademi di klub utama. Anjeunna maén atawa Kingstonian na Walton ucul saméméh nongkrong sapatu na dina yuswa 21.

Harun Wan-Bissaka Brother nempo Dina Poto kulawarga
Harun Wan-Bissaka lanceukna Kevin nempo 2nd ti katuhu dina poto kulawarga. kiridit: Panonpoé

Ngeunaan Kulawarga Wan-Bissaka urang: Jauh ti Wan-Bissaka kulawarga saharita, saeutik geus dipikawanoh ngeunaan nini sipat siga bapa na ogé akina maternal sarta nini. Sajaba ti éta, Wan-Bissaka uncles, aunts na cousins ​​anu acan bisa dicirikeun dina acara kasohor carita budak leutik sarta biografi. Sarua mana di sakuliah dewan pikeun nieces na nephews Na.

Fakta Harun Wan-Bissaka budak Story Ditambah Untold Biografi - Fakta Kahirupan pribadi

Naon ngajadikeun Wan-Bissaka keletik ?. Diuk deui sakumaha urang mawa Anjeun makings tina kapribadian Wan-Bissaka urang pikeun mantuan Anjeun meunangkeun gambar lengkep anjeunna. Pikeun dimimitian ku, persona Wan-Bissaka urang téh adun of Tret Sagittarius zodiak.

Anjeunna ulet, mahér, idealis sarta moderately mangka rinci ngeunaan kahirupan pribadi tur swasta Na. Anjeunna boga ngan sababaraha kapentingan sarta hobi nu ngawengku ngarancang, maén video kaulinan sarta ngojay.

Harun Wan-Bissaka - Suku jeung hobi
Renang téh salah sahiji kagiatan pastime Wan-Bissaka urang. kiridit: Instagram.

Fakta Harun Wan-Bissaka budak Story Ditambah Untold Biografi - Fakta Otong

Wan-Bissaka net-sia sahandapeun review dina waktu tulisan. Najan kitu, manéhna ngabogaan nilai pasar € 25,00 Million. Analisis gaji na belanja pola bulanan deui katuhu urang mangka eta manehna hirup gaya hirup konservatif tina hiji earner rata kalawan mayoritas earnings na ngabogaan asal maranéhanana ti endeavors bal na.

Samentara éta, saeutik geus dipikawanoh ngeunaan patut sabenerna apartemen anjeunna hirup di ogé kempelan mobil diangkat jadi manehna jarang nempo nyetir ka camp keur latihan atawa attending upacara pangajén. Notwithstanding, anjeunna weruh kumaha carana méakkeun vacations di resorts mahal sakuliah dunya.

Harun Wan-Bissaka - Otong
Harun Wan-Bissaka nempo ngarasakeun pakansi na di Dubai. Kiridit. Instagram.

Fakta Harun Wan-Bissaka budak Story Ditambah Untold Biografi - Fakta Untold

Mungkus up biografi budak leutik Wan-Bissaka urang nya anu fakta untold atanapi Lesser dipikawanoh nu jarang kaasup dina bio na.

Naha anjeun terang?

  • Wan-Bissaka boga tato kaharti anu hartina téh acan bisa dijieun katelah dina waktu tulisan.
  • Anjeunna lega ditéang sanggeus ku tim sepakbola utama kaasup Manchester United, Chelsea jeung kota Manchester sakumaha dina waktu tulisan.
Harun Wan-Bissaka - Fakta Untold
Harun Wan-Bissaka geus di kali panganyarna digambar kapentingan klub liga Premier utama. kiridit: Poean Express.
  • Ngeunaan ageman-Na, Wan-Bissaka lahir jeung digedékeun salaku Kristen. Leuwih ti kitu, anjeunna dihadiran hiji sakola Katolik. Najan kitu, manehna mangrupa acan nyieun komentar on urusan iman.
  • Bener-deui hiji diantara sababaraha pamaén anu acan bisa nempo nginum atawa udud.

Fakta Harun Wan-Bissaka budak Story Ditambah Untold Biografi - video Ringkesan

Mangga manggihan handap, video Ringkesan YouTube kami pikeun profil ieu. bageur nawaran reureuh di Didatangan tur Ngalanggan mun urang Youtube Channel pikeun More Pidio.

kanyataan parios: Heuheu Harun Wan-Bissaka budak Story tambah Biografi Untold kami Fakta. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu