Harun Mooy budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Harun Mooy budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB nampilkeun Carita Pinuh ku Genius Midfield anu paling dikenal ku nickname; "Sirah lemes". Carita Budak Aaron Mooy kami sareng Fakta Biografi Henteu Seueur nyandak anjeun carita pinuh ku kajadian kasohor ti jaman budak nepi ka ayeuna.

Analisis Harun Mooy Biografi ngalibatkeun Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Latar Kulawarga, Pamajikan (Nicola Mooy), Gaya hirup, Worth Bersih sareng Kahirupan Pribadi.

maca
Mil Jedinak budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Leres, sadaya jelema terang ngeunaan kamampuan kapamimpinan na dina pitch tapi saeutik anu nganggap Aaron Mooy's Bio urang anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa adieu, hayu urang Dimimitian.

Carita Budak Aaron Mooy - Kahirupan Awal sareng Latar Kulawarga:

Harun Frank Mooy lahir dina dinten 15th September di Sydney, Australia. Kana kalahiran, anjeunna ngaranna Harun Kuhlman teu Harun Mooy. indung Walanda na robah surname na nalika manehna dipisahkeun ti bapana nalika saeutik Mooy éta balita. Kanyataanna, Mooy ukur nempo bapana ngan sakali - lajeng ngan sakeudeung lamun anjeunna balita.

maca
Carita Budak Neal Maupay Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Balita isin, berambut rambut pirang murag asih sareng maén bal sareng kolotna ngabina karep éta. Jaman harita, anjeunna kecanduan nonton maén bal wengi Australia (Liga Premier) dina TV sareng janten gélo ngeunaan éta.

Mooy bahkan badé angkat ka pasar sareng kéngingkeun kaos Manchester United Premier League. David Beckham éta karesepna, iraha anjeunna dina TV Harun kedah nonton. Saatos nonton Beckham, anjeunna bakal latihan-najong bébas sareng pura-pura anjeunna anjeunna.

maca
Tim Cahill budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Nalika Maén Bal janten bagian ageung tina kahirupan budak leutik na, Aaron teu tiasa liren mikir janten pesepakbola. Anjeunna ngagabung sareng The New South Wales Institute of Sport (NSWIS), tempatna di Taman Olimpiade Sydney pikeun ngamimitian karir nonomanna.

Mooy dituturkeun jalur well-trodden keur loba footballers sarta dipak up hirupna dina umur ngora ngudag impian Na. Anjeunna ditinggalkeun Australia dina yuswa 15 kalawan ngonci sun-bleached jeung kahayang ngaduruk sakumaha gambar di handap ieu.

maca
Kisah Harun Budak Bumi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Anjeunna ngamimitian karirna di Éropa salaku sarjana nonoman di Bolton Wanderers saatos ditingali ku Chris Sulley. Aaron Mooy nolak penyuluhan kontrak ti Bolton dina bulan Juli 2010 pikeun milarian langkung maén bal mimitina-tim.

Anjeunna teras gabung Skotlandia Liga Utama klub st Mirren dina 23 Oktober 2010. Anu ngareureuwas, Mooy engké dagang Inggris ka Skotlandia sateuacan balik ka bumi di 2012 pikeun ngiringan Western Sydney Wanderers dina A-League.

maca
Leandro Trossard budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Dina 2016, anjeunna diangkut deui ka Inggris kanggo maén ka Manchester City. Di dinya, anjeunna nuluykeun tina pinjaman ka pindah permanén di Huddersfield Town. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, ayeuna aya sajarah.

Saha Nicola Mooy? Pamajikan Aaron Mooy:

Aaron Mooy patepung cinta hirupna, dina 2011 antukna sareng tim Skotlandia St Mirren FC Aaron sareng Nicola tumuwuh babarengan dina bogoh jeung harmoni. Aranjeunna mertimbangkeun hubungan maranéhanana salaku hiji petualangan langgeng.

maca
Harry Kewell budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Saperti kolot anyar waé, kahirupan Aaron Mooy ngancik nalika anakna anu mimiti lahir. Béntang Australia ngagaduhan seueur alesan tibatan kaseueuran waktos-waktos ngeunteung jero. Kami ngawartosan anjeun naha ...

Dina kecap na… “Ayeuna kuring parantos ngagaduhan murangkalih (Skylar) kuring ngartos pisan kuring resep ka orok. Éta pikaseurieun parantos. Pikeun anjeunna henteu hoyong ningali kuring, sapertos bapak kuring.

Nyatana, kuring henteu ngarti. Abdi senang ayeuna. Baheula, kuring henteu hoyong mikir deui. I dipaké pikeun terus pikir ngeunaan maén bal jeung lamun kuring kungsi kaulinan goréng Abdi mikir ngeunaan eta pikeun poé. Ayeuna mah geus orok abdi tur waktu nu diperlukeun pikiran kuring kaluar deui, '' ceuk Harun Mooy.

maca
Yves Bissouma budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Urut béntang Western Sydney Wanderers jeung Melbourne Kota munggaran patepung Nicola di 2011 sarta éta thrilled geus dihijikeun cangreud dina. "Anjeunna tungtungna pamajikan abdi! Naon dinten anu saé, " manéhna nulis dina Instagram.

Hirup Kulawarga Aaron Mooy:

Sanaos pergolakan kulawargana, Mooy digedékeun di rumah tangga anu sakinah, kalayan indungna anu gagah nyayogikeun tulang tonggong sareng budak tiri anu paduli, Alan Todd anu pisan dipikacinta ku Aaron. Ayah bapa Aaron lahir di Jérman.

maca
Tandaan Viduka budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sakali waktos, Aaron mutuskeun pikeun pendak sareng raka asli na nalika anjeunna hoyong anjeunna asup kana kolom na anu teu acan kéngingkeun paspor Belanda.

Salaku Harun nyimpen eta; "Kuring patepung anjeunna sakaligus pikeun meunangkeun manéhna asup bentuk pikeun paspor Walanda abdi, anu hijina waktos," Mooy nyarios ....."Ieu ngan méméh kuring indit ka Inggris, sahingga ieu meureun 14. Ieu pisan ringkes ".

Nalika anjeunna patepung lanceukna: Sakali anjeunna dina puseur balanja kalayan sababaraha budak Western Sydney Wanderers jeung nak kieu sumping nepi ka anjeunna sarta ngomong, 'Hai Abdi a Kuhlman, urang boga dad sarua jeung mum abdi urang ngagaduhan poto anjeun salaku orok'.

 Aaron Mooy nyarios ..."Kuring éta ngajempolan, leungit kecap, bener uncomfortable. Kuring terang manehna kukituna kapaksa kids tapi teu boga pamanggih sabaraha atanapi umur. Ku teu sangka Abdi gé kantos ngobrol anjeunna. Malah salaku nak kuring henteu hayang nyaho manehna, abdi sok saeutik kuciwa, ieu jadi panjang tanpa anjeunna gaduh kontak wae. Kanyataanna, kenangan munggaran kuring nu maén bal pikeun Carlingford Redbacks kalawan stepdad kuring salaku palatih teh. ''

Kahirupan Pribadi Aaron Mooy:

Harun Mooy boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

maca
Mathew Ryan budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Kakuatan Aaron Mooy: Anjeunna satia (hubungan sareng karir-wicaksana), analitis, bageur, rajin pisan praktis.

Kelemahan Aaron Mooy: Anjeunna worries pisan sarta bisa dianggo sadayana dinten tanpa muter.

Naon Harun Mooy diaku: Cukur na hileud, sato, kadaharan sehat, buku, alam jeung kabersihan

maca
Tandaan Viduka budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Naon Harun Mooy henteu janten: Rudeness, nanyakeun keur pitulung, nyandak tahap puseur.

Dina kasimpulan, Harun mangrupikeun jalma anu bakal salawasna merhatoskeun detil anu pangleutikna sareng rasa kamanusaan anu jero ngajantenkeun anjeunna ati-ati pisan dina urusan kahirupan.

Fakta Tato Aaron Mooy:

Mooy nyaeta tina warisan Walanda, na di taktak kénca, manéhna boga kecap "Leven, Lachen, Liefde" tattooed, nu narjamahkeun kana "Hirup, Cinta, Seuri". indungna, Sam, boga kecap sarua dina pigeulang nya.

maca
Leandro Trossard budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Fakta Biografi Aaron Mooy Untold - Anjeunna angkat ka SMA anu sami sareng Harry Kewell:

Westfield Olahraga High, ogé dipikawanoh salaku Football Factory Fairfield, boga reputasi pikeun ngahasilkeun béntang olahraga paling Sarbini di Australia. Kewell éta lulusan ti SMA sarta jadi éta Mooy.

maca
Carita Budak Neal Maupay Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Aaron Mooy Fakta Biografi Untold - Lagu pikeun ngahargaan na:

Sirah lemes Mooy mangrupikeun topik tina nyanyian Huddersfield Town. Nyanyi kana lagu Boney M's 1978 pencét Éta sapertos kieu ...

“Hooray! Hooray! Éta Liburan-Suci! ”, lagu mana, "Harun Mooy, Harun Mooy. Harun, Harun Mooy. Ceuk urang ngagaduhan euweuh bulu, tapi kami teu paduli. Harun, Harun Mooy ". 

Aaron Mooy Bio - Ngabantosan Kota Huddersfield lebet kana EPL pikeun kahiji kalina ti saprak 1972:

Huddersfield Town henteu diharepkeun kéngingkeun promosikeun ka Liga Premier musim ieu, tapi ku Mooy anyaman sihirna di lini tengah, klub na balik deui ka pesawat paling luhur pikeun kahiji kalina dina 45 taun.

maca
Harry Kewell budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sapanjang jalan, Mooy nyetak opat gol, kalebet pinalti penting ngalawan Maca dina pertandingan terakhir usum 2016-17.

Kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Kisah Kanak-kanak Aaron Mooy kami ditambah fakta biografi anu teu kaétang. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun ningali hal anu henteu saé dina tulisan ieu, punten pasang koméntar anjeun atanapi ngahubungi kami !. 

maca
Kisah Harun Budak Bumi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar