Harun Mooy budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Midfield anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Lemes Kepala". Harun Mooy budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba kaluar-pitch fakta saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities kapamimpinan dina pitch na tapi sababaraha mertimbangkeun kami Harun Mooy urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Harun Mooy budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Harun Frank Mooy lahir dina dinten 15th September di Sydney, Australia. Kana kalahiran, anjeunna ngaranna Harun Kuhlman teu Harun Mooy. indung Walanda na robah surname na nalika manehna dipisahkeun ti bapana nalika saeutik Mooy éta balita. Kanyataanna, Mooy ukur nempo bapana ngan sakali - lajeng ngan sakeudeung lamun anjeunna balita.

The isin, balita blond-haired murag asih jeung bal na kolotna dipupuk markisa éta. Mulang teras, anjeunna addicted mun ningali wengi bal Australia (Premier League) dina TV jeung lalaki mad ngeunaan eta. Mooy malah bakal balik ka pasar jeung meunang jerseys Manchester United Premier League. David Beckham éta favorit-Na, iraha anjeunna dina TV Harun kudu lalajo. Saatos ningali Beckham, anjeunna gé na latihan na haratis-najong na pretend anjeunna anjeunna.

Salaku Football janten bagian badag tina kahirupan budak leutik na, Harun teu bisa ngeureunkeun pamikiran ngeunaan jadi footballer a. Anjeunna ngagabung The New South Wales Institute of Olahraga (NSWIS), lokasina di Sydney Olimpiade Park dimimitian karir nonoman-Na.

Mooy dituturkeun jalur well-trodden keur loba footballers sarta dipak up hirupna dina umur ngora ngudag impian Na. Anjeunna ditinggalkeun Australia dina yuswa 15 kalawan ngonci sun-bleached jeung kahayang ngaduruk sakumaha gambar di handap ieu.

Anjeunna ngamimitian karirna di Éropa salaku sarjana nonoman di Bolton Wanderers sanggeus nempo ku Chris Sulley. Harun Mooy ditampik a extension kontrak ti Bolton dina bulan Juli 2010 dina pilarian leuwih mimiti-tim maén bal. Anjeunna engké ngagabung Skotlandia Liga Utama klub st Mirren on 23 Oktober 2010. Shockingly, Mooy engké traded Inggris pikeun Skotlandia saméméh balik ka imah di 2012 mun gabung dina Western Sydney Wanderers di A-Liga.

Dina 2016, anjeunna routed deui ka Inggris maén keur Manchester Kota. Dinya, Isa angkat on tina pinjaman ka move permanén di Margahayu Town. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Harun Mooy budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Harun Mooy patepung cinta hirupna, Nicola di 2011 antukna-Na jeung tim Scotish St Mirren FC Harun jeung Nicola tumuwuh babarengan dina bogoh jeung harmoni. Aranjeunna mertimbangkeun hubungan maranéhanana salaku hiji petualangan langgeng.

Kawas naon indungna anyar, hirup Harun Mooy urang ngancik lamun anak kahijina lahir. Béntang Australia miboga leuwih alesan ti paling pikeun moments of cerminan jero. Urang ngabejaan Anjeun naha ...

Dina kecap na... "Ayeuna mah geus miboga nak a (Skylar) Abdi ngartos sabaraha Abdi bogoh orok abdi. Ieu ridiculous geus. For mun manehna teu hoyong ningali abdi, ngan kawas dad abdi. Malah mah teu ngartos. Abdi senang ayeuna. Ieu nu geus kaliwat, kuring teu hayang mikir ngeunaan eta deui. I dipaké pikeun terus pikir ngeunaan maén bal jeung lamun kuring kungsi kaulinan goréng Abdi mikir ngeunaan eta pikeun poé. Ayeuna mah geus orok abdi tur waktu nu diperlukeun pikiran kuring kaluar deui, '' ceuk Harun Mooy.

Urut béntang Western Sydney Wanderers jeung Melbourne Kota munggaran patepung Nicola di 2011 sarta éta thrilled geus dihijikeun cangreud dina. "Manéhna Éta tungtungna pamajikan kuring! Naon hiji menak dinten, " manéhna nulis dina Instagram.

Harun Mooy budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Sanajan upheaval kulawargana, Mooy tumuwuh nepi dina rumah tangga asih, kalayan mum wani na nyadiakeun tulang tonggong éta barengan a stepdad miara, Alan Todd saha Harun mikanyaah pisan. dad sipat siga bapa Harun urang lahir di Jerman. Sakali kana hiji waktu, Harun mutuskeun papanggih bapana nyata na nalika manéhna hayang manéhna asup dina kolom ngeunaan paspor acan bisa gotten Walanda-Na.

Salaku Harun nyimpen eta; "Kuring patepung anjeunna sakaligus pikeun meunangkeun manéhna asup bentuk pikeun paspor Walanda abdi, anu hijina waktos," Mooy ceuk ...."Ieu ngan méméh kuring indit ka Inggris, sahingga ieu meureun 14. Ieu pisan ringkes ".

Nalika anjeunna patepung lanceukna: Sakali anjeunna dina puseur balanja kalayan sababaraha budak Western Sydney Wanderers jeung nak kieu sumping nepi ka anjeunna sarta ngomong, 'Hai Abdi a Kuhlman, urang boga dad sarua jeung mum abdi urang ngagaduhan poto anjeun salaku orok'. Harun Mooy ceuk ..."Kuring éta ngajempolan, leungit kecap, bener uncomfortable. Kuring terang manehna kukituna kapaksa kids tapi teu boga pamanggih sabaraha atanapi umur. Ku teu sangka Abdi gé kantos ngobrol anjeunna. Malah salaku nak kuring henteu hayang nyaho manehna, abdi sok saeutik kuciwa, ieu jadi panjang tanpa anjeunna gaduh kontak wae. Kanyataanna, kenangan munggaran kuring nu maén bal pikeun Carlingford Redbacks kalawan stepdad kuring salaku palatih teh. ''

Harun Mooy budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta tato

Harun Mooy boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kaunggulan Harun Mooy urang: Anjeunna satia (hubungan jeung karir saarah), analitis, jenis, teuas gawé pisan praktis.

Kelemahan Harun Mooy urang: Anjeunna worries pisan sarta bisa dianggo sadayana dinten tanpa muter.

Naon Harun Mooy diaku: Cukur na hileud, sato, kadaharan sehat, buku, alam jeung kabersihan

Naon Harun Mooy henteu janten: Rudeness, nanyakeun keur pitulung, nyandak tahap puseur.

Dina kasimpulan, Harun nya batur anu bakal salawasna nengetan rinci pangleutikna tur rasa jero nya ku manusa ngajadikeun anjeunna ati pisan dina transaksi hirup urang.

Harun Mooy budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta tato

Mooy nyaeta tina warisan Walanda, na di taktak kénca, manéhna boga kecap "Leven, Lachen, Liefde" tattooed, nu narjamahkeun kana "Live, Love, seuri". indungna, Sam, boga kecap sarua dina pigeulang nya.

Harun Mooy budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Manéhna indit ka sakola luhur sarua salaku Harry Kewell

Westfield Olahraga High, ogé dipikawanoh salaku Football Factory Fairfield, boga reputasi pikeun ngahasilkeun béntang olahraga paling Sarbini di Australia. Kewell éta lulusan ti SMA sarta jadi éta Mooy.

Harun Mooy budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -A Song ka Honor na

sirah lemes Mooy urang téh topik chants Margahayu Town. Ditembangkeun ka Ngepaskeun of Boney M urang 1978 pencét Éta mana kawas kieu ..". Hooray! Hooray! Téh mangrupa Holi-Libur! ", lagu mana, "Harun Mooy, Harun Mooy. Harun, Harun Mooy. Ceuk urang ngagaduhan euweuh bulu, tapi kami teu paduli. Harun, Harun Mooy ".

Harun Mooy budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Helped Margahayu Town kana EPL pikeun kahiji kalina saprak 1972

Margahayu Town teu diperkirakeun earn promotion ka Liga Utama ieu mangsa, tapi kalawan Mooy Tenun magic di midfield kana, klub nu balik ka hiber luhur pikeun kahiji kalina dina 45 taun. Sapanjang jalan, Mooy ngoleksi opat gol, kaasup a pinalti krusial ngalawan Reading di buruan tukang usum 2016-17.

Kanyataan parios: Heuheu Harun Mooy budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu