Ole Gunnar Solskjear budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
2490
Ole Gunnar Solskjaer budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu "The Baby-Nyanghareupan Assassin". Ole Gunnar Solskjear budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi.

Sumuhun, sadaya jelema weruh manéhna di antara anggota populér tina Aula Old Trafford urang Inohong. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Ole Gunnar Solskjear urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Ole Gunnar Solskjear budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Ole Gunnar Solskjaer lahir dina dinten 26th Pébruari 1973 ka indungna, Brita Solskjaer jeung bapa, Oivind Solskjaer di Basisir Kulon Norwégia. Di handap ieu mangrupa kolotna Norwegia Bangga Ole Gunnar.

Kolot Ole Gunnar Solskjaer urang

Solskjaer lahir kana kulawarga olahraga sarta tukang kulawarga hina. Anjeunna tumuwuh nepi di kota pulo leutik Kristiansund di Wétan Norwégia. Numutkeun Manchester malem News, dad nya éta hiji Greco-Romawi pegulat anu championed Norwégia pikeun lima taun.

Ole Gunnar Solskjaer kulawarga Olahraga Awal

Catetan: Greco-Romawi gulat nyaéta gaya gulat nu forbids nahan handap cangkéng jeung geus dilombakeun dina unggal edisi perdana Olimpiade panas diayakeun saprak 1908. Bapana Solskjaer urang Oivind éta Norwégia urang No 1 Greco-Romawi gulat superstar antara 1966-71. Mimiti on, ieu harepan Solskjaer senior urang nu putrana bakal nuturkeun di footsteps Na.

Hanjakal, Panjat Pinang teuing kasar keur Ole sakumaha nak a. Anjeunna diusahakeun olahraga salila tilu taun tapi pigura frail na indit ngalawan anjeunna salaku anjeunna Cut Nyak Dien sangkan usaha pikeun emulate prestasi bapana. Alatan pigura leutik na, saeutik Solskjaer ieu gampang pinned ka ku mates umur na.

Ole Gunnar Solskjaer- Awal Kahirupan sakumaha pegulat a

Kadua kolotna kungsi simpati keur putra maranéhanana anu ngagaduhan nu nickname mimiti "leutik Ole". Aranjeunna hated nalika anjeunna salawasna keur dialungkeun sabudeureun tur pinned handap ku lawan. Sanggeus tadi cukup, duanana Brita na Oivind hanacaraka putra ngusulkeun abandon olahraga. Ieu nempo hiji tungtung sedih generasi Hierogliph.

Ole Gunnar Solskjear budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti meta Karir

Di sagigireun gulat, Ole miboga cinta sejen, éta bal. Anjeunna malah angon kalayan bola hiji unggal wengi, tapi teu bisa nempatkeun ka prakna.

Kumaha nembongkeun Football Britania Ignited Passion-Na pikeun JABAR:

Belanja loba waktu pikeun lalajo télévisi diwenangkeun anjeunna turun asih nempokeun maén bal. Utamana di antarana nya éta Sabtu urang BBC mana Poé Ieu nu beamed mun Norwegians, peta bal panganyarna ti Inggris.

Kumaha Ole Gunnar Solskjaer murag inlove kalawan JABAR

Ogé, program bal Britania kawas Inggris soccer Magazine, némbak na mana Weekly anu shipped ka Norwégia dina waktu éta.

"Kuring dipake keur nulis handap sagala cadar tim na formasi ti mana ti Poé. Di sawatara titik, abdi ngagaduhan uninga sagalana ngeunaan maén bal di Inggris, " Said Ole anu cinta munggaran éta Liverpool (Harewos eta gently!)

Saatos ningali bal dina TV, kumaha dituturkeun hareup ieu Solskjaer ngora najong bal hiji endlessly dina keusik jeung gravel pitch deukeut imahna. Butuh waktu euweuh saméméh kolotna dipangaruhan anjeunna nyieun kaputusan ngeunaan olahraga na karek kapanggih.

Ole Gunnar Solskjear budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Karir Kahirupan

kumawula Solskjaer sarta bakat anyar ningal anjeunna di 8 umur enrolling di klub lokal kota na urang Clausengen salaku prospek ngora. Clausengen éta klub leutik di kota nu ieu dipikawanoh nyieun kids earn reputasi badag berkat cara maranéhanana harnessing bakat. Ngan sanggeus anjeunna ngagabung klub teh, aya gosip yén manéhna bisa henteu nyieun kusabab ukuranana Na.

Untungna, di sabudeureun pertengahan teens na taun, Solskjaer mimiti némbak up alami sarta ditunda beurat. Manéhna jadi badag sarta kuat tapi tetep teu cukup keur manéhna gabung dina leagues badag malah salaku anjeunna diwanohkeun kana bola senior alus. Sanajan aya tim na individu anu hayang maénkeun maen judi jeung nyandak anjeunna on.

Hiji jalma kasohor éta urut bek Manchester Kota Aage Hareide anu ngagaduhan leuwih museurkeun Ole sarta éta nekat mindahkeun anjeunna ka klub badag. Saatos nyetak 31 tina gol 47 Clausengen di hiji mangsa liga, Hareide (gambar handap) kapaksa mencet tombol dina motret bakat ngora-Na.

Kumaha Aage Hareide dipangaruhan Ole nu ahli nembak Solskjaer Karir

Ole Gunnar Solskjear budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong

Hatur nuhun kana Aage Hareide, Ole di 1995 meunang sorangan dibikeun ka Molde, klub luhur Norwegia Aage Hareide junun.

Ole Gunnar Solskjaer di Molde di 1996

Di bandung, anjeunna terus unggul salaku goalscorer prolific di Norwegia Liga Utama. rusiah Ole urang éta gawé teuas sarta pangabisa dianggo luar klub lakukeun prakték swasta. Ieu hiji waktu, anjeunna aimed sukses pisan ongkos. Solskjær ogé ngagaduhan pisan ambisius ngeunaan Inggris.

Gugah Ole Gunnar Solskjaer pikeun Inohong

Sedih pikeun Hareide, anjeunna teu gaduh Solskjaer ngarah serangan-Na pikeun pisan panjang. Nyetak gol 31 di appearances 38 katarik pramuka Premier League anu ngurilingan anjeunna kawas sharks- diantara aranjeunna Serikat.

Ole Gunnar Solskjear budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong

Sanggeus gagal ka acquire Alan Shearer, Man Serikat dina 29 Juli 1996 mutuskeun ka acquire Ole nu ahli nembak Solskjear anu dina wayah éta kanyahoan luar tanah air-Na.

tanda Ole Gunnar Solskjaer pikeun Serikat

Kalayan ukur sababaraha kaulinan dimaénkeun, éta janten jelas ka fans nu Serikat geus diamankeun salah sahiji bargains pangalusna dina sajarah klub urang. Solskjaer réngsé nepi nyetak 18 Liga Utama gol pikeun Serikat dina musim kahijina.

Momen greatest Norwegia éta nalika anjeunna nuluykeun ka skor teh unggul gawang ngalawan stoppage-waktos Bayern Munich dina 1999 Liga Champions League Final. Ieu tujuan nu mantuan Serikat ngamankeun treble na pasti, nu saurang cemented ngaranna di aula klub ngeunaan daftar Kinérja.

Gugah Ole Gunnar Solskjaer pikeun Inohong Story

Solskjaer urang pagawean deadly bareng jeung orok youthful na Sigana dijieun media Britania nicknamed anjeunna teh "Orok-Nyanghareupan Assassin".

Hikayat nu Baby Nyanghareupan Assassin

Sanajan kitu, dina legenda Man Serikat mikanyaah bisa inget salaku "super-sub". sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Ole Gunnar Solskjear budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Bari maén keur Serikat, Solskjaer cicing di Bramhall jeung pamajikanana denok ngaranna Silje.

Ole Gunnar Solskjaer na Wife- Silje Solskjaer

Duanana pasangan anu dikaruniai tilu barudak nyaéta; Nabi Nuh, Karna jeung Nabi Elias.

Ole Gunnar Solskjaer Barudak

putra Solskjaer urang Noah sakali confessed kana média anu dad nya éta moal pamuter favorit-Na. Mulang teras, Noah urang prefers ngarojong Wayne Rooney tinimbang bapana sorangan.

Ole Gunnar Solskjear budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Ngauningaan hirup pribadi Ole Gunnar Solskjear urang bakal nulungan anjeun meunang gambar lengkep anjeunna. Lamun anjeun pikir ngeunaan Norwégia nagara-Na, Anjeun meureun ngabayangkeun bulu blond, tetempoan anca, kavling fishing na pasti NOT Militer. Naha anjeun terang?… Solskjaer geus sakali undergone hiji taun jasa wajib militer anu dimimitian dina waktu anjeunna 19 taun umur.

Ole Gunnar Solskjaer- Sakali dilayanan kalayan Militér Norwégia urang

Honor Nasional:

Dina 2008, Solskjaer jadi Norwegia bungsu pikeun nampa éta Mimitina Kelas Knighthood of Royal Norwegia Order of St. Olav ku Raja Harald V Norwégia.

Mimiti Kelas Knighthood Award Ole Gunnar Solskjaer urang

Solskjaer éta presented jeung pangajén dina upacara di 25 Oktober 2008 di kampung halaman nya ku Kristiansund. Solskjaer nyaeta panarima kantos bungsu tina knighthood, biasana bestowed kana anggota kasohor masarakat di taun engké maranéhanana.

Kasatiaan:

Solskaer ari di Old Trafford sanajan klub séjén némbongkeun minat anjeunna utamana dina 1998. Solskjaer najan sabenerna diganti a nampik sagala nawaran sanajan Manchester United malah narima nawaran pikeun legenda.

Kadua Pasualan kasatiaan:

Ole Gunnar Solskjaer urang Personal Life- Naon ngajadikeun anjeunna satia

Sejen moment watesan dina karirna éta nalika anjeunna komitmen anu ngintip profésional sadayana dina nami stopping kasempetan goalscoring jelas hiji lawan urang. Solskjaer tuh ieu nyaho manehna bakal meunang kartu beureum. fans Football ningal ieu salaku conto jelas kumaha Solskjaer nempatkeun klub di luhur minat pribadi.

Ole Gunnar Solskjear budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Untold Fact Karir

Anjeunna nyepeng hiji Rékam Britania:

Ole Gunnar Solskjaer urang dibandung mana

Dina 2 Agustus 2008, hiji emosi cocok dibandung antara Man Serikat jeung Espanyol ieu dicoo keur ngahargaan ka Solskjær di Old Trafford. Nu cocok emosi dirékam fans ampir 69,000 hadir tur nyetel catetan a salaku cocok dibandung kadua pangluhurna-dihadiran dina sajarah Inggris.

Asah Karir Ringkesan:

Naha anjeun terang?… Solskjaer dimimitian asah malah bari salaku pamuter pikeun Serikat. Deui lajeng salila usum panas, Solskjaer bakal balik deui ka Norwégia nepi palatih di Statoil Akademi, hiji sakola panas pikeun Wayang kulit paling ngajangjikeun nagara urang. Saatos pangsiun, Solskjaer sakali ditampik kasempetan pikeun ngatur Norwégia, nyebutkeun eta éta 'teuing pas'.

Salaku palatih, Solskjaer meunang judul Norwegia dina usum pisan kahijina pikeun Molde di 2011. Anjeunna oge geus meunang opat piala salaku manajer ti cadangan Serikat nu Jesse Lingard sarta Paul Pogba digambarkeun.

Paul Pogba sarta poé mimiti Jesse Lingard urang

kanyataan parios: Heuheu Ole Gunnar Solskjear budak Story tambah Biografi Untold kami Fakta. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamanggih anjeun

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu